Απο χτες ξεκινησα το Mirai Nikki και οι εντυπωσεις θετικοτατες.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 20 March 2015 - 17:23
Posted 30 March 2015 - 23:06
Έχω αρχίσει το Digimon Tamers εδώ και λίγες μέρες, εν αναμονή της νέας σειράς μεταξύ άλλων.
Ιδιαίτερα ψαγμένο για παιδική σειρά μέχρι στιγμής. Ορισμένα επεισόδια σφίζουν από σήμαντρα με κοινονοικές, ψυχολογικές, θρησκευτικές και υπαρξιακές απολίξεις. Ακόμα και αν μερικά από αυτά δεν είναι επιτειδευμένα, η επιλογή των θεμάτων και των σχέσεων μεταξύ των μεταβλητών του σεναρίου προωθεί σχετικές σκέψεις.
Σίγουρα η καλύτερη σειρά Digimon για αυτό το λόγο, το αρνητικό της σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές είναι πως κάποια πράγματα παρουσιάζονται λίγο αντι-κλιματικά (τόσο σκηνοθετικά όσο και σεναριογραφικά), το οποίο μπορεί να είναι εντός προθέσεων μπορέι και όχι (δεν έχω αρκετό υλικό για τέτοιες εικασίες μέχρι στιγμής).
Posted 04 April 2015 - 01:49
ειχα καιρο να γραψω σε αυτό το τοπικ ;o
εκτος από detective conan που βλεπω 2-3 επς κάθε μερα εχω ξεκινησει και το inazuma eleven το οποιο ενώ περιμενα ότι θα είναι η απολυτη μαλακια βγηκε ακριβως αυτό που ηθελα ποδοσφαιρο με σουπερ δυναμεις το οποιο δεν παιρνει στα σοβαρα τον εαυτο του με over the Top cliches και cheesy as fuck αλλα τοσο μα τοσο διασκεδαστικο
Posted 05 April 2015 - 17:29
παιδια εχω να δω ένα σωρο δεν προλαβαίνω...αυτό τhn ebdomada τελειωσα το katekyo hitman reborn τωρα βλεπω το darker than black εχω και μια λιστα από κατι αλλα που θελω να δω και τωρα τον Απριλη θα αρχισουν μερικα καλα όπως το Αslan Senki ανυπομονω για αυτό φαινεται πολύ badass....
Posted 05 April 2015 - 21:44
@Six Winged Angel, το Tamers ειναι οντως κορυφαια σειρα. Δενεσαι και με τους χαρακτήρες παρα πολυ και με το ολο σκηνικο. Hands down η καλυτερη Digimon σειρα πιστεύω.
Εγω ξεκιναω Elfen Lied.
Edited by G3n3raL86, 05 April 2015 - 22:03.
Posted 06 April 2015 - 02:49
ειπα να ξεκινησω το OVA Lodoss, αυτο με τα 13 επεισοδια.
Ευτυχως που ετυχε να υπαρχει σε Μπλουρευ. Απιστευτο σχεδιο και ανιματιον απο Τρελοσπιτο (Μαντχαουζ) στο πρωτο επεισοδιο, σημερα ουτε σε σινεμα δεν θα εβγαινε!
Στο διαγαλο τη τηλεοπτικη σειρα και η Κρυστανια που με στοιχειωναν τοσα χρονια!
Posted 06 April 2015 - 12:55
Απο ongoing που θα δω αυτη την seasn (λιγα πραγματα γιατι δεν προλαβαινω) τα οποια ειναι
Shokugeki no Souma (αν και δεν ηταν καλο το 1ο επ θα του δωσω μια ευκαιρια)
Fate Stay Night: Unlimited Blade Works (2015)
Kuroko no Basket Season 3
και ειμουν αναμεσα σε Kekkai Sensen και Arslan Senki αλλα το Arslan δεν με εψησε παρα πολυ.Ισως τα δω και τα 2 στο τελος, αλλα για τωρα θα δω Kekkai Sensen.
Και απο completed ειμαι ακομα στην σκεψη γιατι εχω διαφορα υποψην αυτη την στιγμη
Posted 08 April 2015 - 11:57
Ξεκίνησα το gosick. Πολύ καλή σειρά που σε τραβάει από την πρώτη στιγμή.
Posted 08 April 2015 - 12:29
Απο ongoing που θα δω αυτη την seasn (λιγα πραγματα γιατι δεν προλαβαινω) τα οποια ειναι
Shokugeki no Souma (αν και δεν ηταν καλο το 1ο επ θα του δωσω μια ευκαιρια)
Fate Stay Night: Unlimited Blade Works (2015)
Kuroko no Basket Season 3
και ειμουν αναμεσα σε Kekkai Sensen και Arslan Senki αλλα το Arslan δεν με εψησε παρα πολυ.Ισως τα δω και τα 2 στο τελος, αλλα για τωρα θα δω Kekkai Sensen.
Και απο completed ειμαι ακομα στην σκεψη γιατι εχω διαφορα υποψην αυτη την στιγμη
Δες Arslan
Posted 08 April 2015 - 14:51
Αυτο εκανα τελικο Τεο
Δεν θα δω Kekkai Sensen με Arslan θα συνεχισω!Πολυ καλο 1ο επεισοδειο!
