Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4846 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2012 - 22:19

Μετά το 5ο επεισόδιο, το Kokoro Connect πήδηξε στην 1η θέση της λίστας μου με τα καλοκαιρινά anime!
I cried like a little girl. :Crying2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4847 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2012 - 12:07

Είχα ξεκινήσει 7 anime που πρέπει να τελειώσω αλλά αυτό δε με απέτρεψε από το να ξεκινήσω ένα καινούριο :D.Ξεκίνησα λοιπόν το Hyouka,η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει εδώ και ένα χρόνο.Ο πρωταγωνιστής είναι αξιαγάπητος,το ίδιο και το υπόλοιπο cast.Μ'αρέσει πολύ το σχέδιο και η μουσική.H πλοκή είναι αρκετά καλή και η ιστορία με κράτησε παρόλο που δεν είμαι fan του mystery.Βασικά δε μπορώ να καταλάβω τη μανία που έχει εξαπλωθεί στην Ιαπωνία για αυτό το είδος (κυρίως στα dramas).Είδα επτά επεισόδια χαλαρά και θα το συνεχίσω.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#4848 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2012 - 18:40

ειχα προλαβει παλιοτερα να δω την ταινια Chironup no Kitsune, εξ'ου και το αβαταρ.

δυστηχως αυτη η πολυ καλη ταινια σβηστηκε απο το Youtube απο τοτε αλλα ευτυχως την ειχα σωσει στο σκληρο και την ξαναδα.

αρκετα ποιοτικη ταινια, με το φυσικο κοσμο , χλωριδα και πανιδα του ιαπωνικου νησιου Urup να ειναι πειστικοτατος

και οποτε ακουω τη μανα αλεπου να μιλα, παει ο νους μου στη φωνη της Δ.Δημητριαδου. θα ταιριαζε γαντι η φωνη, αν μεταγλωτιζοταν στα Ελληνικα.

ειναι για μενα η τελεια παιδικη ταινια που σεβαται το θεατη και φυσικα σημερινη προβολη στην παιδικη ζωνη θα ηταν ταμπου. μη θιξουμε τους κυνηγους

καλιο gummy bear Υφαντης.....

περισσοτερες πληροφοριες εδω

http://www.pelleas.net/aniTOP/index.php/the_fox_of_chironup

#4849 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2012 - 23:08

Παροτι την ΑΠΟΛΥΤΗ (σχεδον ενταξει) προσοχη μου,εχει τραβηξει το Code Geass (κορυφη) πολυ καλο ανιμε επεισεις φαινεται το Fate Stay Night.3ο-4ο επεισοδειο ειμαι ακομα αρα θα δειξει :D

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4850 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2012 - 00:48

Εχω σταματησεσει να βλεπω για λιγο Ef - a tale of memories και σταματησα το Macross 7 .δεν ειχε καμια σχεση με το Macross Frontier. Δυστυχως το Naruto το βλεπω μια φορα τη βδομαδα, και οι ταινιες να δω οπως το Ghost In The Shell - Innocence , και το Windaria μας τελειωσαν . Μακαρι να γνωριζα ποτε θα ξεκινησει ξανα το Bleach!! Αρχισα Azumanga Daioh και D-gray man το οποιο αποδειχθεικε εντυπωσιακο! AAA. Συνεχιζω ακομα εβδομαδιαια παλι το Fairy Tail! Aυτα για τωρα class=

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 13 Αύγουστος 2012 - 16:36

#4851 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2012 - 01:22

Eκανα το λαθος να ξεκινησω το 11eyes...Μην το κανετε κι εσεις :nooooo:

#4852 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2012 - 20:32

Είδα το πρώτο (τεράστιο) επεισόδιο του Fate/Zero λόγω paladins και lulz. Εξεπλάγειν! Φαίνεται πολύ καλύτερο και πιο ενδιαφέρον από το Fate Snore/Night το οποίο είχα παρατήσει στο επ 3, με υψηλά production values παρότι το main concept παραμένει αρκετά meh. Και προς εκπληξή μου βρέθηκα να μην είμαι (αρχικά τουλάχιστον) με το πλευρό του τυπά που έχει την Saber αλλά συμπάθησα πολύ τον τύπο που έχει τον Berserker.

#4853 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2012 - 21:31

μια πιτσιρίκα ανατολικοευρωπαία έχει τον berserker αλλα το stay/night δεν είναι και κακό, και θέλω άλλα 2 επ. για να το τελειώσω. Το concept με τους epic heroes (παρά τις βολικές μεταβολές που τους έκαναν) είναι αρκετά καλό, έχει και αρκετό blood , αν δεν πάλευαν να το κάνουν τόσο mainstream θα έβγαινε ωραία σειρούλα. Πάντως βλέπεται ευχάριστα, παρά τα ομολογουμένως λίγο αχταρμά πρώτα επεισόδια. Περιμένω εντυπώσεις απο το zero, για να δω αν θα το πιάσω και εγώ...

