Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3631 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 03 October 2010 - 00:18

Tελειωσα umineko no naku koro ni κ εχω μεινει μ@λακας.

Πολυ ωραιο ανιμε αλλα επρεπε να φτασω στο τελευταιο επεισοδιο για να καταλαβω τ γινεται κ μην αναφερω οτι το τελος ηταν πολυ ακυρο. xD

Ξερει κανεις μηπως εχουν βγει ova's?

OVAs δεν υπάρχουν και σιγά μη βγουν με τέτοιο πάτο που έπιασε στις πωλήσεις.

Συνεχίζεται όμως στο visual novel, που σου το προτείνω ανεπιφύλακτα. Μάλιστα, θα σε συμβούλευα να το πιάσεις από την αρχή, μιας και τα γεγονότα παρουσιάζονται πολύ πιο ωραία και ολοκληρωμένα, με περισσότερες λεπτομέρεις και καλύτερη ατμόσφαιρα.

15fkk04.jpg

#3632 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 03 October 2010 - 10:00

Βασικά αν θες να καταλάβεις τι γίνεται στο Umineko,ΠΡΕΠΕΙ να πιάσεις το Visual Novel...To anime όσο και αν μου αρέσει και μένα,είναι ένας αχταρμάς...

#3633 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 03 October 2010 - 10:48

Okie, ευχαριστω!

Posted Image

#3634 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 04 October 2010 - 10:24

Hayate no Gotoku 20/52
αν εξαίρεση κανεις τα συνεχόμενα beeeb που στις 10 λέξης οι 9 είναι beeb:kakaka:
,καλούτσικο είναι.

#3635 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 October 2010 - 00:54

δυστυχως πολλα. Εκει που ειχα καταφερει να τελειωσω μια δυο σειρες ξεκινησα και γω δε ξερω ποσες απο αυτη τη season.

||
||
||
||
||
\||/
\/

#3636 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 October 2010 - 01:10

^ What he said..
Εγώ αρχίζω περίπου 5 anime ανά σεζόν και καταλήγω να παρακολουθώ τα 3 και να τελειώνω το 1. Φέτος αρχίσαμε περίεργα σε μια σεζόν που δεν έχει τα πολλά υποσχόμενα σε σχέση με αυτά των περασμένων (πχ οι σειρές του 2009-2010 που είχαν πολλά διαμάντια), διότι δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά και έχω ήδη αρχίσει περίπου 5 σειρές και αναμένω πρώτα επεισόδια από περίπου άλλες 5. Και είχα και τη φαεινή ιδέα να ξαναξεκινήσω παλιές σειρές (lain, kaiba, technolyze) και έχω μπουρδουκλωθεί σε μια θύελα anime και δεν νομίζω να τελειώσω και τίποτα από όλα αυτά.
Αναφορικά τα πιο πρόσφατα:
Ore no Immouto...,Bakuman, Panty & Stocking, Yondemasuyo Azazel san, Otome Youkai Zakuro, Psychic Detective Yakumo
Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε με αυτά τα δίχτυα τελικά...

Posted Image

#3637 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 06 October 2010 - 10:42

Sailormoon Super S-τα λογια ειναι περιτα-έτσι για να θυμηθω και λιγο τα παιδικα μου χρονια...

#3638 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 06 October 2010 - 20:29

Sora No Otoshimono:flying panties...ROCK!!

#3639 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 06 October 2010 - 23:49

Πριν ~2 βδομάδες ξεκίνησα και έφτασα το School Rumble μέχρι το επ 10.

Από τα πιο βαρετά πράματα που έχω δει εδώ και καιρό, ούτε καν χαμογέλασα σε κάποια σκηνή.
Αφού αποφασίσατε να κρατήσετε το σενάριο όσο πιο απλό γίνεται και να επικεντρωθείτε στην κωμωδία, κάντε το σωστά. -___-

Dropped, περίμενα κάτι καλό μετά από τόσα που άκουγα, πλήρης απογοήτευση.

Σε μια περίεργη κατάσταση είναι και το Saikano, το είχα ξεκινήσει τέλη καλοκαιριού 2009 και το άφησα κάπου στο 7ο επεισόδιο, επίσης βαρετό και το σχέδιο δε βοηθούσε.
Το ξαναέπιασα πριν κάτι μέρες και κάτι πάει να γίνει, ελπίζω τα κουραστικά πρώτα εψ όντως να οδηγήσουν σε κάτι συναισθηματικά δυνατό.

HnH5aB0.jpg

#3640 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 06 October 2010 - 23:55

Το Fate Stay Night - Unlimited Blade Works,μου φαίνεται πως δεν έχει λόγο ύπαρξης..........

Posted Image

#3641 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 07 October 2010 - 08:14

Hetalia: Axis powers. Πώς δεν έγινε διπλωματικό επεισόδιο με την Ιταλία για αυτό;; Μας έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι Γιαπωνέζοι πάντως... :canthelp:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3642 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 09 October 2010 - 22:19

Street Fighter II V
Μια εκδοχη των νεανικων περιπετειων του διδυμου Ryu-Ken.Αρκετα καλο για τα γουστα μου.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3643 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 09 October 2010 - 22:36

Neo Genesis Evangelion: no coomments....Honestly still cant describe if i love it or hate it though i am in the middle of ep 21
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3644 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 10 October 2010 - 18:59

Dragonball Kai, δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι η επανέκδοση των Z επεισοδίων αλλά πιστότερα στο μάνγκα, χωρίς φίλερ, και με πολύ πιο συμμαζεμένο αριθμό επεισοδίων αφηγείται την ιστορία των τριών Saga. Fairy Tail, καινούριο (αν δεν απατώμαι), το γνωστό άγνωστο διαμαντάκι. Naruto Shippuden, κορυφαίο, όμως αντί να γίνεται χαρούμενο και carefree σαν την πρώτη σειρά, σοβαρεύει, τραγικοποιείται και οι όροι καλοί/κακοί παύουν να σκιαγραφούν απόλυτα τους χαρακτήρες. Επίσης με τις αποκαλύψεις που γίνονται, πολλοί χαρακτήρες που θεωρούνταν στυγνοί εγκληματίες και remorseless murderers, βγαίνουν πιο αθώοι και πονεμένοι κι από individuals όπως ο Gaara, ο Pain, ο Naruto κτλ. Και τα χωριά που το φυσάνε για την ειρήνη, τα "χρηστά ήθη" και το καλό όλων των σινόμπι τους, αποδεικνύονται πίτα στη διαπλοκή, τις ίντριγκες, τις συνωμοσίες, ill-willed συμβούλους που μου θύμισαν καταστάσεις βασιλείου από Berserk κτλ.

Arakawa Under the Bridge (x?) 2nd season... Μέχρι στιγμής έβγαλλε ένα επεισόδιο, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Το 1 ήταν έξυπνο, φιλοσοφημένο, απατηλό (στην αρχή όποιος το βλέπει μπορεί να νομίσει πως πρόκειται για τρελλή και Psycho καφρίλα δίχως όρια, αλλά ΔΕΝ είναι...) και δίνει κάποια, μαθήματα "ζωής", συμπεριφοράς/τρόπων (π.χ. μην κρίνεις κάποιον από την εμφάνιση ή τις ιδιαιτερότητές του για να τον χαρακτηρίσεις συλλήβδην άχρηστο, καρμίρη, No lifer και τα συναφή, γιατί μπορεί να εκπλαγείς, και να ρεζιλευτείς συνάμα, όταν διαπιστώσεις ότι οι ικανότητές του είναι ανώτερες από αυτές που καυχιέσαι ότι έχεις εσύ), σχέσεων μεταξύ ανθρώπων κτλ. Δέν είναι για όλους, το παραδέχομαι. Είναι όμως... ιδιαίτερο. Και αν κάποιος ξεκινήσει να το παρακολουθεί χωρίς προκατάληψη, πολύ καλό.

Edited by DRAGONBALL1985, 10 October 2010 - 19:24.

#3645 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 10 October 2010 - 19:18

Ποροθηκα με Yu gi oh series <3

Και αρχισα το GX και το 5D's μαζι και οποτε να ναι βλεπω το ενα και οποτε να ναι το αλλο...

Και μολις τελειοσω αυτα θα αρχισω το πρωτο...
Posted Image