Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#526 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 12:55

Αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη του Mushishi. Από τότε που το ξεκίνησα έχω κολλήσει. Είμαι στο 14ο επεισόδιο και μπορώ να πω πως αυτό το anime απλά "τα σπάει".

#527 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 13:55

Τέλειωσα το Code Geass χτες το πρωί.Αρκετά γρήγορα δηλαδή δεδομένου ότι το ξεκίνησα Δευτέρα πρωί και έχω εξεταστική.
Εντούτοις,ένα έχω να πω:

Γιατί πρέπει να βάλουν 2η σεζόν;;;;;;
Eκεί που το σταμάτησαν θα μπορούσαν να βάλουν άλλο ένα 10λεπτο και να το τελείωναν τελείως αντί να περιμένουμε άλλα 2 χρόνια για τη 2η σεζόν,η οποία σίγουρα θα είναι αμφιβόλου ποιότητας(Βλέπε Gundam Seed Destiny).Αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν το ήξερα ότι θα έχει 2η σεζόν και έμεινα σύξυλος όταν είδα το τέλος.
Eίναι σαν να είσαι στο τελευταίο επεισόδιο του Gundam Seed στην μέση της τελικής μάχης με όλα τα Mecha να γίνεται της κακομοίρας και εκεί πέρα πέφτουν οι αυλαίες και σου λένε - to be continued in next season...

Είναι να μην τραβάς τα μαλλιά σου;;;;;;;;;;;;;;;;:oo:

#528 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 14:11

Ακόμα στο Naruto είμαι (εμ είναι και τόσα επεισόδια), και έχει καταφτάσει ο Jiraiya και μαθαίνει το Summoning Technique στον Naruto πριν το τρίτο στάδιο των εξετάσεων για Chuunin.

Μπορώ να πώ ότι έχει γέλιο σε αυτά τα επεισόδια.

#529 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 14:27

Gintama k τα kenshin ...αλλα το gintama μπορώ να το προτείνω για το καλύτερο τις φετινής χρονια!!!!!!!!!
gintama FTW
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#530 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 15:37

bushidooo τοσα ανιμε σου εδωσα εφεφες και βλεπεις gintamaaaaaaaa ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα go asap και δες κατι αλλοοοοο, gintama has no quality its only about humour etc etc γκοου εντ σι σαμθινγκ γουιθ μορ σενσ εντ λες χιουμορ :bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#531 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 15:53

Από χθες ξεκίνησα το El Cazador De La Bruja... Σε όσους αρέσουν τα "bounty hunters" και "girls with guns" anime, απλά θα το λατρέψουν...

Why, oh why, do I constantly discover anime titles that I fancy? Gotta study sometime, too... >____<

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#532 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 15:34

Ειμαι στο 10 επ. του Le Chevalier D'Eon και μπορω να πω οτι ειναι μετριο πριν το 7 και ανεβαινει σταδιακα απο εκει και περα. Θα πω γνωμη στο τελος.
Have you ever seen the Lain?

#533 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 15:51

I'm writing in english because I can't write in greek.
I'm watching an old anime (a friend gave it to me a couple of months ago). It's Rurouni Kenshin and it is the first anime I enjoy watching even if it has so many stand alone episodes. And I'm still in episode 21. I've heard that it gets even better.

#534 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 13:45

Αρχισα και το Claymore ...ειμαι στο επισοδειο 4 ξενερωσα λιγακι που οι πολεμιστες ειναι μονο γυναικες, ισως ειμαι συνηθισμενος απο το Bleach που οι περισσοτεροι shinigami ειναι ανδρες...

#535 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 23:52

GTO.

Απλά :nod::nod::nod::nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#536 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 02:01

Μόλις ελίωσα το Cyborg009.Πολύ καλό,αλλά έκλεισε απότομα.Μήπως ξέρει κανε΄ςι αν συνεχίζεται μετά απ' τα επισόδεια του dvd?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#537 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 02:41

Τελείωσα το Hikaru No Go. Πολύ ωραία σειρά, και ο Sai μου άρεσε πάρα πολύ σαν χαρακτήρας. Επίσης βλέπω το Claymore από AnimeClipse όσα έχουν βγάλει (20) και μου αρέσει πολύ.

Τώρα λέω να συνεχίσω το 1ο Dragonball που το είχα παρατήσει περίπου στη μέση (τώρα αρχίζουν τα ωραία επεισόδια :wooi2:)

E5VV38U.jpg

#538 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 04:58

Major....3 season θα το παθω το εμφραγμα.....ξυπνησα απο τις 5 για να το δω....
(τελειωνει κια τα επισοδεια σχιζουνννννννννννννν)

#539 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 18:34

επιτέλους τελείωσα το noein

#540 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 19:28

Daddy Long Legs απο τους C1 anime. αρκετα ενδιαφερον.

Ακολουθει το The Trapp Family Story και το Romeo's Blue Skies και τερμα το WMT επιτελους.

Μετα μονο ταινιες.....