υγ. τι παρανοικές ευκαιρίες έχασε η ιαπωνία μετά το γκολ που έφαγε από τις αμερικανίδες???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4854 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2012 - 21:32

Aπό την άλλη εγώ τελειώνω την πρώτη season του Honey & Clover. Aπίστευτη σειρά πραγματικά. Η πλάκα είναι ότι ενώ δεν έχει υπερβολικά τονισμένο δράμα έχω κλάψει τόσο πολύ. Δεν ξέρω γιατί. Όλοι είναι ένας και ένας εκεί μέσα αλλά για κάποιο λόγο έχω κατασυμπαθήσει την Yamada.

Eπίσης δεν ξέρω αν πιάνεται αλλά εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να δω το δεύτερο Mardock Scramble. Braincancer in a movie.-

#4855 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2012 - 00:01

Απο περιεργεια αρχισα το Κοκοro Connect. και αν και τα πρωτα 3 επισοδεια δεν με ενθουσιασαν τοσο τα 4-5 ηταν αρκετα δυνατα. με λιγο μυαλο και καλη συνεχεια νομιζω αυτο το anime θα ειναι ενα καλο hit

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από t-t-chopper: 10 Αύγουστος 2012 - 00:02

#4856 anna.d

anna.d

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2012 - 04:45

Ξεκίνησα να βλέπω το Dakara Boku wa, H ga Dekinai (So, I Can't Play H!) σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα απο το Fate/Zero (στο οποίο έχω κολλήσει στο 1ο επεισόδιο δεν ξέρω γιατί) και το Kuroshitsuji ΙΙ (φοβερό!!!!) και τα δύο επεισόδια που είδα πέτυχαν το σκοπό τους, ήταν ευχάριστα, αλλά κάτι με κρατάει να το πω ωραίο. Σύνολο έχουν βγει 4 ή 5 επεισόδια οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα (για να το One Piece έκανα υπομονή τα πρώτα 40 επεισοδια, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο).

#4857 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2012 - 11:57

Άννα.Ντ, μιας και είσαι ενήλικη γυναίκα, είμαι περίεργος να μάθω με ποιον τρόπο σου προσφέρει ευχαρίστηση το H ga Dekinai, το οποίο αποτελείται απο ερωτικές φαντασιώσεις αγοριών. Είναι αστείο;

#4858 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2012 - 12:16

Μετά το 5ο επεισόδιο, το Kokoro Connect πήδηξε στην 1η θέση της λίστας μου με τα καλοκαιρινά anime!
I cried like a little girl. :Crying2:

Μου τράβηξες το ενδιαφέρον!!
Ένα επεισόδιο κάθε βδομάδα βγαίνει;
Θα περιμένω μάλλον μέχρι να τελειώσει η σειρά, γιατί μου αρέσει να τα βλέπω μαζί..

μα γιατί δεν ανακοινώνουν από την αρχή πόσα επεισόδια είναι, να ξέρουμε πόσο θα περιμένουμε;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 11 Αύγουστος 2012 - 12:19

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#4859 anna.d

anna.d

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2012 - 19:17

Warchief hi. Όπως έιπα έχω δει μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια και δεν θα ήθελα να βιαστώ και να χαρακτηρίσω "αστείο" (μετά το κενό που άφησε το Gintama νομίζω θα αργήσω να το πω αυτό για κάποια σειρά :D ). Τώρα όσο αφορά το θέμα και κατά πόσο ως ενήλικη και μάλιστα γυναίκα με "τράβηξε" να το δω, μάλλον θα πρέπει να απατήσω ότι δεν έδωσα, βλέποντας την σειρά μεγάλη βάση σε αυτό, εννοώντας ότι το πήρα περισσότερο σαν ένα χαρακτηριστικό του ήρωα (εννοείτε υπερβολικά δωσμένο όπως σε κάθε anime) παρά σαν την κεντρική ιδέα της σειράς (επίσης το παιδί που έχω μέσα μου δεν το κρύβω και πολύ). Η συνέχεια θα δείξει...
Αν και να πω την αλήθεια αυτό το "ενήλικη γυναίκα" με μπέρδεψε λίγο... ελπίζω να εννοούσες αυτό στο οποίο απάντησα.
Αν όχι εδώ είμαστε

#4860 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2012 - 19:33

Το είπα επειδή η σειρά απευθύνεται σε δεκαπεντάχρονα αγόρια και σε δεκαπεντάχρονια αγόρια εγκλωβισμένα σε σώματα ενηλίκων.

Δεν είναι όλα τα anime υπερβολικά παρεμπιπτόντως.