Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4381 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2011 - 18:44

Εκει που ''θρυνουσα'' για την χαμενη εξεταστικη... (καθ'ότι αιωνια φοιτητρια...)
αποφασισα να πνιξω τον πονο μου σε μια κλασικη αξια D.Gray-man!!! Το λατρευω!!
To μονο προβλημα οτι ειδα κ τα 103 επεισοδια απο εχτες το πρωι... οποτε τωρα εχω πονοκεφαλο (τ τ)...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από galexia: 05 Οκτώβριος 2011 - 05:45

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4382 ilias1234567

ilias1234567

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 01:06

Παιδιά εγώ βλέπω op και πιστεύω είναι κορυφαία!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 05 Οκτώβριος 2011 - 01:34
greeklish converted

#4383 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 01:07

Καλή επιλογή Ηλία

HnH5aB0.jpg

#4384 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 01:12

εκτος απτα on-goin ξεκινησα το code E :P
フカフカ

#4385 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 19:21

Treasure Island (8/26): ΟΚ, αυτό δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ. Τα πρώτα 2-3 επεισόδια ήταν λίγο αργά αλλά μετά φεύγει πολύ πιο γρήγορα. Πέρα από την αξία του σαν classic, είναι μια πολύ διασκεδαστική σειρά ακόμα και για σήμερα, και με τον John Silver να είναι από τους πιο γαμάτους χαρακτήρες που έχω δει. :nod2:

15fkk04.jpg

#4386 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 00:43

Σημερα ειπα να δω το Darker than Black, το οποιο μου αρεσε αρκετα ωστε να αποφασισω να το παω σερι και να δω και το sequel!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4387 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 07:58

Μη έχοντας καλά καλά συνέλθει από το Casshern Sins (ακόμη παραληρώ από το πόσο όμορφη ήταν αυτή η σειρά) άρχισα το Μichiko to Hatchin για το οποίο είχα ακούσει τα καλύτερα. Πλήρως αιτιολογημένοι οι διθύραμβοι την σειρά την έχω λατρέψει.

Μου θυμίζει πολύ έντονα Cowboy Bebop. Κυκλοφορεί η Michiko και με ένα σκίτσο κλώνο του Spike οπότε εδώωω είμαστε.Και όσο σκέφτομαι ότι αυτό το anime πάτωσε Iαπωνία τραβάω τα κοτσίδια μου από απελπισία.

What's next? Το να δούμε να πατώνει εισπρακτικά και το Penguin Drum?

#4388 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2011 - 20:04

Ξεκίνησα να βλέπω το Haibane Renmei και αν και γενικά δεν είμαι πολύ των αργών anime, δε με πειράζει αν έχει κάποιο νόημα (πχ Kino no tabi) αλλά εδώ δεν μπορώ να καταλάβω αν θα γίνει κάτι ή όλα τα επεισόδια θα είναι μέχρι να εγκατασταθεί τελείως το οποίο σαν ιδέα δε μου κινεί τρελά το ενδιαφέρον. Έχω δει 5 μόνο επεισόδια κι ελπίζω κάτι να γίνει με τους Toga και τη Rakka κι αυτόν τον Communicator >.<

#4389 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2011 - 20:09

Παραμένει ένα ιδιόρρυθμο slice of life ( ; ), but it's much more than that.
Στην προκειμένη βέβαια η έλλειψη ανοχής στους αργούς ρυθμούς ίσως να υπάρξει θέμα, αλλά δεν έχει σημασία, δέσ΄το.

HnH5aB0.jpg

#4390 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2011 - 16:42

ειδα το Futatsu no Kurumi, ενα 45λεπτο special με θεμα τους βομβαρδισμους του Τοκυο το 1945, με πρωταγωνιστες μικρα παιδια κυριως. Απο τους συντελεστες του Doraemon, Crayon Shin-chan και Hamtaro και ομως μερικες σκηνες ειναι συγκινητικες και σπαρακτικες, ιδιως αν τις δει μικρο παιδι.

Το animation βεβαια για το 2007 θα ταιριαζε στις περασμενες δεκατιες, ωστοσο το σωζει το character design του γνωστου Junichi Seiki οπως και οι καλοι ηθοποιοι που δινουν τις φωνες στα παιδια. το σχεδιο εχει κατι το νοσταλγικο και μελαγχολικο των κλασσικων σειρων των περασμενων δεκαετιων, οπου μεγαλουργησε ο συγκεκριμενος σχεδιαστης χαρακτηρων.

επισης εκμεταλλευται καπως καλυτερα απο τα συνηθισμενα το παραδοξο της μεταφορας στο χρονο, με συνεπεια το τελος να ειναι αρκετα συγκινητικο και να μενει στη μνημη.

Τη συστηνω σε οσους αγαπαν τα war dramas σε κινουμενα σχεδια. Δεν φτανει το Barefoot Gen αλλα δεν του αξιζει να ειναι και τοσο αγνωστο για το ειδος του.

#4391 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 18:46

Εκει που ''θρυνουσα'' για την χαμενη εξεταστικη... (καθ'ότι αιωνια φοιτητρια...)
αποφασισα να πνιξω τον πονο μου σε μια κλασικη αξια D.Gray-man!!! Το λατρευω!!
To μονο προβλημα οτι ειδα κ τα 103 επεισοδια απο εχτες το πρωι... οποτε τωρα εχω πονοκεφαλο (τ τ)...

LOLWUT?:oo: Πως γίνεται αυτό? νέο ρεκόρ ανιμε καψίματος?
Δημοσιευμένη  εικόνα

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#4392 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 18:49

LOLWUT?:oo: Πως γίνεται αυτό? νέο ρεκόρ ανιμε καψίματος?

Εγώ μαζεμένα έχω δεί 60, δεν κατάφερα παραπάνω .

Επίσης για να μην είμαι off topic ξεκίνησα Lucky star το οποίο το βλέπω σιγά σιγά για να μην κάψω τελείως τον εγκεφαλό μου!!! Κοριφαίο anime!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4393 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 18:54

εχω ξεκινησει εδω και εβδομαδες το sket dance!πολυ καλο shounen με καλη αισθηση του χιουμορ και εχει πολλα κοινα με το gintama!!!ελπιζω τα filler να .... βλεπονταi!

Δημοσιευμένη  εικόνα

TEAM BRING IT!!!

#4394 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 19:01

εγω παλυ ειχα φτασει τα 90++ σε μια μερα...τοτε που βλεπα τα OP :P (καψιμο τοτε :blush2:)

on topic:
εγω ξεκινησα το hunter X hunter (το παλιο) :P καλο φαινεται....ισος να τσεκαρω και το new xD
フカフカ

#4395 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 20:11

Τελειωσα gankutsuou.Παρα πολυ αξιολογη μεταφορα το κομη μοντεχριστο μπορω να πω.Μερικες πρωτοβουλιες οπως η ριζικη αλλαγη στο χαρακτηρα του albert και της eugiene θα μπορουσαν να λειπουν βεβαια,και βρηκα αστοχη την επιλογη να αλλαξουν το ending.Κατα τα αλλα μαγευτικα visuals και ενδιαφερουσα η επιλογη να το γυρισουν σε sci fi.Αυτο δεν αλλιωσε την ιστορια και τεριαζαι γαντι με το σχεδιο αν εξαιρεσουμε την infamous μονομαχια.9/10

In other news ειδα τις δυο ταινιες vampire hunter D.Η πρωτη ηταν η κλασσικη ταινια με κυνηγο βρικολακων αλλα οχι τιποτα το τρομερο.7/10
Η δευτερη ομως ηταν απιστευτη.Φοβερα μαγευτικη ιστορια,visuals τρομερα,και πανω απο ολα απιστευτο ending Δεκαρι καθαρο:riiight:

sc5bab.jpg