Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#946 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 11:23

μμμ εγώ τελείωσα το Strawberry Panic,τώρα θα αρχίσω κάποιο από αυτά που είπατε...
Άκουσα και καλά λόγια για το Maria-sama ga Miteru...
Και κάποιο άλλο που δεν θυμάμαι καθόλου name...

το Maria-sama ga miteru προσωπικα το βρηκα ολιγον τι νεροβραστο...
το ολο sorority ζητημα αρχισε να μου δινει στα νευρα απο ενα σημειο και μετα..(ειδικα οι τιτλοι και οι προσφωνησεις)

το Strawberry Panic λεει τιποτα ή τζαμπα κατεβαζω?

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#947 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 11:29

το Maria-sama ga miteru προσωπικα το βρηκα ολιγον τι νεροβραστο...
το ολο sorority ζητημα αρχισε να μου δινει στα νευρα απο ενα σημειο και μετα..(ειδικα οι τιτλοι και οι προσφωνησεις)

το Srawberry Panic λεει τιποτα ή τζαμπα κατεβαζω?

Λέει λέει ^_^
Και όταν λες τίτλοι εννοείς τα -chan,-sama,κλπ?Γιατί και στο Panic έχει πολλά......

#948 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 11:39

Λέει λέει ^_^
Και όταν λες τίτλοι εννοείς τα -chan,-sama,κλπ?Γιατί και στο Panic έχει πολλά......

οχι αυτα ειναι νορμαλ, τα βλεπουμε σε καθε anime..
οταν λεω τιτλοι και προσφωνησεις αναφερομαι στην sorority ορολογια που υπαρχει εκει μεσα... Rosa Gigantea, Rosa Chinensis, Rosa Foetida en bouton και παει λεγοντας... εκτος του οτι σε μπερδευει λιγο στην αρχη μεχρι να καταλαβεις ποιος ειναι τι, τα χρησιμοποιουν και ολη την ωρα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#949 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 12:49

οχι αυτα ειναι νορμαλ, τα βλεπουμε σε καθε anime..
οταν λεω τιτλοι και προσφωνησεις αναφερομαι στην sorority ορολογια που υπαρχει εκει μεσα... Rosa Gigantea, Rosa Chinensis, Rosa Foetida en bouton και παει λεγοντας... εκτος του οτι σε μπερδευει λιγο στην αρχη μεχρι να καταλαβεις ποιος ειναι τι, τα χρησιμοποιουν και ολη την ωρα...

Α,ωραία...Το ξεχνάμε λοιπόν...Off to the next yuri show...

#950 Christos0b

Christos0b

lalalalala...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 16:02

Εχω μεινει στα τελευταια ως τωρα επισοδια του d.gray-man καθως οτι ξεκιναω (με λιγοτερα απο 100 επ.) το καταβροχθιζω σε λιγες μερες :D
Σκεφτομαι να αρχισω Onepiece αλλα ακουω οτι παιζει πολυ filler(μου την δινουν απιστευτα).

I love the sound of you walking away ...

#951 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 16:12

live action.

To live action είναι anime?:erk:????

#952 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 16:17

Σκεφτομαι να αρχισω Onepiece αλλα ακουω οτι παιζει πολυ filler(μου την δινουν απιστευτα).

Άρχισε καλύτερα Naruto:hehe:Αλλά μην δεις τα filler.Γενικά όποιο shounen και να αρχίσεις απέφυγε τα filler.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#953 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 19:06

Θα μπορούσε κανείς να πεί 2 λογάκια για το Fate Stay Night?Άκουσα καλά λόγια και λέω να το τσεκάρω.Μπορεί να μου πεί κανείς στύλ,δειάκρεια,γνώμη,κτλ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#954 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 19:15

Θα μπορούσε κανείς να πεί 2 λογάκια για το Fate Stay Night?Άκουσα καλά λόγια και λέω να το τσεκάρω.Μπορεί να μου πεί κανείς στύλ,δειάκρεια,γνώμη,κτλ.

Spoiler: Minor Spoilers, don't worry

Σε πολλους εχει αρεσει σαν σειρα και ειναι απο τους ιδιους που εκαναν το Shingetsutan Tsukihime, οποτε σιγουρα αξιζει μια ματια:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#955 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 20:06

Thx Adventurer:)

Εγώ χθές κάθησα και είδα τα πρώτα επισόδεια του Hellsing.Μέτριο προς κακό animation,μέτρια μουσική αλλά το σενάριο με κράτησε ξύπνιο για τη σειρά.Ανυπομονώ να νοικιάσω και τα επόμενα 6 επισόδεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#956 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 20:17

Thx Adventurer:)

Εγώ χθές κάθησα και είδα τα πρώτα επισόδεια του Hellsing.Μέτριο προς κακό animation,μέτρια μουσική αλλά το σενάριο με κράτησε ξύπνιο για τη σειρά.Ανυπομονώ να νοικιάσω και τα επόμενα 6 επισόδεια.

Από τη στιγμή που βγήκε το Hellsing Ultimate,νομίζω πως θα πρέπει να αφήσεις το απλό,μιλάμε για έντονη διαφορά.

#957 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 20:22

Οκ,θα πώ σε μια γνωστή φορουμίτισα θύμα που μου σκανάρει τα σχέδια αν γίνεται να μου το ψάξει να το βρεί:)εγώ απο downloading δεν σκαμπάζω και μνήμη δεν έχω,οπότε άλλη λύση δεν υπάρχει....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#958 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 21:11

To live action στο GTO είναι anime?:erk:

#959 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 21:13

Για 23423842846οστή φορά ξαναβλέπω Death Note, επεισόδιο χμμ... 9!

Μα καλά, τόσο μ'αρέσει?
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#960 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 21:16

Αυτή την σειρά όλο την ξεκινάω κι όλο κάτι γίνεται και την αφήνω. Τώρα ας πούμε μου κολλάει ένα επεισόδιο. Πρέπει να το ξανακατεβάσω και βαριέεεμαιιιι.... Παρηγορούμαι όμως με Rurouni Kenshin. :hehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel