Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 00:11

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 18:15
Το προτεινω μονο σε ανθρωπους που εχουν βαρεθει τοσο ωστε να αντεξουν τις μονομαχιες μεταξυ φουρναρηδων....

"Wind...Rain...Fire...Earth...Tremble and Despair cause I am POWER!"
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 19:54
Βλέπω Legend Of Galactic Heroes. Ούτε mecha έχει, ούτε χρωματιστά μαλλιά, ούτε μαγικά σπαθιά. Το σενάριο και οι χαρακτήρες όμως τρώνε λάχανο σε αληθοφάνεια οτιδήποτε άλλο έχω δει. Τόσο παλιό και καλό και όμως τόσο άγνωστο. Κρίμα!
Χμμ...δεν είναι και τοσο άγνωστο πιά...110 επισόδεια μόνο η πρώτη σειρά. Τι στο καλό. ΚΑΠΟΙΑ επιτυχία θα είχε.

Μην ξεχάσεις και το "gaiden"

Μόλις τελείωσα το Genshiken 2. Θα τους ΣΚΟΤΩΝΕ δηλαδή να βλέπαμε την φάση που

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 21:42
Όποιος δεν το έχει δει είναι Alani, Tzoglani and Mazoxa.

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 22:39
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 23:43
τυχαινει να υπαρχει ενα προβληματακι βεβαια,με το να βρεθουν μεταφρασμενα επεισοδια,σε streaming μορφη....αν καποιος ξερει κατι παραπανω....
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 20:09

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 02:46

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 11:43
διακρινω μια δοση σαδισμου...
Δεν θα το έλεγα σαδισμό. Απλά δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς από τη στιγμή που ξέρουμε πως αυτά τα πράγματα δεν θα έρθουν ποτέ στην Ελλάδα κανονικά, και τα subs είναι όσο παράνομα είναι.

Επίσης, τελείωσα το Night Wizard (πολύ όμορφο. ειδικό για RPGάδες.), το Kodomo no Jikan (υπέροχο), και τα 9 πρώτα του Ghost Hound. Πάμε για να τελειώσουμε το Blue Drop

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 13:04
Βασικά ΠΡΟΣ το τέλος του επεισοδείου. Από το σημείο που συνάντισαν τη Amber μέχρι εκεί που αρχίζει και δείχνει τους μπάτσους και το τι παίζει μ'αυτούς.
Τέσπα.
Συνεχίζω το Monster το οποίο είναι έπος. Φοβερό σενάριο, πλοκή, ανατροπές, μυστήριο, πολύ καλοί χαρακτήρες (ακόμα και αυτοί που τους δείχνει μόνο σε 2-3 επς), καλό char. development, μουσική καλούτσικη που όμως πάει με το όλο κλίμα (the first ending ONWS everything, the second sucks my @@s), σχέδιο αρκετά καλό αν μου φαίνεται λίγο "βρώμικο" (πολύ πιθανόν επειδή πρόσφατα είδα DtB και TTGL τα οποία έχουν πιο "καρτουνίστικα" σχέδια αλλά με πολύ καθαρά χρώματα, σαν vectors είναι ώρες ώρες)... Τι άλλο θες. Είμαι κάπου ανάμεσα στο επ 40-45.
It is just made of win.
Πιθανόν να ξαναδώ NGE, διότι θέλω να δώ τις ταινίες και είπα επί την ευκαιρία να το ξαναλιώσω (για να θυμιθώ κόλας πράματα που πιθανόν να έχω ξεχάσει).
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 14:03

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 14:41

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 01:51
Ef A Tale of Memories - nice, και ναι μου άρεσε και το τέλος, also Chihiro ftw:wis:
Kekkaishi 42 - μια χαρά και για 6754ή φορά καταφέρνει να έχει 'fillers' που είναι better από το κανονικό, συνδιάζοντας και το κανονικό μαζί^^
Katekyo Hitman Reborn 56 - The creator of episodes who say what happened in the other episodes must die:nosey:
Mobile Suit Gundam 00 12 - αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί το πάει για 2η season, not that I mind though:hahaha:
Sayonara Zetsubou Sensei 11 - οκ περιττό να σχολιάσω πλέον, MORE!
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto 07 - ενδιαφέρον πλοκή, but somehow η σκηνοθεσία κουράζει..
Suzumiya Haruhi no Yuutsu - έλεος πλοκή, but somehow η σκηνοθεσία το διορθώνει αυτό, anyway I liked it.
Naruto Shippuuden 40-41 - οκ, για Naruto ωραίο ήταν.
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 14:30
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 17:03

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon