Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3931 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 19 March 2011 - 10:05

Το Gosick αρχισα να βλεπω..(καινουργιο αλλα δεν με εντυπωσιασε...το παρατησα)
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#3932 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 20 March 2011 - 21:32

Μια και τα Ongoing ψιλοψοφήσανε με το σεισμό, είπα να πιάσω σειρές που ειχα στην ουρά(για μερικά χρόνια:hihi2:)

1) Gungrave . Εχω δεί μέχρι το 8. Αυτό το μαφία - μπαμ-μπαμ- partners-brothers μου αρέσει αρκετά και δεν το ηξερα οτι υπάρχει σε anime version. Για την ώρα είναι ένα τεράστιο Flashback, και ελπίζω να μην γυρίσει για κανα 2 επεισόδια στο παρόν μόνο και μόνο για να κλείσει, γιατι προτιμώ τον Grave απο τον Brandon(είσαι που εισαι αμίλητος και badass μη χαμογέλάς, απλά σκότωνε.) H ιστορία με έχει τραβήξει αρκετά, για αυτό το καλό που τους θέλω να τελειώνει.

2) Heroic Age
Space-Mecha-aliens. Παίζει να είναι η μοναδική σειρά που βλέπω και με τα 3 tags αφού δεν είμαι ιδιαίτερος φαν κανενός απο των τριών κατηγοριών. Μετά απο 6 επεισόδια το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως. Και όχι επειδή είναι "προχώ" και το φτωχό μου μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει οσα προσπαθεί να πεί.. Απλά δε λέει τίποτα! Τον βρηκαμε, τον βάλαμε στο λούκι, και ζήσαμε εμείς καλά.. Απόλυτα στάσιμο.

3) Break Blade.
Είδα και τις 4 ταινίες-ova τι στο καλο είναι, και είναι η καλύτερη σειρά με ρομποτάκια που έχω δεί μετα το Lagann. Μια ιστορία πολέμου, με ολες τις προεκτάσεις του, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και απο τις δύο πλευρές και προσεγμένη παραγωγή σε όλους τους τομείς. Ελπίζω μόνο να μην γίνει πολύ Cheesy και να κρατήσει τη σοβαρή του πλοκή.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3933 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 March 2011 - 22:57

Record of Lodoss War 7/13:

Συνεχίζω ακάθεκτος αυτήν την υπέροχη σειρούλα. Μεσαιωνικό στοιχείο στο full. Το fantasy to adventure ξεχειλίζουν και πάει λέγοντας. Εξελίσσεται όμορφα η πλοκή, αν και προβλέψιμα κάτι βέβαια που δε με ενοχλεί καθόλου μα καθόλου.

Ο τομέας της μουσικής είναι αριστούργημα. Κάθομαι και απολαμβάνω τη μουσική. Κλασική, μπαλάντες, σε γιορτές και πανηγύρια μεσαιωνική και folk. Το αυτί μου παραπονιέται για οργασμούς. :P Εύγε στη μουσική της σειρά. Ένας τομέας που ασυζητητί παίρνει 10/10 από μέρους μου.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3934 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 21 March 2011 - 23:01

Naruto ep.13

μπλα μπλα μπλα εξαιρετικο μπλα μπλα μπλα.....

#3935 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 21 March 2011 - 23:09

Μολις άρχισα να βλεπω Supernatural The Animation και προσωπικά εντυπωσιάστηκα πολύ απο το πρώτο επεισοδιο.Στην αρχή νόμιζα οτι θα ξενέρωνα λίγο να δω τον Din και τον Sam σε anime αλλά τελικά έκανα λάθος.

#3936 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 21 March 2011 - 23:10

Μολις άρχισα να βλεπω Supernatural The Animation και προσωπικά εντυπωσιάστηκα πολύ απο το πρώτο επεισοδιο.Στην αρχή νόμιζα οτι θα ξενέρωνα λίγο να δω τον Din και τον Sam σε anime αλλά τελικά έκανα λάθος.

σιτ βγηκε?????ποιος που ποτε?????????

#3937 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 22 March 2011 - 00:54

Άρχισα να βλέπω το πρώτο Dragonball χαράς το κουράγιο μου αλλά νταξ...Τι συγκίνηση να βλέπεις αυτό με το οποίο μεγάλωσες...

#3938 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 March 2011 - 04:32

Έχουν subbaristei τα 4α πρώτα, και υπάρχουν και μέχρι το 6 με english dub!

Εγώ ανάμεσα στα ongoing μου, άρχισα να βλέπω και Cowboy Bebop και αν και δεν είναι του στυλ μου, μου αρέσει πάρα πολύ, κυρίως γιατί μου θυμίζει έντονα το Firefly.

Posted Image

#3939 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 March 2011 - 04:34

Έχουν subbariστεί μέχρι και το 9 βασικά (φρέσκο φρέσκο από το φούρνο το νέο) :3

On topic: Ξανάρχισα από την αρχή το TTGL ψάχνοντας για κάτι να με βγάλει από την κατάθλιψη που έπαθα από τον δυναμικό συνδυασμό Cowboy Bebop και Tokyo Magnitude 8.0, και συνδυάζω με Cromartie High και το δεύτερο μισό του Puchi Eva.

Add picking up Moyashimon to the above list. xD

#3940 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 March 2011 - 04:43

Έχουν subbariστεί μέχρι και το 9 βασικά (φρέσκο φρέσκο από το φούρνο το νέο) :3

Where woman?!!
Μόλις τσέκαρα anidb και δε λέει τίποτα >.<

Cromartie is fun, και εγώ το βλέπω atm, αλλά δεν με ξετρελαίνει κιόλας..

Posted Image

#3941 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 March 2011 - 10:17

Εδώ dear :333

Εγώ αυτή την περίοδο τελειώνω το durarara που το είχα αφήσει κάπου στη μέση, το οποίο συνεχίζει να μου αρέσει πολύ και το tatami galaxy που μέχρι στιγμής τα σπάει από οπτικής άποψης αλλά και από υπόθεση. Είναι απίστευτα πρωτότυπο.

Ε και για χαλάρωση ξανάπιασα το k-on δεύτερη σαιζόν. Το είχα αφήσει γιατί δεν άντεχα άλλο γούτσου γούτσου αλλά τώρα που μου λειψε αρκετά το βλέπω με ευχαρίστηση <3

xbJ3b2w.jpeg

#3942 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 posts

Posted 22 March 2011 - 14:08

Αυτές τις μέρες βλέπω το Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou, το οποίο προς μεγάλη μου έκπληξη φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και με προοπτικές να βγάλω πολλά γούστα, αφού ήδη από το πρώτο επεισόδιο άρχισε να χώνει.

sigpic14881_9.gif

#3943 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 22 March 2011 - 14:36

To είδα στο Dubhappy.

#3944 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 23 March 2011 - 16:41

Παράτησα το Dragonball (το οποίο το έχω δει πολλάκις) και άρχισα το Samurai Champloo...εντυπώσεις..οι χειρότερες

#3945 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 24 March 2011 - 22:53

Μόλις τελείωσα το Nadesico.

ΔΕΙΤΕ
το Nadesico.