Παραδόξως μου αρέσει που δίνει info σχετικά με το κάθε έργο τέχνης που έχει σε κάθε επεισόδιο ή για τις τεχνικές που χρησιμοποιούν στην συντήρηση τους. Όχι τίποτα κατεβατά, ίσα ίσα για να σε κρατάει σε εγρήγορση. Είμαι που είμαι "τούβλο" σε αυτά τα πράματα, ας μάθω και τίποτα! 
Ναι αυτό με την μουσική το έχει, καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να βάλει ένα τόνο από χαϊλίκι και γκλαμουριά, αλλά πραγματικά το κάνει πολύ άσχημα, νομίζω ότι αν έβαζε μία απλή μουσικούλα θα ήταν πολύ καλύτερα και όχι αυτό το ορυμαγδό από σαξόφωνα και τρομπέτες.
Στο σχέδιο τουλάχιστον μένει σταθερή, μπάζει από την αρχή μέχρι εκεί που είμαι (επεισόδιο 17). Μου θύμισε το speedgrapher, που ξεκίνησε με οκ σχέδιο και έφτασε να είναι σαν το Gallery Fake με αυτοκίνητα μινιατούρες σε κανονικούς δρόμους κλπ. Τουλάχιστον αυτό είναι σταθερό οπότε του συγχωρείς τις ατέλειες που βλέπεις.
Το manga θα ήθελα να το διαβάσω αν συνεχίζει όπως λες, είδα μερικά εξώφυλλα και μου φάνηκε ότι θα έχει ένα mid90s ύφος στο σχέδιο, που μου αρέσει γενικότερα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 10 Φεβρουάριος 2015 - 10:33