Posted 11 April 2015 - 02:08
Από τα καινούργια:
Το Legend of Arshlan θα το έπαιζα και θα μου άρεσε αν ήταν tactical rpg. Τώρα ok, βλέπεται. Η παρουσίαση του κράτους μου άφησε μια τόσο περίεργη αίσθηση που δεν περιγράφεται. Τέρμα disturbing ο πρωταγωνιστής.
Το Punch-line το βλέπω τώρα και το ότι το έχω στο background να παίζει ενώ γράφω αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Οπτικά είναι ωραίο πάντως.Δε παίζει καν να κατεβάσω το δεύτερο.
Τέλος είναι το ore no monogatari το οποίο είχε πολύ καλό πρώτο επισόδιο με μοναδική αλληλεπίδραση μεταξύ πρωταγωνιστών. Πάρα πολύ συμπαθητικό, αξίζει την θέαση.
Δεν είναι αδιάφορη η season και κρατάω όλλον τον ενθουσιασμό για τα digimon.
Posted 24 May 2015 - 02:47
Ολοκλήρωσα σήμερα μετά από διαδρομή τριών ημερών το Κatanagatari.
Όλα εκείνα που λατρεύω. Βαρύ σε διαλόγους, ιδιαίτερη σκηνοθεσία και αισθητική στην εικόνα του έργου, ένα από τα πιο περίεργα κράματα μουσικής επένδυσης, και ορισμένες βραχύχρονες αλλά δυνατές σκηνές έντασεις και κορύφωσης, είτε επρόκειτο για μάχη στην συντριπτική πλειοψηφία, είτε κάποια αποκάλυψη μέσω των συζητήσεων.
To έργο ασχολείται με θέματα σχετικά ξεπερασμένα στις μέρες αλλά μέσα από μία πιο σύγχρονη ματιά, ή αν θέλετε μία πιο διορατική ματιά, καθώς πολλές αντιλήψεις και αξίες αμφισβητούνται ή χειραγωγούνται προς το συμφέρον των δύο γυναικών που πρωταγωνιστούν.
Ιδέες όπως η πίστη και υποταγή σε έναν άνθρωπο, η διάβρωση με τον χρόνο από τα πάθη και τις επιθυμίες μας, η εξάλειψη πολιτισμών και της κουλτούρας τους ως αποτέλεσμα της αλλαγής των εποχών, η χειραγώγηση και ο οφελισμός, όλες τους θίγονται υπέροχα στα δώδεκα επεισόδια της σειράς.
Επίσης μεγάλο συν η διάρκεια του κάθε επεισοδίου. Σοβαρά θεωρώ το 40-50λεπτο την διάρκεια του μέλλοντος αλλά ίσως είμαι μόνο εγώ που το πιστεύω.
Πάνω από όλα όμως λάτρεψα το τεχνικό κομμάτι της δομής και εξέλιξης της ιστορίας. Ίσως η καλύτερη δουλειά του Nisio. Ω, θεέ λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο! Κρίμα που δεν είχε το budget που θα άρμοζε στην περίπτωση. Μπορώ να γράψω σεντόντι ολόκληρο αλλά θα το κρατήσω για να ασχοληθώ μαζί του στο άμεσο μέλλον..
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 26 May 2015 - 03:14
Ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το ashita no free kick??Το έβλεπα παλιά στο new channel και θα ήθελα να το ξαναδω ολοκληρωμένο.Επίσης κάποιος θεούλης ανέβασε στο youtube επίσης απο new channel το 2 χρόνια διακοπές με δεινόσαυρους.Το έιδα όλο και τρελάθηκα!!!Παλιές εποχές!!!
Posted 26 May 2015 - 17:57
Το Punch-line το βλέπω τώρα και το ότι το έχω στο background να παίζει ενώ γράφω αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Οπτικά είναι ωραίο πάντως.Δε παίζει καν να κατεβάσω το δεύτερο.
You monster! Μην αφήνεις το πρώτο επεισόδιο του να σε ξεγελάσει, είναι πολύ καλύτερο απ' ότι δείχνει. Για να σου δώσω να καταλάβεις, εάν διαβάζεις VNs θα καταλάβεις τι εννοώ πολύ πιο εύκολα, είναι γραμμένο από τον based Uchikoshi. Γνωστός για το υπέροχο Ever17, και τα άλλα παιχνίδια του Infinity series, και αφού έφυγε από την KID για το 9hours9persons9doors.
Σαν σειρές ότι έχει γράψει είναι πολύ "meh" μέχρι να τελειώσεις τουλάχιστον ένα route. To fun αρχίζει αφού τελειώσει το ένα Route και ακόμα δεν καταλαβαίνεις Χριστό και αυτό σε αναγκάζει να δεις όλα τα υπόλοιπα για να βγάλεις άκρη. Όχι ότι ο,τι route έχει γράψει είναι βλακεία και αφήνει κενά, απλά τα περισσότερα έργα του και ειδικότερα το Ever17 όταν τελειώνεις ένα route σε καταβάλει ένα συναίσθημα "Νο way. This cannot be the end of this."
Με την ίδια λογική λειτουργεί και το Punchline. Ναι μεν δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο ένα VN κατά την γνώμη μου, αλλά εάν κάτσεις να το κρίνεις μόνο από το πρώτο, ή τα πρώτα 2 επεισόδια θα βγεις πολύ γελασμένος. Θα σου προτείνω να δεις μέχρι το 6, εάν ακόμη δεν σου αρέσει δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη στην συνέχεια.