Ο Περής γνωρίζει απο μανγκα και έχει και μία μεγάλη συλλογή, έχω μιλήσει με το γιο του (μέσω μίας κοινής γνωστής) και ο γιος του είναι κάργα shounen φαν και με μεγαλύτερη αγάπη το Bleach, βλέπει κι άλλα όμως.
να πάει να το κοιτάξει πείτε του

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2011 - 21:22
Ο Περής γνωρίζει απο μανγκα και έχει και μία μεγάλη συλλογή, έχω μιλήσει με το γιο του (μέσω μίας κοινής γνωστής) και ο γιος του είναι κάργα shounen φαν και με μεγαλύτερη αγάπη το Bleach, βλέπει κι άλλα όμως.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 20:06
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 20:43
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 14:10
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 15:40
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 01:52
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 03:27
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 03:37
Καλέ ποιος κοροιδεψε τι;Πόσο με ξενερώνουν κάτι τέτοια... Ελληνική νοοτροπία, παιδί μου, ό,τι δε γνωρίζουμε το κοροΪδεύουμε...
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 03:59
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 13:17
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 12:54
Ισχύει,αλλά αγαπάμε τον κύριο Χρήστο και τις τσαμάτες κατασκευές του !!Εχει δικιο η Nighteyes!
Θυμαμαι οτνα το ειχα πετυχει 2-3 φορες, συνεχεια τα trollαρε τα μικρα XD
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2011 - 11:10
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 00:04
κατα τυχη πετυχα σημερα τον επιλογο της εκπομπης "Ουρανιο Τόξο". Ειχε καλεσμενα παιδια τελευταιων ταξεων δημοτικου, αγορια και κοριτσια και συζητουσαν για βιβλια. Προλαβα τη συζητηση για τη "Τελευταια Μαυρη Γατα" οπου μια μαθητρια ελεγε τη γνωμη της για το βιβλιο.
Μετα ο παρουσιαστης, κρατοντας ενα τευχος του Ναρουτο, στρεφεται σε ενα αγορι και λεει κατι για ιαπωνικα κομικς που λεγονται αλλιως και μανγκα και διαβαζονται αναποδα. Μαλιστα ξεφυλλιζει το μανγκα να το δουμε και εμεις. Και το παιδι προσπαθει να διαφωτισει τον παρουσιαστη τι ειναι το Ναρουτο. Πολυ αστειος διαλογος.
Εδω εχουμε ενα μανγκα που λεγεται Ναρούτο. Σωστα; -ναι -είναι του MασΆΑΑσι ΣικιμΌΟΤΤΤΟ προσθετει ο παρουσιαστης με ψευτοιαπωνικη προφορα ταινιων σαμουραι.
Λεει το παιδι: ο Ναρουτο ειναι ενας νιτζα και εχει μεσα του μια δαιμονισμενη αλεπου. Ο παρουσιαστης λεει "Παναγία μου".
Λεει μετα πως ο Οροτσιμαρου ηρθε και κατεστρεψε το χωριο του. Λεει ο παρουσιαστης: Ο Οροτσιμαρου; ποιος αυτος που εχει το περίπτερο εδω δίπλα;
Ο Ναρουτο ειναι σινομπι. -Τι ειναι; -Σινομπι δηλ Νιτζα. -και ποσο καιρο εχει την αλεπου μεσα του; -12 χρονια -12 χρονια! Παναγια μου! Μη νομιζετε, δεν ειναι ο μονος. Αλλος εχει μεσα του δαιμονισμενη αλεπου, αλλος αλλήθωρη αράχνη.
Σημερα με αυτα που ακουσα με βγαλατε τελειως off.
Γενικα τα παιδια γυρω γελουσαν.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 01:06
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 03 Αύγουστος 2011 - 01:57
spoiler tag name added
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 01:43