Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6125 replies to this topic

#6121 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 18 November 2023 - 19:36

Μπήκα μετά από χρόνια στο φόρουμ να ανακατέψω λίγο τη σκόνη...

Προτείνετε καμιά σειρά για μια πρώην anime fan που προσπαθεί να επιστρέψει στη φύση, έχω καναδυό χρονάκια να τσεκάρω τι καινούριες σειρές βγαίνουν...

#6122 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,734 posts

Posted 19 November 2023 - 07:40

Ειδα πρόσφατα το Oshi no Ko, πολύ καλό αν θες να δεις κάτι με λίγο δράμα, αρκετή κωμωδία και ενδιαφέρουσα άποψη πάνω στο θέμα των idols. :P Μετά τα χιτ της εποχής είναι jujutsu kaisen και demon slayer. Πολύ καλά και τα δύο αλλά το jujutsu είναι κορυφαίο και από τεχνικής άποψης, κορυφαίο animation.
rsrGbGx.gif

#6123 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 739 posts

Posted 19 November 2023 - 19:25

Μπήκα μετά από χρόνια στο φόρουμ να ανακατέψω λίγο τη σκόνη...

Προτείνετε καμιά σειρά για μια πρώην anime fan που προσπαθεί να επιστρέψει στη φύση, έχω καναδυό χρονάκια να τσεκάρω τι καινούριες σειρές βγαίνουν...

Καλώστηνα και πάλι. Μashle και Undead Unluck. Λιγο γελιο, λιγο δραση, το δευτερο και λιγο κλαμα.

Edited by Lord Leon, 19 November 2023 - 19:25.

stasou%2520mygdala.jpg

#6124 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 19 November 2023 - 19:31

Ειδα πρόσφατα το Oshi no Ko, πολύ καλό αν θες να δεις κάτι με λίγο δράμα, αρκετή κωμωδία και ενδιαφέρουσα άποψη πάνω στο θέμα των idols. tongue.gif Μετά τα χιτ της εποχής είναι jujutsu kaisen και demon slayer. Πολύ καλά και τα δύο αλλά το jujutsu είναι κορυφαίο και από τεχνικής άποψης, κορυφαίο animation.

Καλώστηνα και πάλι. Μashle και Undead Unluck. Λιγο γελιο, λιγο δραση, το δευτερο και λιγο κλαμα.

Χμμμμ, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις απ' ό,τι βλέπω! Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τα βάλω στο queue άμεσα~ ureshii.gif

Edited by LuluChan92, 19 November 2023 - 19:31.

#6125 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 360 posts

Posted 19 November 2023 - 21:02

Το Undead Unluck το βλεπω και εγω. Πολυ φρεσκο shonen θα ελεγα και μαλιστα εχει ενα απο τα αγαπημενα μου tropes:

Spoiler:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#6126 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 486 posts

Posted 20 November 2023 - 09:55

Από shonen σίγουρα Jujutsu Kaisen, το 86 είναι ωραία mecha-military anime και To Your Eternity δεν ξέρω τι να πω για αυτό πολλά feelings.

Πάμε στα must 

Ousama Ranking,Odd Taxi και Mob Psycho που είναι λίγο πιο παλιό αλλά αν δεν το έχεις δει είναι must.