Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1291 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 12:30

γμτ τα εχω δει ολα εκτος απο τα GUNDAM... ενω τα εχω ολα τα επισοδεια... 4-5 DVD συνολο δεν μπορεσα ποτε να τα δω...

Melkor1431:
Νε ολα εκτος απο Macross 7. Αν και το εχω κατεβασει ...
- το Tengen Toppa Gurren Lagann αξιζει? το κατεβασα ειδα μερικα επισοδεια αλλα πολυ... δεν ξερω δεν μαρεσε...
- Terra e : το ειδα πολυ καλο...
- Sousei no Aquarion: το εχω δει απο παλια υπεροχο...
- Fafner in the Azure: και αυτο παρα πολυ καλο οχι σαν το α;θαριον ομως...

retsudo:
Legend Of Galactic Heroes: 128 επισοδεια ... ατελειωτη σειρα αλλα αξιζε ...

kienzan:
Starship Operators: απο τις ποιο πραγματικες σειρες... παρα πολυ καλο.

αλλα οπωσ βλεπετε δυστιχος τπτ καινουριο δεν εχει βγει... να ξανα προσπαθησω το Tengen Toppa Gurren Lagann??? περισοτερο με Ρομποτ δεν ειναι?

Εγώ το TTGL το τελείωσα προχθές και μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Ειδικά το κομμάτι 18-27 για μένα είναι τρομερό. Μπορεί να μην είναι κάνα τρομερό anime αλλά εμένα κατάφερε να με τραβήξει στο βαθμό να θέλω αμέσως να πατήσω στο επόμενο episode(και είχε να μου συμβεί καιρό)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1292 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 13:47

@Etherios, το TTGL για μενα ειναι ενα ανιμε, το οποιο εινια μετριο. σας προειδοποιω απο τωρα οτι δεν θα κατσω να το συζητησω μαζι σας , αν θελετε να δειτε γτ εχω αυτη την αποψη ψαχτε στα threads των ψηφοφοριων για το ανιμε της χρονιας το φθινοπωρο.
μετριο σαν πλακα, η πλοκη στο πρωτο αρκ ηταν πιο ενδιαφερουσα απ οτο δευτερο, και το mecha κομματι στο τελος ξεφτιλιστηκε παρα πολυ ασχημα. δλδ, πιστευω οτι στηριχτηκε στο μοτο: the louder, the better. 10000 φορες το Code Geass, αλλα και γιαυτο εχουν πολλα να πουνε.

γενικη συμβουλη: εμεις ολοι θα σου προτεινουμε καποιες σειρες. δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να σου αρεσουν οι προτασεις μας. γτ ο καθενας απο μας εχει διαφορετικο γουστο, και τον αγγιζουν διαφορετικα πραγματα, για διαφορετικους λογους. αρα, αν κατι δεν σου αρεσει δεν το βλεπεις για να ευχαριστησεις αυτους που στο προτειναν

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1293 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 14:29

i~ya..εχω να ποσταρω εδω απο περσι~:hahaha:
hmm..let's see...this past week~

Βaccano 14
(DOMINO! XD & Tomokazu Sugita love)
Kindaichi Shounen no Jikenbo SP2
Chi's Sweet Home 16-24 (aslkdjlas <3333)
Code Geass R2 6
D.gray-man 81
Nabari no Ou 5

Gunslinger Girl II 7 (T^T γιατι licenced?)
Ηimitsu the Revelation 3
Itazura na Kiss 6
Macross Frontier 6
Kanonon 6

Katekyo Hitman Reborn 80-81(lkasjdlqowiulkasd \m/)
kurenai 5-6
Real Drive 4
Soul Eater 5
Mnemosyne 4

επισης ειδα το Sword of Stranger,και σαν μεγαλο BONES fangirl I drooled on the screen from the too much eyecandy <3 XD
τελος ειδα και το Naruto Shippuden the movie...απο συνηθεια!:ppp

#1294 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 14:57

Gundam Seed,Yu Yu Hakusho αυτη τη στγμη (Ναι ξερω,ζητω η αναπαλαιωση)
& Bleach κλασικα

#1295 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:43

Last update before the Armageddon.

Code Geass R2 ep 6. Win, with no serious plot though,
Soul Eater ep 5. Ok,
Gintama ep 35. Lulz.

Μέχρι τις 13/6 το ρεπερτόριο μου είναι περιορισμένο σε αυτά τα 3 animus.

Sayonara burning.
:bye2:

HnH5aB0.jpg

#1296 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 18:24

Naruto Shippuden & Soul Eater

Το πρωτο για μενα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1297 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 18:33

Soul Eater 5 -5 επεισοδιακια μονοκοπανια:drink:Σελω κιαλλο:nanana:
Azumanga Daioh 19-Παιρνω πισω οτι εχω πει τελικα εχει πολυ περισσοτερες καλες στιγμες απο οτι νομιζα

Bleach 45 -Soul Society arc.Need I say more?:wooi2:
TTGL 7-Ειμαι ενα βημα πριν το κανω drop:uhh:
Hitman Reborn 11 -Ειναι πολυ μετριο αλλα με τετοια καλα λογια που εχω ακουσει για την συνεχεια....

