Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#5386 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 09 January 2015 - 16:45

Τελειωσα το Paranoia Agent!Με αφησε πολυ ευχαριστημενο.Ωραιοι χαρακτηρες, ατμοσφαιρα και πλοκη αν και απο καποια φαση και μετα ειμουνα σε φαση "The fuck Im watching? :P".
Μου αφησε καλες εντυπωσεις ομως, αλλα δεδομενου του hype που που ειχα περιμενα κατι περισσοτερο.Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο, αλλα δεν ειναι και ενα anime που εγινε insta-αγαπημενο.
Τωρα, σκεφτομαι τι να δω μετα!Μαλλον το Zankyou no Terror η οτι εχει βγει so far στο Akatsuki no Yona!

Edited by Itachi Akatsuki, 09 January 2015 - 16:45.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5387 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 18 January 2015 - 19:10

Τέλειωσα μόλις το The legend of Korra! Πιστεύω πως ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι στον spirit world, μέσω μαχών και την Korra να εξελίσσεται και να ωριμάζει μέσα σε αυτές τις 4 σεζόν. Όλοι οι χαρακτήρες ήταν πολύ καλά διαμορφωμένοι, καλογραμμένο σενάριο, έδινε βάση στη σχέση μεταξύ τους και έφυγε πολύ γρήγορα και ευχάριστα. Το ξαναβλέπω άνετα :)

Συνέχεια έχει η 3 σεζόν του Kuroko no Basket, το ongoing Akatsuki no Yona (βασανιστήριο να περιμένεις 1 βδομάδα μέχρι το καινούριο επεισόδιο) και άλλα ongoing που τα έχω αφήσει στην άκρη.

30w46c0.jpg

#5388 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 January 2015 - 20:28

ειπα και εγω! ποτε εγινε ανιμε η Κορρα; 

#5389 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 January 2015 - 20:29

Πετράν γίνεται να τη βγάλουμε και να δούμε μόνο την ψίχα;

Edited by Warchief, 18 January 2015 - 20:30.

#5390 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 19 January 2015 - 12:25

ειπα και εγω! ποτε εγινε ανιμε η Κορρα; 

Α ναι!! Συγγνώμη για το μπέρδεμα.. Ξέχασα τον τίτλο "currently watching anime"! Απλά ήμουν ενθουσιασμένη και δε το πρόσεξα :)

30w46c0.jpg

#5391 Mike44

Mike44

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 03 February 2015 - 16:54

Σαν καινούριος στον χώρο εκτός το One Piece βλέπω και monster, ergo proxy, rurouni kenshin, fullmetal alchemist και fairy tail

#5392 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 03 February 2015 - 22:33

Καποιο απο τα καινουρια ανιμε με πολυ δραση/ξυλο/πορωση και ισως αλλα οχι απαραιτητα αγωνια? Ειδα το Akame ga Kill αλλα ηταν πολυ κακοεκτελεσμενο. Anti-climactic του κερατα με καθε εναν απο τους δικους που ''..........''

Edited by freak27, 03 February 2015 - 22:33.

Posted Image

#5393 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 03 February 2015 - 22:47

Καποιο απο τα καινουρια ανιμε με πολυ δραση/ξυλο/πορωση και ισως αλλα οχι απαραιτητα αγωνια? Ειδα το Akame ga Kill αλλα ηταν πολυ κακοεκτελεσμενο. Anti-climactic του κερατα με καθε εναν απο τους δικους που ''..........''

Δεν μαρεσε ουτε και εμενα το anime.
Το manga το βρηκα αρκετα καλυτερο.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5394 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 07 February 2015 - 22:17

Bump from the dead, έχω να ποστάρω εδώ χρόνια. Τέσπα, Gallery Fake αυτό το καιρό.

Edited by Hazuki, 09 February 2015 - 18:36.

rsrGbGx.gif

#5395 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 February 2015 - 10:35

Bump from the dead, έχω να ποστάρω εδώ χρόνια. Τέσπα, Fake Gallery αυτό το καιρό.

α ναι, θυμηθηκα πως ηθελα να δω αυτη τη σειρα, αλλα δισταζα επειδη καλυπτε μονο ενα μερος του σχετικα μεγαλου μανγκα (30+ τομοι). 

δεν πειραζει, καλη φαινεται, τυπου Μαστερ Κητον

Ευχαριστω! 

