Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 10 October 2010 - 19:21

Posted 10 October 2010 - 19:28
Ποροθηκα με Yu gi oh series <3
Και αρχισα το GX και το 5D's μαζι και οποτε να ναι βλεπω το ενα και οποτε να ναι το αλλο...
Και μολις τελειοσω αυτα θα αρχισω το πρωτο...
Φίλε, πρίν το GX και τα 5DS, ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ 5 seasons Yugi Oh. Duelist Kingdom, Battle City, Virtual Reality (?), Awaken the Dragons και η 5η δεν θυμάμαι πως λέγεται. Μιλάμε για 224 επεισόδια. Ετοιμάσου για πολύ πράμα. Δεν είναι νέτα σκέτα και ξερά, απλά το πρώτο...
Posted 10 October 2010 - 19:35
Φίλε, πρίν το GX και τα 5DS, ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ 5 seasons Yugi Oh. Duelist Kingdom, Battle City, Virtual Reality (?), Awaken the Dragons και η 5η δεν θυμάμαι πως λέγεται. Μιλάμε για 224 επεισόδια. Ετοιμάσου για πολύ πράμα. Δεν είναι νέτα σκέτα και ξερά, απλά το πρώτο...
Μπορει να ειναι πολλα επεισοδια οι πρωτες σειρες αλλα ειναι σαφως πιο σοβαρες και αξιολογες απο το Gx και το 5ds οποτε θα τις απολαυσει πολυ περισσοτερο...

Posted 10 October 2010 - 20:13
Μπορει να ειναι πολλα επεισοδια οι πρωτες σειρες αλλα ειναι σαφως πιο σοβαρες και αξιολογες απο το Gx και το 5ds οποτε θα τις απολαυσει πολυ περισσοτερο...
Αυτό το πιστεύω κι εγώ. Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου οι νέες αυτές σειρές, υποκειμενικότατα ωφείλω να ομολογήσω. Το όλο concept με τα παιδάκια, την ακαδημία, τον τοιούτο (κρίνοντας από την φωνή και τρόπους) καθηγητή με το golem, και τις υποκειμενικά αηδίες με heroes και παιχνίδια για παιδάκια, ήταν ικανά για να με συνταξιοδοτήσουν πρώιμα και από το άνιμε και από το παιχνίδι με τις κάρτες. Τις πρώτες 5 σειρές τις θεωρώ επικές. Παρ' όλο που και η ελληνική και η αγγλική έκδοση ήταν πίτα στο censorship, τη λογοκρισία, την αντικατάσταση σκηνών που ήταν disturbing με χλιαρές @@ριές και αντί για βρισιές κτλ έλεγε μόνο "θα σε στείλω στον κόσμο των σκιών", ή την αφαίρεση βίαιων σκηνών με φασιστική ακρίβεια (ο μάρικ με την πλευρά του σκήπτρου που ήταν σαν λεπίδα έγδαρε την πλάτη του πατέρα του και τον σκότωσε καρφώνοντάς το με αυτό, δεν τον "έστειλλε στον κόσμο των σκιών" με το μαγικό του άγγιγμα...) και άλλα πολλά. Ή το ότι οι κάρτες με τους δαίμονες μετονομάστηκαν σε άλλη κατηγορία, επειδή γρίνιαξαν άσχετοι θρησκόληπτοι, μπερδεύοντας το παιχνίδι το αληθινό χωρίς να υπάρχει λόγος.
Είναι λίγο εκτός θέματος, αλλά αν κάποιος γνωρίζει που και πως βρίσκει κανείς τις πρώτες 5 σειρές japanese με english subs, όπως επίσης και το ανόθευτο μάνγκα, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Πραγματικά το 1/4 της σειράς δεν έχει λογική συνέχεια και συνοχή, με τόσο κουτσούρεμα και πετσόκομα που τόσο αδικαιολόγητα έχει φάει. (για να μπορούν να το προβάλλουν και σε άτομα κατηγορίας παιδιών προφανώς...)
Posted 10 October 2010 - 20:22
Για να μην βγαινουμε off topic και γεμιζουμε με ασχετα πραγματα το thread ας συνεχισουμε την συζητηση στα προφιλ μας....

Posted 15 October 2010 - 19:45
με τους ρυθμους μου θα βλεπω μεχρι τελος νοεμβριου...
σιγουρα θα δω και κατι αλλο μαζι για να μην βαρεθω!
παλι καλα η σειρα ειναι πολυ καλη. χιουμορ αρκετα καλο, χαρακτηρες που κανουν τη δουλεια τους. αυτο που λατρευω ομως στη σειρα ειναι οτι ενω εχει πολλα χαζοχαρουμενα επεισοδια ξαφνικα σου πεταει στη μουρη κατι επικουρες με μια εκπληκτικη noir ατμοσφαιρα και σε καρφωνει στην οθονη! επισης ο Captain Goto. Η Μορφη.
μακαρι στη συνεχεια να αποκτησει ενα μεγαλο και σοβαρο σεναριο γιατι εχει τις προοπτικες για κατι τετοιο, αν και χλωμο το κοβω. >_<
Posted 15 October 2010 - 20:16
*waving intensifies*
Posted 15 October 2010 - 21:53
Μόνο τα Σαββατοκύριακα δεν το βλέπω γιατί τότε πιάνω τα ongoing. Από αυτά έχω ξεχωρίσει τα Panty & Stocking, Ore no Imouto, Bakuman και Kuragehime. Και κάπως καταφέρνω και δεν παραμελώ το διάβασμα.

Posted 15 October 2010 - 22:45
εβαλα να δω τι παιζει με sekirei γιατι το παραεχω σοβαρεψει το προγραμμα,αλλα μετα το kissxsis μου φαινεται υπαρχει το χαος...
Kai γω αυτο ξεκινησα τωρα...αντε να δουμε τι παιζει..
αλλα καταβαζω και το fate-stay night:blingeye2:

Posted 15 October 2010 - 22:59
Posted 16 October 2010 - 22:08
Ειναι το ανιμε που εχει επηρεασει σε μεγαλο βαθμο τα μετεπειτα shounen.Το πρωτο επεισοδιο θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη μου.Ειδικα η σκηνη στην οποια ο Yusuke συνειδητοποιει τον αντικτυπο που ειχε ο θανατος του στο κοινωνικο του περιβαλλον.
Posted 16 October 2010 - 23:38
Cowboy Bebop - Πάρα πολύ ωραίο με απίστευτη ατμόσφαιρα και μουσική και έναν too cool for school spike. <3
Posted 18 October 2010 - 21:53
Posted 18 October 2010 - 21:56
5 επς εμειναν
[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]