One Piece 353-αρκετα αθλιο το Thriller Bark προς στιγμην ελπιζω τωρα να αρχισει το καλο:smokingg:
Hayate no gotoku 17-Εχει αρκετο γελιο:gotit:
Kanokon 6 - Chizuru-chan:nbleed:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellraider: 17 Μάιος 2008 - 18:46

#1298 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 18:46

TTGL completed το ανιμε τα εσπασε, παρα πολυ καλο!!

Mnemosyne 3, τωρα αξιωθηκα να το δω, new players in the game, και το επομενο φαινεται να εχει τρελο fanservice! motttooo!

Twelve Kingdom's 9 οσο παει και καλυτερευει.

#1299 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 19:21

Vampire Knight 2-6 ,Οκ αρχίζω το manga το οποίο αν όλα πάνε κατ'ευχήν θα βρει τη θέση του στη βιβλιοθήκη μου
The daughter of twenty faces 2-3,μάλλον θα το συνεχίσω αν και δεν με έχει εντυπωσιάσει

#1300 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 20:56

Τέλειωσα και το GTO, ομολογώ πως μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ήταν πολύ διασκεδαστικό και κρίμα που τέλειωσε. Πολύ light το έβλεπα άνετα ακόμη κι όταν ήμουν πτώμα οπότε έφυγε αέρα.. 8.5με9 / 10

Sword of the stranger
Top notch animation, φοβερή παραγωγή από Bones, ήταν κάτι σαν ninja scroll αλλά σε samurai meiji era, αλλά πιο αληθοφανές και πολύ εντυπωσιακές σκηνές μάχης. To OST του καλούτσικο επίσης όπως και οι φωνές των ηθοποιών πολύ ταιριαστές στους χαρακτήρες. Πολύ διασκεδαστικό action-gore-war movie που παρόλο είχε μετριότατο σενάριο, αυτό δε με πείραξε καθόλου. Eye candy στα action-scenes. 8.5/10

Gedo no senki - tales of the earthsea.
Καλό studio ghibli fantasy film με μπόλικη μαγεία απ'τον Goro miyazaki (υιος του Hayao Miyazaki) αν σκεφτεί κανείς πως ήταν το πρώτο του. Not bad. Αν και δεν φτάνει τα masterpieces του πατέρα του, έιναι σε καλό δρόμο για το μέλλον.. 7.5/10.

#1301 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 21:03

Grappler Baki 2nd season

Ισως η καλυτερη fighting(οχι shounen προσοχη)σειρα......
To χει δει κανεις?
Λεει πραγματικα.Σεναριο τα βασικα μονο αλλα μιλαμε για πολυ tournament φαση.Και ευτυχως ξεφευγει απο το unrealistic στιλ του flame of recca.Εδω εχει martial arts.Kαι το εννοω.Ουτε κυμματα ενεργειας,ουτε μπαλες φωτιας ουτε αιωρουμαι στον αερα λες και ειναι το φυσιολογικο ας πουμε(XD).Τσεκαρετε το...
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1302 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 01:24

Μέχρι τις 13/6 το ρεπερτόριο μου είναι περιορισμένο σε αυτά τα 3 animus.

Είμαι ψεύτης.

Ξεκίνησα το Black Lagoon.

Είμαι αρχή ακόμα και δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

Επίσης είδα το επ 7 απ'το Γκίαςς και όπως μπορείτε να δείτε και στο ποστ μου στο αντίστοιχο θρεντ μου άρεσε υπεραρκετά.

HnH5aB0.jpg

#1303 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 01:39

εγω προς το παρον δεν αρχισα καινουρια σειρα ( finished ). και την βγαζω με μερικα ongoing. τσουκου τσουκου βλεπω Gintama. ειμαι στο 9 επ. ( μαρεσε πολυ το συγκεκριμενο)

Code Geass, Macross F, Kanokon, To love Ru και Real Drive βλεπω.

καλ οειναι ρε το black lagoon. οχι αριστουργημα, αλλα εχει απειρες δοσεις κυνισμου να προσφερει. ενα ευχαριστο ανιμε για μια φορα, αλλα οχι για παραπανω

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1304 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 02:13

Bλέπω το zoku sayonara zetsubou sensei ep 7...:nanana:Και πάνω που είχα αρχίσει στο 2ο επεισόδιο να πιστεύω ότι η δεύτερη season έκανε κοιλιά!Αν δεν το χετε δει,απλά δείτε το!!!:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1305 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 13:35

Άρχισα το Ouran.Νοt so funny αλλά είναι ευχάριστο και διώχνει το άγχος.