#5396 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 09 February 2015 - 10:55

Μοιάζει με το Master Keaton αλλά δεν έχει αυτή την Urasawa μονοτονία και σοβαρότητα. Βασικά προσπαθεί πολύ χωρίς να τα καταφέρνει κάτι, επίσης πραγματικά οικτρό animation, οι προοπτικές σε πολλές σκηνές είναι λάθος, μία τα χέρια είναι μεγάλα, την άλλη μικρά, "ω μαι γαντ!!!". Στα τελευταία επεισόδια έχει γίνει ενδιαφέρον αλλά μέχρι στιγμής όλα τα επεισόδια είναι αυτοτελή που το κάνουν καλό για τους ρυθμούς που βλέπω anime.

rsrGbGx.gif

#5397 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 February 2015 - 17:56

Μοιάζει με το Master Keaton αλλά δεν έχει αυτή την Urasawa μονοτονία και σοβαρότητα. Βασικά προσπαθεί πολύ χωρίς να τα καταφέρνει κάτι, επίσης πραγματικά οικτρό animation, οι προοπτικές σε πολλές σκηνές είναι λάθος, μία τα χέρια είναι μεγάλα, την άλλη μικρά, "ω μαι γαντ!!!". Στα τελευταία επεισόδια έχει γίνει ενδιαφέρον αλλά μέχρι στιγμής όλα τα επεισόδια είναι αυτοτελή που το κάνουν καλό για τους ρυθμούς που βλέπω anime.

ναι, τωρα που το βλεπω καταλαβαινω.

Ναι εχει καποια προβληματα και η εισαγωγη τζαζ μουσικης σε καποιες σκηνες μοιαζει εκτος τοπου και χρονου. Ωστοσο αυτο που το κανει να υπερτερει του μανγκα ειναι η λεπτομερεστερη και εγχρωμη απεικονηση των εργων τεχνης. Ειναι μοναδικη σειρα στο ειδος της, αλλα θα μπορουσε να το εκμεταλλευτει καλυτερα.

#5398 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 09 February 2015 - 18:35

Παραδόξως μου αρέσει που δίνει info σχετικά με το κάθε έργο τέχνης που έχει σε κάθε επεισόδιο ή για τις τεχνικές που χρησιμοποιούν στην συντήρηση τους. Όχι τίποτα κατεβατά, ίσα ίσα για να σε κρατάει σε εγρήγορση. Είμαι που είμαι "τούβλο" σε αυτά τα πράματα, ας μάθω και τίποτα! :P

Ναι αυτό με την μουσική το έχει, καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να βάλει ένα τόνο από χαϊλίκι και γκλαμουριά, αλλά πραγματικά το κάνει πολύ άσχημα, νομίζω ότι αν έβαζε μία απλή μουσικούλα θα ήταν πολύ καλύτερα και όχι αυτό το ορυμαγδό από σαξόφωνα και τρομπέτες.

Στο σχέδιο τουλάχιστον μένει σταθερή, μπάζει από την αρχή μέχρι εκεί που είμαι (επεισόδιο 17). Μου θύμισε το speedgrapher, που ξεκίνησε με οκ σχέδιο και έφτασε να είναι σαν το Gallery Fake με αυτοκίνητα μινιατούρες σε κανονικούς δρόμους κλπ. Τουλάχιστον αυτό είναι σταθερό οπότε του συγχωρείς τις ατέλειες που βλέπεις. 

Το manga θα ήθελα να το διαβάσω αν συνεχίζει όπως λες, είδα μερικά εξώφυλλα και μου φάνηκε ότι θα έχει ένα mid90s ύφος στο σχέδιο, που μου αρέσει γενικότερα.

Edited by Hazuki, 10 February 2015 - 10:33.

rsrGbGx.gif

#5399 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 February 2015 - 23:52

απο οτι φαινεται το ανιμε επιλεγει  τις σημαντικοτερες ιστοριες του manga μιας και 37 επεισοδια ειναι πολυ λιγα για 32 τομους.

ιδια χρονια τελειωσαν και τα δυο (2005). Το ατου αυτης της σειρας ειναι οι χαρακτηρες τελικα. Κριμα, γιατι με λιγο καλυτερο ανιματιον θα ηταν πραγματικα αξιολογη. Αλλα νομιζεις πως δεν βλεπεις ενα seinen, αλλα μια παιδικη σειρα με τετοια προχειροτητα και καρικατουρες

το θετικο ειναι πως αυτη η Σαρα δεν καταντα να ειναι ενοχλητικη. οπως γινεται συνηθως σε τετοιου ειδους σειρες. Επαιζε και στο Samurai Champloo ενα χρονο πριν, στη φωνη της Fuu. Ετσι με αυτην δεν υπαρχει ουσιαστικα αδυναμος κρικος.  

#5400 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 February 2015 - 16:53

γαματη σειρα! μετα διορθωνει καποια πραγματα τοσο στη μουσικη, οσο και στη σκηνοθεσια.

δυστηχως ομως τα προβληματα στην αρχη ειναι πολυ σοβαρα και ερασιτεχνικα θα ελεγα. Ετσι γινεται απλα αλλη μια καλη σειρα, που ομως αξιζει. Αργησα να τη δω και αυτη.

Α, τελικα ελεγα ποια μου θυμιζει, ποια μου θυμιζει....TMS είπαμε;

μου φαινεται το γατι το λεγαν Saucy Sal τελικα. Κριμα η δευτερη σειρα που ηταν υποτιθεται για μικροτερες ηλικιες, ειναι πολυ πιο οργανωμενη σε ολα

gfgtrlz.jpg

enma8pk5.jpg