Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3991 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 16 April 2011 - 12:59

Code Geass ..... Είμαι ηλίθιος που το βλέπω τόσο αργά ...

O_O τι έκανες τόσο καιρό ...

τσπα αυτή την φάση βλέπω level E έχει την πλάκα του δεν μπορώ να πώ αλλά προτιμάω τις κωμωδίες μου καμένες και όχι απλά καλό ψημένες XDD

είδα και το Malice@Doll 3OVA από το 2001 πολύ καλύτερα από ότι περίμενα, αρκετά σκοτεινή διάθεση και στοιχεία τρόμου και διαστροφής που δεν τα περιμένεις στην αρχή , κάτι που με εξέπληξε είναι πόσο καλά έγινε το 3D CG animation σε μια σχετικά άγνωστη δουλεία
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#3992 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 16 April 2011 - 13:28

για καλο η για κακο το λες αυτο???
Εγω ξεκινησα space adventure cobra και ειναι πολυ καλο, αν και δε το περιμενα καθολου

Για κακό δικό μου και καλό του anime, η σειρά μπήκε top 5 list όπως είναι και δεν το έχω καν τελειώσει.. Πολύ καλοφτιαγμένο anime, με κάθε επεισόδιο να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, φανταστικό scriptwriting και καλοανεπτυγμένοι χαρακτήρες!

Srsly Noname, δεν ξέρω τι έκανα όλον αυτό τον καιρό !! XD

#3993 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 April 2011 - 23:42

λοιπον, 2 σειρες που μου ειχαν κινησει το ενδιαφερον πριν χρονια, υποτιτλίζονται.

Είδα το πρώτο επεισόδιο απο τη σειρά Tokimeki Tonight. Αν και κλασσική των 80ς, εχει πολυ γελιο. Δεν ξερω αν θα συνεχιστει στο ιδιο μοτιβο αλλα αν υποτιτλιστει ολοκληρη θα τη δω σιγουρα. Μια εφηβη βαμπιρ με πατερα τον κομη δρακουλα και μητερα μια λυκανθρωπινα προσπαθει να προσαρμοστεί στο σχολειο με τους ανθρωπους. Οι χαρακτηρες κινουνται και κανουν γκριματσες συνεχως, πραγμα που βοηθα στις ξεκαρδιστικες στιγμες. Οι τιτλοι τελους ειναι απο αλλη διασταση.....

Η δευτερη ειναι η σειρα Yoiko. Mαλλον προς το ecchi τεινει, αλλα εχει μια αλφα ποιοτητα ως σειρα. Και η πρωταγωνιστρια τασσει τα στηθη της χωρις λογοκρισια! Ο λογος; Ειναι μια μαθητρια δημοτικου με καλλιστο σωμα ενηλικης και συμμετεχει σε ταξη δημοτικου. και εκει οι σκηνες ειναι ξεκαρδιστικες αλλα ισως πιο μπαναλ απο την προηγουμενη. Το οτι συμμετεχουν και παιδια δημοτικου σε σκηνες που αφορουν ενηλικες κανει το χιουμορ ιδιαιτερο. Αρκετα καλη ποιοτητα στον τεχνικο τομεα παντως. Μονο 20 επεισοδια των 10 λεπτων το καθενα οποτε αν ολοκληρωθει θα τη δω λεπτομερεστερα.

#3994 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 18 April 2011 - 16:23

Για κακό δικό μου και καλό του anime, η σειρά μπήκε top 5 list όπως είναι και δεν το έχω καν τελειώσει.. Πολύ καλοφτιαγμένο anime, με κάθε επεισόδιο να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, φανταστικό scriptwriting και καλοανεπτυγμένοι χαρακτήρες!

Srsly Noname, δεν ξέρω τι έκανα όλον αυτό τον καιρό !! XD

Αφου σου αρεσει τοσο πολυ μην δεις τη δευτερη σεζον γιατι το fanservice καταστρεφει οτι εφτιαξε η πρωτη:ballumad:

sc5bab.jpg

#3995 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 April 2011 - 17:27

Αφου σου αρεσει τοσο πολυ μην δεις τη δευτερη σεζον γιατι το fanservice καταστρεφει οτι εφτιαξε η πρωτη:ballumad:

Καλά μην ορκίζεσαι. Υπάρχει πολύς κόσμος που λάτρεψε το R2. Απλά να ξέρει ότι όσο λιγότερες προσδοκίες έχει, τόσο πιο πολύ θα του αρέσει.

15fkk04.jpg

#3996 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 April 2011 - 22:09

Τελείωσα την πρώτη season code geass και πρέπει να πω ότι σπάστηκα πολύ με ένα συμβάν που παίχτηκε στο επεισόδιο 22... μιλάμε για αποκαρδίωση όμως c_c κατά ταλλά εκπληκτικό

τη δεύτερη season ήδη την άρχισα και πρέπει να πω ότι αρχίζει πολύ καλά. Fanservice είχε και η πρώτη season οπότε δεν με πειράζει τόσο.. τα πολύχρωμα mecha που βλέπω στο opening ίσως είναι ένα θέμα αλλά θα δείξει

συμφωνώ με τις προσδοκίες, όσο μικρότερες τόσο το καλύτερο, hype was never good

#3997 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 19 April 2011 - 21:43

Τελιώνω Mononoke και πρέπει να πω πως είναι πολύ καλό! Ο_Ο
Τώρα μου κατεβάζω Natsume Yuujinchou & Reideen :)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3998 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 23 April 2011 - 21:36

Το συγκεκριμένο διάστημα πέρα απ'τα ongoing One Piece-Naruto Shippuden-Bleach-Fairy Tail-Beelzebub-Toriko που βλέπω,ξεκίνησα πρόσφατα το Katekyo hitman Reborn και μέχρι στιγμής (eps 25)μόνο καλά λόγια έχω να πω!!!Θα δείξει η πορεία βέβαια :wis:
Posted Image

#3999 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 23 April 2011 - 22:36

μoλις ξεκινησα το guyver του 2005.
το σχεδιο μου θυμιζει απιστευτα digimon savers

#4000 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 23 April 2011 - 23:42

gundam 00 1/2 seasons
Prince of Tennis
The tower of druaga
Ride back
Tokko
Ginban kaleidoscope
Kaichou wa Maid-sama
Tatakau Shisho: The Book of bantorra
Samurai x
yu gi oh
KYOU, KOI WO HAJIMEMASU ova
Tytania
Hakuouki shinsengumi kitan
Pandora's heart

εδω ειναι η λιστα με τα anime που εχω παρακολουθηση και λατρευω
http://www.otakuzone.com/zone/fantasecloud/blog/96669/index.htm
Posted Image

#4001 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 24 April 2011 - 00:11

Ασταμάτητα One Piece το οποίο το βλέπω να κρατάει ακόμα 10 χρόνια ( καλό για μας xD )

#4002 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 posts

Posted 24 April 2011 - 01:55

Μολις τελειωσα το FullMetalAlchemist Brotherhood. Παρα πολυ οραιο πολυ καλυτερο απο το πρωτο!

#4003 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 24 April 2011 - 20:22

Μολις τελειωσα το FullMetalAlchemist Brotherhood. Παρα πολυ οραιο πολυ καλυτερο απο το πρωτο!

Φυσικα αφου ειναι το original:tensai:

Μετα τη σοβαρη επιμονη ενος συγκεκριμενου ψαρικου ξεκιω ttgl!Ελπιζω να ειναι οσο καλο οσο λενε!!

Edited by iristella, 26 April 2011 - 15:45.
double post. Please use the edit button. :3

sc5bab.jpg

#4004 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 April 2011 - 14:23

Σε κάποια φάση με έπιασε βαρεμάρα στις διακοπές και είπα να θυμηθω κάνα επισόδιο του Akagi

Κατέληξα να κάνω marathon όλλη τη σειρά:hihi2:

qzMHWHd.png

#4005 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 28 April 2011 - 01:15

Βλέπω το Fairytail και πριν κάτι βδομάδες ξεκίνησα το Yozakura Quarter & το Psychic detective Yakumo αλλά λόγο φόρτισης της σχολής είχα ελάχιστο χρόνο με αποτέλεσμα να τα αφήσω για λίγο, τώρα όμως θα τα ξαναβάλω μπρος μαζί με κανα-δυο καινούργιες που έχω βάλει στο μάτι!!!:gotit:

Posted Image