Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4366 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 28 September 2011 - 13:11

Πάμε Iri γερά! :if: Εγώ "ρίσκαρα" να τσεκάρω μετά την original σειρά γιατί μερικές φορές η άγνοια είναι ευλογία σε αυτά τα πράγματα. Πάντως ναι, υποθέτω είναι κάτι σαν το Getter Robo Armageddon και λοιπά εναλακτικά/remakes/sequels τα οποία επιβραβεύουν τους παλιούς ανεμιστήρες με τον τρόπο τους :P

#4367 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,796 posts

Posted 28 September 2011 - 13:18

Pay attention to the words please :P Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αν μου πεις όμως ότι το animation και η σκηνοθεσία του Gurren Lagann δεν είναι τουλάχιστον υψηλού επιπέδου άστο XD Οι ρεαλιστικοί χαρακτήρες σεναριογράφο χρειάζονται, τα υπόλοιπα ας είναι και stop-motion, δεν αλλάζει κάτι. Gurren Lagann βλέπουμε γιατί οι χαρακτήρες του είναι επιτηδευμένα μη ρεαλιστικοί (Kamina) σε σημείο που τους κάνει να αποκτούν άλλου είδους ενδιαφέρον.

on topic: το casshern sins συνεχίζει να είναι πάρα πολύ καλό μέχρι και το επ 15 αλλά ακόμα δεν μου έχει δώσει να καταλάβω που ακριβώς να το κατατάξω :P

x2 για Gurren

Και το Sins στο τέλος γίνεται τελείως OMFG, εμένα στην αρχή μου την έσπαγε το όλο emo που είχε πιάσει τον Κασαν αλλά είναι άξια σειρά! :burningbe3:
rsrGbGx.gif

#4368 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 September 2011 - 16:59

ΚΑΙ σεναριογραφο χρειαζονται τα ρεαλιστικα ανιμε. Οι Οshιι και Τακαhατα ειναι και σκηνοθετες και σεναριογραφοι.
Τι να το κανεις αν εχεις το καλυτερο σεναριο αλλα βλεπεις ενα sd πλασμα να κλινει τα ματια με τις γροθιες σφιγμενες και να εκφωνιζει: 'μμμ! Χαι! Κτλ'
Γιατι αυτος που το εκανε μαλλον εχει ανιμεαυτισμο και δεν ξερει τιποτε αλλο.

To ξερα ότι ο πιτσιρικάς στο Heidi έκρυβε πολλά κάτω από το αθώο προσωπείο. Απλά το ήξερα. :if: Ahem παίδες ίσως είναι καλύτερα την συζήτηση για το TTGL να την συνεχίσετε στο αντίστοιχο thread ωστε να μην εκτροχιαστεί και άλλο το παρόν.

Ontopic. Κόλλησα και εγώ με το Casshern Sins από τον SWA (I am telling you it's like a virus). Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα και το πώς παραπέμπει εμμέσως πλην σαφώς στην νοοτροπία του παλιού Casshern (αλλά και άλλων σειρών της εποχής όπως πχ Gatchaman etc) μόνο που αυτήν την φορά δεν είναι για δεκάχρονα. Kαι απλά λατρεύω την φωνή του Casshern. Συμφωνώ πάντως ότι το να ξέρει κανείς δύο πράγματα για την original σειρά βοηθάει να δει κανείς το Casshern Sins από άλλο μάτι οπότε καλό είναι πριν η μετά να ρίξει κανείς μια ματιά και στα επεισόδια της παλιάς που έχουν βγει (ή αν βαριέται στην wikipedia).

Ποιος πιτσιρικας; τον παππου να προσεχετε. Αχ το καημενο το ορφανο...

Η παλια σειρα δεν ηταν για δεκαχρονα, τουλαχιστον για την εποχη της. Η πιο σοβαρη σειρα του δημιουργου ηταν απο τις 4. Καμια σχεση με τα κλισε που κυριαρχουν αλλαλουμ καταστροφες, εκρηξεις κλπ. Εχει γερα θεμελια.

#4369 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 September 2011 - 18:42

Ότι και αν ήταν για την εποχή της πλέον από άποψη storytelling και πλοκής δεν αποτελεί κάποια πρόκληση για έναν έφηβο (δεδομένου ότι είναι shounen) πόσο μάλλον για έναν ενήλικο άνθρωπο. Που επί τη ευκαιρία ακόμη και για τa 70s θεωρώ ότι και στηρίχθηκε σε αρκετές έτοιμες φόρμες και αλαλούμ εκρήξεις είχε. Το παιδικό δεν το θεωρώ απαραίτητα ως κάτι το κακό. Αναγνωρίζω ότι την κεντρική της ιδέα την εκτέλεσε πολύ καλά και ότι εδωσε το προσωπικό της στίγμα στο χώρο (κάτι που υποστηρίζω και για τα Gatchaman και Tekkaman Blade του 75).

Είναι πάντα ωραίο όμως να βλέπεις πόσο μπορούν να αξιοποιήσουν αυτές τις ιδέες, να τις ενσωματώνουν στην σύγχρονη εποχή, να τους δίνουν περισσότερο βάθος και να τις καθιστούν ελκυστικές για μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων. Ή ακόμη και να τις παρουσιάζουν από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λέω ότι όσο και να εκτιμά κανείς το Casshern sins από μόνος του θα το εκτιμήσει ακόμη περισσότερο αν δει την δημιουργική πρωτοβουλία και την μεταμόρφωση του original υλικού.

#4370 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 September 2011 - 18:56

ξεκινησα σημερα το suketo dansu (sketch dance) αρκετα καλο διχνει μεχρι το 7μο επ. π ευτασα (με πολλες επιροες απο gintama (αν και δν το χω να το φτανει) τoν Gin δεν τον φτανει κανεις :3)

Edited by GhostPrince, 29 September 2011 - 19:50.

フカフカ

#4371 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 30 September 2011 - 00:29

εκτώς απο τα ongoing:

Kaiji S1 19/26 πολύ καλή σειρά, τα πρώτα επεισόδια μου άρεσαν περισσότερο, πάντως στο σημείο που βρίσκομαι αγωνιώ κι εγώ μαζί με τον Kaiji για το τι τον περιμένει.

έχω και το Ghost in the Shell SAC S1 17/26 που το βλέπω απο το 2010 και δεν έχω καταφέρει να το τελειώσω, αλλά αυτό το άνιμε έχει κάτι επεισόδια όπως αυτό με το τανκ και το chat-room ή αυτό με τα tachikoma που είναι απλά masterpieces.

#4372 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 September 2011 - 01:09

Θυμηθηκα να αρχισω το Stein's Gate, μιας και το ειχα πει οτι θα αντισταθω μεχρι να τελειωσει για να το δω ολο μαζι (αλλα μετα ηρθε το καλοκαιρι και το ξεχασα τελειως).

Το αρχισα πριν απο κανενα 10ημερο και ειμαι στο δεκατο επεισοδιο.

Για καποιο λογο δεν μπορω να δω πολλα επεισοδια μαζι. Προς το παρων ειναι απιστευτα και εκνευριστικα αργο. Οι σοβαρες στιγμες ερχονται και οπως ηρθαν φευγουν μεσα σε δευτερολεπτα. Ελα ντε ομως που θελω απαντησεις και τις θελω ΤΩΡΑ. Ελα και μου μου ερχεται να πιασω τον πρωταγωνιστη (αν μπορουσα) και να τον κοπαναω απο τοιχο σε τοιχο μπας και σοβαρευτει.

Παρ' ολα αυτα εχει ενα humor που ειναι πολυ του γουστου μου και ωρες ωρες γελαω μονος μου μεσα στη νυχτα :uhh:. Απο τα αγαπημενα μου στιγμιοτυπα ειναι οταν αλλαζει το ονομα της Kurisu σε διαφορες παραλλαγες σχετικες και μη με το κορυφαιο να ειναι το The Zombie το οποιο με την ιαπωνικη αγνοια της προφορας της αγγλικης γλωσσης (νομιζω οτι αυτο φταιει και οχι ο Seiyu) γινεται Zazombi.

Αλλα ακομη δεν εχω κολησει. Πραγμα που το βρισκω λιγο περιεργο.

#4373 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 30 September 2011 - 04:48

Σήμερα ειδα το Yondemasu yo, Azazel-san. Ο Beelzebub ειχε αρκετη πλακα.
Posted Image

#4374 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 30 September 2011 - 15:11

Αυτή την στιγμή παρακολουθώ τα:

1. Irresponsible Captain Tylor ( επ. 19/26 ) Πάρα πολύ καλή σειρά την οποία και θα τελειώσω σήμερα! Προσφέρει αρκετό γέλιο και πρέπει να την τσεκάρουν όσοι αγαπούν τις κωμωδίες και τις διαστημικές ιστορίες. Πάσχει κατά την γνώμη μου στον ηχητικό τομέα ενώ τα γραφικά είναι τυπικά των αρχών του '90. Δυνατό του σημείο το σενάριο κι ο απίστευτος Captain Tylor! Χαχαχαχα...

2. Mobile Suit Gundam ZZ ( επ. 15/47 ) Ταλαιπωρώ τον εαυτό μου βλέποντας την σειρά αυτή νομίζω, αλλά θέλω να ολοκληρώσω το Universal Century των Gundam με την σειρά... Απείρως καλύτερα τα κλασικά Gundam και Gundam Z μέχρι στιγμής και δεν βλέπω να αλλάζει εύκολα η γνώμη μου. Μετά από αυτό σειρά έχουν οι δύο ταινίες Char's Counterattack και Gundam F91.

3. Aoki Densetsu Shoot! ( επ. 17/58 ) Ποδοσφαιρικό anime των 90's που βλέπεται ευχάριστα μέχρι στιγμής.

Posted Image

Posted Image

#4375 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 September 2011 - 15:22

Το ZZ δεν είναι ανάγκη να το τελιώσεις, πήδα κατεθυείαν στο CCA δε θα έχεις κενά. Εγώ το προσπέρασα και δεν είχα πρόβλημα να καταλάβω την ταινία. Αν σε παρηγορεί πάντως λένε πως μετά την μέση φιάχνει κάπως. Θέλω να το δω κάποια στιγμή, το είχα αφήσει στα πρώτα επισόδια.

Tώρα προσπαθώ να αρχίσω το Turn A, αλλά που χρόνος :(

qzMHWHd.png

#4376 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 30 September 2011 - 16:15

Gundam 00(20/25) απλά φανταστικό. Δεν θα κάτσω να το αναλύσω. Μου αρέσει τόσο πολύ που σκέφτομαι να δω οτι gundam anime έχει βγεί(αρκεί να βρώ χρόνο βέβαια :P). Τό μόνο που φοβάμαι είναι το οπτικό κομμάτι για μερικά, καθώς έχουν βγεί πριν απο πολύ καιρό.
Posted Image

#4377 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 30 September 2011 - 18:44

Βλέπω τώρα Mobile Suit Gundam 00 Τέλειωσα την 1η Σεζόν και πάω για την δεύτερη...Πάρα πολυ καλο μέχρι τώρα και ελπίζω να το τελειώσουν έτσι...

MbcN7u5.png

#4378 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 01 October 2011 - 09:45

βλέπω το Shaman King. πρώτη φορά. it's fun. わるい?

#4379 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 01 October 2011 - 10:40

Το ZZ δεν είναι ανάγκη να το τελιώσεις, πήδα κατεθυείαν στο CCA δε θα έχεις κενά. Εγώ το προσπέρασα και δεν είχα πρόβλημα να καταλάβω την ταινία. Αν σε παρηγορεί πάντως λένε πως μετά την μέση φιάχνει κάπως. Θέλω να το δω κάποια στιγμή, το είχα αφήσει στα πρώτα επισόδια.

Tώρα προσπαθώ να αρχίσω το Turn A, αλλά που χρόνος :(

Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου! Έχω αρκετή υπομονή οπότε θα το αντέξω! Χαχαχαχα...
Posted Image

Posted Image

#4380 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 01 October 2011 - 21:55

Casshern Sins, minds were blown :P