Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#931 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 18 February 2008 - 14:42

:hahaha: yuri=moe

Moe = Epic Win

Άρα?

Yuri= Epic Win :hehehe:

#932 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 18 February 2008 - 20:19

ended darker than black..

about to start gungrave or smt..
Posted Image

#933 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 February 2008 - 21:27

Σε οσους αρεσουν οι ταινιες τρομου με βαμπιρ κ λυκανθρωπους,δειτε το vampire hunter d:bloodlust(ταινια anime ειναι,οχι series)...ουσιαστικα θα μπορουσε κ να ητανε κανονικη hollywoodιανη ταινια,το σεναριο κ η δραση ειναι φοβερα,το συνηστω σε ολους...

(υπαρχει κ η 1η ταινια,που λεγεται vampire hunter d,αλλα εγω την ειδα κυριως για συλλογη,καθως δεν ειναι τοσο καλη οσο η 2η....αλλα βλεποτανε)...

#934 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 18 February 2008 - 22:55

Μόλις τελίωσα το ICE.......το μόνο που έχω να πώ

WTF did just happen?????Δεν το έπιασα το τέλος καθόλου.Όποιος μπορεί να μου εξηγήσει το σενάριο αρακαλώ ας στείλει πμ γιατί ενώ ξαναείδα τα τελευταία 2 επισόδεια πάλι δεν κατάλαβα τι έγινε.

Το Strawberry Panic θέλω πολύ να το δώ,αν και δύσκολα θα είναι τόσο καλό όσο το Kasimasi.

Το Black Blood Brothers εξεσίλεται πολύ καλά τώρα στο 6ο επισόδειο,ενώ είμαι έτοιμος να αρχίσω το Ouran High School.
Posted Image

#935 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 19 February 2008 - 08:20

Aφου παιζονται πολυ οι yuri τιτλοι, οπως το θεΐκο Strawberry Panic, το Kasimasi και το ICE, ας προσθεσω και το Simoun για οσους ενδιαφερονται για το genre
:hehehe:
Posted Image

#936 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 19 February 2008 - 08:30

Πυραμιδα, μολις τελειωσεις το 3 επ. του ICE, βαλε και δες τα πρωτα 10 λεπτα του επ.1...πιστευω πως θα καταλαβεις τι παιχτηκε!

:congrats:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#937 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 20 February 2008 - 16:22

coz I feel like shit these days >>
I only watched Digimon movies...all 10 of them :333
懐かし~い ;^; ;^;

also I got up to date with Majin Tantei Nougami Neuro again,finishing the denshi drug "arc" :33

#938 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 20 February 2008 - 18:28

Παιδιά μόλες τελείωσα το GTO....και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου...Δεν ξέρω τι φταίει....Μάλλον ότι ήταν καταπληκτικόόόόόόόόό!!!!!!!!!Πάω να αρχίσω το Green Green...Συγκρίνεται με το GTO...????? :blingeye2:

Posted Image

#939 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 20 February 2008 - 18:39

Παιδιά μόλες τελείωσα το GTO....και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου...Δεν ξέρω τι φταίει....Μάλλον ότι ήταν καταπληκτικόόόόόόόόό!!!!!!!!!Πάω να αρχίσω το Green Green...Συγκρίνεται με το GTO...????? :blingeye2:

Posted Image

τιποτα δεν συγκρινεται με το GTO.

Posted Image

#940 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 February 2008 - 18:53

Είναι διαφορετικό στυλ αλλά και το Green Green τα σπάει.Αυτά τα 2 είναι μέσα στα αγαπημένα μου comedy.

Posted Image

#941 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 20 February 2008 - 19:48

Σε θέμα εμένα το GTO δεν είναι και από τα top...
Λογικά θα λεγα το Green Green χαλαρά,Fumoffu και HnG:hahaha:

Μμμμ εγώ τελείωσα το Strawberry Panic,τώρα θα αρχίσω κάποιο από αυτά που είπατε...
Άκουσα και καλά λόγια για το Maria-sama ga Miteru...
Και κάποιο άλλο που δεν θυμάμαι καθόλου name...

#942 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 February 2008 - 21:35

GTO = Απλα κορυφαιο. Κανενας ποτε δε θα φτασει τον Ονιζουκα... ή την Urumi.
:nod:

Ενω συνεχίζω να βλέπω Koi Kaze, ειπα να δω και το Dai Mahou Touge... το καψιμο το ιδιο. Η Dokuro-chan δεν πιανει μπαζα μπροστα στην Punie!
Posted Image

#943 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 21 February 2008 - 00:20

Eκτός από τη σειρά υπάρχει τίποτα άλλο όσον αφορά το GTO????...Σε anime πάντα...!!!

#944 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 21 February 2008 - 00:25

live action.

Posted Image

#945 Rei Ayanami

Rei Ayanami

Going MAD

• Members
  • 28 posts

Posted 21 February 2008 - 11:05

Πσες είδα το τελευταίο επ. Εργο προξι (ναι άργησα λίγο..). Πσιλοξενέρωσα. Σίγουρα η σειρά κάνει κοιλιά σε ορισμένα σημεία, αλλά έχει και μερικά πολύ δυνατά επεισόδια.
ψ
Το σάουντρακ πάντως από τη σειρά είναι γαμιστερό..
Όπως και το σάουντρακ του Boogiepop (κορυφή) για τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής