Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4291 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2011 - 15:22

Ξεκινησα το shiki και μου αρεσει πολυ.Το ολο στυλ και το μυστηριο γυρω απο ολο το χωριο ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα.Δεν περιμενω επιπεδο higurashi αλλα σιγουρα εχει προοπτικη να ειναι κατι φοβερο.Also i fuck*ng LOVE the kirishikis!!!!!

sc5bab.jpg

#4292 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2011 - 19:35

Ξεκινησα το shiki και μου αρεσει πολυ.Το ολο στυλ και το μυστηριο γυρω απο ολο το χωριο ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα.Δεν περιμενω επιπεδο higurashi αλλα σιγουρα εχει προοπτικη να ειναι κατι φοβερο.Also i fuck*ng LOVE the kirishikis!!!!!

Ναι... Ε...
Φοβερό δεν θα είναι. Είναι μονότονο και μια αντιγραφή του The Salem's Lot του Stephen King (διάβασε το αν δεν το έχεις ήδη). Το είδα όλο επειδή είχα φτάσει ήδη στο 12ο επεισόδιο και είπα μήπως.. γίνει κάτι διαφορετικό. Αλλά μπα!
Δάγκωμα -> αρρώστια -> περισσότερο δάγκωμα -> θάνατος -> ίσως αναγέννηση ως Vampire -> χαρούμενο τρέξιμο στο δάσος την νύχτα

:golgo:

#4293 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2011 - 19:55

Ξεπερνάει τη μετριότητα με ευχάριστο τρόπο στη συνέχεια, συνέχισέ το.

HnH5aB0.jpg

#4294 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2011 - 19:57

Ναι βασικά προς το τέλος γίνεται σχεδόν decent. Και οι ομοιότητες με το Salem's Lot σταματάνε στην έμπνευση του setting. Επουδενί δεν είναι αντιγραφή παρόλα τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4295 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2011 - 20:43

Yeah οταν εκανα το ποστ δεν ειχα δει ακομα τους βρικολακες.....Τεσπα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

sc5bab.jpg

#4296 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 01:50

Ναι βασικά προς το τέλος γίνεται σχεδόν decent. Και οι ομοιότητες με το Salem's Lot σταματάνε στην έμπνευση του setting. Επουδενί δεν είναι αντιγραφή παρόλα τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Ε αυτό έλειπε να ήταν κυριολεκτικά η ακριβής μεταφορά του Salem's Lot σε anime.
90% όμοιο, μολαταύτα. Ήξερα από την αρχή το τέλος (πλην κάποιων λεπτομερειών, κάτι αλλάγες που είχε για να μην το πούμε «πιστή αντιγραφή» τάχα).

Όντως, στα τελευταία επεισόδια είναι «decent» όπως ειπώθηκε αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό για να δεις μια σειρά (?). But good luck with that, regardless.

#4297 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 09:27

Βλέπω το παλιό Macross επιτέλους, το SDF. Πολύ το άργησα. Ίσως επειδή δεν είμαι μεγάλος mecha fan.

Αν και στα πρώτα 3 επεισόδια με είχε ψιλοξενερώσει, τελικά έγινε πολύ καλό μετά και διατήρησε καλό επίπεδο μέχρι και το 25-26 που είμαι τώρα. Μικροπροβλήματα υπάρχουν με κάποιους χαρακτήρες όπως και με το animation, αλλά ευτυχώς το σύνολο παραμένει πολύ καλό. Λίγο το σενάριο με τους Zentradi, λίγο τα δραματικά αλλά και τραγικά σημεία, λίγο η πολύ καλή μουσική επένδυση που δένει πολύ καλά με την εικόνα, λίγο το συναίσθημα που αποπνέουν κάποιοι απ' τους χαρακτήρες, πως να μην μου αρέσει το σύνολο. Δεν θα πω το κλασικό "δεν τα φτιάχνουν πια έτσι τα anime" που δυστυχώς ισχύει σε έναν βαθμό, αλλά θα πω πως η σειρά παρά κάποια παλιομοδίτικα πραγματα που έχει όσο αφορά τις σχέσεις και το romance/marriage, παραμένει καλό και ενδιαφέρον watch ακόμα και σήμερα. Πολλές ιδέες του πολύ καλού Terra E.. υπάρχουν και εδώ. Το mecha ευτυχώς είναι το περιτύλιγμα, και όχι το driving force της σειράς. H δράση αν και ικανοποιητική ευτυχώς δεν είναι το κεντρικό theme της σειράς πράγμα που εκτίμησα. Υπάρχουν κάποια κλισέ, αλλά η παρουσίαση είναι πολύ καλή για να τα κάνει ενοχλητικά. Τα ποπ χαρουμενιάρικα τραγουδάκια της Minmay είναι ίσως το πιο τραγικό κομμάτι της σειράς, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Σε καμιά περίπτωση δεν φτάνει το σενάριο η τους χαρακτήρες του logh όπως αναμενόταν, αλλά παραμένει ένα καλό κι ενδιαφέρον watch, με αρκετό συναίσθημα και δράμα που δύσκολα βρίσκει κανείς σε πιο πρόσφατες σειρές. Καταλαβαίνω γιατί θεωρείται κλασικό. :) Το βλέπω σχετικά αργά λόγω περιορισμένου χρόνου, αλλά και για να το απολαμβάνω περισσότερο. Άλλωστε δεν ξέρω τι θα δω μετά..

