Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4531 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 January 2012 - 06:47

*Είδα Eve no jikan
(Τεχνητή Νοημοσύνη, Επιστημονική φαντασία που έχει αποδωθεί ακριβώς με την ευαισθησία και τη μοναδική στο ειδός μαεστρία του συγγραφέα Isaac Asimov).

:blingeye2: Υπέροχο. ΥΠΕΡΟΧΟ!

Posted Image

(Εγώ βλέπω Ψυχή μεσα σ' αυτά τα ματάκια. Ας είναι μηχανή).

*Και το Level E είδα. Αλλά απλώς δεν μου άρεσε.

*"Κάτι" περίεργο στο σύμπαν συνομώτησε εναντίων μου, ωστε να μη καταφέρω να δω το Gosick. Και οι λογοι ήταν καθαρά τεχνικοί (αρχειο που τελικά δεν είχε υπότιτλους, ξανακατέβασμα άλλου αρχειου το οποιο ητανε corrupted...κάτι τετοια κουλά)...

*Σε τρεις ωρίτσες από τώρα, κατεβαίνει complete το Rose of Versailles
και δεν βλέπω την ώρα....!!!! :nanana:

#4532 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 05 January 2012 - 19:00

Αυτή την στιγμή κάνω ένα re-watch το εκπληκτικό Seirei no Moribito ενώ βλέπω και το Cyber Formula GPX, το οποίο δεν περίμενα ότι θα είναι και τόσο καλό αλλά τελικά είναι μια σειρά που βλέπεται πολύ ευχάριστα κι ασχολείται με ένα θέμα που δεν καταπιάνονται πολλά anime (αγώνες αυτοκινήτων).
Posted Image

Posted Image

#4533 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 05 January 2012 - 21:25

Έιμαι στο τελευταίο επεισόδιο του Bakuman και έχω να πώ είναι πάρα πολύ καλο και προσωπική άποψη είναι πιο ενδιαφέρον απο το manga.Τώρα ξεκίνησα το Steins Gate και μπόρω να πώ ότι είναι η ιστορία που μου αρέσει αυτού του είδους σε συνδυασμό με τον John Titor που ήξερα την ιστορία πολυ πριν δω το steins κάνει την σειρά πιο ενδιαφέρουσα

MbcN7u5.png

#4534 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 11 January 2012 - 22:47

Μόλις τελείωσα το Eureka 7! Είναι από τα πιο καλά ανιμέ που έχω δει έως τώρα και μπαίνει άνετα στο top 10 μου! Καταπληκτικό! το συνιστώ σε όλους τους mecha fans και μη!
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#4535 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 January 2012 - 23:04

τελιωσα τα occult gakuin και heroic age (αρκετα καλα και τα 2, ειδικα το 2ρο) ;p
και τωρα ξεκινησα το απτα καινουρια το another(καλη ατμοσφερα, 8α την αγαπησω αυτη τη σειρα αν δε πεσει σκοτωμα) ;p και ξεκινησα και το ano natsu no matteru (φαση εχει, προβλεπεται για ενδιαφερον σειρα, αν και το κοβω να καταληξει σε κλισε κατασταση)
フカフカ

#4536 elena(storm-guardian)

elena(storm-guardian)

Crown Clown

• Members
  • 6 posts

Posted 11 January 2012 - 23:57

εγω πριν απο λιγο καιρο αρχισα τ naruto...τρομερη πορωση....κ προχθες αρχισα κ τ Natsume Yuujin Chou....ωραιο φαινεται...
Amicizia Storm Guardian :"Continuously at the heart of the attack, the furious storm that never rests." :erk:

#4537 deck-kun

deck-kun

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 12 January 2012 - 22:38

Μόλις τελείωσα το Kaiji :riiight:
απίστευτο anime .Μου κάνει εντύπωση πως δεν το αναφέρει σχεδόν ποτέ κανείς σε anime συζητήσεις :yellowcard:
Kaiji λοιπόν , τυπάκος χωρίς μέλλον με απίστευτες δυνατότητες που ποτέ δεν τις χρησιμοποίησε . Από σπόντα βρέθηκε με τεράστια χρέη και τοκογλόφοι τον βάζουν να υπογράψει συμβόλαιο για μία σειρά δοκιμασιών , ώστε να διαγράψει το χρέος του .
Μπορεέι να ακούγεται κλισέ αλλά το anime έχει απίστευτη ένταση . Με έπιασα και σε σημείο να μιλάω πίσω από την οθόνη του pc , φάσεις "ρε ****** kaiji τί κάνεις , πάρε τα λεφτά και φύγε , θες να πεθάνεις ;" , τόσο το ζούσα :hahaha:
Πολύ διαφορετικό σχέδιο , μου θύμισε akagi κάπως
Posted Image

#4538 crazyfrog3

crazyfrog3

血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

• Members
  • 74 posts

Posted 13 January 2012 - 09:57

Μόλις τελείωσα το Full Metal Alchemist...μου άρεσε πάρα πολύ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα...Τώρα ξεκίνησα Eden of the East...η υπόθεση φαίνεται να'χει ενδιαφέρον,το σχέδιο θα μπορούσε να'ναι καλύτερο αν και δεν είναι και πάρα πολύ κακό.. :P το opening μου αρέσει αρκετά! xD Έχετε κανένα καλό άνιμε να μου προτείνετε επόμενο?
Posted Image

#4539 Melis_Nin

Melis_Nin

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 13 January 2012 - 11:54

*Είδα Eve no jikan
(Τεχνητή Νοημοσύνη, Επιστημονική φαντασία που έχει αποδωθεί ακριβώς με την ευαισθησία και τη μοναδική στο ειδός μαεστρία του συγγραφέα Isaac Asimov).

:blingeye2: Υπέροχο. ΥΠΕΡΟΧΟ!

Posted Image

(Εγώ βλέπω Ψυχή μεσα σ' αυτά τα ματάκια. Ας είναι μηχανή).

*Και το Level E είδα. Αλλά απλώς δεν μου άρεσε.

*"Κάτι" περίεργο στο σύμπαν συνομώτησε εναντίων μου, ωστε να μη καταφέρω να δω το Gosick. Και οι λογοι ήταν καθαρά τεχνικοί (αρχειο που τελικά δεν είχε υπότιτλους, ξανακατέβασμα άλλου αρχειου το οποιο ητανε corrupted...κάτι τετοια κουλά)...

*Σε τρεις ωρίτσες από τώρα, κατεβαίνει complete το Rose of Versailles
και δεν βλέπω την ώρα....!!!! :nanana:

Ευχαριστώ, γιατί μόλις μου βρήκες το επόμενο anime που θα δω! Οπωσδήποτε Eve no jikan, το γκουγκλισα λίγο και ψήθηκα δεόντως!
Μιλώντας για τεχνητή νοημοσύνη, έχει πάρει το μάτι σου το kinetic novel "That Cheap and Sacred Thing" ; Για όποιον ενδιαφέρεται

http://lemmasoft.renai.us/forums/viewtopic.php?f=11&t=10574

Εγώ μόλις τελείωσα το Μonster, το οποίο με πώρωσε με την πλοκή, το σασπένς και το πορτραίτο της ανθρώπινης ψυχολογίας γενικά. Από τις ιστορίες που διαβάζονται between the lines και όχι μόνο.

#4540 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 January 2012 - 13:03

ξεκινησα το Tenshitachi no Gikyoku , καλουτσικο φαινεται ^^
フカフカ

#4541 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 January 2012 - 21:59

μετα απο αρκετο καιρο, ξαναρχισα τους ανιμε μαραθωνιους απο εκει που δεν το περιμενα.

βλεπω τωρα τη σειρα Porphy στα Ιταλικα. Μαρτυριο να περιμενεις ενα χρονο να τελειωσουν τη σειρα οι Licca. Aσε που στα Ιταλικα ακουγεται πιο φυσικο απο οτι στα Ιαπωνικα και πιο κοντα στο ελληνικο ταπεραμεντο. Πιο ζωντανες και πιο ζεστες οι φωνες. Αλλωστε ενα σημαντικο μερος της σειρας διαδραματιζεται στην Ιταλια

Μετα απο αυτο ακολουθει η σειρα Haikara-san ga Tooru. Ελπιζω να μου αρεσει ως το τελος μιας και shojo μετα την Καντυ δεν τολμησα να δω ολοκληρωμενο. Βεβαια θεωρηται για μερικους απο τα καλυτερα στο ειδος του, οποτε θα δω εστω τα πρωτα 10 επεισοδια.

Μετα ακολουθει η σειρα Sasurai no Shoujo Nell, βασισμενη στο βιβλιο Τhe Old Curiosity Shop του Ντικενς. Θα διαβασω πρωτα το βιβλιο μιας και μου ειχε διαφυγει, παρολο που ειχα διαβασει αρκετα εργα του. Αναλογα τα κεφια, ισως γραψω μετα απο χρονια ξανα μια παρουσιαση. Review staff ειμαι, πως να το κανουμε. μου μεινε απο τις χρυσες εποχες του anime.gr

σε λιγοτερο απο ενα μηνα πιστευω να εχω τελειωσει

#4542 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 14 January 2012 - 23:17

Τελείωσα το Tales of Symphonia: Tethe'alla Hen :if:. Really really liked it, κοίταξα για επόμενο sequel αλλά είδα ότι έχει βγει μόνο ένα ep. που δεν έχει γίνει subbed:deadga6:. Correct me if I am wrong(pls pls do)

8w32.jpg

#4543 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 January 2012 - 23:52

Άρχισα πριν απο λίγο το Prince of Tennis (το παλιό, όχι το on-going). Είμαι στο 3ο επεισόδιο μέχρι τώρα είναι πολύ καλό με ωραίους αγώνες, καλοί χαρακτήρες, καλούτσικο animation και ωραίο OST (ειδικά το ending είναι πολύ γκαμάουα).

#4544 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 15 January 2012 - 00:26

Μόλις τελείωσα Ef:A Tale of Memories και Ef:A Tale of Melodies . Καταπληκτικό anime . Τα γραφικά , η μουσική , η σκηνοθεσία και η ιδιαιτερότητά του στον τρόπο παρουσίασης το έκαναν μοναδικό . Η πλοκή του σε καμιά περίπτωση δεν είναι κοινότοπη , σε κρατά σε αγωνία ενώ διατηρεί έναν πολύ καλό ρυθμό εξέλιξης των γεγονότων . Ειδικά το Ef:A Tale of Melodies διέπρεψε με την πλοκή του και τις ρεαλιστικότατες ψυχογραφίες και παρουσιάσεις των χαρακτήρων .
Δείτε το , είναι must !

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#4545 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 15 January 2012 - 16:18

Τελείωσα σχετικά πρόσφατα το Ghost Hunt το οποίο οφείλω να πω μου άρεσε τρελά και τώρα ξεκίνησα το "Αnother" που φαίνεται εξίσου καλό. Η ατμόσφαιρα μυστηρίου που έχει σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο... Για να δούμε πως θα εξελιχθεί... :tensai: