Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5371 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2014 - 16:29

Ειδα σημερα το Death Billiards και μπορω να πω οτι μαρεσε πολυ!!!!
Μαλλον θα συνεχισω κανοντας ενα re-watch το Shingeki no Kyoujin.
Επειτα απο αυτο μαλλον θα δω το Hajime no Ippo - New Challenger!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 23 Νοέμβριος 2014 - 16:30

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5372 panoulis222

panoulis222

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 01:33

(Ξανα) ειδα-τελειωσα το basilisk. το ειχα ξαναδει τελικα παλιοτερα και δεν το θυμομουν!!

περιεργο βεβαια γιατι αυτο το πηγουνι στο 1επ δεν ξεχνιεται με τιποτα (πλεον :terror2:

και το χειροτερο ειναι οτι διαβαζα και τα reviews εδω για να δω αν αξιζει να το δω.)

στο ανιμε τωρα, ξεκιναει ωραια με καλες μαχες και γενικα μεχρι την μεση μου αρεσε αρκετα! απο το 18 επ ομως με κουρασε και τα επ μεχρι το προτελευταιο φευγαν με 6-8 κλικ. για τις μαχες του παντως αξιζει.

#5373 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 13:11

χρονια ειχα βαλει στο στοχαστρο τη σειρα Ace o Nerae! και ειπα να τη δω τωρα που ολοκληρωθηκε.

Απο το πρωτα 5 επεισοδια προβλεπεται αριστουργημα. Κλασσικη σειρα του 70 και σιγουρα μεσα στα καλυτερα αθλητικα ανιμε ολων των εποχων

Τωρα για τα υπολοιπα OVA, υπαρχουν μεν στα Γαλλικα και Ιταλικα αλλα ο Dezakι τελη του 80  δεν ηταν στα φορτε του ή για να το πω καλυτερα, η κατασταση στα ανιμε ειχε αλλαξει προς το χειροτερο. 

Δεν καιγομαι να τα δω. Βασικα η πρωτη σειρα ειναι η καλυτερη και η ολη σκηνοθεσια αψογη!

#5374 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 23:50

Τελειωσα το rewatchαρισμα του Shingeki no Kyojin ;) Αντε ξαναδαμε και Λιβαι Ταιτσο. :P
Τωρα κανω ενα catch-upακι σε Γκαρο, Terra και Μπαχαμουτι και μετα παμε για New Challenger!!!! :lovulovu: 

#5375 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2014 - 00:10

Εχω ξεκινησει το slayers και μου αρεσει αρκετα αλλα  δεν θυμαμαι αν το ειχα δει μικρος μεταγλωτισμενο.Ο τυπος με το σπαθι κατι μου θυμιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Ξερει κανεις σε ποιο καναλι επαιζε παλια;

#5376 srnickolas

srnickolas

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 21:31

Εχω ξεκινησει το slayers και μου αρεσει αρκετα αλλα  δεν θυμαμαι αν το ειχα δει μικρος μεταγλωτισμενο.Ο τυπος με το σπαθι κατι μου θυμιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Ξερει κανεις σε ποιο καναλι επαιζε παλια;

Στον αντ1 αν θυμάμαι καλά το έπαιζε.

#5377 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2014 - 20:31

ειχα αγορασει πριν χρονια την τριλογια crest/banner of the stars Ι & ΙΙ. Ομως τοσα χρονια την αγνοουσα ελεω θεασης μεσω fαnsυb πριν την αγορα. Ευκαιρια να την ξαναδω σε καλυτερη ποιοτητα μεσω dvd plαyer (επιτελους!). 4 επεισοδια ανα μερα για να μη χαλασει ο ρυθμος μιας πλουσιας αφηγησης. Το αγγλικο dυb μετριο αλλα δεν με χαλαει.
Τετοιες σειρες πλεον δεν γινονται.
Μετα τη lοgh η ποιοτικοτερη spαcε οπερα, συν την προσθηκη της γλωσσας και κουλτουρας των αμπ.

#5378 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2014 - 02:52

To "The Tale of Princess Kaguya" το έχει δει κανείς? Γιατί είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει τον τελευταίο καιρό στον χώρο. Έχω μείνει στήλη άλατος. 

Αυτό και το Arete Hime πάνε πακετάκι παρεούλα.

