Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4336 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 September 2011 - 20:50

η ταινια Blood για την εποχη της (2001, εγω την ειχα δει στο Channel 4 το 2003 σε μεταμεσονυχτια προβολη) ηταν εξαιρετικη σε ολα.

απλα μετα τοσο κορεσμο με ανιμε υστερα απο τοσο καιρο, ισως να μη φανταζει τοσο καλη οσο παλια.

Βγαινει και παιχνιδι στο PSP, βασισμενο στο παιχνιδι του PS2. Το ανιματιον παλι ανελαβε το Production IG αλλα δυστηχως πρεπει να ξερεις Ιαπωνικα για να την καταλαβεις. Εκει μαλιστα επειδη ειναι interactive ταινια, πρεπει να κανεις τις σωστες επιλογες αλλιως πεθαινεις.

δειχνει σα συνεχεια της ταινιας μιας και το σχεδιο της παραμενει πιστο.

Υπαρχει και το βιβλιο του M. Oshii αλλα το manga κινηται σε αλλα επιπεδα μιας και ο σχεδιαστης συμμετειχε σε ειδικευμενα manga οπως το Tokyo Akazukin. το σχεδιο του manga παντως δεν ξεχνιεται.....

#4337 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 15 September 2011 - 02:00

Αzumanga Daioh.Ιδιότυπο χιούμορ,μου αρέσει μέχρι στιγμής.
Kαι το Kamisama Dolls,αλλά αυτό μάλλον για κάδο πάει.

#4338 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 15 September 2011 - 09:20

Εγώ ξανάρχισα το onepiece XD

Posted Image

#4339 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 15 September 2011 - 11:59

Τελείωσα το Touch καθώς και το Jojo's Bizarre Adventure. Για το Touch θα συμφωνήσω με τον Petran ότι η 1η σεζόν ίσως να είναι και η καλύτερη της σειράς, αν και η 4η δεν πάει πίσω για μένα, αλλά σαφώς είναι μια εξαιρετική σειρά που όλοι θα πρέπει να δούνε. 101 επεισόδια δεν είναι και λίγα, αλλά πόσες τόσο μεγάλες σειρές σε "κρατάνε" μέχρι να τις ολοκληρώσεις; Ιδιαίτερα για όσους τους αρέσουν τα 80's (σαν τον γράφοντα) είναι must! Το Jojo's Bizarre Adventure από την άλλη, καλούτσικο, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο... Το είδα απλά διότι είχα δει το prequel (που βγήκε μερικά χρόνια αργότερα βέβαια) κι ήθελα να τελειώσω την ιστορία του. Για τους φίλους τον fighting shounen σειρών θα ήταν καλό να το δουν καθώς και μικρό είναι και η ιστορία του σχετικά καλή για 13 επεισόδια που διαρκεί (και οι 2 σειρές μαζί).

Αυτή την στιγμή έχω ξεκινήσει το City Hunter που είναι μια πολύ καλή κωμική/αστυνομική σειρά και το παλιό αλλά κλασικό και πολύ cult Getter Robo ενώ κάνω ένα rewatch στο Death Note.

Posted Image

Posted Image

#4340 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 September 2011 - 16:56

Εγώ άρχισα το mayo chiki... ήθελα κάτι να γελάσω και νομίζω ότι το βρήκα.

Posted Image

#4341 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 September 2011 - 18:56

καιρος να ξαναφησω την οικογενειακη εστια και να κατηφορησω στα ξενα (τροπος του λεγειν).

Χρυση ευκαιρια να βλεπω καμια σειρα μεχρι να μπω στο ξενο κλιμα
Βλεπω τη σειρα WMT A Little Princess Sara, μετα απο αρκετους μηνες, με τη μεταφραση των Licca και εχω μεινει αναυδος με την ποιοτητα σε ολους τους τομεις.

Τετοια σκηνοθεσια ουτε σε ταινιες δεν τη βρισκεις, ποσο μαλλον σε μια σειρα ιστορικου shoujo, ως επι το πλειστον και για νεαρες ηλικιες. Ειδα τα πρωτα 13 επεισοδια μεχρι το σημειο που τα παντα ανατρεπονται. Μετα γινεται ακομα καλυτερη.

Τα υπολοιπα επεισοδια αργοτερα στο netbook.

#4342 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 18 September 2011 - 17:47

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα το Witch Hunter Robin! Αρκετά καλό story, ωραίοι χαρακτήρες. Αν και τα επεισόδια στην αρχή είναι αυτοτελή, δεν είναι καθόλου βαρετά! Κάτι διαφορετικό, dark και μυστηριώδες, ό,τι πρέπει για το γούστο μου δηλαδή! :D

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#4343 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 posts

Posted 20 September 2011 - 01:33

Εγω ξεκινησα(και τελειωσα 2 επεισοδεια μεινανε) το Beezelbub. Πολυ ωραιο ανιμε με ενδιαφεροντες χαρακτηρες και πολυ γελιο

#4344 Akuma_Zee

Akuma_Zee

Starting...

• Members
  • 32 posts

Posted 20 September 2011 - 14:38

Ξεκινησα Inuyasha. Ενδιαφερον anime, με καλη ισοροπια μεταξυ κωμωδιας και δρασης. Ειδα περιπου 15 επισοδια, και το ενδιαφερον μου δεν εχει μειωθει καθολου!
Posted Image

#4345 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 20 September 2011 - 15:10

Τις τελευταιες 2 μερες εβλεπα το Ghost hound.
Not bad...
Αν και αργο με κρατησε γιατι ηθελα να δω που το παει...
Posted Image

#4346 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 20 September 2011 - 22:10

Έβαλα το FMA:B σε standby για τα Χριστούγεννα και άρχισα το Freezing (uncensored version). Το επεισόδιο 3 ήρθε ουρανοκατέβατο. Από εδώ και πέρα ninja senses και το χέρι στο Alt + Tab.

#4347 nana osaki

nana osaki

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 21 September 2011 - 00:23

Εγω εβλεπα το bokura ga Ita αλλα αρχιζω και το βαριεμαι -μετα απ'το 10ο επεισοδιο απλα εγινε κουραστικο..

#4348 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 21 September 2011 - 19:32

απο τη δευτερα εχω ξεκινησει το steins;gate και εχω να πω πως εχω πωρωθει τρελα με αυτο το anime!αν και στο πρωτο επεισοδιο δε καταλαβα τιποτα απολυτως μετα απο μερικα επεισοδια αρχιζαν να μου λυνονται οι αποριες και δημιουργουνται νεες!!!αυτο ισως ειναι και το πιο δυνατο σημειο στο anime!

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#4349 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 21 September 2011 - 19:58

Ξεκίνησα το bakemonogatari αρκετά αξιόλογο anime θα φύγει γρήγορα...

Posted Image

#4350 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 24 September 2011 - 23:17

Casshern Sins.

Απίθανο animation, ενδιαφέρον σενάριο και φοβερή ατμόσφαιρα. Τo art direction φανταστικό.
Μου αρέσει πολύ το πως χειρίζεται ορισμένα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο διαλέγει να παρουσιάσει άλλα (π.χ. τις μάχες σαν αυτό που πραγματικά είναι)

Πρέπει να δω όμως παραπάνω επεισόδια για να φτάσω το συμπέρασμα αν είναι υπερθεικό anime ή απλά εξαιρετικό :P

Totally recommended to any sci-fi/post apocalyptic fan.