Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#5056 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 13:45

Τις ταινίες του Berserk.

Και κάθομαι κι αναρωτιέμαι... πώς, ενώ δείχνουν τις ίδιες σκηνές, η ιστορία να είναι τόσο νερουλή, νερόβραστη, αδιάφορη και ξεπλυμένη... δε θα αναφέρω καν αυτές που κόπηκαν. The hell, man? Αλλά θα ήμουν ψεύτρα εάν έλεγα ότι δε χάρηκα να δω τους χαρακτήρες και τις σκηνές με καλό animation και να ακούσω ξανά τη μουσική του Susumu Hirasawa στο OP.

Πανάθεμα, όμως, πόσο πετσόκοψαν και ΠΟΣΟ χλιαρό έκαναν αυτό που απέμεινε... η παλιά σειρά, με όλα της τα προβλήματα στο animation τα έκανε καλύτερα! Είχε νεύρο, πυγμή, ψυχή...

A golden star for trying, αλλά όχι παραπάνω από αυτό...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5057 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 14:35

NANA
:blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :lovulovu: :lovulovu:
Και εκεί που δεν μου άρεσαν οι ανιμε σειρές με πάνω από 12 επεισόδια,για μέα ήταν too much με τόσο λίγο χρόνο,έχω φτάσει μέσα σε τέσσερις μέρες στο 19,πάω για εικοστό...
Η αλήθεια είναι πως είμαι συγκινημένη απίστευτα.Σε αυτό το επεισόδειο
Spoiler:

κουλ ατμόσφαιρα...... ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα μονο-μάτι.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#5058 XristosKun

XristosKun

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2013 - 21:39

Είδα το steins gate πολύ ωραίο το προτείνω σε όλους, επίσης και το magi the labyrinth of magic είναι πολύ ωραίο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5059 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2013 - 22:25

Έφτασα στο 10ο επεισόδιο του Mirai Nikki και απορώ γιατί επιλέχθηκε ανάμεσα σε τόσα Play or Die για να γίνει αυτό anime. Χωρίς να έχει κακό ρυθμό, έχει ρίξει μέσα βία, βιασμούς, fanservice, "τραγικό" παρελθόν κλπ κλπ (μέχρι και επεισόδιο σε πισίνα είχε, αν είναι δυνατόν) και μια yandere perfect waifu για να φαίνεται "creepy" και νομίζει ότι κάτι έκανε. Τα πιο τραγικά σημεία είναι τα "plot twists" που τα μυρίζεσαι να έρχονται από χιλιόμετρα, είτε γιατί είναι μέσα στα τυπικά κλισέ που πρέπει να υπάρχουν και τα έχεις δει οπότε δεν σου προκαλούν έκπληξη, είτε γιατί οι σκηνές είναι τόσο στημένες για την "μεγάλη ανατροπή" που ξέρεις τι θα είναι
Spoiler:

Για την ώρα το συνεχίζω πάντως γιατί θέλω να δω και τους υπόλοιπους μονοδιάστατους αντιπάλους, και ο πρωταγωνιστής έχει ήδη μια θέση στην καρδιά μου γιατί με έκανε να αναθεωρήσω για τα στάνταρ που είχα για αντιπαθητικούς πρωταγωνιστές, τελικά πάντα υπάρχουν και χειρότερα... πολύ χειρότερα.

ySss0UF.jpg

#5060 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2013 - 22:36

Αρχισα το Jojo's Bizarre Adventure και μεχρι τωρα εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων!Δεν μπορω να πω οτι το σχεδιο δεν με ξενιζει (απο αρκετα μεχρι και πολυ) αλλα θα το συνηθισω!Φαινεται πολυ ιδιαιτερο και αυτο εννοειται πως ειναι καλο!Μηπως μπορει να μου πει καποιος καθε ποτε βγαινει καινουργιο επεισοδειο με English subs???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 25 Μάρτιος 2013 - 10:40

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5061 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2013 - 13:27

Nichijou

οτι και να πω είναι λίγο, το ανιμε έχει απίστευτη πλάκα. είναι τρελό!
το ανιμε σε κοιμίζει με γλυκές ή δραματικές σκηνές με μικρά κοριτσάκια και ξαφνικά σου πετάει ένα τρελά κάφρικο αστείο και λύνεσαι στα γέλια (αυτό γίνεται πολλές φορές σε κάθε επεισόδιο). Δεν υπάρχει καμία πλοκή σαν gintama.
Μου έχουν μείνει 3 επεισόδια ακόμη και λυπάμαι που τελειώνει. (σύνολο 27 επεισόδια)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5062 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2013 - 14:36

