Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#541 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 19:33

toward to terra...και kurosagi(live action) και τα 2 ειναι παρα πολυ καλα..

#542 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 00:56

Αρχισα και το Claymore ...ειμαι στο επισοδειο 4 ξενερωσα λιγακι που οι πολεμιστες ειναι μονο γυναικες, ισως ειμαι συνηθισμενος απο το Bleach που οι περισσοτεροι shinigami ειναι ανδρες...

παιρνω πισω αυτο που εγραψα για το Claymore. Ειναι πολυ εθιστικο. Εχω δει μεχρι το 20 και πρεπει να ομολογησω οτι ειμαι απογοητευμενος που μονο 26 επισοδεια ειναι ολο το anime.

#543 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 01:39

Ε μα φυσικά και προτιμάμε να βλέπουμε γυναίκες πολεμιστές παρά άνδρες. ;)

Γενικά, γυναίκες macho πρωταγωνίστριες for great justice. :)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#544 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 09:09

Εγώ συνεχίζω με το Naruto, είμαι κάπου στο 92 επεισόδιο με την Tsunade ακόμα (περιμένω και το 101 να δώ τι σκαρφίζονται για να βγάλουν την μάσκα του Kakashi!!!)

Επίσης θυμάται κανείς σε ποιό επεισόδιο αρχίζουν τα fillers?

#545 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 11:05

Το επεισόδιο με την μάσκα είναι filler. Sorry for spoiling your fun. Από 130κάτι και μετά. Νομίζω 135 ή 137.
This is my way of the ninja.

#546 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 11:54

Tωρα βλεπω το Hajime no Ippo. Βασικα ειναι περιεργη η περιπτωση του. Αλλα επεισοδια φευγουν σαν νερο, και αλλα, με πιανει ο υπνος 2-3 φορες μεχρι να τα βγαλω. Μπορει να εχω φτασει στο 50 αλλα και να παω 10 επ. παρακατω δε ξερω αν θα εχει αλλαξει τιποτα το φοβερο στην υποθεση. Παρολ'αυτα το βλεπω, χαλαρα ειναι κυριλε, ολο και κατι χωνει που θα σε κρατησει για 3-4 επ. μεχρι να χωσουν κατι αλλο, και παει λεγοντας.

#547 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 16:36

Τελειωσα το Le Chevalier D'Eon (αρκετα καλο μπορω να πω), εβγαλα την επομενη μερα ολο το Devil May Cry (Dante is great, anime sucks T_T) και τωρα ειμαι στο Zombie Loan επεισοδειο 4. Περα απο το πολυ ωραιο opening, δεν λεει και πολλα...
Have you ever seen the Lain?

#548 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 16:49

i am watching now:
all that are in my signature,and waiting ofc for Bleach and Claymore >.< I overdo it with anime these days hehe.I find them all good enough to watch,some way better but still :)
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....

#549 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 19:04

Νaruto Shipuuden,Bleach,One Piece τα έχω παρατήσει εδώ και καιρό καθώς το μεν πρώτο είναι για τα μπάζα,το δε δεύτερο διαβάζω το manga του και το δε τρίτο απλά βαριέμαι να κάτσω να συνεχίσω μετά από Arabasta.

ιιιιιιιιιιιι:oo:
εντοπιστηκε αμαρτωλος...:kill4u:στην πυρα!!!!!:bleh:

ενταξει ολοι μας λυπηθηκαμε με την αποχωρηση της vivi αλλα δεν σταματατησαμε το one piece...

περα απο την πλακα,αν σου αρεσε μεχρι εκει παντως σου συνηστω να το συνεχισεις γινεται πολυ ενδιαφερον...:riiight:

ΥΓ:σορρυ για το οφτοπικ αλλα δεν μπορουσα να μην το σχολιασω...:emptyonexg1:
For things to change You have to change

#550 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 00:26

Romeo x Juliet ep21 και περιμένω να γίνουν fansubs τα υπόλοιπα.
Έλεος...

Κami,με την Arabasta είχα τρελαθεί τόσο πολύ που κάθισα και κατέβασα το manga στο arc αυτό πολύ πριν δω το ανιμε διότι δεν μπορούσα να περιμένω...
Μπήκα στο Skypea arc αλλά απλά βαριέμαι πλέον τις μεγάλες σειρές.Και ξέρω και τι γίνεται στην συνέχεια με το νησί των Marine,τους αγώνες των πειρατών κ.τ.λ.

Αν μου έρθει όρεξη να το συνεχίσω θα το βλεπώ πάλι 10-10 τα επεισόδια και τώρα με την εξεταστική δεν με παίρνει...

#551 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 00:44

Cyber City Dedo 808 λέγετε αυτό που ξεκίνησα χθές.Καλό φένετε,αν και είναι λίγο παλιό,μιάς και βγήκε το 93.Ξέρει κανείς περρισσότερα για αυτό?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#552 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 00:53

Μόλις είδα την animated ταινία μικρού μήκους Tales of a Street Corner (Aru Machi Kado no Monogatari), και την θεωρώ ως ένα από τα ποιητικότερα έργα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Επιφυλάσσομαι για review.

Προς το παρόν, preview 3 λέξεων: Απλά δείτε το.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#553 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 01:57

Προς το παρόν, preview 3 λέξεων: Απλά δείτε το.

Απλά δώσε link:P (αν υπάρχει )

Κατέβασα και βλέπω τα τρία μόλις επεισόδια που έχουν βγάλει οι Live-Evil από το Queen Millennia (πρίν το κάνουν drop δλδ). Το συγκεκριμένο anime το έβλεπα μικρός στο τότε News channel και έχει ιδιαίτερη αξία για μένα...
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#554 Trail

Trail

Linux Ubuntu

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 08:47

Currently watching:

Seto no Hanayome

Πολύ καλό γενικά, ειδικά κάποιες σκηνές έχουν απίστευτο γέλιο. Ένα κλικ κάτω από επίπεδο School-Rumble/Fumoffu.

Lucky Star
Απλά κορυφαίο. Μου φτιάχνει τη διάθεση πάντα :)

Mononoke
Πολύ καλό, μόνο και μόνο για το animation style αξίζει να το δει κανείς. Δε θα το έλεγα 'τρόμου' όπως αναφέρεται, αλλά γενικά έχει δυνατές σκηνές.

Lovely Complex
Ρομαντική κομεντί. Αν και η κωμωδία που βγάζει δεν είναι και πολύ ώριμη... Κάπως κοριτσίστικο θα το έλεγα.

Higurashi no Naku Koro ni Kai
higurashi = απίστευτο. Ειδικά άμα έχεις παίξει το game όσο έχει μεταφραστεί.

Great Teacher Onizuka
Το βλέπω που και που, αρκετά καλό.

Hayate no Gotoku
Κάποιες πολύ γαμάτες σκηνές, αλλά γενικά με απογοήτευσε κάπως, δεν είναι _τόσο_ καλό όσο ακούγεται. Το seto νομίζω πιό πολύ μου αρέσει.

#555 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 09:57

τελειωσα το kurasagi live action και τωρα ειπα να δω το goong s και να συνεχισω το higurashi:bike::fromabove: