Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4081 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 20 May 2011 - 01:00

Durararararararara και τρελαίνομαι. Κλάσσεις ανώτερο από το Baccano το αφήνει χιλιόμετρα πίσω.

#4082 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 20 May 2011 - 23:04

Durararararararara και τρελαίνομαι. Κλάσσεις ανώτερο από το Baccano το αφήνει χιλιόμετρα πίσω.

Απο ενα σημειο και μετα ομως γινεται λιγο βαρετο.....Που εχεις φτασει?

sc5bab.jpg

#4083 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 21 May 2011 - 11:01

Τελειωσα χτες το Berserk..επικο!!
Μονο μεχρι το 25 επ εχει??
Τι γινεται μετα ρε παιδια??

Στο Bleach ειμαι στο 322...τελικα πολυ μπερδεμα με τα reigai...
Posted Image

#4084 †Death†Note†

†Death†Note†

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 21 May 2011 - 11:13

εχω ξαναρχισει το death note και τωρα βλεπω Runouni kensin

#4085 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 21 May 2011 - 13:51

Τελειωσα χτες το Berserk..επικο!!
Μονο μεχρι το 25 επ εχει??
Τι γινεται μετα ρε παιδια??

Στο Bleach ειμαι στο 322...τελικα πολυ μπερδεμα με τα reigai...

για Berserk συνέχισε το μάνγκα απο το 13ο volume.

εγώ επιτέλους έφτασα up to date στο one piece και συνεχίζω το KH Reborn που το είχα stalled, βλέπω και κάτι ongoing, το Steins Gate και το C πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής.

#4086 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 May 2011 - 22:40

Τελείωσα το Saikano.Ωραία σειρούλα,ίσως υπερβολικά drama για τα γούστα μου,αλλά την είδα σχεδόν σερί και μου άρεσε.Επίσης είδα τη 2η σεζόν του Kimi ni Todoke,η οποία ξεκίνησε πολύ αργά και βαρετά,και έκανε και ένα χαζό reset,αλλά έκλεισε αρκετά όμορφα.Συνεχίζει να είναι από τα top romance shows imho.

#4087 Sanji-kun

Sanji-kun

Nami-swan

• Members
  • 23 posts

Posted 24 May 2011 - 00:28

To Beelzebub το έχει δει κανείς?

#4088 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 May 2011 - 01:09

To Beelzebub το έχει δει κανείς?

Ρίξε μια ματιά στο thread του.:thatsit:

Posted Image

Posted Image

#4089 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 May 2011 - 07:57

Λοιπόν για να δούμε:

Έφτασα up-to-date με μερικές από τις καινούριες σειρές, συγκεκριμένα τα Hanasaku Iroha, AnoHana και Deadman Wonderland. Πολύ ευχαριστημένη από τα πρώτα δύο, έτσι κι έτσι από το τρίτο.

Ξανάρχισα το Ookiku Furikabutte πριν καμιά βδομάδα και το ξανάφτασα εκεί που το είχα παρατήσει (10/25). Τώρα που έχω δει το Cross Game και έχω μάθει τους κανόνες του baseball (thanks to Hanzo and Warchief :nod2:) καταλαβαίνω πολύ καλύτερα τι γίνεται και το απολαμβάνω περισσότερο. Ακόμα βέβαια προτιμώ τα κομμάτια που ασχολείται με τους χαρακτήρες, αλλά τώρα μου αρέσουν και οι αγώνες. Γενικά έχω πολύ καλές εντυπώσεις.

Ένα άλλο είναι το Sans Famille του 1977 (13/51). Εντάξει, είναι πάρα πολύ παλιό και σε σχέση με τα σημερινά μοιάζει σχεδόν σαν slideshow. Παρόλα αυτά έχει ωραίο artwork, και πολύ γεμάτη ιστορία. Διαβάζω και το βιβλίο καθώς προχωράω και βλέπω πόσο πιστό είναι. Προτείνεται για τους fan των κλασικών. Αντίθετα, το καινούριο Sans Famille είναι ξεκάθαρα anime και μάλιστα στην καλύτερη περίπτωση χαριτωμένο. Και βλακείες που είναι προτέρημα η καλή τραγουδίστρια main. Το αγοράκι στο παλιό τραγουδούσε πολύ καλύτερα.

15fkk04.jpg

#4090 Erinye Volturi Emort

Erinye Volturi Emort

little space cant say sth

• Members
  • 1 posts

Posted 24 May 2011 - 14:24

Λοιπόν δεν ξέρω από ποιο να αρχίσω... Δεν ειμαι σίγουρη για τα γούστα σας οπότε θα σας πω ποια μου άρεσαν εμένα από πρόσφατα: kore wa zombie desu ka, aria the scarlett ammo(hidan no aria), gosick κι άλλα πολλά!!!!

Edited by Nighteyes, 24 May 2011 - 15:04.
greeklish converted

#4091 leonardo

leonardo

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 24 May 2011 - 15:12

Συμφωνώ 110%, και εγώ αυτό βλέπω είναι πάρα πολύ ωραίο ειδικά τα opening/ending τραγούδια είναι εξίσου ωραία. :drink:

#4092 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 24 May 2011 - 15:57

Ναι το Durarara είναι ωραία σειρά.
Τώρα πριν λίγες μέρες τελείωσα το Angel Beats μου αίρεσαι πιο πολύ η μουσική παρά η σειρά γιατί ήταν και λίγο βαρετή αλλά μου αίρεσαι όπως τελείωσε.

#4093 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 24 May 2011 - 22:14

Μολις χτες τελειωσα το Quenn's Blade ...Καλο ηταν αν και με κουρασε το ολο θεμα.
Και σημερα ξεκιναω το Kurozuka_-_01-12_1280x720 αναλυση για να το απολαυσω καλυτερα!!!
Posted Image

#4094 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 24 May 2011 - 22:30

Αυτη την περιοδο βλεπω Chaos;Head.Ειμαι στο επεισοδιο 5 κ μεχρι στιγμης το βρισκω αρκετα ενδιαφερον λογω του γεγονοτος οτι ο πρωταγωνιστης πασχει απο delusional disorder.Δεν μπορεις να ξεχωρισεις τι ειναι πραγματικο κ τι παραισθηση.Ελπιζω στη συνεχεια να μην καταντησει γελοιο γιατι με αυτα τα Di-Swords που βλεπω αρχιζω κ ανησυχω.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#4095 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 25 May 2011 - 01:11

Ξεκίνησα χτες το Shiki (ύστερα από μία πολύωρη συζήτηση που είχα με μία κοπέλα στην σχολή για την σειρά, όπου την έχει δει και με παρότρυνε στο να την ξεκινήσω κι εγώ), προς το παρόν έχω δει μέχρι και το 8ο επεισόδιο και ομολογώ πως με πόρωσε άγρια.. λίγο η σκοτεινή ατμόσφαιρα που βγάζει λίγο τα βαμπίρια, ε δε θέλει και πολύ για να πορωθεί κανείς.... πάντως πιστεύω πως έχει να δώσει πολλά ακόμα!! 8)

Posted Image