Πάει και το Serial Experiments Lain και είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο δυσκολία να περιγράψω ένα anime. Ήταν να το δώ σε 3 μέρες αλλά τελικά το πήγα σερί χθές και το πρωί σήμερα είδα τα 2 τελευταία επισόδεια καθώς απλά κόλησα. Να φανταστήτε χθές το σταμάτησα γιατί ήταν 3 η ώρα και ήμουν πολύ κουράσμενος για να ακολούθησω την πλοκή!

Τα reviews που είχα δεί είχαν πάντα την λέξη 'strange' μέσα, εγώ θα έφαζα την λέξη 'τρελό' για το πως κινήται συναιχεία μεταξύ real και fiction world και μεταξύ φιλοσοφίας και καθάρα πρακτικών θεμάτων χωρίς καν να καταλαβαίνεις σε ποιά κατηγορία είσαι κάθε φορά.

Σαφώς ένα από τα καλύτερα φιλοσοφικά anime αν και αρκετά δύσκολο. Αυτή είναι και η μαγκιά του βέβαια καθώς δεν βασίζεται ούτε στην μουσική επένδυση (με εξαίρεση το opening που είναι κοματάρα, η μουσική δεν λέει κάτι), ούτε στους 'γλυκούς' χαρακτήρες, ούτε στα τρομερά γραφικά του αλλά μόνο και μόνο στα ζυτήματα που θίγει, μόνο και μόνο στην φιλοσοφία του ...

Δεν ξέρω αν θα το έβλεπα το 1998 που πρωτοβγήκε αλλά χαίρομαι που το είδα τώρα και σιγούρα θα το ξαναδώ στο άμεσο μέλλον καθώς έχει και άλλα να προσφέρει μου φαίνεται. Το προτείνω σε όποιον θέλει να δεί ένα show για την πλοκή/θεωρία του και μόνο (αν και η Lain μια χαρά κουβαλά τον ρόλο της πρωταγονίστριας) και έχει διάθεση να παιδευτεί αρκετά!

Συναίχεια με Paranoia Agent για περισσότερο κάψιμο του εγκεφάλου!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5063 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 00:58

Mawaru Penguindrum ep 19

Fucking Ikuhara, why do you have to come and mess my anime top 10 up twice.

#5064 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 14:46

Αρχίζω Steins;Gate και πάω εντελώς ανίδεη. Τίποτα δεν έχω ψάξει/ακούσει για την υπόθεση, μόνο ότι είναι... δημοφιλές. Και καλό. Επίσης, είναι anime (ναι, ΤΟΣΟ ανίδεη πάω...)και μου αρέσει το 1ο επ. Άντε να δούμε, αν και νομίζω ότι με τραβάει και μόνο από την ατμόσφαιρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5065 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2013 - 21:32

Tελειωσα το psycho pass και ξεκινησα το μισοξενερωτο Wolverine.....ετσι για να περναει η ωρα...μετα ερχεται στην σειρα το Mirai Nikki.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5066 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 16:38

Έπιασα το Ace wo Nerae μιας και είχα καιρό να δω sports anime. Μέχρι τώρα αρκετές καταστάσεις μου θυμίζουν το Brother, Dear Brother και έχει μπόλικα κλισέ μέσα, αλλά δε ενοχλεί και το βλέπω ευχάριστα, καμιά φορά γελάω και χωρίς να πρέπει. Ωστόσο ήταν λάθος που πίστεψα ότι θα δω τένις και δεν είχα από την αρχή στο μυαλό μου την χρονιά που δημιουργήθηκε, όχι γιατί δεν προσπαθούσαν να βάλλουν αλλά γιατί θυμίζει περισσότερο το σημερινό flash animation και πολλές σκηνές ανακυκλώνονται διαρκώς (και κάποιες φαίνονται κάπως γελοίες), οπότε ελπίζω ότι στις επόμενες σαιζόν θα καλυτερέψουν τα πράγματα και θα δούμε τίποτα.