Επιτέλους φίλε Radagast βλέπεις Macross! Στα 'λεγα εγώ και δεν με άκουγες! Ελπίζω να το τελειώνεις...:riiight:

Αυτή την εποχή κι επιστρέφοντας από μεγάλες διακοπές κάνω re-watch το SDF Macross (για μια ακόμη φορά!) ενώ βλέπω και δύο κλασικά 80's anime, το Dirty Pair (είδα την original σειρά, το OVA 2 επεισοδίων και την πρώτη ταινία) και το Touch (είδα χθες τα πρώτα 9 επεισόδια από τα 101 σύνολο) τα οποία και μου αρέσουν για το χιούμορ και την προσεγμένη δουλειά που έχει γίνει στον τεχνικό τομέα (μιλάμε για δεκαετία του '80 πάντα). Θεωρώ πως το Touch θα γίνει ακόμα καλύτερο όπως προχωράει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4298 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 10:56

Χτες αρχισα να βλεπω το Tsukihime: Lunar Legend.Ειδα μονο το 1ο επισοδιο και μου αφησε καλες εντυπωσεις.(ειδικα απο πλευρας σεναριου)Επισης στο τελος συνεβη κατι που δεν το περιμενα και αυτο μου αρεσε πολυ και ακομα οτι δεν τελειωνε στα 21 λεπτα οπως συνηθως αλλα και οταν εδειχνε το 2ο επισοδιο(περιληπτικα)τελειωσε με μια φραση.Εχει λιγα επισοδια(12)και φοβαμαι οτι μηπως το εχουν κοψει.Γνωριζει καποιος κατι για αυτο το θεμα?

Τελος,γινεται να δωσω το genre και την ιστορια(περιληπτικα)της σειρας μηπως θελησει καποιος να το δει?
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4299 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 12:23

Τελειώνοντας το Code Geass φαίνεται πως είμαι η μόνη που μου άρεσε η 1η season περισσότερο από τη 2η.Από κάποιο σημείο και μετά η πλοκή ήταν προβλέψιμη κατά την γνώμη μου...
Τώρα έπιασα το Ergo Proxy και το Terra E.Είδα τα πρώτα επεισόδια και των δύο σειρών και ενθουσιάστηκα!Φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης θα περάσει ευχάριστα :wooi2:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#4300 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 18:20

Τώρα έπιασα το Ergo Proxy και το Terra E.Είδα τα πρώτα επεισόδια και των δύο σειρών και ενθουσιάστηκα!Φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης θα περάσει ευχάριστα :wooi2:

Πάρα πολύ καλές σειρές και οι δύο! Σίγουρα θα περάσει τέλεια ο Σεπτέμβριος!:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4301 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 22:35

οσον αφορα το Terra E θα διαβασω το manga. Το σχεδιο του ανιμε με αηδιαζει και για να μην την αδικησω παραπερα σταματω στο πρωτο επεισοδιο.

#4302 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 22:49

Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά νομίζω πως τελικά στο anime terra e.. κατάφεραν απείρως καλύτερο char design απ' του manga είχα δει συγκρίσεις παλιά σε pics και ήταν τραγικές οι διαφορές... μάλλον θα έλεγα πως το manga δεν βλεπόταν και όχι το anime.

Πρέπει να είναι απ' τις ελάχιστες εξαιρέσεις που το video medium ξεπερνάει το original.
Επίσης στο anime παίρνεις bonus την κορυφαία ατμοσφαιρική μουσική του Takenashi Yashuharu, που δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο στην σειρά αυτή.

Παρόλα αυτά η αρχή του anime δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, στην πορεία είναι που γίνεται καλό, αν και αμφιβάλλω κατά πόσο θα εντυπωσιαστείς εσύ petran με ότι έχεις δει.
Απ' τα σύγχρονα πάντως scifi, είναι σίγουρα καλό για το είδος του. Αλλά δεν ξέρω τι περιμένεις εσύ να δεις. Άλλωστε shounen-style είναι σε κάποια πράγματα.
Η παλιά ταινία ήταν επίσης αρκετά αξιόλογη.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4303 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 22:52

To Terra E είναι καλό να το δεις. Λίιιγο γκέη μόνο.

HnH5aB0.jpg

#4304 Startruck19

Startruck19

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2011 - 10:48

Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ τον πρώτο κύκλο του Kuroshitsuji,στο επεισόδιο 19 του Soul Eater και στο δεύτερο κύκλο του Code Geass.. Είμαι ενθουσιασμένος και με τα 3 anime... Μια ερώτηση (off topic) Μώλις τα τελειώσω σκέφτομαι να αρχίσω το One Piece αλλά επειδή έχει 500+ επεισόδια..φοβάμαι λίγο! :nosey: Αξίζει ή θα μου βγεί μούφα όπως το Naruto;;
Δημοσιευμένη  εικόνα LET'S DEFENSE DEVIL xD

#4305 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2011 - 12:04

Naruto και One Piece πραγματικά καμία σχέση για εμένα . Ας είναι και 500 επεισόδια θα φύγουν εύκολα . Είναι το καλύτερο από τα 3 μεγάλα shonen για εμένα , ακόμα και τα fillers του είναι ωραία , δεν καταλαβαίνεις πως είναι fillers ...

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist