Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 09 September 2007 - 12:22
Stick with the manga. It sucks less.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 September 2007 - 13:45
καλα θα δειξει θενξ ενιγουει
Posted 11 September 2007 - 21:01
Posted 11 September 2007 - 21:09
Μπορώ να πώ ότι επιβεβαιώνει την φήμη ενός πολύ καλού anime. Ελπίζω μόνο να σταματήσει να στριγγλίζει η Sakura και να κάνει κάτι καλύτερο! Μέχρι στιγμής είναι το μόνο που κάνει!
Posted 11 September 2007 - 21:32
Βλέπω Naruto. Είμαι ακόμα στα πρώτα επεισόδια. (Τώρα θα δώ το Νο. 11) Και έχω αρκετό μέλλον με τα 220 + 27 από το Shipuuden.
Μπορώ να πώ ότι επιβεβαιώνει την φήμη ενός πολύ καλού anime. Ελπίζω μόνο να σταματήσει να στριγγλίζει η Sakura και να κάνει κάτι καλύτερο! Μέχρι στιγμής είναι το μόνο που κάνει!
κάνε υπομονή και εγώ στην αρχή ειμαι στο 40 κάτι.
Posted 11 September 2007 - 21:39
Posted 11 September 2007 - 21:50
Μη δείτε τα fillers δεν αξίζουν.Καλύτερα με το που αρχίσουν να πάτε κατευθείαν στο shippuuden.Erisabetsu άντε σε λίγο έχει και τον Jiraiya.Από τα πιο αστεία επεισόδια του Naruto.Αχ ωραίες εποχές όταν τα έβλεπα.
+1
Τα καλύτερα επεισόδια για μένα (εκεί με το 4ο OP

Currently finishing: Full Metal Panic! άντε και σε λίγο έχει fummofu!! (η όπως το λένε xD)
Posted 11 September 2007 - 22:27
όντως... Jiraiya FTW:wooi2:Μη δείτε τα fillers δεν αξίζουν.Καλύτερα με το που αρχίσουν να πάτε κατευθείαν στο shippuuden.Erisabetsu άντε σε λίγο έχει και τον Jiraiya.Από τα πιο αστεία επεισόδια του Naruto.Αχ ωραίες εποχές όταν τα έβλεπα.
Posted 12 September 2007 - 21:37
Μη δείτε τα fillers δεν αξίζουν.Καλύτερα με το που αρχίσουν να πάτε κατευθείαν στο shippuuden.Erisabetsu άντε σε λίγο έχει και τον Jiraiya.Από τα πιο αστεία επεισόδια του Naruto.Αχ ωραίες εποχές όταν τα έβλεπα.
εγω παλι λεω να δει τα fillers πιο πολυ ενδιαφερον ειχαν για μενα απο οσο εχει το shippuden τωρα και μαλλον και μελλοντικα αμα δεν αλλαξει προς το καλυτερο

currently watching prince of tennis on 64 episode fuji rules nuff said.
Posted 12 September 2007 - 21:43
Εντάξει είπαμε ότι είναι χάλια το shippuuden στα περισσότερα επεισόδια (αν εξαιρέσουμε τα τελευταία της μάχης με τον Sasori) αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα!!!εγω παλι λεω να δει τα fillers πιο πολυ ενδιαφερον ειχαν για μενα απο οσο εχει το shippuden τωρα και μαλλον και μελλοντικα αμα δεν αλλαξει προς το καλυτερο

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 13 September 2007 - 19:58
είμαι στη φάση που μαθαίνει τον naruto να κάνει κάτι.
αλλά τώρα κόλησα με gankutsu Και έχω πάθει πλάκα.
Posted 13 September 2007 - 23:40
Επίσης είδα και το Tenjou Tenge το οποίο ήταν γαμάτο(μεχρι που κατέβασα και το manga), αλλά μου φάνηκε σαν να κόπηκε στη μέση! Λογικό αφού το manga δεν έχει τελειώσει ακόμα!
Αυτή τη στιγμή βλέπω το Busou Renkin το οποίο έχει φάση...Αυτά
Btw: Το Shigurui μετράει καθόλου? Ξέρει κανείς?
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 16 September 2007 - 23:48
Ergo Proxy
Sayonara Zetsubou Sensei
Claymore - 24
Devil May Cry - 11
Posted 18 September 2007 - 22:56
Code Geass ep.15
Darker Than Black ep.15
Claymore ep.24
Αυτά είναι τα άνιμε που βλέπω τώρα τελευταία και γράφω δίπλα και σε ποιο επεισόδιο είμαι.
Νaruto Shipuuden,Bleach,One Piece τα έχω παρατήσει εδώ και καιρό καθώς το μεν πρώτο είναι για τα μπάζα,το δε δεύτερο διαβάζω το manga του και το δε τρίτο απλά βαριέμαι να κάτσω να συνεχίσω μετά από Arabasta.
Posted 19 September 2007 - 10:17