Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1456 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:26

Allison to Lillia 11: τα τελευταια 3 επισοδεια ειναι παρα πολυ καλα !!

Kaiba 01: it's phycedelic and it rocks!

Shigofumi completed: επιτελους το τελειωσα ειχα σταματησει στο 6, θυμαμαι οτι απο το 4-6 δε μου αρεσε πολυ αλλα 7 εως το τελος ηταν απιστευτο (καλα τα 2 πρωτα ειναι φοβερα απο μονα τους και ως stand alone story imo).

#1457 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:16

Hellsing και monster και τα 2 μου εχουν κανει μεγαλη εντυπωση

Επισης και kamen no maid guy αλλα ακομα περιμενω το 9...

#1458 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 14:57

το kiba άρχισα να βλέπω και είναι πολύ ωραίο..έχει ωραίο σενάριο.

#1459 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 15:07

Έχω φτάσει περι τα μισά του Welcome to the NHK.Αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα μπει στα personal favorites.Δεν έχω δει άλλη σείρα σε τέτοιο ύφος και με εξέπληξε ευχάριστα.

#1460 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 00:21

Τέλειωσα πριν μπόλικες μέρες/βδομάδες τα:

Higurashi no Naku Koro ni Kai. Δε χρειάζεται εξήγηση, απλά έπικ. 9/10.
Black Lagoon: The Second Barrage. Καλύτερο από τη πρώτη σίζον και αντικειμενικά καλό για το είδος του. Εμένα πάντως και οι 2 σαιζόν μου φάνηκαν ελαφρώς βαρετές. 7/10.

Dropαρα το Zombie Loan στο επ 7. 2/10.

Το Terra e το πήγαινα αργά αλλά αφού τελείωσα/ντρόπαρα τα παραπάνω επιτάχυνα. Είμαι στο 15 και βλέπεται πολύ ευχάριστα. Βέβαια στην αρχή μου τη χάλασε που πολλά πράγματα γινόντουσαν πολύ γρήγορα χωρίς να δίνουν εξηγήσεις.

Συνεχίζω με τα ονγκόινγκ.
Geass R2 & Soul Eater πάνω κάτω τα ίδια με το προηγούμενο μου ποστ. Είμαι απ-του-ντέητ με τα ριλίσιζ των [gg] και [Rumbel] αντίστοιχα.
Gintama ep 50. Σχετικά αργά το πάω και αυτό. Όσο προχωράει προσφέρει και περισσότερο γέλιο.
Chi's Sweet Home ep 35. ΠΡΟΣΠΑΘΩ να το βλέπω αργά αλλά δε μπορώ. Ειδικά αφού τα επς είναι τόσο μικρά. Απλά φοβερό. Μάλλον θα το κάνω stall για κάνα μήνα για να το λιώσω μετά ( κάθε πότε προβάλλεται; ).

HnH5aB0.jpg

#1461 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 02:18

Εκτός των διάφορων κλασσικών ongoing έχουμε και λέμε:
-.Hack//Roots finished Αρκετά ενδιαφερον αν και υστερεί μπροστά στο .hack//SIGN
-Lunar legend Tsukihime ep 5. Πολλά υποσχόμενο
-Boogiepop Phantom ep 2. πολύ βαρύ για τη φάση που είμαι. Μπαίνει στην άκρη και κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη θα το συνεχίσω
-Sayonara Zetsubou sensei ep 9. και ναι ακόμα εδώ και τρεις βδομάδες δεν έχω τελειώσει όλη την πρώτη season. Αρχίζει και κουράζει από ένα σημείο και μετά

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1462 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 02:21

Kyou no Go no Ni ( Today in Class 5-2 ) completed. Παρα πολυ καλο για 4 ova anime, με εξαιρετικες echhi σκηνες ^^, αλλα και χωρις αυτες πιστευω θα στεκοταν μια χαρα ως μικρο romance?

Kaiba ep5 : doesn't stop to suprise me, εκπληκτικο περιμενω με αγωνια τα υπολοιπα!!

Chi's sweet home 45&46: Kawaii neko strikes back!

Naisho no Tsubomi 1: educational anime is the lolz

#1463 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 11:29

Ερ Γκιαρ .Παπαριά από τις λίγες . Εντούτοις συνεχίζω να το βλέπω . Too bad ! It's Funny .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1464 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 12:07

Τελος το Hellsing.STILL WAITING FOR KAMEN NO MAID GUY EP.09 :mador2:

#1465 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 14:49

Απο την τελευταια φορα ειδα ηδη τα μισα επεισοδια του Berserk. Πολυ κλισε ξεκινησε αλλα καπου απο το 10ο αρχισε να εχει λιγο ενδιαφερον. Παντως λατρευω το γεγονος οτι ειναι τελειως medieval setting.

Παραπονο : Εχω βαρεθει ο σκηνοθετης να δειχνει την Caska ακινητη επι 5 δευτερολεπτα αμεσως μετα απο καθε σκηνη που καποιος μιλαει/περπαταει/εξασκειται/κατουραει κτλ. Ασε που μου τη δινει που κλαιει ολη την ωρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1466 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 15:46

Τελείωσα το Blood+ τα τελευταία episodes του ήταν θεϊκά!

#1467 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 16:13

Τελειωσα bleach και παω forzatos για Trinity blood που οτι μου λενε και εχω διαβασει οτι τα σπαει ελπιζω να αληθευει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1468 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 16:36

Πως τελείωσες το bleach ; Αφού ακόμα συνεχίζει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1469 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 16:40

Πως τελείωσες το bleach ; Αφού ακόμα συνεχίζει .

:hahaha: εννοω οτι σημερα μολις εφτασα το 175 episode αρα θεωρηται (απο εμενα)σχετικα τελειωμενο τωρα το 1 20λεπτο episode τη βδομαδα δεν ειναι και τιποτα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1470 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2008 - 14:04

Άρχισα το Shinkyoku Soukai Polyphonica φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον από το πρώτο episode του και από ότι είδα έχει και καλή plot!!!