Η παλιά ταινία ήταν επίσης αρκετά αξιόλογη.
Βρήκα την ταινία και θα την ξεκινήσω με το που τελειώσω την σειρά.9ο επεισόδιο και συνεχίζω...

Btw δεν βρήκα τίποτα gay atm...
Posted 31 August 2011 - 12:56
Η παλιά ταινία ήταν επίσης αρκετά αξιόλογη.
Posted 31 August 2011 - 13:01
Gundam wing τώρα Ergo Proxy και one piece. Και δε ξερω με τι αλλο να ασχοληθώ, εχω πάρει πολλες σειρες απο το adn και δεν ξερω το να κανω. Κάντε καμια πρόταση ωρε! ! !
Edited by iristella, 31 August 2011 - 16:11.
"Yes, that was a banana. No one expects the banana."
Posted 31 August 2011 - 14:12
Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά νομίζω πως τελικά στο anime terra e.. κατάφεραν απείρως καλύτερο char design απ' του manga είχα δει συγκρίσεις παλιά σε pics και ήταν τραγικές οι διαφορές... μάλλον θα έλεγα πως το manga δεν βλεπόταν και όχι το anime.
Πρέπει να είναι απ' τις ελάχιστες εξαιρέσεις που το video medium ξεπερνάει το original.
Επίσης στο anime παίρνεις bonus την κορυφαία ατμοσφαιρική μουσική του Takenashi Yashuharu, που δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο στην σειρά αυτή.
Παρόλα αυτά η αρχή του anime δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, στην πορεία είναι που γίνεται καλό, αν και αμφιβάλλω κατά πόσο θα εντυπωσιαστείς εσύ petran με ότι έχεις δει.
Απ' τα σύγχρονα πάντως scifi, είναι σίγουρα καλό για το είδος του. Αλλά δεν ξέρω τι περιμένεις εσύ να δεις. Άλλωστε shounen-style είναι σε κάποια πράγματα.
Η παλιά ταινία ήταν επίσης αρκετά αξιόλογη.
Posted 31 August 2011 - 14:17
Παρόλα αυτά το καλύτερο στοιχείο της σειράς είναι η τραγωδία και το δράμα που έχει και πως τα παρουσιάζει, παρά όσα λες. Άλλωστε δεν επικεντρώνει στο επικό στοιχείο ιδιαίτερα σε σχέση με άλλες σειρές του είδους.Οκ αφου διαβασα το manga μου αρκει. δεν αμφιβαλλω για την καθηλωτικη εξελιξη της σειρας αργοτερα και τις επικες μαχες στο τελος, απλα δεν θα τη δω.
Edited by Radagast, 31 August 2011 - 14:39.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 31 August 2011 - 14:37
Τι είναι το adn αν επιτρέπεται ?
Posted 31 August 2011 - 16:03
Γενικά είναι από τις κορυφαίες space operas το Terra e... και θα συμφωνήσω με τον φίλο Radagast. Από τα καλύτερα anime της "νέας εποχής"! Μάλλον γιατί στηρίζεται σε ιδέες του παρελθόντος... Για να μην ξεχνιόμαστε...Παρόλα αυτά το καλύτερο στοιχείο της σειράς είναι η τραγωδία και το δράμα που έχει και πως τα παρουσιάζει, παρά όσα λες. Άλλωστε δεν επικεντρώνει στο επικό στοιχείο ιδιαίτερα σε σχέση με άλλες σειρές του είδους.
Όσο αφορά το char design, απλά θα πω πως συνηθίζεται. Ξενίζει λίγο στην αρχή, αλλά στην πορεία γίνεται αρκετά αρεστό. Όλα μια ιδέα είναι. Η παλιά ταινία πάντως ίσως να σου αρέσει περισσότερο αισθητικά εσένα. Για την εποχή της έστω.
Posted 31 August 2011 - 16:22
Posted 01 September 2011 - 12:11
Για να μην είμαι off topic το Touch είναι πάρα πολύ καλή σειρά τελικά! Στο 22ο επεισόδιο είμαι αυτή την στιγμή. Αν και δεν βλέπω slice of life σειρές ιδιαίτερα, πιστεύω πως οι fan αυτού του είδους θα πρέπει να το τσεκάρουν απαραίτητα!
Posted 01 September 2011 - 13:34
Edited by Zentsugi, 01 September 2011 - 20:23.
spoiler tag added
Posted 01 September 2011 - 14:17
Posted 01 September 2011 - 20:24
Ηταν κομματι της σειρας.Αυτα ειναι τα αληθινα τελευταια 2 επεισοδια.Αυτο με την ψυχολογια το καναν γιατι τους τελειωε το budget.btw don't spoil what happens with toji....
Posted 04 September 2011 - 17:53
Posted 06 September 2011 - 10:23
Posted 07 September 2011 - 22:36
Posted 07 September 2011 - 23:20