Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#6136 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.773 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2024 - 10:07

Λοιπόν είπα να συνεχίσω μετά το one piece με μερικές σειρές από το 2007 και κυρίως το claymore που είδα μερικά panels από το manga και μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Μέχρι στιγμής πάμε καλά αλλά αυτός ο μάπας ο raki (που πιθανόν είναι τζαπανοπαν από το lucky) με σπάει τα νεύρα.

Ρε φίλε αφού είσαι αμπαλος, τι mamoru, αφού η άλλη είναι ντουκι, δεν σε έχει ανάγκη. Άραξε στα μετόπισθεν και αστην να κάνει την δουλειά της. Τεσπά, τα είπα και ξεθυμανα γιατί έχω φτάσει στο είκοσι κι έχω βαρεθεί λίγο για να δω τα υπόλοιπα έξι που μάλλον είναι και τα φιλλερς.  :dazed:

rsrGbGx.gif

#6137 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2025 - 12:47

Σε μια προσπαθεια να ξανανοιωσω λιγη απο τη μαγεια της παιδικης μου ηλικιας αρχισα πριν λιγο καιρο καθε πρωι πριν παω για δουλεια να βλεπω απο ενα επεισοδιο Pokemon, απο την αρχη αρχη, και ω! :blingeye2:  Η νοσταλγια! :blingeye2: Με πηγαινει πισω στο γυμνασιο και με κανει να θελω να ξαναπαιξω την κοκκινη εκδοση που ειχα τοτε στο game boy και να ξαναδιαβασω το manga! :Blissfull:

Ειχα ξεχασει ποσο λιγο παιρνει τον εαυτο της στα σοβαρα η σειρα στην αρχη, και οσο κι αν μου αρεσει η νεα σειρα με την Liko δεν μπορω να μη μου λειπουν η ομαδα πυραυλος και το ποσο κοπανος ηταν ο Γκαρι. :x3: Και ειναι πολυ πιο αναζωογονητικο απο οσο περιμενα να επιστρεφω στην εποχη που υπηρχαν μονο 151 Pokemon.  :thatsit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 10 Ιανουάριος 2025 - 12:49

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#6138 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.773 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2025 - 14:44

Κουράγιο μόνο 25 σεζόν.
rsrGbGx.gif