Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3661 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 18 October 2010 - 22:59

TTGL :Ειμαι στην μεση καλο ειναι .Αλλωστε GAINAX FTW

Seikonn no Qwaser:Μετριο αξιζει μονο γιατι ο πρωταγωνιστης βυζαινει μες στην μεση της μαχης :P

Panty & Stocking :Απλα EPIC
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3662 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 October 2010 - 04:56

Αυτές τις μέρες κάθισα και τελείωσα επιτέλους το Lain μετά από 6 χρόνια....Καλό αλλά υπερεκτιμημένο.
Έσκασα και το 3ο rewatch του επικού Haibane Renmei μετά και ευτυχώς στάνιαρα!

Ξαναέπιασα και Ghost Hound, είμαι στο 7 so far, και το έχω λατρέψει. Είναι το μόνο ανιμέ που έστω και για λίγα δευτερόλεπτα πραγματικά με ανατρίχιασε. Πολύ καλή δουλειά.
Από ongoing τα κλασσικά, είδα και Kuragehime που απλά τα σπάει.
Καλά θα μας πάει πάντως αυτή η σεζόν από ongoing. Και μόνο τα Kuragehime, Panty & Stoking και Soredemo Machi wa Mawatteiru είναι αρκετά για να μου φτιάξουν το φθινόπωρο.

Posted Image

#3663 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 20 October 2010 - 12:55

Προσφατα άρχισα το NaNa το οποίο απλά ως τώρα το βρίσκω πραγματικά υπέροχο anime!!
Ανετα μπαίνει στα 10 αγαπημένα μου αν συνεχίσει να μου αρέσει τόσο!!+ είμαι στην μέση του clannad ακομα το οποίο είναι επίσης πολύ ωραίο απλά νομίζω οτι η πλοκή ειναι κάπως αργή για μένα και γιαυτό το λόγο και το βλέπω περιστασιακά...αλλά αξίζει να το δω μέχρι το τέλος.
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3664 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 20 October 2010 - 18:39

Χθες είχανε εδώ προβολή ongoing anime και είδα από 2 επεισόδια από:
-Soredemo Machi wa Mawatte Iru
-Panty & Stoking
-ΜΜ!
-Shinryaku! Ika Musume

Όλα πλην του τελευταίου μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά ωστέ να δω και τα υπόλοιπα, κάτι το οποίο θα το κάνω κατά 83%. Πέρα από αυτά έχω και μια τεράστια λίστα από σειρές που μου έχουν προτείνει την οποία πρέπει να μικρύνω (μέσα είναι και το Clannad, μου είπαν πως αξίζει).
Αυτή τη περίοδο είδα Lain και Boogiepop Phantom αλλά μάλλον θα τα ξαναδώ για να σιγουρευτώ ότι δεν έχασα τίποτα, αλλά θετικές κριτικές προς το παρόν. Τώρα βλέπω Kaiba και K-ON (ένα σοβαρό κι ένα χαλαρό) και όσον αναφορά το πρώτο, δεν ξέρω αν θα αντέξω να δώ 3ο anime που παίζει με αναμνήσεις σερί :sigh2:, μάλλον θα το ξαναπιάσω αργότερα....
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#3665 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 24 October 2010 - 20:37

επιτελους!!! τελειωσα τη σειρα του Patlabor!!! οποτε μου μενουν αλλα 16 ova και 3 ταινιες... :zetsubou:

σκεφτομαι να δω και κατι αλλο για να να ξελαμπικαρω...
ειμαι αναμεσα στο Le Chevalier D'Eon, στο Witch Hunter Robin και στο Desert Punk... λογικα θα διαλεξω με κορωνα/ γραμματα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3666 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 24 October 2010 - 22:43

To 2o imo serestrum, ειδικά αν θέλεις να δεις κάτι που τουλάχιστον έχει at least style και cult στοιχεία...

ontopic : currently watching : nothing atm, αν και πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσω με το tutu...
Γενικά μου κόπηκε η ανιμε όρεξη.. Έχουν οι καιροί γυρίσματα...

Edited by Radagast, 26 October 2010 - 17:16.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3667 Kenichi

Kenichi

Stronger Master

• Members
  • 15 posts

Posted 26 October 2010 - 12:24

Είμαι στο Kenichi στο επεισόδιο 22.Είναι φοβερό.Το καλύτερο Anime που έχω δει μέχρι τώρα(Όχι πως έχω δει πολλά αλλά έχω ξεκινήσει να βλέπω :P)

#3668 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 October 2010 - 16:01

Είμαι στο Kenichi στο επεισόδιο 22.Είναι φοβερό.Το καλύτερο Anime που έχω δει μέχρι τώρα(Όχι πως έχω δει πολλά αλλά έχω ξεκινήσει να βλέπω :P)

Γίνομαι λίγο κακός αλλά είναι απ' τα χειρότερα που έχω δει... Έφαγε ομόφωνο drop κάπου στο 10-12 μαζί με τον μικρό μου brother (ούτε αυτός το άντεξε τόσο προβλέψιμο σενάριο + παιδικό humor).
Anyway δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκετε πρέπει να είναι απ' τις ελάχιστες φορές που αισθάνθηκα πως χάνω τον χρόνο μου τόσο πολύ... :blurah5:

PS : Απλά για να μην ακούγονται μονάχα οι "the best" γνώμες για ένα μάλλον υπερβολικά υπερτιμημένο action shounen anime... Σε τελική αν θέλω humor της προκοπής, και action, χίλια χρόνια να συνεχίσω το απρόβλεπτο gintama...

Edited by Radagast, 26 October 2010 - 17:14.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3669 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 26 October 2010 - 16:42

εμ εγώ είδα το B gata h kei μετριο με έτρωγε να δω τι θα γίνει στο τέλος
:awww:

#3670 Kenichi

Kenichi

Stronger Master

• Members
  • 15 posts

Posted 27 October 2010 - 13:48

Γίνομαι λίγο κακός αλλά είναι απ' τα χειρότερα που έχω δει... Έφαγε ομόφωνο drop κάπου στο 10-12 μαζί με τον μικρό μου brother (ούτε αυτός το άντεξε τόσο προβλέψιμο σενάριο + παιδικό humor).
Anyway δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκετε πρέπει να είναι απ' τις ελάχιστες φορές που αισθάνθηκα πως χάνω τον χρόνο μου τόσο πολύ... :blurah5:

PS : Απλά για να μην ακούγονται μονάχα οι "the best" γνώμες για ένα μάλλον υπερβολικά υπερτιμημένο action shounen anime... Σε τελική αν θέλω humor της προκοπής, και action, χίλια χρόνια να συνεχίσω το απρόβλεπτο gintama...

Ίσως να φταίει φίλε μου το ότι δεν έχω δει πολλά Anime.Εμένα μ'αρέσει αρκετά και θα το τελειώσω :P

#3671 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 29 October 2010 - 11:41

εγώ αυτήν την περίοδο βλέπω το one piece,είμαι στο επεισόδιο 334.
Επίσης βλέπω το Girls Bravo με μία φίλη μου και το Elfen Lied.
και bleach που και που,αλλά το έχω ψιλοβαρεθεί.

#3672 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 29 October 2010 - 14:51

βλέπω one piece και fma brotherhood.
Για το πρώτο που είναι τ'αγαπημένο μου έχω απογοητευτεί στα τελευταία επεισόδια. Δεν χαλάνε αυτά όμως τη γενική εικόνα του.:run:
Το δεύτερο όλα τα λεφτά ,είμαι στο 19 και απορώ τι άλλο θα δω ακόμα...

2po6sfa_jpg.gif

#3673 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 29 October 2010 - 19:11

Συνεχιζω το Bleach και ξεκινησα το Fate Stay Night & Togainu No Chi...
Posted Image

#3674 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 31 October 2010 - 15:57

Ολοκλήρωσα το Tokyo Magnitude 8, ένα anime με αρκετές διακρίσεις και καλές κριτικές. Όντως έχει αρκετό ενδιαφέρον και έχει κάποιες αρκετά ρεαλιστικές σκηνές. Οι δραματικές κορυφώσεις δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακές, ίσως και εξαιτίας της μουσικής που μάλλον ήταν αδιάφορη σε όλη την σειρά.
Πάντως πάει αργά, θα μπορούσε να ήταν λίγο γρηγορότερo. Το πήγαιναν μάλλον για suspense αλλά δε τους βγήκε στο θέμα της ροής. Επίσης εφόσον η σειρά υποτίθεται ότι είναι ρεαλιστική, περίμενα ποιο ακραία παραδείγματα συμπεριφοράς. Ώρες - ώρες νόμιζα ότι έβλεπα άσκηση σεισμού και όχι την ρεαλιστική περιγραφή μιας καταστροφικής κατάστασης. Επίσης, η σειρά ανέδειξε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη των Ιαπώνων, αλλά δεν είχε την παραμικρή αναφορά στα φαινόμενα βανδαλισμού, κλοπών και βιασμών που πάντα συνοδεύουν λίγο ή πολύ τέτοιες καταστροφές. Τέλος, τα δύο τελευταία επεισόδια, θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά ως προς τον ένα πρωταγωνιστή. Θα προτιμούσα να έβλεπα την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του από την οπτική των παρατηρητών του και όχι από την οπτική του ίδιου, βιωματικά. Αλλά γούστα είναι αυτά.
Γενικά είναι μια καλή σειρά, που σε κάποια σημεία χάνει. Μπορεί βέβαια να ήταν και ένας αναγκαίος συμβιβασμός και συνειδητή επιλογή της να χάσει ρεαλιστικά σε αυτά τα σημεία, γιατί ήθελε περισσότερο να είναι διδακτική και αναφορική στην όλη κατάσταση.
Την προτείνω πάντως, σε καμιά περίπτωση δεν την λες "χάσιμο χρόνου"

#3675 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 November 2010 - 00:22

Επιτελους αρχιζω nodame cantabile finale! Δε μπορω πλεον να το καθυστερω :P Τι να κανουμε θα τελειωσει και αυτη η σειρα :(

Ειδα το επ 00 ( εισαγωγικο or w/e ) και ειμαι σιγουρος πως και αυτη η season θα ειναι τελεια.

Επισης επιασα 2η season astro fighter ( αλλη μια εξαιρετικη / γαματη / απιστευτη / etc σειρα ) και παει και αυτη δυστυχως για τελειωμα.

για τα λοιπα ongoing

||
||
||
\||/
\/