Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#511 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 September 2007 - 12:22

Το anime έχει τελειώσει, μετά από 2 seasons των 13 επεισοδίων. Το manga βρίσκεται στον 22ο τόμο και συνεχίζει.

Stick with the manga. It sucks less.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#512 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 09 September 2007 - 13:45

βασικα εχω διαβασει ολο το manga και ψηνομουν να δω το anime

καλα θα δειξει θενξ ενιγουει

#513 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 11 September 2007 - 21:01

To Sorcerer Stabber Orphen μου έκανε πολύ καλή εντύπωση! Το είδα αρκετα γρήγορα. Τώρα βλέπω το Claymore... Πολύ καλό! Εθηστικό σε κάποιες φάσεις...

#514 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 11 September 2007 - 21:09

Βλέπω Naruto. Είμαι ακόμα στα πρώτα επεισόδια. (Τώρα θα δώ το Νο. 11) Και έχω αρκετό μέλλον με τα 220 + 27 από το Shipuuden.

Μπορώ να πώ ότι επιβεβαιώνει την φήμη ενός πολύ καλού anime. Ελπίζω μόνο να σταματήσει να στριγγλίζει η Sakura και να κάνει κάτι καλύτερο! Μέχρι στιγμής είναι το μόνο που κάνει!

#515 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 September 2007 - 21:32

Βλέπω Naruto. Είμαι ακόμα στα πρώτα επεισόδια. (Τώρα θα δώ το Νο. 11) Και έχω αρκετό μέλλον με τα 220 + 27 από το Shipuuden.

Μπορώ να πώ ότι επιβεβαιώνει την φήμη ενός πολύ καλού anime. Ελπίζω μόνο να σταματήσει να στριγγλίζει η Sakura και να κάνει κάτι καλύτερο! Μέχρι στιγμής είναι το μόνο που κάνει!

κάνε υπομονή και εγώ στην αρχή ειμαι στο 40 κάτι.

#516 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 September 2007 - 21:39

Μη δείτε τα fillers δεν αξίζουν.Καλύτερα με το που αρχίσουν να πάτε κατευθείαν στο shippuuden.Erisabetsu άντε σε λίγο έχει και τον Jiraiya.Από τα πιο αστεία επεισόδια του Naruto.Αχ ωραίες εποχές όταν τα έβλεπα.

Posted Image

#517 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 September 2007 - 21:50

Μη δείτε τα fillers δεν αξίζουν.Καλύτερα με το που αρχίσουν να πάτε κατευθείαν στο shippuuden.Erisabetsu άντε σε λίγο έχει και τον Jiraiya.Από τα πιο αστεία επεισόδια του Naruto.Αχ ωραίες εποχές όταν τα έβλεπα.

+1
Τα καλύτερα επεισόδια για μένα (εκεί με το 4ο OP :wooi2:)

Currently finishing: Full Metal Panic! άντε και σε λίγο έχει fummofu!! (η όπως το λένε xD)

#518 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 September 2007 - 22:27

όντως... Jiraiya FTW:wooi2:
phmava.php

#519 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 12 September 2007 - 21:37

εγω παλι λεω να δει τα fillers πιο πολυ ενδιαφερον ειχαν για μενα απο οσο εχει το shippuden τωρα και μαλλον και μελλοντικα αμα δεν αλλαξει προς το καλυτερο ;)

currently watching prince of tennis on 64 episode fuji rules nuff said.

#520 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 12 September 2007 - 21:43

εγω παλι λεω να δει τα fillers πιο πολυ ενδιαφερον ειχαν για μενα απο οσο εχει το shippuden τωρα και μαλλον και μελλοντικα αμα δεν αλλαξει προς το καλυτερο ;)

Εντάξει είπαμε ότι είναι χάλια το shippuuden στα περισσότερα επεισόδια (αν εξαιρέσουμε τα τελευταία της μάχης με τον Sasori) αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα!!!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#521 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 September 2007 - 19:58

είμαι στη φάση που μαθαίνει τον naruto να κάνει κάτι.

αλλά τώρα κόλησα με gankutsu Και έχω πάθει πλάκα.

#522 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 13 September 2007 - 23:40

Εγω μόλις τελείωσα το Higurashi no Naku koro ni και δεν ενθουσιάστηκα και τόσο...Είναι στυλ thriller και έτσι! Δε λέω καλό ήταν.Μπορεί να κατεβάσω και τη δεύτερη season αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Επίσης είδα και το Tenjou Tenge το οποίο ήταν γαμάτο(μεχρι που κατέβασα και το manga), αλλά μου φάνηκε σαν να κόπηκε στη μέση! Λογικό αφού το manga δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Αυτή τη στιγμή βλέπω το Busou Renkin το οποίο έχει φάση...Αυτά

Btw: Το Shigurui μετράει καθόλου? Ξέρει κανείς?
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#523 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 16 September 2007 - 23:48

X-TV
Ergo Proxy
Sayonara Zetsubou Sensei
Claymore - 24
Devil May Cry - 11

Posted Image

#524 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 18 September 2007 - 22:56

Higurashi No Naku Koro Ni Kai ep.10
Code Geass ep.15
Darker Than Black ep.15
Claymore ep.24

Αυτά είναι τα άνιμε που βλέπω τώρα τελευταία και γράφω δίπλα και σε ποιο επεισόδιο είμαι.
Νaruto Shipuuden,Bleach,One Piece τα έχω παρατήσει εδώ και καιρό καθώς το μεν πρώτο είναι για τα μπάζα,το δε δεύτερο διαβάζω το manga του και το δε τρίτο απλά βαριέμαι να κάτσω να συνεχίσω μετά από Arabasta.

#525 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 19 September 2007 - 10:17

Το τελευταίο anime που είδα ήταν το Beck και απο τότε (την προηγούμενη εβδομάδα δλδ) δεν έχω καταφέρει να δω κάτι άλλο. Για κάποιο λόγο το βρισκώ δύσκολο να ξεκόψω απο το feeling του και να δώ κάτι άλλο.
Posted Image