Τα μυστικά της κορυφής.
Posted Image
Φανταστείτε τι σκληρή προπόνηση χρειάστηκε για να μπορεί να παίζει με τέτοια κόμμωση.

ySss0UF.jpg

#5067 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2013 - 10:50

Παράτησα το Stains;Gate. Μήτε το πρώτο επεισόδιο δε μπορούσα να τελειώσω, μετά βίας το 2ο. Why is this so boring; Καλυτερεύει όμως, από ότι άκουσα, αλλά το κάνω παύση για να επικεντρωθώ στο Madoka Magica.

The hell man? Πότε περνάνε κιόλας τα 25λεπτα;;; Μήτε που το παίρνω χαμπάρι! Είμαι στο 8 κι αναρωτιέμαι ΠΟΣΟ χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα πριν το τέλος. Αν και μου αρέσει ο κάποιος "ρεαλισμός" στο genre των Mahou Shoujo που δίνει, έχει αρχίσει να γίνεται πολύ "suffering for suffering's sake". Το παρακάνουν.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5068 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2013 - 17:44

Τέλειωσα το Cuticle Dedective Inaba.

Αυτή τη σειρά, όσο και αν την απεχθανόμουν στην αρχή, τελικά προς το τέλος καλυτέρεψε αρκετά, και άρχισε να μου αρέσει. Το randomness της άρχισε να μη μου κακοφαίνεται τόσο, και μετά από την μέση, ο βομβαρδισμός κρύων αστείων από παντού, σταμάτησε κάπως και μιας και είχαμε γνωρίσει μερικά πράματα για τους χαρακτήρες, μπορούσα να γελάσω πιο πολύ με μερικά αστεία.

Εν τέλει, συμπαθητική σειρά, αν και λίγο αδιάφορη.

#5069 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2013 - 23:30

Τελείωσα το Madoka (that was fast!) και με έχει αφήσει με ανάμεικτες εντυπώσεις. Από τη μία, καλοδουλεμένη ιστορία όσον αναφορά την εξέλιξη. Και το τέλος ταιριαστό και με νόημα. Από την άλλη, boy, αυτό κι αν ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά! Όχι λόγω των mahou shoujo, αλλά λόγω όλου αυτού του DESPAIR και SUFFERING και δε ξέρω γω τί. Κάτι δε με έπεισε στη τελική. Ακόμα ψάχνω το τί. Αλλά οπωσδήποτε, άνω του μετρίου anime κατά πολύ.

Επίσης, κάπως, κάπου, κάποτε, είχα αρχίσει να βλέπω το Mawaru Penguindrum... για την ακρίβεια, το 1ο επεισόδιο του MP και μόλις τώρα το τελείωσα... don't judge me, it was boring in the beginning! >.<

Ναρκωτικά. Άπειρα ναρκωτικά. Ο_ο; The hell is happening here???

Αλλά έγινε ταυτόχρονα και ενδιαφέρον, οπότε συνεχίζουμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5070 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2013 - 00:15

Τελείωσα το Madoka (that was fast!) και με έχει αφήσει με ανάμεικτες εντυπώσεις. Από τη μία, καλοδουλεμένη ιστορία όσον αναφορά την εξέλιξη. Και το τέλος ταιριαστό και με νόημα. Από την άλλη, boy, αυτό κι αν ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά! Όχι λόγω των mahou shoujo, αλλά λόγω όλου αυτού του DESPAIR και SUFFERING και δε ξέρω γω τί. Κάτι δε με έπεισε στη τελική. Ακόμα ψάχνω το τί. Αλλά οπωσδήποτε, άνω του μετρίου anime κατά πολύ.

Επίσης, κάπως, κάπου, κάποτε, είχα αρχίσει να βλέπω το Mawaru Penguindrum... για την ακρίβεια, το 1ο επεισόδιο του MP και μόλις τώρα το τελείωσα... don't judge me, it was boring in the beginning! >.<

Ναρκωτικά. Άπειρα ναρκωτικά. Ο_ο; The hell is happening here???

Αλλά έγινε ταυτόχρονα και ενδιαφέρον, οπότε συνεχίζουμε.

Μιας και τελείωσες το Madoka και σου άφησε καλές εντυπώσεις, πήγαινε να δεις Utena για να τσεκάρεις λίγο αληθινό Mahou Shoujo deconstruction. Και μετά δες το Mawaru (αν είναι). Ακόμα εδώ είσαι? :P

All aboard the Ikuhara train!