Posted 24 February 2008 - 20:13
Πώς περνάει ο καιρός? Πάει πάνω από μήνας από το τελευταίο post... Απαράδεκτο.
Στο διάστημα αυτό από την οθόνη του υπολογιστή μου περάσανε:
Bakumatsu ep. 12 - 26. Πολύ καλό, όχι μόνο ως story, αλλά και ως αφορμή για ψάξιμο στην ιστορία της Ιαπωνίας. Οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι πραγματικοί και διαδραμάτισαν ρόλο (μεγαλύτερο ή μικρότερο) στα χρόνια εκείνα. Ψάχτε τους στο wiki.
Ergo Proxy. Καλό storyline και σκοτεινά γραφικά σε μια σειρά όπου οι ήρωες αναζητούν την ταυτότητά τους. Φοβήθηκα ότι θα επρόκειτο για mecha αλλά ευτυχώς καμία σχέση.
Gantz. Φρεσκοπεθαμένοι συμμετέχουν σε παιχνίδι εξόντωσης, σχεδιασμένο από έναν τύπο που ζει σε μια παράξενη σφαίρα! Στιγμές στιγμές τα έσπαγε, κάποιοι ήρωες ήταν εντελώς φεύγα (όπως ο πρωταγωνιστής που τον έχει φάει η αγ@μία) αρκετό αίμα και γυμνό. Η εντύπωσή μου όμως είναι ότι το μαζέψανε γρήγορα προκειμένου να τελειώνουν και στο τέλος δεν δίνει απαντήσεις. Πολύ καλό το drum 'n' bass κομμάτι στην έναρξη.
Karas OVA. Εντυπωσιακά computer graphics και μέτριο σενάριο.
Mushishi. Εντελώς ξεχωριστή αισθητική, τόσο στο σενάριο, όσο και στο σχέδιο. Γενικά, ένα anime που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μπορεί να μην υπήρχε δράση, με τη συνήθη έννοια του όρου, αλλά δεν σε άφηνε να βαρεθείς με τίποτε.
Pet Shop Of Horrors. Το βρήκα παραπεταμένο σε μια γωνιά του σκληρού δίσκου και είπα να του ξαναρίξω μια ματιά. Το σχέδιο δεν λέει πολλά, το σενάριο όμως είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο Count D (ο ιδιοκτήτης) και τα "ζωάκια" του αξίζουν της προσοχής σας.
The skull man. Ιστορία εκδίκησης ενάντια σε ένα πλέγμα διαπλεκόμενων, όπου πολιτική, μπάτσοι, στρατός, φαρμακευτικές εταιρίες και αιρέσεις συνδέονται. Φαινόταν πολλά υποσχόμενο, καταλήγω να θεωρώ ότι ήταν μετριότητα.
Τώρα βλέπω το Jigoku Shoujo Futakomori (είμαι στο ep 17). Πολύ καλό, όπως και το Hell Girl του οποίου απότελεί sequel. Θέμα είναι η ύπαρξη ενός site το οποίο αναλαμβάνει να στείλει στην Κόλαση εκείνον του οποίου το όνομα θα πληκτρολογήσεις. Κουράζουν λιγάκι οι φράσεις που επαναλαμβάνονται σε κάθε επεισόδιο πριν και μετά την εκτέλεση του συμβολαίου, αλλά τι να κάνουμε?
Κατα τα άλλα Bleach, Naruto, Ghost Hound με τα τελευταία τους επεισόδια.
Αυτά προς το παρόν

SHIT HAPPENS WHEN YOU PARTY NAKED