Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 10:05
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 21:32

1) Gungrave . Εχω δεί μέχρι το 8. Αυτό το μαφία - μπαμ-μπαμ- partners-brothers μου αρέσει αρκετά και δεν το ηξερα οτι υπάρχει σε anime version. Για την ώρα είναι ένα τεράστιο Flashback, και ελπίζω να μην γυρίσει για κανα 2 επεισόδια στο παρόν μόνο και μόνο για να κλείσει, γιατι προτιμώ τον Grave απο τον Brandon(είσαι που εισαι αμίλητος και badass μη χαμογέλάς, απλά σκότωνε.) H ιστορία με έχει τραβήξει αρκετά, για αυτό το καλό που τους θέλω να τελειώνει.
2) Heroic Age
Space-Mecha-aliens. Παίζει να είναι η μοναδική σειρά που βλέπω και με τα 3 tags αφού δεν είμαι ιδιαίτερος φαν κανενός απο των τριών κατηγοριών. Μετά απο 6 επεισόδια το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως. Και όχι επειδή είναι "προχώ" και το φτωχό μου μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει οσα προσπαθεί να πεί.. Απλά δε λέει τίποτα! Τον βρηκαμε, τον βάλαμε στο λούκι, και ζήσαμε εμείς καλά.. Απόλυτα στάσιμο.
3) Break Blade.
Είδα και τις 4 ταινίες-ova τι στο καλο είναι, και είναι η καλύτερη σειρά με ρομποτάκια που έχω δεί μετα το Lagann. Μια ιστορία πολέμου, με ολες τις προεκτάσεις του, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και απο τις δύο πλευρές και προσεγμένη παραγωγή σε όλους τους τομείς. Ελπίζω μόνο να μην γίνει πολύ Cheesy και να κρατήσει τη σοβαρή του πλοκή.
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2011 - 22:57
Συνεχίζω ακάθεκτος αυτήν την υπέροχη σειρούλα. Μεσαιωνικό στοιχείο στο full. Το fantasy to adventure ξεχειλίζουν και πάει λέγοντας. Εξελίσσεται όμορφα η πλοκή, αν και προβλέψιμα κάτι βέβαια που δε με ενοχλεί καθόλου μα καθόλου.
Ο τομέας της μουσικής είναι αριστούργημα. Κάθομαι και απολαμβάνω τη μουσική. Κλασική, μπαλάντες, σε γιορτές και πανηγύρια μεσαιωνική και folk. Το αυτί μου παραπονιέται για οργασμούς.

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2011 - 23:01
μπλα μπλα μπλα εξαιρετικο μπλα μπλα μπλα.....
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2011 - 23:09
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2011 - 23:10
σιτ βγηκε?????ποιος που ποτε?????????Μολις άρχισα να βλεπω Supernatural The Animation και προσωπικά εντυπωσιάστηκα πολύ απο το πρώτο επεισοδιο.Στην αρχή νόμιζα οτι θα ξενέρωνα λίγο να δω τον Din και τον Sam σε anime αλλά τελικά έκανα λάθος.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 00:54
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 04:32
Έχουν subbaristei τα 4α πρώτα, και υπάρχουν και μέχρι το 6 με english dub!σιτ βγηκε?????ποιος που ποτε?????????
Εγώ ανάμεσα στα ongoing μου, άρχισα να βλέπω και Cowboy Bebop και αν και δεν είναι του στυλ μου, μου αρέσει πάρα πολύ, κυρίως γιατί μου θυμίζει έντονα το Firefly.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 04:34
On topic: Ξανάρχισα από την αρχή το TTGL ψάχνοντας για κάτι να με βγάλει από την κατάθλιψη που έπαθα από τον δυναμικό συνδυασμό Cowboy Bebop και Tokyo Magnitude 8.0, και συνδυάζω με Cromartie High και το δεύτερο μισό του Puchi Eva.
Add picking up Moyashimon to the above list. xD
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 04:43
Where woman?!!Έχουν subbariστεί μέχρι και το 9 βασικά (φρέσκο φρέσκο από το φούρνο το νέο) :3
Μόλις τσέκαρα anidb και δε λέει τίποτα >.<
Cromartie is fun, και εγώ το βλέπω atm, αλλά δεν με ξετρελαίνει κιόλας..
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 10:17
Εγώ αυτή την περίοδο τελειώνω το durarara που το είχα αφήσει κάπου στη μέση, το οποίο συνεχίζει να μου αρέσει πολύ και το tatami galaxy που μέχρι στιγμής τα σπάει από οπτικής άποψης αλλά και από υπόθεση. Είναι απίστευτα πρωτότυπο.
Ε και για χαλάρωση ξανάπιασα το k-on δεύτερη σαιζόν. Το είχα αφήσει γιατί δεν άντεχα άλλο γούτσου γούτσου αλλά τώρα που μου λειψε αρκετά το βλέπω με ευχαρίστηση <3
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 14:08
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2011 - 14:36
σιτ βγηκε?????ποιος που ποτε?????????
To είδα στο Dubhappy.
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 16:41
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 22:53
ΔΕΙΤΕ
το Nadesico.