Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4306 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 31 August 2011 - 12:56

Η παλιά ταινία ήταν επίσης αρκετά αξιόλογη.

Βρήκα την ταινία και θα την ξεκινήσω με το που τελειώσω την σειρά.9ο επεισόδιο και συνεχίζω...:wooi2:

Btw δεν βρήκα τίποτα gay atm...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#4307 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 31 August 2011 - 13:01

Εγώ πριν λίγες μέρες τελείωσα το Zombie Loan! Μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά.. Τώρα βλέπω το Tengen Toppa Gurren Lagann! Δεν έχω δει ακόμα πολλά επεισόδια, αλλά από το λίγο που έχω δει, μπορώ να πω πως είναι πάρα πολύ καλό! Οπότε, σας το προτείνω με χίλια! :thumbup:

Gundam wing τώρα Ergo Proxy και one piece. Και δε ξερω με τι αλλο να ασχοληθώ, εχω πάρει πολλες σειρες απο το adn και δεν ξερω το να κανω. Κάντε καμια πρόταση ωρε! ! !

Τι είναι το adn αν επιτρέπεται ?

Edited by iristella, 31 August 2011 - 16:11.

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#4308 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 August 2011 - 14:12

Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά νομίζω πως τελικά στο anime terra e.. κατάφεραν απείρως καλύτερο char design απ' του manga είχα δει συγκρίσεις παλιά σε pics και ήταν τραγικές οι διαφορές... μάλλον θα έλεγα πως το manga δεν βλεπόταν και όχι το anime.

Πρέπει να είναι απ' τις ελάχιστες εξαιρέσεις που το video medium ξεπερνάει το original.
Επίσης στο anime παίρνεις bonus την κορυφαία ατμοσφαιρική μουσική του Takenashi Yashuharu, που δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο στην σειρά αυτή.

Παρόλα αυτά η αρχή του anime δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, στην πορεία είναι που γίνεται καλό, αν και αμφιβάλλω κατά πόσο θα εντυπωσιαστείς εσύ petran με ότι έχεις δει.
Απ' τα σύγχρονα πάντως scifi, είναι σίγουρα καλό για το είδος του. Αλλά δεν ξέρω τι περιμένεις εσύ να δεις. Άλλωστε shounen-style είναι σε κάποια πράγματα.
Η παλιά ταινία ήταν επίσης αρκετά αξιόλογη.

απλα το Manga ξερω πως εγινε τελη του 70 οποτε δεν με πειραζει το design σε σχεση με την εποχη και το ειδος του. Καλο και το manga Terra E, αν και κατι μου λεει πως επιρροες απο το manga Locke the Superman ειναι εμφανεις. Δυστηχως αυτο το Manga μου φαινεται δεν θα το διαβασω ποτε αν δεν μαθω Ιαπωνικα και δεν το παραγγειλω απο Ιαπωνια.

Απλα το character design στο ανιμε δεν κολλα. πολυ shonen-ai ρε παιδι μου. αν και το LOGH ειχε τετοιο design αμφιβαλλω αν θα το εβλεπα και αυτο. μπορει εκει οντως μερικοι χαρακτηρες να εχουν αυτο το στυλ (ιδιως της αριστοκρατιας) αλλα τουλαχιστον βλεπεις και πιο "κανονικους"

Οκ αφου διαβασα το manga μου αρκει. δεν αμφιβαλλω για την καθηλωτικη εξελιξη της σειρας αργοτερα και τις επικες μαχες στο τελος, απλα δεν θα τη δω.

#4309 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 31 August 2011 - 14:17

Οκ αφου διαβασα το manga μου αρκει. δεν αμφιβαλλω για την καθηλωτικη εξελιξη της σειρας αργοτερα και τις επικες μαχες στο τελος, απλα δεν θα τη δω.

Παρόλα αυτά το καλύτερο στοιχείο της σειράς είναι η τραγωδία και το δράμα που έχει και πως τα παρουσιάζει, παρά όσα λες. Άλλωστε δεν επικεντρώνει στο επικό στοιχείο ιδιαίτερα σε σχέση με άλλες σειρές του είδους.

Όσο αφορά το char design, απλά θα πω πως συνηθίζεται. Ξενίζει λίγο στην αρχή, αλλά στην πορεία γίνεται αρκετά αρεστό. Όλα μια ιδέα είναι. Η παλιά ταινία πάντως ίσως να σου αρέσει περισσότερο αισθητικά εσένα. Για την εποχή της έστω.

