Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4681 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 March 2012 - 10:29

Του 70' δεν τον έχω δει και δεν πρόκειται μιας και δεν αντέχω να δω άνιμε του 70' . Αυτό που βλέπω εγώ τώρα είναι του 90'

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#4682 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 March 2012 - 14:32

χανεις που δεν βλεπεις ανιμε του 70. η τρελα πεφτει συννεφο εκει.πειραματιζονταν βλεπεις.

καλα, ισως του ριξω μια ματια, αλλα απο την αλλη εχω δει την Votoms και Ideon και βαριεμαι να ξαναβλεπω mecha 50 επεισοδιων.

#4683 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 March 2012 - 15:16

Eίναι πολύ απλοϊκά ρε συ. Πλην του Gundam που όντως έχει κάτι να πει όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται πολύ ξεπερασμένα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#4684 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 March 2012 - 16:02

Το Tekkaman Blade για την εποχή του και τον αριθμό επεισοδίων της σειράς είχε πάρα πολύ καλό animation. Σειρές του 96-97 και δεν είχαν τέτοιο animation. Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν σκηνές που χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά (και όχι μόνο για μεταμορφώσεις) αλλα νομίζω ήταν κάπως αναμενόμενο. Aν δεν απατώμαι ήταν από τις πρώτες δουλειές που άρχισαν να χρησιμοποιούν computer graphics στα anime.

Αν κάτι έχει επίσης πολύ καλό είναι η απίστευτη μουσική. O Wada Kaoru έχει κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά, όπως απίστευτη δουλειά είχε κάνει στο Casshern Sins. TO OST του ακούγεται ξανά και ξανά από την αρχή ως το τέλος και έχει τεράστια ποικιλία σε κομμάτια.

Γενικά το Tekkaman Blade δίνει όλα όσα ζητάει κανείς από ένα mecha anime δράσης. Δεν έχει κάποια πολύπλοκη ιδέα ή κάποιο πολύπλοκο σενάριο αλλά παρόλαυτά θεωρώ την εκτέλεσή του πάρα πολύ καλή. Imo ο επιθετικός προσδιορισμός "άμυαλο" το αδικεί αρκετά. Και καλά δομημένο είναι και με καλή ατμόσφαιρα και τα plot twists του τα κάνει και μέσα στην απλότητα και την ειλικρίνειά του καταφέρνει να συγκινήσει πολύ περισσότερο από άλλες DEEP και καλά σειρές που εκβιάζουν το συναίσθημα.

ΥΓ: To II δεν γυρίστηκε ποτέ as far as I am concerned. Αρνούμαι να το αναγνωρίσω ότι υπάρχει.

/fangirl

Το παλαιότερο θέλω και εγώ να το δώ πάρα πολύ με το που βρω λίγο χρόνο. Ξέρω ότι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα kids stuff όπως ήταν και το πρώτο Casshern but still. Περνάει ευχάριστα η ώρα και ο συγκεκριμένος δημιουργός με την τριπλέτα Casshern-Gatchaman-Tekkaman έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά μου.

#4685 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 March 2012 - 01:06

Το Tekkaman Blade για την εποχή του και τον αριθμό επεισοδίων της σειράς είχε πάρα πολύ καλό animation. Σειρές του 96-97 και δεν είχαν τέτοιο animation. Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν σκηνές που χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά (και όχι μόνο για μεταμορφώσεις) αλλα νομίζω ήταν κάπως αναμενόμενο. Aν δεν απατώμαι ήταν από τις πρώτες δουλειές που άρχισαν να χρησιμοποιούν computer graphics στα anime.

Αν κάτι έχει επίσης πολύ καλό είναι η απίστευτη μουσική. O Wada Kaoru έχει κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά, όπως απίστευτη δουλειά είχε κάνει στο Casshern Sins. TO OST του ακούγεται ξανά και ξανά από την αρχή ως το τέλος και έχει τεράστια ποικιλία σε κομμάτια.

Γενικά το Tekkaman Blade δίνει όλα όσα ζητάει κανείς από ένα mecha anime δράσης. Δεν έχει κάποια πολύπλοκη ιδέα ή κάποιο πολύπλοκο σενάριο αλλά παρόλαυτά θεωρώ την εκτέλεσή του πάρα πολύ καλή. Imo ο επιθετικός προσδιορισμός "άμυαλο" το αδικεί αρκετά. Και καλά δομημένο είναι και με καλή ατμόσφαιρα και τα plot twists του τα κάνει και μέσα στην απλότητα και την ειλικρίνειά του καταφέρνει να συγκινήσει πολύ περισσότερο από άλλες DEEP και καλά σειρές που εκβιάζουν το συναίσθημα.

ΥΓ: To II δεν γυρίστηκε ποτέ as far as I am concerned. Αρνούμαι να το αναγνωρίσω ότι υπάρχει.

/fangirl

Το παλαιότερο θέλω και εγώ να το δώ πάρα πολύ με το που βρω λίγο χρόνο. Ξέρω ότι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα kids stuff όπως ήταν και το πρώτο Casshern but still. Περνάει ευχάριστα η ώρα και ο συγκεκριμένος δημιουργός με την τριπλέτα Casshern-Gatchaman-Tekkaman έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά μου.

Όταν λέω άμυαλο εννοώ ότι βασικά δεν σε ωθεί σε τίποτα. Προσωπικά ούτε μου δημιουργεί κάποια συμπάθεια για τους πρωταγωνιστές, ούτε έχω καμιά φοβερή αγωνία να δω τι θα γίνει παρακάτω. Ξέρω ότι τελικά οι γήινοι θα νικήσουν ( μπορεί και όχι όμψς ,για Ιάπωνες μιλάμε) και μέχρι να συμβεί αυτό θα δω πολλές καταστροφές και εκρήξεις.Δεν με πειράζει που είναι άμυαλο. Το αντίθετο μάλιστα θα με εκνεύριζε αν μέσα στην όλη δράση μου πέταγε κοινωνικούς προβληματισμούς και διάφορα τέτοια. Είναι καθαρόαιμο άνιμε δράσης και αυτό αρκεί.

Posted Image

#4686 luffy122

luffy122

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 23 March 2012 - 10:57

:wooi2:

χανεις που δεν βλεπεις ανιμε του 70. η τρελα πεφτει συννεφο εκει.πειραματιζονταν βλεπεις.

καλα, ισως του ριξω μια ματια, αλλα απο την αλλη εχω δει την Votoms και Ideon και βαριεμαι να ξαναβλεπω mecha 50 επεισοδιων.

του 70? δεν έχω δει ποτέ τόσο παλιό. ποιο προτείνεις?

#4687 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 March 2012 - 14:08

:wooi2:

του 70? δεν έχω δει ποτέ τόσο παλιό. ποιο προτείνεις?

Takarajima ασυζητητι

#4688 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 23 March 2012 - 17:54

ε ρε αρχισα το soul eater και απο το πρωτο επ. εχω μονο να πω'' ΤΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?!?!?!'' ολοι ενας κι ενας μεχρι στιγμης..... :hahaha::hahaha:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4689 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 23 March 2012 - 18:07

Εχω αρχισει να βλεπω το Another.Εχω δει ως τωρα τα 2 πρωτα επισοδια.Μου φαινεται ωραιο

Ηθελα να ρωτησω συνεχιζει ετσι να ειναι μυστηριωδης και να κραταει αυτην ατμοσφαιρα?Αξιζει να το συνεχισω?
Και κατι αλλο.Οντως τελειωνει στα 12 επισοδια?
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4690 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 March 2012 - 18:12

Ναι ευτυχώς τελειώνει στα 12 επεισόδια. Κοίταξε προσωπικά θεωρώ ότι είναι άθλιο. Ηλίθιο σπλάτερ, καμία ατμόσφαιρα, κακή απόδοση. Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν. Όμως αν σου αρέσει εσένα, δεν χάνεις τίποτα να το συνεχίσεις και κρίνεις μόνος σου.

xbJ3b2w.jpeg

#4691 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 23 March 2012 - 18:28

Δεν λεω οτι με εχει ξετρελανει,αλλα ουτε μου βγαζει να το διαολοστιλο.Ως τωρα απλως μου αρεσει.Τελειωνει ηρεμα?Ή το εκοψαν βιαια στα 12 επισοδια επειδη δεν αντεχε?
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4692 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 March 2012 - 18:39

Στα 11 είναι τώρα, δεν έχουμε δει ακόμα το τέλος αλλά νομίζω ότι τελειώνει κανονικά, δεν το κόβουν.

xbJ3b2w.jpeg

#4693 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 23 March 2012 - 18:41

Οκ,σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες.Θα το συνεχισω για να δω που το πανε
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4694 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 March 2012 - 16:09

LOL, εχω να ποσταρω ενα εξαμηνο σ'αυτο το thread! Για να δουμε τι εχει μαζευτει :

Τις σειρες που ειδα το φθινοπωρο δεν τις θυμαμαι αρκετα για να τις σχολιασω επαρκως, οποτε επι τροχαδην, το Mnemosyne μου φανηκε καλη σειρα για αυτο που θελει να περασει και ιδιαιτερα σοκαριστικη σε πολλες περιστασεις. Το Sumomomo Momomo μου φανηκε μετριοτατη σειρα ενω το Guardian of the Sacred Spirit ηταν αρκετα καλο αλλα το περιμενα πολυ πιο ψαγμενο - κυριως με ξενερωνε η (σχεδον ανυπαρκτη) προσωπικοτητα του πριγκηπα και τα μεγαλα διαστηματα οπου δε συνεβαινε τιποτα (κυριως απο αποψη χαρακτηρων αλλα και δρασης). Η ταινια Steam Boy που εχει βραβευτει κιολας τρομαρα της ειχε οντως απιστευτα γραφικα αλλα απο αποψη ιστοριας ηταν μια μεγαλη πατατα, αλλα οχι τοσο πατατα οσο το High School of the Dead το οποιο ακουγα τοσο κοσμο να το προτεινει αλλα τελικα ηταν ενα σκετο fanservice anime με κατι ζομπι τα οποια ειχαν περισσοτερο μυαλο απο τους περισσοτερους ανθρωπους.

Ερχομαστε πιο προσφατα στο φοβερο Nodame Cantabile. Η σειρα ειναι μια πραγματικη απολαυση με δικο της ρυθμο, νοοτροπια και τεχνοτροπια, ηταν κορυφαιος ο τροπος που εδειχνε τη σχεση των δυο πρωταγωνιστων, την προοδο τους στον κοσμο της μουσικης αλλα και τα κορυφαια διασπαρτα κωμικα στοιχεια με τα οποια εριξα ΤΟ γελιο. Μ'αρεσε ιδιαιτερα το ποσο διαφορετικος ειναι ο πρωταγωνιστης απο τους αντιστοιχους συνηθισμενους, το ποσο ψυχρος ηταν αποδειχθηκε μεγαλο ατου της σειρας!

Σειρα ειχε το Umineko no naku koro ni για το οποιο ακουγα συγκρισεις με το Higurashi και τελικα ειναι σα να συγκρινεις μια Φεραρι με ενα πατινι με 3 ροδες που χανει λαδια. Απαισια σειρα, σε πιεζει συνεχως να τη δεις ως ψαγμενη ενω ειναι απο τις πλεον καθυστερημενες που εχω δει.
Spoiler:
Εχω ακουσει οτι καποια απο τα προβληματα που εχω με αυτην εξηγουνται ή δεν υπαρχουν καν στο visual novel, οποτε προκειται απλα για μεταφορα του χειριστου ειδους.

Μετα ηρθε το K-On για το οποιο ειχα ακουσει οτι ειναι μια σειρα moe και τιποτα παραπανω. Την ειδα λοιπον περιμενοντας ακριβως αυτο και δεν απογοητευτηκα. Για οσους θελουν να δουν μια αναλαφρη σειρα οπου δε συμβαινει τιποτα αλλα χαμογελας παρα τη θεληση σου καθε δυο σκηνες, αυτη ειναι must! (Επισης μπορω να αποκτησω μια αδελφη σαν την Ui παρακαλω; )

Σειρα ειχε το περιφημο Ano Hana το οποιο μετα το πρωτο επεισοδιο πανω-κατω δεν ειχε κατι που να μου τραβηξει ιδιαιτερα το ενδιαφερον - ισως παραπεριμενα πολλα πραγματα μετα απο τα τοσα καλα που ειχα ακουσει. Μετα ειδα το Kaleido Star το οποιο ξεκινησε χλιαρα αλλα στη δευτερη σεζον εγινε σωστο αριστουργημα, με αριστη εξελιξη χαρακτηρων και πολλα αναπαντεχα συμβαντα. Περισσοτερα εδω. Τελος ολοκληρωσα και το Legendary Gambler Tetsuya απο το οποιο το μονο που εχω να πω ειναι οτι οι Ιαπωνες εχουν αλλο επιπεδο στο Ματζονγκ τους... αυτα.
Posted Image

#4695 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 March 2012 - 17:19

Για το Umineko εχει γινει καπως μηχανικο να υπενθυμιζω συνεχεια πως το ανιμε ειναι φρικη και πως δεν εφθυνεται η πρωτοτυπη ιστορια γι αυτο.Τα παραπονα σου δειχνουν μηδενικη κατανοηση της υποθεσης αλλα για αυτο δεν φταις για κανενα λογο εσυ.Φταει η φριχτη παρουσιαση του ηλιθιου studio DEEN και το οτι φτασαν την ιστορια ως τη μεση και οχι ως το τελος.

Αλλα επειδη δεν μπορω να ακουω αβασιμα σχολια θα προσπαθησω να εξηγησω τι συμβαινει.
Spoiler:

Και αυτος ειναι ο λογος που ποτε δεν πρεπει να αφησεις καποιον να δει το ανιμε αντι να διαβασει το vn.Γιατι το ανιμε ειναι η χειριστη κοτσανα.Αλλα αν διαβασεις το umineko θα δεις οτι και μια απο τις πιο ψαγμενες ιστοριες της δεκαετιας ειναι και κλασσεως ανωτερο του Higurashi ειναι.

Αλλα και να μην το διαβασεις δεν σε κατηγορω.Μετα απο τις γελοιοτητες που σου δειξε η DEEN ειναι λογικο να ακους Umineko και να σου γυριζει τ'αντερο.

sc5bab.jpg