#5379 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2014 - 16:09

Εγώ πάλι θυμήθηκα ότι έχω το texhnolyze στο pc μου και έβαλα και το πρώτο επεισόδιο εκεί που δεν είχα τι να κάνω να παίζει.Ε είδα καπάκια και τα επόμενα 7 επεισόδια μέχρι που έπρεπε να πέσω για ύπνο.Τρομερά ατμοσφαιρικό με ωραία πλοκή. Μάλλον θα μπει στα favorites list.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5380 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 336 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2014 - 23:32

@iristella

Ναι το είδα, παρατήρησα τα backgrounds να τρέμουν, ένδειξη ότι δεν μεσολάβησε υπολογιστής, καταλαβαίνεις όπως τα παλιά anime 100% στο χέρι.

Τσέκαρα το Arete Hime καλό φαίνεται αλλά ακόμα να βγει σε 1080??

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από maarinos: 17 Δεκέμβριος 2014 - 23:39

#5381 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2014 - 23:15

και εγω απορω πως πατωσε αυτη η ταινια στην Ιαπωνια. Οτι καλυτερο εχει βγει τουλαχιστον τα τελευταια 10 χρονια.

Αυτη η ταινια ειναι ειτε για Ευρωπη είτε για Ρωσία. Πλέον δεν γίνονται στην Ιαπωνια δυστηχως.

Εχει ομοιοτητες και καλη εκτελεση επισης η Arete, αλλα υστερει σε λυρισμο, κατι που για τα γουστα μου την κανει υποδεεστερη.

#5382 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 00:17

Τελος το Mirai Nikki.Νταξει, δεν λεω, καλο ητανε.Ειχε καλη ιστοριουλα, ενδιαφερον και δραση.Δεν μπορω να πω οτι δεν με ευχαριστησε.Ισως να ηθελα λιιγοοο, καλυτερο τελος.
Σειρα τωρα θα δουμε τι εχει.Μιας και πιανω διαφορα anime που ελεγα πολυ καιρο (εως, παρα πολυ καιρο :P). να δω, ισως παω για Cowboy Bebop.

#5383 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2014 - 01:07

επειδη μαλλον δεν προκειται να δουμε νεα παραγωγη του Y.Abe ξαναδα μετα απο χρονια τη σειρα Texhnolyze απο το επισημο DVD της Geneon. Με αγγλικη μεταγλωττιση γιατι οι υποτιτλοι σου αποσπουν την προσοχη απο τα κορυφαια σκηνικα και τη δραση.

Το περιεργο ηταν πως τοτε την θεωρουσα δυσκολη σειρα και δισταζα να την ξαναδω. Τωρα η ροη κυλουσε πολυ πιο ομαλα ακομα και στα πρωτα επεισοδια. Ανεβηκε στην εκτιμηση μου αρκετα. Μου φανηκε πολυ καλυτερη απο την Ergo Proxy τελικα.

Ισως το αποκορυφωμα των σειρων ανιμε επιστημονικης φαντασιας.

#5384 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2014 - 11:39

Αρχισα και ειδα τα 10 πρωτα επεισοδεια του Mushi-shi.Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο.Απο τα πιο "μαγικα" anime που εχω δει.Ανυπομονω να το συνεχισω!Απιστευτο art direction.Απιστευτη σκηνοθεσια.Απιστευτος χαρακτηρας ο Ginko.Απιστευτες τοποθεσιες.Απιστευτη ατμοσφαιρα.Ειναι απιστευτο tongue.png silly.png

#5385 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2014 - 18:18

Τελος το Mushi-shi.Δεν ειναι ενα απλο anime, ειναι ενα εργο τεχνης.Ενας πινακα εν κινηση.Ειναι πανεμορφο, μυστηριωδες και εχει την δικια του προσωπηκοτητα.Λιγο αργοτερα θα δω και την 2η season που βγηκε φετος η οποια δεν νομιζω να πιανει το μεγαλειο του original Mushi-shi αλλα, (γραψτε με στην λιστα με τους fans) δεν μπορω να το χασω.
Ενα απο τα καλυτερα anime που εχω δει και σιγουρα το πιο "μαγικο" εξ αυτων!
Σειρα εχει για λιγο γελιο, το Monthly Girls' Nozaki-kun!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 26 Δεκέμβριος 2014 - 18:23