Ειδα το αριστουργηματικο The Tatami Galaxy και τωρα λεω να δω το Shiki!!!!!
Όχι.Μην δεις μετά από αυτό το Shiki θα ξενερώσεις απίστευτα.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2015 - 02:02
Ειδα το αριστουργηματικο The Tatami Galaxy και τωρα λεω να δω το Shiki!!!!!
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2015 - 12:48
Καλα, το αρχιζω και βλεπουμε μωρε χαχαχα
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2015 - 01:35
καλύτερα ξαναδές το Tatami
Λοιπόν, ξανάδα:
τις 2 ταινίες Unico σε Blueray, ώστε να ξεχάσω την άθλια ποιότητα που τις είχα δει την πρώτη φορά.
Διάβασα και το manga του Tezuka. Οι ιστορίες εκεί είναι καλύτερες από την αριστουργηματική πρώτη ταινία, αλλά και η δεύτερη ταινία είναι αρκετά καλή για πρωτότυπη ιστορία.
Θυμάμαι λόγω του επίσης αθλίου αγγλικού dub δεν μου άρεσε η δεύτερη ταινία την πρώτη φορά. Διάβασα έτσι τα κυριότερα έργα του Tezuka. Απιστευτος πραγματικά!
Το κερατό μου μέσα....Μόνο ο Τεζουκα μπορεί να με κάνει να βλέπω τέτοια ζωάκια.
Vampire Hunter D (1985)
Τι βλακείες γράφουν στο anidb... H ταινία είναι απίστευτη. Ιδίως σε Blueray. Από τις καλύτερες ταινίες τρόμου, ξεπερνά και τη μεταγενέστερη ταινία.
Οχι για να δούμε από που επηρεάστηκε το πρώτο Castlevania της Konami
Ninja Scroll
Στο διάολο η έκδοση της Silverstar Media που με στοίχειωνε χρόνια. Η BD έκδοση το κάνει άλλο ένα αριστούργημα που όμοιό του δεν έχω δει. Ξανάνιωσα λες και πρωτοέβλεπα ανιμε
Και τις ταινίες του Studio Colorific. Η Noruda που είναι η πιο πρόσφατη μου άρεσε αρκετά. Ελπίζω να τους δοθεί η δυνατότητα για μια μεγάλου μήκους ταινία. Το'χουν οι άνθρωποι να φτιάξουν αριστούργημα
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2015 - 02:06
Για Ninja Scroll μόνο εγώ θεωρώ ότι το bd ήταν χειρότερο από την υπάρχουσα έκδοση;
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2015 - 16:29
Eγώ είχα δει την ελληνική έκδοση με την bootleg μετάφραση, οπότε οτιδήποτε είναι καλύτερο από αυτό
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2015 - 13:21
Αφου τελειωσα το παρα πολυ καλο Shiki, τωρα αρχιζω το Black Bullet!!!
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2015 - 22:11
Αφου τελειωσα το παρα πολυ καλο Shiki, τωρα αρχιζω το Black Bullet!!!
Άρχισα να διαβάζω το Manga, αλλά έχασα το ενδιαφέρον. Όχι ότι δεν ήταν καλό αλλά λίγο-λίγο άρχισα να το ξεχνάω. Περιμένω εντυπώσεις.
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2015 - 01:42
Άρχισα να διαβάζω το Manga, αλλά έχασα το ενδιαφέρον. Όχι ότι δεν ήταν καλό αλλά λίγο-λίγο άρχισα να το ξεχνάω. Περιμένω εντυπώσεις.
Εννοειται φιλε!!!!Και εγω εχω ακουσει αρκετα παραπονα, αλλα νομιζω θα μου αρεσει!
Λιγα επεισοδειακια ειναι ουτως η αλλος χεχεχε
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2015 - 10:41
πολύ καλή η ταινία You are Umasou
Δεινόσαυροι και ανιμε, ο καλύτερος συνδυασμός. Βασίζεται σε παιδικό βιβλίο αλλά το αποτέλεσμα στο ανιματιον και στο σχέδιο είναι πολύ καλό.
Αν και παιδική, δεν υστερεί στη δράση, τα αισθήματα αλλά και τη βία. Για σαρκοφάγους δεινόσαυρους μιλάμε. Θα την χαρακτήριζα επική για παιδική τανία
Με έκανε έτσι να ξεχάσω εκείνο το καταθλιπτικό ανιμε του 1979 "Η Εποχή των Δεινοσαύρων". Εκεί ο αντίστοιχος Ουμάσου, ο Ψου ο τρικεράτοψ είχε τραγικό τέλος και μου κατέστρεψε τη ψυχή....
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2015 - 23:23
Αυτο τον καιρο κανω rewatch το Haikyuu!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2015 - 22:49
Μην τον ακούς, itachi, κάνε και 3η φορά rewatch στο καπάκι
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 00:56
Μια που λέμε για rewatch άρχισα το nge από τα blu ray κάνανε καλή μεταφορά και με έβαλε μέσα και ειδα χτες τα πρώτα 6 επεισόδεια.
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 01:15
Kιολας? Ασε 1-2 χρονια τουλαχιστον να το ξεχασεις!
Μιας και μαρεσε παρα πολυ την 1η φορα ειπα να το ξαναδω για να αρχισω επιτελους την 2η season χαχαχα!Οχι τιποτα αλλο, το Haikyuu ειναι απο τα λιγα anime στα οποια μαρεσουν ΟΛΟΙ οι χαρακτηρες
Την 2η την αρχισα σημερα btw!
Kai Και 4η μη σου πω! Haikyuu και τα μυαλα στα μπλεντερ χαχαχα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 12 Δεκέμβριος 2015 - 01:19
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 23:10
Αφού τελείωσα το rewatch του D gray man (ώστε να το ξαναθυμιθώ τώρα που ξαναρχίζει). τώρα βλέπω το shinsekai Yori....