Edited by Radagast, 31 August 2011 - 14:39.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4310 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,796 posts

Posted 31 August 2011 - 14:37

Τι είναι το adn αν επιτρέπεται ?

Anime Distribution Network, ο σκοπός για τον οποίο ιδρύθηκε αυτό το forum

http://anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=6
rsrGbGx.gif

#4311 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 31 August 2011 - 16:03

Παρόλα αυτά το καλύτερο στοιχείο της σειράς είναι η τραγωδία και το δράμα που έχει και πως τα παρουσιάζει, παρά όσα λες. Άλλωστε δεν επικεντρώνει στο επικό στοιχείο ιδιαίτερα σε σχέση με άλλες σειρές του είδους.

Όσο αφορά το char design, απλά θα πω πως συνηθίζεται. Ξενίζει λίγο στην αρχή, αλλά στην πορεία γίνεται αρκετά αρεστό. Όλα μια ιδέα είναι. Η παλιά ταινία πάντως ίσως να σου αρέσει περισσότερο αισθητικά εσένα. Για την εποχή της έστω.

Γενικά είναι από τις κορυφαίες space operas το Terra e... και θα συμφωνήσω με τον φίλο Radagast. Από τα καλύτερα anime της "νέας εποχής"! Μάλλον γιατί στηρίζεται σε ιδέες του παρελθόντος... Για να μην ξεχνιόμαστε...

Για να μην είμαι off topic το Touch είναι πάρα πολύ καλή σειρά τελικά! Στο 22ο επεισόδιο είμαι αυτή την στιγμή. Αν και δεν βλέπω slice of life σειρές ιδιαίτερα, πιστεύω πως οι fan αυτού του είδους θα πρέπει να το τσεκάρουν απαραίτητα!

Posted Image

Posted Image

#4312 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 August 2011 - 16:22

To Τerra E είναι πανέμορφο και σαν anime και σαν manga. Πάλι καλά που δεν είμαι δίπλα στους άπιστους γιατί θα πέσει φωτιά να τους κάψει.:P

In other news συνεχίζω δυναμικά την δεύτερη season του Oofuuri. To τι doki doki πέφτει σε κάθε επεισόδιο δεν λέγεται. Αγαπάμε Mihashi και Tajima <3

#4313 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 September 2011 - 12:11

Για να μην είμαι off topic το Touch είναι πάρα πολύ καλή σειρά τελικά! Στο 22ο επεισόδιο είμαι αυτή την στιγμή. Αν και δεν βλέπω slice of life σειρές ιδιαίτερα, πιστεύω πως οι fan αυτού του είδους θα πρέπει να το τσεκάρουν απαραίτητα!

μετα την πρωτη σαιζον η ποιοτητα πεφτει καπως αλλα και παλι ειναι καλη σειρα.

#4314 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 01 September 2011 - 13:34

Εχει λιγο (αρκετο βασικα) καιρο που ξεκινησα να δω το Neon Genesis Evangelion (γιατι απο πολλους ακουγα τον κοσμο ολοκληρο για αυτο το anime).

Το ξεκινησα χαλαρα βλεποντας 2-3 επεισοδια τη μερα (και αν) χωρις να μου κανει καμια ιδιαιτερη εντυπωση (εκτος απο το οτι ανακαλυψα τον πιο κλαψα χαρακτηρα). Καπου στη μεση το αφησα για κατι μηνες και το ξαναεπιασα πριν απο κατι μερες γιατι βαριομουν.

Η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια επεισοδια με τραβηξαν αρκετα αν εξαιρεσουμε τα 2 τελευταια οπου κατα τη γνωμη μου το παραεκαναν με το ψυχολογικο.

Γενικα θα ελεγα πως η ολη σειρα ειναι Overrated. Κατι που με χτυπησε ασχημα στην ολη υποθεση ηταν οτι ενω στην αρχη ειχε καλους supporting χαρακτηρες που ειχαν προϋποθεσεις αναπτυξης, τους ξεχασανε τελειως προς το τελος. Με κορυφη τον Toji που
Spoiler:
και ενω περιμεναμε να βγει κατι απο την ολη ιστορια τελικα ηταν απλα stepping stone για να προχωρησει η πλοκη και να γινει ο Shinji ακομη πιο κλαψας. Μετα απο αυτο ουτε τους ειδαμε ουτε τους ακουσαμε (ουτε απο την Hikari που την εβαλαν σε ανεπτυσσομενο romance με τον Toji).

Ειδα επισης και την ταινια The End of Evangelion η οποια με καλυψε αρκετα για τα οποια κενα ειχαν αφησει τα τελευταια 2 επεισοδια της σειρας. Αλλα δυστηχως ΔΕΝ ηταν κομματι της σειρας οποτε παρ' ολο που ηταν εξαιρετικη, εξακολουθει να υπονομευει την σειρα (γιατι οταν χρειαζεται ταινια για να ξαναπεις το τελος, κατι εχεις κανει λαθος).

Θελω επισης καποια στιγμη να ξεκινησω και την τετραλογια Rebuilt γιατι ακουσα οτι οι πρωτες 2 ταινιες ειναι καλες και οτι η 4η θα δωσει ενα ακομη διαφορετικο τελος.

Edited by Zentsugi, 01 September 2011 - 20:23.
spoiler tag added

#4315 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 September 2011 - 14:17

Ηταν κομματι της σειρας.Αυτα ειναι τα αληθινα τελευταια 2 επεισοδια.Αυτο με την ψυχολογια το καναν γιατι τους τελειωε το budget.btw don't spoil what happens with toji....

sc5bab.jpg

#4316 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 01 September 2011 - 20:24

Ηταν κομματι της σειρας.Αυτα ειναι τα αληθινα τελευταια 2 επεισοδια.Αυτο με την ψυχολογια το καναν γιατι τους τελειωε το budget.btw don't spoil what happens with toji....

Yep yep. Μου ξεφυγε.. Αν και δεν ειναι spoiler αφου δεν γινεται τιποτε μετα απο αυτο ετσι και αλλιως:unlucky:.

Αληθεια τελειωσε το budget? Εγω νομιζα οτι αυτο συνεβη στην ταινια Death & Rebirth για αυτο και ξαναβγαλανε ταινια για το τελος (γιατι δεν μπορεσαν να το βαλουν στην ταινια). Και νομιζω οτι συνδυαστηκε καλα και με την δυσαρεσκεια των fans για το τελευταια 2 επεισοδια της σειρας.

#4317 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 04 September 2011 - 17:53

Στο 2ο επ του Usagi Drop...'Oμορφο animation,heart-warming story και όλα τα συναφή,αλλά η εξέλιξη είναι αρκετά αργή για τα γούστα μου.Θα δω άλλα 2-3 επεισόδια και αν συνεχίσει στο ίδιο tempo μάλλον θα το χω στο ράφι να το βλέπω αραιά και που.

Κατά τα άλλα,τελείωσα μετά από κάνα 4μηνο το anime του D.Gray-man.Πάνω που άρχισε να γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον,τελείωσε:sadist:

#4318 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 September 2011 - 10:23

μετα απο 4 χρονια ξαναβλεπω, σε καλυτερη ποιοτητα αυτη τη φορα, τη σειρα Τweeny Witches (συν τα OVA) με αγγλικο dub για να μην που αποσπουν την προσοχη οι υποτιτλοι.

Στο σχεδιο και στο animation ειναι μοναδικη και καθε επεισοδιο περνα πραγματικα στο αψε σβησε.

Υπαρχει μεγαλη ελευθερια και εκφραστικοτητα.

Που να πιστευα αργοτερα πως αυτο το στουντιο θα τα εκανε Scheiße με τη σειρα Thundercats. Λες και βαζουν το προσωπικο να δουλευει με χειροπεδες.

#4319 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 September 2011 - 22:36

Gankutsuou.Ο κομης monte christo ειναι Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο-Σ.Ταυτοχρονα βλεπω hellsing ultimate(οποιος καταλαβει τη συνδεση παιρνει μπισκοτακι) μιας και ποτε δεν ειδα περα απο το 4ο.

sc5bab.jpg

#4320 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 September 2011 - 23:20

τελιωσα τα "Hellsing ultimate"(τωρα μπαινω κιεγω στο ultra-waiting >.<) και το lovely complex (πολυ ωραιο anime) και τωρα πσαχνωμαι για το τι να δω...περα απτα ongoin :/ XD
フカフカ