Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4141 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 June 2011 - 10:09

Όσο για μένα ξεκίνησα το Ookami Kakushi....ok...δεν μπορώ να πω πολλά μιας και είδα τα 2 πρώτα επεισόδια. Ελπίζω να μην απογοητευτώ!

Εγώ που το έχω δει σου εγγυώμαι ότι θα απογοητευτείς. :beaten:

On-topic ξεκίνησα Gungrave. Το πρώτο επεισόδιο ήταν τελείως WTF αλλά μετά το δεύτερο μπορώ να πω ότι έχουμε κάτι ενδιαφέρον. Θα δείξει.

15fkk04.jpg

#4142 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 16 June 2011 - 11:25

ξεκινησα xxxholic και ειναι τοσο ωραιο οσο και το μανγκα του...:kawaii:

#4143 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 18 June 2011 - 12:57

Αυτή την στιγμή βλέπω το Panzer World Galient (18/25 επ.), μία πολύ καλή mecha σειρά που δεν είναι και τόσο γνωστή στο κοινό. Σκηνοθέτης και δημιουργός ο Ryosuke Takahashi ο οποίος ευθύνεται για πάρα πολλές καλές σειρές στον χώρο όπως: Armored Trooper Votoms (όλο το σύμπαν του anime γενικά), Fang of the Sun Dougram, Layzner, Gasaraki, Blue Gender, Flag, Hi no Tori κ.ά. Όσοι πιστοί των 80's mecha προσέλθετε...:joyful:
Posted Image

Posted Image

#4144 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 18 June 2011 - 16:17

Επεισης gungrave!!!Μεχρι τωρα δεν εχω ιδεα τι ακριβως συμβαινει αλλα θελω πολυ να δω πως ο brandon θα γινει απο street punk,svartzeneger:kakaka:(seriously ομως μουγκος ειναι?δεν μιλαει σχεδον ποτε και οταν το κανει δεν πιστευω καν οτι ειναι αυτος:erk:).

sc5bab.jpg

#4145 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 June 2011 - 21:02

Currently watching DMC. 11/13
Η σειρά είναι τρομερή. Σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό από τη τρελή παρωδία. Ο Sou-kun τρελό γέλιο.:hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4146 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 18 June 2011 - 22:59

Galaxy Angel παλιό αγαπημένο 90's style ^^ ενδιαφέρον cast, random κωμικές καταστάσεις .... μάλλον θα τις δω και τις 5 σεζόν
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#4147 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 19 June 2011 - 14:51

Eyeshield 21 currently 77/145 (ήταν που δεν θα ξανάβλεπα σειρά με 50+ eps)

Αυτό λοιπόν είναι που λέμε shounen sport anime. Έτσι όπως βγαίνουν οι αύρες σε κάθε κίνηση οι μάχες γίνονται υπερπαραγωγή.
Το λατρεύω γενικά και εκτός του American Football ενδιαφέροντος που μου προξενεί με κάνει και να γελάω. Σίγουρα θα τιμήσω και το manga ανάμεσα στην πτυχιακή-λιώσιμο του καλοκαιριού.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#4148 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 19 June 2011 - 18:34

Okie my turn!

Currently watching: Puella magi madoka magica και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ωραία ιστορία χωρίς plotholes και ευτυχώς παρόλο που είναι loli anime δεν έχει αρκετά στοιχεία αυτού του είδους.

Deadman wonderland: Είμαι up to date με τον manga και γενικά ξέρω τι παίζει αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι στο anime δεν γίνεται σωστή δουλεία. Άκου εκεί 12 epi, μεγάλη πατάτα.

Αο no exorcist: Και εδώ up to date αλλά το anime με έχει κερδίσει από το αντίστοιχο manga.

Επίσης χ-men και μάλλον θα re-watch το Shiki.

Posted Image

#4149 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 19 June 2011 - 19:55

Τωρα αρχισα να βλεπω το Hellsing.Εχω δει προς το παρον μεχρι το 6ο επεισοδειο και μπορω να πω οτι μου φενεται παρα πολυ καλο.Πολυ αιμα,βια και βαμπιρια:hero:.
Posted Image
Spoiler:

#4150 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 June 2011 - 23:49

Βαριεμαι να ψαχνω ενα ενα τα threads οποτε θα τα πω εδω...

τους τελευταιους μηνες ειδα eureka seven, wolfs rain, michiko to hatchin, trapeze και κατι αλλα που δεν θυμαμαι...

Το eureka seven θα ηταν ωραιοτατο αν του ελειπαν 15 επεισοδια. Η επαναληψη που εγινε ρουτινα και τα fillers μου το σκοτωσαν.

- Η Γιουρικα κλαιει.
- Ο Ρεντον τρεχει.
- Ο Χολλανδ τον δερνει.
- Η Ταλχο τον σταματαει.
- OH SHIT- MECHA FIGHT!!!

Περα απο αυτο η ιστορια ηταν πολυ ωραια, οι υπολοιποι χαρακτηρες καλοι, η παραγωγη απιστευτη κτλ κτλ. Το χαρηκα αλλα τα 50 μου επεσαν πολλα και το τελος με ξενερωσε.

----------------------

Το Γουφ Ρειν ηταν πααααααααααααρα πολυ καλο, υπερβολικα καλο!!! Ισως ειναι απο τις λιγες φορες που δεν εχω παραπονο απο σειρα! Ακομα και το τελος μου αρεσε :D

----------------------

To Τραπεζε το ελιωσα. Ολο σε μια μερα. Σε αυτο μου ειναι αδυνατο να βρω ψεγαδι. Αρχισε απιστευτα, τελειωσε απιστευτα, τα εδεσε ολα με ξεκαρδιστικο τροπο και εκλεισε οταν επρεπε οπως επρεπε. Λατρεια.

----------------------

Και το Μιτσικο το Χατσιν ελιωσα. Σε 2 μερες μεσα. Η αιτια πρεπει να ειναι η απιστευτη ζεστη που κανει οποτε ημουν στο κλιμα. Και αυτη τη σειρα την λατρεψα αν και τραααβηξε σε μερικα σημεια χωρις λογο. Το τελος ομως ηταν πολυ κιουτ.

Κατι πρεπει να ξεχναω αλλα χου κερζ.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#4151 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 20 June 2011 - 10:25

ξεκινησα berserk..ενδιαφερον φαινεται. δεν εχω διαβασει το manga ακομα..

#4152 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 June 2011 - 11:40

Αυτή τη στιγμή κάνω re-watch το Angel Beats, 8/64 στο Full Metal Alchemish: Brotherhood μπας και
ξεπλύνει την άσχημη γεύση από την πρώτη σειρά, περιστασιακά Slam Dunk, όπως μου πρότεινε η
Iristella κατεβάζω το Haibane Renmei. Πρέπει να ξεχνάω όμως κάποια... Oh well some other time

#4153 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 20 June 2011 - 20:40

Είδα τα: Armored Trooper Votoms: Case; Irvine, Armored Trooper Votoms: Votoms Finder και Armored Trooper Votoms: Alone Again ενώ είδα και 2 από τα συνολικά 6 επεισόδια του Armored Trooper Votoms: Phantom Arc που είναι συνέχεια του 3ου OVA. Τα δύο πρώτα OVA είναι αυτόνομα και δεν χρειάζεται κάποιος να έχει δει κάτι από τα σύμπαν του Armored Trooper Votoms. Το πρώτο καλούτσικο και το δεύτερο μέτριο κατά την γνώμη μου. Το τρίτο OVA είναι συνέχεια του Armored Trooper Votoms: The Defrost. Πιστεύω πως είναι το καλύτερο των τριών. Και να προσθέσω πως κάνει την επανεμφάνισή του μετά από πολλά χρόνια ο Chirico Cuvie!:joyful:
Posted Image

Posted Image

#4154 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 20 June 2011 - 21:54

Δες και λίγο Armored trooper Votoms. Έτσι για ποικιλία...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#4155 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 21 June 2011 - 20:20

Αυτήν την στιγμή καταβροχθίζω το Hikaru no Go και πρέπει να παραδεχτώ πως μου αρέσει πολύ! Ο_Ο Λέω να το τελιώσω μέχρι Την Πέμπτη!

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR