Ειδα το Kyoukai no Kanata!
Συμπαθητικο!Περασε ευχαριστα η ωρα αν και δεν τρελαθηκα!
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2015 - 17:46
Ειδα το Kyoukai no Kanata!
Συμπαθητικο!Περασε ευχαριστα η ωρα αν και δεν τρελαθηκα!
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2015 - 20:49
Αν η Little Witch Academia γινόταν ταινία μεγάλου μήκους, θα ήταν σαν την Majokko Shimai no Yoyo to Nene
Από άλλο στούντιο έγινε αλλά έχουν κάποιες ομοιότητες, έστω και αν υπάρχει ουσιαστικά μόνο μία μάγισσα.
Πρωτότυπο έργο που δεν βασίζεται ούτε σε manga oύτε σε LN. Aρκετά καλό animation, από τις ταινίες που σε γεμίζουν παρά τη σχετικά μεγάλη διάρκεια.
Δείτε την, αν σας άρεσε η LWA
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2015 - 23:35
Ειδα το Suzumiya Haruhi no Yuutsu το οποιο βρηκα πολυ καλο οπως ειπα και στο αντιστοιχο θρεντ και σημερα αρχισα το Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
Απο ongoing αρχισα εννοειται το One Punch Man και ειπα να δω τι λεει και το Utawarerumono: Itsuwari no Kamen το οποιο με εψησε να το συνεχισω τελικα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 05 Οκτώβριος 2015 - 23:36
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2015 - 01:50
Μόλις τελείωσα το Gundam Unicorn. Μεγάλο anime. Πιο απλό στον πυρήνα του απ' ότι φαίνεται αλλά δοσμένο με προσοχή και λεπτομέρεια. Δεν είναι το τέλειο σαν γράψιμο αλλά αυτό δεν το σταματάει από το να εμπνέει, να συνεπαίρνει, να δίνει μια τροφή στο πνεύμα. Οι αρκετά καλογραμμένοι χαρακτήρες (πλην ενός) βοηθάν και αυτοί. Το άψογο musical score, animation και art επίσης. Αξίζει να το δει ο οποιοσδήποτε, για mecha/sci-fi fan δεν το συζητώ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 06 Οκτώβριος 2015 - 01:51
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2015 - 21:19
Πώς μου είχε ξεφύγει η ταινία Kawa no Hikari (Light of the River)
Βασισμένη σε παιδικό βιβλίο θυμίζει κάπως τις κλασσικές ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων με ζώα σε αναζήτηση ενός καινούργιου σπιτικού. Eντάξει, δεν είναι πια τόσο βαρύ όπως Secret of NiMH ή Watership Down, αλλά συνδυάζει δράση, κωμωδία και σοβαρές στιγμές όπως πρέπει και γίνεται μια από τις καλές ταινίες του είδους του. Aν και έγινε για την τηλεόραση και το animation των ζώων αναγκαστικά δεν φτάνει κινηματογραφική ποιότητα, ωστόσο τα φόντα και η μουσική επένδυση είναι αρκετά καλά, όπως και το αστικό περιβάλλον επίσης.
Εχει και διεθνή αναγνώριση:
The Kawa no Hikari TV special was awarded first place for "Best Animated Feature" from both children's and adult's juries at the 27th annual Chicago International Children's Film Festival in 2010. It would also be named one of four Grand Prix Best of Festival winners, and receive a first-place "Golden Camera Award" in the field of animation from the US International Film & Video Festival, also in 2010. That same year, the special would receive a Silver Award for Best Foreign Animation at the 16th annual Shanghai Television Festival, as well as a Children Earth Vision Award from the Earth Vision Tokyo Environmental Film Festival.
Το ότι καταφέρνει να κάνει τους αρουραίους των αγρών συμπαθητικούς, είναι κατόρθωμα από μόνο του.
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2015 - 01:49
Τελος το Mondaiji-tachi!Ωραιο!Δεν ειναι τιποτα το απιστευτο αλλα ειχε πολυ φαση πρεπει να ομολογησω, το κατευχαριστηθηκα
Αυριο θα δω και το OVA!
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2015 - 22:13
Στο Kaiji έφτασα episode 18 (αύριο τα υπόλοιπα). Καλά η φάση με τον Ishida και τον Sahara έριξα ένα μοναδικό manly δάκρυ
Τώρα τα πράγματα σκούρα για τον Kaiji. Αλλά γενικά πολύ ενδιαφέρον. Βουρ για δεύτερη season μετά.
Επίσης άρχισα το Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider και μάλλον θα είναι το αγαπημένο μου της season αυτής (μετά το One Punch Man )
Το Comet Lucifer μου αρέσει επίσης και ελπίζω να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα καλύτερο.
Για το Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru δεν είμαι ακόμα σίγουρος... Έχω ακούσει καλά λόγια οπότε ίσως να το αρχίσω όταν έχω χρόνο, ή θα δω τη σειρά αφού βγουν όλα τα επεισόδια.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2015 - 23:25
H ταινία Venus Wars σε ότι αφορά τη δράση είναι από τις καλύτερες που είδα, δεν έχω παράπονο. Eυτυχώς που βγήκε σε Blueray και την είδα σε όλο της το μεγαλείο. Πολλές σκηνές με αφήσαν άναυδο. Βέβαια βάλαν και Live-action φόντο και μάλιστα με shaky cam μιας και θα ήταν πολύ δύσκολο να το κάνουν animation.
Απο την άλλη όμως είναι εντελώς άσχετη με το manga, το οποίο έχει και άλλους χαρακτήρες και σενάριο, αλλά ακόμα και αυτοί που είναι στην ταινια δρουν τελείως διαφορετικά στο manga.
Kρίμα γιατί το σενάριο σε ότι αφορα τα sci fi άξιζε καλύτερης μεταχείρισης, χωρίς παράλληλα να στερούνταν της δράσης. Εντάξει, δεν φτάνει την πολυπλοκότητα του Appleseed αλλά είναι αρκετά καλά δομημένο και με χιούμορ. Με λίγα λόγια το κατακρεουργήσανε αλλά τουλάχιστον το ψήσανε καλά.
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2015 - 00:03
Αρχιζω το 11 Eyes!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2015 - 00:17
Αρχιζω το 11 Eyes!!!!!!!!
Σου έχει αρέσει ως ώρας??
Έχω ξεκινήσει ήδη One Punch Man, Concrete Revolutio: Choujin Gensou, The Asterisk War απο τα φθινοπωρινά αλλά θα χρειαστώ μερικά ακόμα επεισόδια να δω για να πω εντυπώσεις...
Αν έχετε δει τίποτα καλό από τα τελευταία πείτε τίποτα!! Προς το παρόν έκλεψα αρκετές ιδέες από εδώ για τώρα!!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2015 - 01:17
^ comet lucifer
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2015 - 12:55
Σου έχει αρέσει ως ώρας??
Έχω ξεκινήσει ήδη One Punch Man, Concrete Revolutio: Choujin Gensou, The Asterisk War απο τα φθινοπωρινά αλλά θα χρειαστώ μερικά ακόμα επεισόδια να δω για να πω εντυπώσεις...
Αν έχετε δει τίποτα καλό από τα τελευταία πείτε τίποτα!! Προς το παρόν έκλεψα αρκετές ιδέες από εδώ για τώρα!!
Το τελειωσα οπως και το OVA!!!(του 11 eyes!)
Καλουτσικο, αν και ειχε πολλα θεματα!!!!
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2015 - 23:24
Πλέον είμαι του rewatch παρά του watch.
Ολα έχουν βγει σε Blueray. Βλέπω περισσότερο αυτά που μου άρεσαν. Ninja Scroll αποκλείεται πάντως.Με τίποτα ξανά τέτοια αηδία
Roujin Z
Η Blueray έκδοση εδώ έχει απίστευτη λεπτομέρεια. Νομίζω είναι από τα πιο υποτιμημένα και ποιοτικά OVA. 1000 φορές καλύτερο από εκείνη τη μούφα ταινία του Akira. Εδώ όλοι οι χαρακτήρες είναι πλούσιοι σε ανιματιον και έκφραση.
Συνδυάζει όμως και αστείες γκριμάτσες που και που. Τέλειο. Τα έχει όλα. Η εκδίκηση των γηρατειών!
Wings of Honneamise
Oταν την είχα πρωτοδεί δεν μπορούσα να εκτιμήσω τις λεπτομέρειες του κόσμου της ταινίας. Ομως το BD είναι ουσιαστικά σα να τη βλέπω από την αρχή. Αν και φαίνεται πως ήταν η πρώτη απόπειρα της Gainax για ταινία και υστερεί κάπως στους χαρακτήρες, εν τούτοις στην απεικόνιση του κόσμου ενός παράξενου μείγματος μοντέρνας και παλιάς τεχνολογίας και παράδοσης και μοντερνοποίησης, είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει από τις υπάρχουσες ταινίες ανιμε. Αριστα σε αυτό! Μόνο λίγο καλύτερους χαρακτήρες να είχε....
Millenium Actress
Επρεπε να ξαναδώ αυτήν την ταινία γιατί τότε την είχα δει φευγαλέα και δεν την χάρηκα. Η κορυφαία δημιουργία του Κον και με διαφορά. Θα μπορουσε κάποιος να την αναλύει επί ώρες. Πολύ καλή η ελληνική μετάφραση επίσης. Το μοντάζ και οι εναλλαγές μεταξύ των διαφόρων ταινιών είναι κάτι ανεπανάληπτο και πουθενά αλλού δεν το κατάφερε τόσο καλά μετέπειτα.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2015 - 01:24
Αφου τελειωσα το Kaiji: Ultimate Survivor αρχιζω (επιτελους!) το Tatami Galaxy!!!!!
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2015 - 00:38
Ειδα το αριστουργηματικο The Tatami Galaxy και τωρα λεω να δω το Shiki!!!!!