Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 16 March 2013 - 13:45
Και κάθομαι κι αναρωτιέμαι... πώς, ενώ δείχνουν τις ίδιες σκηνές, η ιστορία να είναι τόσο νερουλή, νερόβραστη, αδιάφορη και ξεπλυμένη... δε θα αναφέρω καν αυτές που κόπηκαν. The hell, man? Αλλά θα ήμουν ψεύτρα εάν έλεγα ότι δε χάρηκα να δω τους χαρακτήρες και τις σκηνές με καλό animation και να ακούσω ξανά τη μουσική του Susumu Hirasawa στο OP.
Πανάθεμα, όμως, πόσο πετσόκοψαν και ΠΟΣΟ χλιαρό έκαναν αυτό που απέμεινε... η παλιά σειρά, με όλα της τα προβλήματα στο animation τα έκανε καλύτερα! Είχε νεύρο, πυγμή, ψυχή...
A golden star for trying, αλλά όχι παραπάνω από αυτό...
Posted 18 March 2013 - 14:35

Και εκεί που δεν μου άρεσαν οι ανιμε σειρές με πάνω από 12 επεισόδια,για μέα ήταν too much με τόσο λίγο χρόνο,έχω φτάσει μέσα σε τέσσερις μέρες στο 19,πάω για εικοστό...
Η αλήθεια είναι πως είμαι συγκινημένη απίστευτα.Σε αυτό το επεισόδειο
κουλ ατμόσφαιρα...... ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα μονο-μάτι.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 19 March 2013 - 21:39

Posted 19 March 2013 - 22:25
Για την ώρα το συνεχίζω πάντως γιατί θέλω να δω και τους υπόλοιπους μονοδιάστατους αντιπάλους, και ο πρωταγωνιστής έχει ήδη μια θέση στην καρδιά μου γιατί με έκανε να αναθεωρήσω για τα στάνταρ που είχα για αντιπαθητικούς πρωταγωνιστές, τελικά πάντα υπάρχουν και χειρότερα... πολύ χειρότερα.
Posted 23 March 2013 - 22:36
Edited by Itachi Akatsuki, 25 March 2013 - 10:40.
Posted 24 March 2013 - 13:27
οτι και να πω είναι λίγο, το ανιμε έχει απίστευτη πλάκα. είναι τρελό!
το ανιμε σε κοιμίζει με γλυκές ή δραματικές σκηνές με μικρά κοριτσάκια και ξαφνικά σου πετάει ένα τρελά κάφρικο αστείο και λύνεσαι στα γέλια (αυτό γίνεται πολλές φορές σε κάθε επεισόδιο). Δεν υπάρχει καμία πλοκή σαν gintama.
Μου έχουν μείνει 3 επεισόδια ακόμη και λυπάμαι που τελειώνει. (σύνολο 27 επεισόδια)

Posted 24 March 2013 - 14:36
Τα reviews που είχα δεί είχαν πάντα την λέξη 'strange' μέσα, εγώ θα έφαζα την λέξη 'τρελό' για το πως κινήται συναιχεία μεταξύ real και fiction world και μεταξύ φιλοσοφίας και καθάρα πρακτικών θεμάτων χωρίς καν να καταλαβαίνεις σε ποιά κατηγορία είσαι κάθε φορά.
Σαφώς ένα από τα καλύτερα φιλοσοφικά anime αν και αρκετά δύσκολο. Αυτή είναι και η μαγκιά του βέβαια καθώς δεν βασίζεται ούτε στην μουσική επένδυση (με εξαίρεση το opening που είναι κοματάρα, η μουσική δεν λέει κάτι), ούτε στους 'γλυκούς' χαρακτήρες, ούτε στα τρομερά γραφικά του αλλά μόνο και μόνο στα ζυτήματα που θίγει, μόνο και μόνο στην φιλοσοφία του ...
Δεν ξέρω αν θα το έβλεπα το 1998 που πρωτοβγήκε αλλά χαίρομαι που το είδα τώρα και σιγούρα θα το ξαναδώ στο άμεσο μέλλον καθώς έχει και άλλα να προσφέρει μου φαίνεται. Το προτείνω σε όποιον θέλει να δεί ένα show για την πλοκή/θεωρία του και μόνο (αν και η Lain μια χαρά κουβαλά τον ρόλο της πρωταγονίστριας) και έχει διάθεση να παιδευτεί αρκετά!
Συναίχεια με Paranoia Agent για περισσότερο κάψιμο του εγκεφάλου!
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 March 2013 - 00:58
Fucking Ikuhara, why do you have to come and mess my anime top 10 up twice.
Posted 25 March 2013 - 14:46
Posted 27 March 2013 - 21:32

Posted 28 March 2013 - 16:38
Τα μυστικά της κορυφής.

Φανταστείτε τι σκληρή προπόνηση χρειάστηκε για να μπορεί να παίζει με τέτοια κόμμωση.
Posted 02 April 2013 - 10:50
The hell man? Πότε περνάνε κιόλας τα 25λεπτα;;; Μήτε που το παίρνω χαμπάρι! Είμαι στο 8 κι αναρωτιέμαι ΠΟΣΟ χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα πριν το τέλος. Αν και μου αρέσει ο κάποιος "ρεαλισμός" στο genre των Mahou Shoujo που δίνει, έχει αρχίσει να γίνεται πολύ "suffering for suffering's sake". Το παρακάνουν.
Posted 02 April 2013 - 17:44
Αυτή τη σειρά, όσο και αν την απεχθανόμουν στην αρχή, τελικά προς το τέλος καλυτέρεψε αρκετά, και άρχισε να μου αρέσει. Το randomness της άρχισε να μη μου κακοφαίνεται τόσο, και μετά από την μέση, ο βομβαρδισμός κρύων αστείων από παντού, σταμάτησε κάπως και μιας και είχαμε γνωρίσει μερικά πράματα για τους χαρακτήρες, μπορούσα να γελάσω πιο πολύ με μερικά αστεία.
Εν τέλει, συμπαθητική σειρά, αν και λίγο αδιάφορη.
Posted 02 April 2013 - 23:30
Επίσης, κάπως, κάπου, κάποτε, είχα αρχίσει να βλέπω το Mawaru Penguindrum... για την ακρίβεια, το 1ο επεισόδιο του MP και μόλις τώρα το τελείωσα... don't judge me, it was boring in the beginning! >.<
Ναρκωτικά. Άπειρα ναρκωτικά. Ο_ο; The hell is happening here???
Αλλά έγινε ταυτόχρονα και ενδιαφέρον, οπότε συνεχίζουμε.
Posted 04 April 2013 - 00:15
Τελείωσα το Madoka (that was fast!) και με έχει αφήσει με ανάμεικτες εντυπώσεις. Από τη μία, καλοδουλεμένη ιστορία όσον αναφορά την εξέλιξη. Και το τέλος ταιριαστό και με νόημα. Από την άλλη, boy, αυτό κι αν ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά! Όχι λόγω των mahou shoujo, αλλά λόγω όλου αυτού του DESPAIR και SUFFERING και δε ξέρω γω τί. Κάτι δε με έπεισε στη τελική. Ακόμα ψάχνω το τί. Αλλά οπωσδήποτε, άνω του μετρίου anime κατά πολύ.
Επίσης, κάπως, κάπου, κάποτε, είχα αρχίσει να βλέπω το Mawaru Penguindrum... για την ακρίβεια, το 1ο επεισόδιο του MP και μόλις τώρα το τελείωσα... don't judge me, it was boring in the beginning! >.<
Ναρκωτικά. Άπειρα ναρκωτικά. Ο_ο; The hell is happening here???
Αλλά έγινε ταυτόχρονα και ενδιαφέρον, οπότε συνεχίζουμε.
Μιας και τελείωσες το Madoka και σου άφησε καλές εντυπώσεις, πήγαινε να δεις Utena για να τσεκάρεις λίγο αληθινό Mahou Shoujo deconstruction. Και μετά δες το Mawaru (αν είναι). Ακόμα εδώ είσαι?

All aboard the Ikuhara train!