Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 25 September 2007 - 19:33
Posted 26 September 2007 - 00:56
Αρχισα και το Claymore ...ειμαι στο επισοδειο 4 ξενερωσα λιγακι που οι πολεμιστες ειναι μονο γυναικες, ισως ειμαι συνηθισμενος απο το Bleach που οι περισσοτεροι shinigami ειναι ανδρες...
παιρνω πισω αυτο που εγραψα για το Claymore. Ειναι πολυ εθιστικο. Εχω δει μεχρι το 20 και πρεπει να ομολογησω οτι ειμαι απογοητευμενος που μονο 26 επισοδεια ειναι ολο το anime.
Posted 26 September 2007 - 01:39

Γενικά, γυναίκες macho πρωταγωνίστριες for great justice.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 September 2007 - 11:05
Posted 26 September 2007 - 11:54
Posted 26 September 2007 - 16:36
Posted 26 September 2007 - 16:49
all that are in my signature,and waiting ofc for Bleach and Claymore >.< I overdo it with anime these days hehe.I find them all good enough to watch,some way better but still

Posted 26 September 2007 - 19:04
Νaruto Shipuuden,Bleach,One Piece τα έχω παρατήσει εδώ και καιρό καθώς το μεν πρώτο είναι για τα μπάζα,το δε δεύτερο διαβάζω το manga του και το δε τρίτο απλά βαριέμαι να κάτσω να συνεχίσω μετά από Arabasta.
ιιιιιιιιιιιι

εντοπιστηκε αμαρτωλος...

ενταξει ολοι μας λυπηθηκαμε με την αποχωρηση της vivi αλλα δεν σταματατησαμε το one piece...
περα απο την πλακα,αν σου αρεσε μεχρι εκει παντως σου συνηστω να το συνεχισεις γινεται πολυ ενδιαφερον...

ΥΓ:σορρυ για το οφτοπικ αλλα δεν μπορουσα να μην το σχολιασω...

Posted 28 September 2007 - 00:26
Έλεος...
Κami,με την Arabasta είχα τρελαθεί τόσο πολύ που κάθισα και κατέβασα το manga στο arc αυτό πολύ πριν δω το ανιμε διότι δεν μπορούσα να περιμένω...
Μπήκα στο Skypea arc αλλά απλά βαριέμαι πλέον τις μεγάλες σειρές.Και ξέρω και τι γίνεται στην συνέχεια με το νησί των Marine,τους αγώνες των πειρατών κ.τ.λ.
Αν μου έρθει όρεξη να το συνεχίσω θα το βλεπώ πάλι 10-10 τα επεισόδια και τώρα με την εξεταστική δεν με παίρνει...
Posted 28 September 2007 - 00:44

Posted 28 September 2007 - 00:53
Προς το παρόν, preview 3 λέξεων: Απλά δείτε το.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 September 2007 - 01:57
Απλά δώσε link:P (αν υπάρχει )Προς το παρόν, preview 3 λέξεων: Απλά δείτε το.
Κατέβασα και βλέπω τα τρία μόλις επεισόδια που έχουν βγάλει οι Live-Evil από το Queen Millennia (πρίν το κάνουν drop δλδ). Το συγκεκριμένο anime το έβλεπα μικρός στο τότε News channel και έχει ιδιαίτερη αξία για μένα...

Posted 28 September 2007 - 08:47
Seto no Hanayome
Πολύ καλό γενικά, ειδικά κάποιες σκηνές έχουν απίστευτο γέλιο. Ένα κλικ κάτω από επίπεδο School-Rumble/Fumoffu.
Lucky Star
Απλά κορυφαίο. Μου φτιάχνει τη διάθεση πάντα

Mononoke
Πολύ καλό, μόνο και μόνο για το animation style αξίζει να το δει κανείς. Δε θα το έλεγα 'τρόμου' όπως αναφέρεται, αλλά γενικά έχει δυνατές σκηνές.
Lovely Complex
Ρομαντική κομεντί. Αν και η κωμωδία που βγάζει δεν είναι και πολύ ώριμη... Κάπως κοριτσίστικο θα το έλεγα.
Higurashi no Naku Koro ni Kai
higurashi = απίστευτο. Ειδικά άμα έχεις παίξει το game όσο έχει μεταφραστεί.
Great Teacher Onizuka
Το βλέπω που και που, αρκετά καλό.
Hayate no Gotoku
Κάποιες πολύ γαμάτες σκηνές, αλλά γενικά με απογοήτευσε κάπως, δεν είναι _τόσο_ καλό όσο ακούγεται. Το seto νομίζω πιό πολύ μου αρέσει.
Posted 28 September 2007 - 09:57