Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4996 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 18:15

Εγώ είδα το πρώτο επεισόδιο του Curticle Dedective Inaba. Όλος ο ενθουσιασμός που είχα για αυτό στην αρχή, και η χαρά που θα έβγαινε, χάθηκε μέσα στα πρώτα λεπτά, συνειδητοποιώντας το πόσο δεν μου άρεσε το χιούμορ και τα αστεία του. Δεν μπορώ να πω πως γέλασα, αλλά παρ'όλα αυτά δεν το droppάρω ακόμη.

Πέρα απ'αυτό τώρα είδα και το πρώτο επεισόδιο του Nodame Cantabile. Ανάμεικτα συναισθήματα εδώ, μιας και δεν γέλασα, για να το πω καλή κωμωδία αλλά μου αρέσει που ασχολείται με την μουσική, και το SoL στοιχείο του δεν με πολυαπογοήτευσε.

#4997 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 21:27

Ψαχνω να δω το Ao No Exorcist με ελληνικους υποτιτλους....ξερει κανεις που..??
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4998 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 22:06

Ψαχνω να δω το Ao No Exorcist με ελληνικους υποτιτλους....ξερει κανεις που..??

1. Λάθος thread.
2. aniDB is your friend.
3. torrent
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4999 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 23:16

Σύμφωνα με το light novel, δεν είναι καθόλου brainless.

Λες; Μακάρι! Εγώ είδα ότι έχουν κάνει 5 manga adaptations το καθένα με διαφορετική ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω τι θα επιλέξουν για το anime, πάντως μου άφησε σχετικά καλή εντύπωση, οπότε θα μάθω σύντομα μάλλον...

#5000 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 23:37

Σύμφωνα με το light novel, δεν είναι καθόλου brainless.
Πιο πολύ μοιάζει με το Jinrui wa Suitai Shimashita με μια δόση romance.

Δεν ξέρω τι λέει το lightnovel αλλά σύμφωνα με το πρώτο επεισόδιο ουδεμία σχέση με το Jinrui υπάρχει. Kαι αν κρίνω από exposition διαλόγους και περιεχόμενο (το animation είναι άλλο κεφάλαιο από μόνο του) δεν το λες και το εξυπνότερο κλωσσόπουλο στην φωλιά. Κρατήθηκα με το ζόρι να φτάσω μέχρι το τέλος του πρώτου επεισοδίου.

Έχει γίνει της μόδας το και καλά fantasy setting αλλά επειδή "είμαστε" σε σοβαρό και έξυπνο anime το χρησιμοποιούμε ειρωνικά. Η ουσία φυσικά είναι η πολιτική και η οικονομία.

Posted ImagePosted Image

#5001 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2013 - 01:57

"Πολλοί φανς θα ενοχληθούν με τυπικό φαπ ματέριαλ. Ας το κάνω ειρωνικό να νομίζουν ότι βλέπουν deconstructive fap material!" σκέφτηκε ο δημιουργός της δαιμονοβασίλισσας. τ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#5002 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 02:31

Ξεκίνησα και το Kotoura-san.
Για κωμωδία, παίζει να είχε πιο δραματικό 1ο επεισόδιο και από δραματικά anime.
Η έκπληξη της season so far.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5003 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 18:47

Durarara/Bounen no Xam'd.
To 1o είχε πολυ catchy υπόθεση και γενικά ήταν αρκέτα διασκεδαστικό, αλλα θα μπορούσε να εξελιχθει και καλύτερα.
Οχι πως δεν μου άρεσε, το αντίθετο, απλά μερικές αλλαγές απο αστείο σε σοβαρό, ήταν λιγο δυσκολοχώνευτες.

Το 2ο, ειναι κλασσική περίπτωση ασχημόπαπου.Αρχίζει με μια μυστήρια και ανεξήγητη σκηνή, συνεχιζει με παιδακια και σχολεία και οργανικά ρομποτικά πράγματα και λες, wat? Και ξαφνικά ξεδιπλώνεται ενας φανταστικός κόσμος με χρωματα και πόλεμους και αγαπη και μικρά cute πλασματακια, και αρχιζεις να αναρωτιέσαι αν οντως βλεπεις αυτο που ειχες δει στην στο πρώτο επεισόδειο, ή αν καποιος έβαλε στην οθόνη miyazaki. Σχεδον το καθε επεισοδειο σε κρατάει για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν καποιος εκανε το λαθος να μη το δει ongoing η ακομα χειροτερα να μη το έχει δει ακόμα, όπως και γω, να σπεύσει παραυτα. ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ. Απο τα λίγα anime που σε κάνουν να νιώσεις κομμάτι του κόσμου τους, και παράδειγμα του ότι δε χρειαζεται παντα να υπαρχει καποιος να σου εξηγει την καθε αγνωστη λεξη και απορεια για οτιδηποτε συμβαινει σ'ενα anime.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SirJim: 12 Ιανουάριος 2013 - 18:53

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#5004 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 20:58

Είδα το πρώτο επεισόδιο του Senyu. Δεν με ξετρέλανε, αλλά απ΄ότι κατάλαβα δεν πολυπαίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, οπότε οκ, πλακίτσα είχε. Επίσης το πρώτο ep του Ishida to Asakura δεν μ'άρεσε. Βρήκα το χιούμορ του πολύ κρύο. Ακόμα, το δεύτερο επεισόδιο του Cuticle Dedective Inaba μου φάνηκε αρκετά καλύτερο απ'το πρώτο, αλλά και πάλι, δεν μπορώ να πω πως κ αυτό μ'άρεσε :ι

#5005 firippu

firippu

The paranoid puppet

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 00:09

jo jos bizarre adventure
sakurasou no pet
samurai champloo
sankarea

ολα τελεια!
τα προτεινω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από firippu: 13 Ιανουάριος 2013 - 00:09

#5006 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2013 - 14:55

Gundam ZZ. Δεν ξέρω τι στην ευχή βλέπω αλλά συνεχίσω με μια μαζοχιστική διάθεση και το ευχαριστιέμαι κι από πάνω. Είναι σαν ένα filler arc όπου μαζέψανε ότι άχρηστο υπήρχε και από τις δύο πλευρές (αν εξαιρέσουμε χαρακτήρες που έχουν μείνει από 0079 και Z) και τους έχουν βάλει να πολεμάνε μεταξύ τους, ειδικά από τη μεριά των Neon Zeon οι οποίοι σε κάνουν ν' αναρωτιέσαι πώς φτάσανε στις θέσεις που φτάσανε. Ειδικά ο πρώτος ανταγωνιστής είναι ντροπιαστικός. Ξυπνάει και κοιμάται λέγοντας Haman, κουβαλάει μαζί του ένα λουλούδι που του έδωσε με ειδική επικάλυψη για να μη του μαραθεί, στρώνει μέχρι και μαντίλι πρώτα για να το ακουμπήσει κάπου(!), προσεύχεται στη Haman, έχει ονομάσει το Mobile Suit του Hama-Hama, ζει στον δικό του όμορφο ροζ κόσμο και σε κάποια φάση πιλοτάρισε και με λευκό κουστούμι λες και πήγαινε για γαμπρός. Τώρα μας έφυγε και πήρε άλλο φρούτο τη θέση του, ακόμη καλύτερο.

ySss0UF.jpg

#5007 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2013 - 15:15

H 80s φάση μου συνεχίζει με το Touch, που εχω δει τα μισά επεισόδια μέχρι τώρα. Η πρώτη season αν και είχε τις στιγμές της ήταν κουραστική και μόνο όταν έγινε η σεναριακή υπέρβαση έστρωσε το πράγμα. Από την δεύτερη season και μετά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Το κακό με το Touch είναι ότι δεν μου αρέσει το σκίτσο της. Και η μουσική επίσης στηρίζεται πολύ στο '60s revival που είχαν τα 80s (σαν το kimagure orange road τελικά δεν υπάρχει άλλο 80s anime που να σου μεταφέρει τόσο πολύ το 80s μουσικό συναίσθημα, τέλος!). Εδώ να γράψω βέβαια, ότι το Touch έχει αργό ρυθμό και έτσι δείχνει διάφορα "περιττά" πράγματα, που όμως κάνουν την διαφορά (πχ, τους χαρακτήρες να ακούνε μουσική ή να βλέπουν τηλεόραση. Αυτό τελικά θετικό είναι: Το να βλέπω πικάπ, κασσετόφωνα και "σκηνές" από υποτιθέμενες τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές των 80s (μουσικόραμα κατάσταση) ειναι τουλάχιστον νοσταλγικό και μου θυμίζει το πως ζούσαμε τότε.

Όταν τελειώσω και το Touch, να δω τι άλλο 80s έχω να δω, τώρα που ολοκληρώθηκε και το Yawara. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, οι Live-eviL ολοκλήρωσαν το Yawara μετά από 10 χρόνια (!) και έκατσα και το είδα. Η σειρά δεν τελειώνει ικανοποιητικά, για την ακρίβεια δεν τελειώνει καν! Ευτυχώς έχω εδώ και χρόνια ένα Laserdisk rip της ταινίας, με αγγλικούς υπότιτλους, έτσι μπόρεσα να δω το τέλος του Yawara φυσιολογικά. Εκεί το τέλος είναι σχεδόν ικανοποιητικό, αν και έχουν αλλάξει λίγο κάποιες λεπτομέρειες με το τέλος της σειράς. Μικρό το κακό βέβαια.

#5008 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2013 - 16:23

Revolutionary Girl Utena episode 15 and going. Αγαπάμε συμβολισμό, αγαπάμε ρομαντισμό, αγαπάμε opening, αγαπάμε sountrack, αγαπάμε κριτική, αγαπάμε και τον εχθρό μας τον ίδιο και βλέπουμε το anime μαζί του.

fuck the universe! \ο

#5009 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2013 - 21:37

Άρχισα πρόσφατα 3 σειρές και τα γράφω από την αρχή αρχή γιατί θα ακολουθήσει semi-drop λόγω εξεταστικής.

Το Seirei no Moribito στα 3 πρώτα επεισόδια μου έχει φανεί πολύ άοσμο, άνοστο, ανάλατο κτλ. Δεν με τραβάει κανένας χαρακτήρας (πέρα κάτι ψιλά από την πρωταγωνίστρια), ούτε κάποια κατάσταση. Πάει και αργά. Τουλάχιστον έχει μια σοβαρή ηλικία για πρωταγωνίστρια δράσης. Είναι 29άρα και όχι 15χρονο.

Το Ghost in the Shell - Stand alone complex τώρα, είχε 2 επεισόδια καθαρά εισαγωγικά. Το καθένα με τη μίνι ιστοριούλα του. Κι όμως, πρόλαβε να με εκνευρίζει με α) κλασσικούς συναισθηματισμούς και μελόδραμα στο δεύτερο επεισόδιο, και β) το ατιρέ της πρωταγωνίστριας. Sci-fi θέλω να δω, όχι ένα βρακί κι έναν ανοιχτό-αλλά-κάπως-σάπιο-ροζ κορσέ!!!

Το Ergo Proxy από την άλλη, ξεκινάει πάρα πολύ δυνατά στα 4 πρώτα επεισόδια. Φοβερό. Πλοκή, ατμόσφαιρα, αγωνία. Σπουδαίο κομμάτι. Η Pino βέβαια μ' εκνευρίζει πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ και κάποια πράματα μου θυμίζουν τον Blade runner, αλλά όλα κι όλα, είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος.

#5010 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2013 - 14:19

Είδα Toradora. Έχω δει και καλύτερα και χειρότερα anime. Θεωρείτε από τα "κλασσικά" των 00s και μάλλον θα συμφωνήσω!

Ξεκινησα να βλέπω και το Hyouka. Είναι ένα anime σπουδή, για το πως να κάνεις θέμα και σενάριο το τίποτα! Παραδόξος, για το είδος του (σειρά μυστηρίου και δεν ξέρω εγώ τι...) είναι καλό. Μαθαίνεις και για την ιστορία των Ιαπώνων στα 60s πέντε πράγματα στα πρώτα επεισόδια. Πάντως πρέπει να έχεις συγκεκριμένη διάθεση χαλάρωσης για να κάτσεις να το δεις, το μόνο σίγουρο.