Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6153 replies to this topic

#6136 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,793 posts

Posted 25 December 2024 - 10:07

Λοιπόν είπα να συνεχίσω μετά το one piece με μερικές σειρές από το 2007 και κυρίως το claymore που είδα μερικά panels από το manga και μου φάνηκε ενδιαφέρον.

 

Μέχρι στιγμής πάμε καλά αλλά αυτός ο μάπας ο raki (που πιθανόν είναι τζαπανοπαν από το lucky) με σπάει τα νεύρα.

 

Ρε φίλε αφού είσαι αμπαλος, τι mamoru, αφού η άλλη είναι ντουκι, δεν σε έχει ανάγκη. Άραξε στα μετόπισθεν και αστην να κάνει την δουλειά της. Τεσπά, τα είπα και ξεθυμανα γιατί έχω φτάσει στο είκοσι κι έχω βαρεθεί λίγο για να δω τα υπόλοιπα έξι που μάλλον είναι και τα φιλλερς.  :dazed:


rsrGbGx.gif

#6137 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 229 posts

Posted 10 January 2025 - 12:47

Σε μια προσπαθεια να ξανανοιωσω λιγη απο τη μαγεια της παιδικης μου ηλικιας αρχισα πριν λιγο καιρο καθε πρωι πριν παω για δουλεια να βλεπω απο ενα επεισοδιο Pokemon, απο την αρχη αρχη, και ω! :blingeye2:  Η νοσταλγια! :blingeye2: Με πηγαινει πισω στο γυμνασιο και με κανει να θελω να ξαναπαιξω την κοκκινη εκδοση που ειχα τοτε στο game boy και να ξαναδιαβασω το manga! :Blissfull:

 

Ειχα ξεχασει ποσο λιγο παιρνει τον εαυτο της στα σοβαρα η σειρα στην αρχη, και οσο κι αν μου αρεσει η νεα σειρα με την Liko δεν μπορω να μη μου λειπουν η ομαδα πυραυλος και το ποσο κοπανος ηταν ο Γκαρι. :x3: Και ειναι πολυ πιο αναζωογονητικο απο οσο περιμενα να επιστρεφω στην εποχη που υπηρχαν μονο 151 Pokemon.  :thatsit:


Edited by Kain, 10 January 2025 - 12:49.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#6138 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,793 posts

Posted 10 January 2025 - 14:44

Κουράγιο μόνο 25 σεζόν.
rsrGbGx.gif

#6139 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 229 posts

Posted 09 May 2025 - 23:07

Αρχισα να βλεπω το Rock is a Lady's modesty και το αγαπαω. Μολις ειδα το 3ο επεισοδιο και ξυπνησε τον εσωτερικο μου Φροϋντ καρφωνοντας μου στο μυαλο πως η μουσικη που παιζουν στα κρυφα ειναι αλληγορια για... κατι αλλο ( :slash: ) και τωρα δεν μπορω να το ξεδω, και καπως αυτο ανεβαζει για εμενα αυτη την ηδη καλη σειρα. :hihi2:

 

Οπως ανεφερα ομως και στο αλλο θεμα τα CG οταν παιζουν μουσικη κανουν τοσο μπαμ που με κανουν να θελω να ξεριζωσω τα ματια μου, ενω για καποιο λογο μου τη σπαει το μαλλι της πρωταγωνιστριας. Αυτα ομως δεν κανουν τη σειρα να μου αρεσει λιγοτερο. :head:


Edited by Kain, 09 May 2025 - 23:10.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#6140 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,793 posts

Posted 10 May 2025 - 08:35

Αν εννοείς την ξανθιά με τις κοτσίδες Ε ναι είναι τόσο αστείο. Μοιάζουν σαν να της έχουν κολλήσει στο κεφάλι ένα κίτρινο μακαρόνι για την πισίνα που μαθαίνουν στα παιδιά μπάνιο.
rsrGbGx.gif

#6141 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 229 posts

Posted 11 June 2025 - 21:42

Εν οψει της δευτερης σαιζον του και ξεροντας οτι εχει καλο animation αρχισα να βλεπω το Call of the night. Ειμαι στο επεισοδιο 3 και δειχνει καλο, εχω μεγαλη περιεργεια να δω που το παει και πως θα προχωρησει.

 

Μου αρεσει παρα πολυ η ησυχη μοναχικη νυχτερινη του ατμοσφαιρα, και ειναι αναζωογονητικο που ο πρωταγωνιστης δεν ειναι ο κλασσικος λιγουρης ή που δεν εχει καποιο crush, αλλα αντιθετα δεν μπορει να νοιωσει ελξη και ειναι ουσιαστικα ο βασικος σκοπος του να το επιτυχει. Μου αρεσουν παρα πολυ τα βαμπιρ (το αγαπημενο μου βιβλιο ειναι ο Δρακουλας του Μπραμ Στοκερ) και βρισκω ενδιαφερον το πώς δημιουργουνται τα βαμπιρ σε αυτη τη σειρα, και αναρρωτιεμαι αν καποια στιγμη θα θιξουν το πώς εγινε βαμπιρ η ιδια η Nazuna. Η οποια παρεπιπτωντως ειναι τερμα fanservice αλλα ετσι κι αλλιως τα βαμπιρ παντα ειχαν εντονο ερωτικο στοιχειο (και ομοφυλοφιλια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) οπότε δεν ειναι οτι δεν ταιριαζει.

 

Επισης λατρεψα την Akira απο την πρωτη στιγμη, και για καποιο λογο μου μοιαζει λες και βγηκε απο το Danganronpa.


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#6142 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 381 posts

Posted 11 June 2025 - 21:47

Δεν εχω δει το ανιμε, αλλα το μανγκα του Call of the Night ειναι καταπληκτικο. Παιρνει φοβερες τροπες και εχει πολυ δυνατο συναισθηματικο πυρηνα. Να με θυμηθεις οταν μπει στο εργο η Kiku. Επισης, το αρτ του Kotoyama ειναι φανταστικο, το εχει φουλ με τα μελανια και το composition των πανελς. Το ανιμε εχω ακουσει οτι ειναι καλο παντως!

 

Επισης, Akira σαν απο Danganronpa? Τι φαση?  :hihi2:


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#6143 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 229 posts

Posted 11 June 2025 - 22:01

Επισης, Akira σαν απο Danganronpa? Τι φαση?  :hihi2:

Ναι δεν ξερω, κατι εχει το στυλ της που μου θυμιζει πολυ το Danganronpa για καποιο λογο.

 

Οταν τελειωσει και η δευτερη σαιζον παντως με βλεπω να ξεκιναω και το manga γιατι βλεπω εχει πολυ ψωμι.  :riiight: 


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#6144 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 381 posts

Posted 11 June 2025 - 22:08

Ουυ χαλαρα, χωσου! Αν δεν κανω λαθος, στη δευτερη σεζον θα εμφανιστει και η Kiku που ελεγα εγω. Εκει θεωρω εχει κατι καταπληκτικα αρκς και συνεχιζονται στο μανγκα  :hero:


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#6145 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 June 2025 - 16:48

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε βλέπετε ακόμα άνιμε της σεζόν εδώ; :0.  Σεημλεςς


フカフカ

#6146 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 381 posts

Posted 12 June 2025 - 19:52

Εεεεχ πού και πού, να λέμε ότι κάτι βλέπουμε (ζήτημα άμα βλέπω πέντε άνιμε κάθε χρόνο). Από μάνγκα όμως πάμε γερά.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#6147 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 June 2025 - 04:58

κιεγω δυστυχως και λιγότερα παίζει...βλέπω πολλά dorama βέβαια. Αλλά άνιμε δεν βρίσκω τν όρεξη πλέον μου φαίνονται όλα ίδια. Παλιά θυμάμαι να βλεπα 10-10 τις σειρές...που να βρεις χρόνο και αντοχες πλέον αχαχχα.   Πάντως μετά το SAO οριακά τα isekai άνιμε έχουν καταφέρει να αντικαταστήσουν τα χαρεμ πλέον. Η έστω να τα κάνουν πιο λαητ εκδοχες γιατί το κοντεξτ δεν απέχει πολύ σε πολλα.

Εγώ είδα πρόσφατα μετά από πολλούς μήνες-χρονο το ore dake level up. Καλό τρας παραδόξως ! Με κράτησε να το ολοκληρώσω έστω.


フカフカ

#6148 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 229 posts

Posted 13 June 2025 - 10:32

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε βλέπετε ακόμα άνιμε της σεζόν εδώ; :0.  Σεημλεςς

nXNIzXw.jpeg

 

 

Καλα γενικα βλεπω ενα μιξ απο παλια και καινουρια anime, πχ μετα το Call of the night σκοπευω να βαλω να ξαναδω το Slayers που ειναι ισως το αγαπημενο μου, και μεσα στο καλοκαιρι θα κανω το ετησιο καλοκαιρινο μου rewatch του Squid girl και του Barakamon.  :Blissfull:

 

Βλεπω γενικα αρκετα αλλα εχω σταματησει το binging εδω και πολυ καιρο και πλεον απο καθε σειρα βλεπω μονο ενα επεισοδιο την ημερα, οπότε παιρνει πολυ περισσοτερο καιρο να τελειωσω την καθε σειρα, συν οτι βλεπω και σειρες εκτος anime.


Edited by Kain, 13 June 2025 - 10:38.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#6149 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,793 posts

Posted 13 June 2025 - 12:45

Καλέ ναι φουλ, αφού είπαμε βλέπω τι βγήκε το 2007! Πέρα από τη πλάκα, όχι. Μονή εξαίρεση το chainsaw man που με είχε ψήσει το animation και το είδα αφού φυσικά τελείωσε. Αν με ρωτήσετε τι έγινε, δεν θυμάμαι τίποτα, μόνο την φάση με το ξενοδοχείο προς το τέλος.
rsrGbGx.gif

#6150 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 229 posts

Posted 13 June 2025 - 14:07

Πάντως μετά το SAO οριακά τα isekai άνιμε έχουν καταφέρει να αντικαταστήσουν τα χαρεμ πλέον. Η έστω να τα κάνουν πιο λαητ εκδοχες γιατί το κοντεξτ δεν απέχει πολύ σε πολλα.

Και γινονται και οι τιτλοι τους πια μονοτονοι, σε φαση "Ημουν ενας χικικομορι μεχρι που μετανσαρκωθηκα στη σεξι βασιλισσα των δαιμονων σε εναν αλλο κοσμο τον οποιο μετα κατεκτησα" και νοιωθω πως αν βαλω να δω επεισοδιο θα μου πει στην αρχη ο πρωταγωνιστης να κανω like comment και subscribe.

 

Δυο isekai ειναι σταθερη αξια για εμενα, KonoSuba και Digimon. (Ακομα δεν μπορω να χωνεψω οτι το Digimon ειναι isekai.)


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png