Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4111 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 posts

Posted 02 June 2011 - 09:09

Λέω να ξεκινήσω το Monster, που είναι και must. Χρειάζομαι έτσι κάτι λίγο πιο σκοτεινό, γιατί όλο χαρούμενα ρομαντικά και ροζ βλέπω τώρα. :huh: του στυλ Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai, που μου αρέσει πολύ. Δεν ξέρω γιατί όμως. Ίσως τα χρώματα και οι ωραίες φλυτζάνες του. :huh:

#4112 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 02 June 2011 - 10:00

Σε αυτή την φάση έχω κολλήσει με Fairy Tail και Ao no Exorcist και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μετά από τόσο καιρό ξαναβρήκα anime που να μου αρέσουν ^^
Λέω να πιάσω το Madoka να δω γιατί έχουν λυσσάξει όλοι πια με αυτή την σειρά αν και μου την σπάνε τα σχέδια απ' τα μικρά κοριτσάκια...

Edited by Nehelenia, 02 June 2011 - 10:05.

Posted Image

#4113 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 02 June 2011 - 12:28

Λέω να ξεκινήσω το Monster, που είναι και must. Χρειάζομαι έτσι κάτι λίγο πιο σκοτεινό, γιατί όλο χαρούμενα ρομαντικά και ροζ βλέπω τώρα.

Αυτό πρέπει να το ξεκινήσω κι εγώ κάποια στιγμή, δεν παίζει, έχω ακούσει τόσα καλά σχόλια και κριτικές που σημαίνει πως είναι επικό!!!:hehe:

Σε αυτή την φάση έχω κολλήσει με Fairy Tail και Ao no Exorcist και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μετά από τόσο καιρό ξαναβρήκα anime που να μου αρέσουν ^^

Είναι φοβερά και τα δυό τους, έκανες πολύ καλή επιλογή που τα διάλαξες!!:riiight:

Edited by Paparizikos, 02 June 2011 - 12:57.

Posted Image

#4114 billxl

billxl

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 02 June 2011 - 13:00

Βλέπω Aquarion.

Αν και είναι παραγωγή του Kawamori (Macross) μου φαίνεται ψιλοαδιάφορο. Έχει στοιχεία από Getter Robo (τρία σκάφη που ενώνονται σχηματίζοντας διάφορα ρομπότ), αντιγράφει το Rahxephon το οποίο αντιγράφει το Evangelion. Ειδικά σε σχέση με το Rahxephon έχουν το ίδιο στυλ "περίεργων" κακών όντων από άλλη διάσταση. Το βλέπω όταν πίνω καφέ το απόγευμα όπου η τηλεόραση έχει συνηθησμένα σκουπίδια.:puke:
Posted Image

#4115 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 02 June 2011 - 13:43

Βλέπω Aquarion.

Αν και είναι παραγωγή του Kawamori (Macross) μου φαίνεται ψιλοαδιάφορο. Έχει στοιχεία από Getter Robo (τρία σκάφη που ενώνονται σχηματίζοντας διάφορα ρομπότ), αντιγράφει το Rahxephon το οποίο αντιγράφει το Evangelion. Ειδικά σε σχέση με το Rahxephon έχουν το ίδιο στυλ "περίεργων" κακών όντων από άλλη διάσταση. Το βλέπω όταν πίνω καφέ το απόγευμα όπου η τηλεόραση έχει συνηθησμένα σκουπίδια.:puke:

Τουλάχιστον έχει τον τύπο που πετάει την ιπποτική mecha πόζα στη μέση της μάχης και ο άλλος του φωνάζει
-What the fuck are you doing?! D:
-Σουτ εσύ, ποζεριάζω τώρα! D:<

right? XD

#4116 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 02 June 2011 - 16:00

μολις τελειωσα το princess tutu,μου αρεσε αρκετα και η μουσικη που χρησιμοποιησαν ηταν τελεια,μονον ενα μικρο παραπονο απο το τελος εχω but nevemind :P

#4117 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 02 June 2011 - 16:51

Τελείωσα το Kaichou Wa Maid-Sama και ειλικρινά γέλασα παρά πολύ κρίμα που είχε μονό 26 επεισόδια.

#4118 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 03 June 2011 - 11:46

Τέλειωσα το Vampire Knight..Τίποτα το ενδιαφέρον.Το τέλος δεν με ικανοποίησε καθόλου μα καθόλου!!!!!!!.Ήθελα την yuuki μαζί με τον zero....τελοςπαντων

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#4119 MlovesSolomon

MlovesSolomon

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 03 June 2011 - 18:52

Εγώ τώρα τελευταία ασχολούμαι τρελά με τη Hetalia... Έχω δει όλο το Axis Powers... Παρόλα αυτά, έχω καταλάβει περίπου τι έχει γίνει και στο World Series (δεν το 'χω δει)... Τεσπα, τέλειο either way... :blingeye2:
:lovulovu::joyful::wooi2::awww:

#4120 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 05 June 2011 - 01:52

Ξεκίνησα αυτό το έπος κάρβουνου που λέγετε Galaxy Angel και το απολαμβάνω full ως τώρα ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#4121 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 05 June 2011 - 13:31

KARAS
Ειδα το πρωτο OVA και δεν καταλαβα Χριστο.

#4122 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 06 June 2011 - 19:19

τώρα βλέπω το full moon wo shagashite το οποιο είναι τρομερό,έχω φτάσει στο 15o επεισόδιο και μου αρέσει παρα πολύ,shoujo μεν αλλα καλο :) πάμε για τα επόμενα επεισόδια hohohohoho ;P

#4123 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 06 June 2011 - 19:41

Currently watching Hajime no Ippo...
Posted Image

#4124 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 06 June 2011 - 20:11

D-gray.man,στο 52ο επεισόδιο....Θα γίνει καμιά μάχη της προκοπής ποτέ η' θα πρέπει να περιμένω τα τελευταία επεισόδια και μέχρι τότε να τους βλέπω να νικάνε άχρηστους akuma?:puke:

#4125 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 June 2011 - 13:39

D-gray.man,στο 52ο επεισόδιο....Θα γίνει καμιά μάχη της προκοπής ποτέ η' θα πρέπει να περιμένω τα τελευταία επεισόδια και μέχρι τότε να τους βλέπω να νικάνε άχρηστους akuma?:puke:

Αν και το d gray man δεν ειναι μονο για μαχες αλλα κυριως για την ιστορια μην ενυσηχεις.Συντομα εχεις μερικες......ενδιαφερουσες μαχες:hehehe:

sc5bab.jpg