Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3616 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 September 2010 - 01:49

τελειωσα το berserk.... τρομερη σπλατερια αλλα δεν μπορω να συνδεσω το 1ο επισοδειο με ολη την σειρα γενικα!!!

Don't worry το παθαίνουν πολλοί... Εγώ γενικά προτείνω να το σκιπάρουν και να βλέπουν μόνο τα υπόλοιπα... Προσωπική άποψη... (τα ίδια λέω και στο gungrave-εκεί έχει και σποιλερς...:redcard2:)

Κατά τα άλλα αν θες πολλά περισσότερα details, πάνε στο manga που είναι απείρως μεγαλύτερο σε έκταση... Και πάλι πάντως μη νομίζεις πως τελειώνει. Kαι ongoing είναι, και δεν φαίνεται να τελειώνει, αλλά και δεν φαίνεται να μας λύνει και απορίες όσο προχωράει... περισσότερο "γεννάει" απορίες παρά λύνει, οπότε read it at your own risk.

Το arc του manga που έγινε anime πάντως, είναι για μένα και το "golden arc" του manga, μακράν το καλύτερο μέρος του δηλαδή, οπότε για μένα εύστοχα διαλέξαν αυτό για να κάνουν animated...

Το artwork του manga επίσης, είναι κορυφαίο για το είδος...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3617 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 26 September 2010 - 05:51

Εγώ μόλις τελείωσα το Higurashi no Naku Koro Ni, και ξεκίνησα το Kai (2η σεζόν). Μέχρι στιγμής το έχω απολαύσει, η ιστορία, οι χαρακτήρες, η απότομες μεταβάσεις, το "δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει" κτλ μην κάνω και κανά spoiler κατά λάθος. Ελπίζω μόνο να μην με ξενερώσει το τέλος του. Έχω δει 2 επεισόδια και συνεχίζω ακάθεκτος.

Επίσης έχω αφήσει στο 10 επεισόδιο το Tenjou Tenge, αλλά μάλλον θα το αφήσω προς το παρόν διότι δεν μου έχει τραβήξει τόσο το ενδιαφέρον...
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#3618 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 27 September 2010 - 00:56

Μολις τελειωσα το Yomigaeru Sora:Rescue Wings και με αφησε με θετικοτατες εντυπωσεις.Πραγματικα καλη σειρα.Ρεαλιστικο οσο λιγα και με πολυ συμπαθητικο cast.Εκτος των διασωσεων και το slice of life μερος της σειρας ηταν πολυ εξυπνα παρουσιασμενο και δεν με κουρασε ουτε λεπτο.Οι αντιδρασεις των ανθρωπων πολυ πειστικες. "emotional realism" στα καλυτερα του.

Θα μου μεινει ειδικα ο Major Hongou,η ατακα "Kochira Hellios seven eito" και το πολυ καλο ost.Φοβερη σκηνη επισης το τελος του επεισοδιου 7 στο καραοκε.Προτεινετε σε ολους που απολαμβανουν ενα καλο slice of life με αρκετα πιο professional setting και στιλ αυτη τη φορα.

Επισης στο release των Froth Bite υπαρχει και ενα βιντεακι,σαν promo κατι, ενος Rescue Angel.Κατι σαν sequel δηλαδη.Well απο οτι εψαξα δεν βρηκα καποια ανακοινωση για κυκλοφορια του αλλα σιγουρα θα μου αρεσε μια τετοια προοπτικη.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#3619 Angelkiss

Angelkiss

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 27 September 2010 - 03:18

τελειωσα το berserk.... τρομερη σπλατερια αλλα δεν μπορω να συνδεσω το 1ο επισοδειο με ολη την σειρα γενικα!!!

Διαβασε το μανγκα και θα καταλαβεις απλα το 1ο επεισοδιο ειναι απο το μελλον πολυ μετα απο την αποκαλυψη που εγινε αν διαβασεις θα καταλαβεις ειναι πολυ ωραιο και το μανγκα κ το ιδιο ενδιαφερον!

#3620 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 27 September 2010 - 03:45

Eγω βλεπω Full metal Panic. Στο TSR ειμαι. Πολυ καλη σειρα. Ακομα και το Fumoffu ειχε τρελο γελιο.

Edited by Kenny, 27 September 2010 - 09:20.
reply to deleted post deleted

#3621 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 September 2010 - 09:45

Sakigake! Otokojuku High School 7/34 .Eναλλακτικός τίτλος:Ο Κενσίρο όταν ήταν μικρός και πήγαινε σχολείο.Μιλάμε για πολύ αντρίλα.Όπως λέει και ο πρωταγωνιστής «that kind of guts can only be found in Ototkojuku»

#3622 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 September 2010 - 20:06

Gyagu Manga Biyori 3

Κωμωδία με πολύ καμμένα αστεία. Πεντάλεπτα επεισοδιάκια με άφθονη τρέλα.

Legend Of Galactic Heroes

Στην αρχή είμαι ακόμα και αυτό που κρατάω είναι οι μάχες. Είναι σαν παιχνίδι σκακιού που παίζεται στο διάστημα.

#3623 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 28 September 2010 - 17:43

Διαβασε το μανγκα και θα καταλαβεις απλα το 1ο επεισοδιο ειναι απο το μελλον πολυ μετα απο την αποκαλυψη που εγινε αν διαβασεις θα καταλαβεις ειναι πολυ ωραιο και το μανγκα κ το ιδιο ενδιαφερον!

να σε ρωτησω αφου στο τελος
Spoiler:

πως γινεται να συνεχιζει στο μανγκα???? ή θελεις να μου πεις οτι εχει περισσοτερα πραγματα???
:joyful:

on topic

τωρα βλεπω xam'd: Lost Memories 22 επ βλεπεται ανετα μπορω να πω αλλα εχει αργη πλοκη.....
Posted Image

#3624 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 posts

Posted 29 September 2010 - 13:27

Εχθες τελειωσα το Seikon no Qwaser.Γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενη γιατι δεν ηταν απλα αλλο ενα ecchi που θα το δεις απλα για να περασει η ωρα.Η πλοκη ηταν αρκετα καλη, ο κυριος χαρακτηρας ακριβως ο τυπος που μ'αρεσει και το σχεδιο παρα πολυ καλο...Ισως ημουν απο τους λιγους παντως που καθησαν να το δουν απλα γιατι ενδιαφερθηκαν για την πλοκη.Εκει που ειχα ενστασεις ηταν στην χρηση τησ Χριστιανικης Θρησκειας σε ανιμε η οποια ηταν τοσο παραποιημενη που καταντουσε βλασφημο..Παντως τα νταρκ στοιχεια δεν ελειπαν και δεδομενου πως εχει μονο 24 επισοδεια, το προτεινω ανεπιφυλακτα!
Posted ImageFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#3625 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 September 2010 - 21:23

Μετά από μία αιωνιότητα και μία ημέρα, αποφάσισα να δω anime σειρά. Και διάλεξα το Gungrave. Πρώτο επεισόδιο και δηλώνω ότι θα το συνεχίσω σίγουρα. Αν και έγω spoilerιαστεί για τη συνέχεια, δε μειώνει την ευχαρίστηση στο ελάχιστο.

Posted Image

#3626 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 30 September 2010 - 15:23

Μετά από μία αιωνιότητα και μία ημέρα, αποφάσισα να δω anime σειρά. Και διάλεξα το Gungrave. Πρώτο επεισόδιο και δηλώνω ότι θα το συνεχίσω σίγουρα. Αν και έγω spoilerιαστεί για τη συνέχεια, δε μειώνει την ευχαρίστηση στο ελάχιστο.

Εξαιρετική επιλογή!

Για να μην κάνω διπλό post αυτή την στιγμή βλέπω:
1) Το εξαιρετικό Bubblegum Crisis το οποίο συνιστώ σε όλους τους fan των 80's. Εκπληκτικό OST, μία από τις καλύτερες εναρκτήριες σκηνές που έχω δει ποτέ, πάρα πολύ καλό σχέδιο κι animation κι ένα όμορφο scifi/mecha σκηνικό.
2) Το Hajime no Ippo για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια και θέλω να το τσεκάρω.
Δεν θα το κρίνω από τα πρώτα του επεισόδια μιας κι είναι αρκετά μεγάλη σειρά. Είμαι στην αρχή ακόμα, αλλά δείχνει πολύ ενδιαφέρον.
3) Είπα να δω και το Getter Robo Armageddon μιας κι είχα δει το Shin Getter Robo και μου άρεσε πολύ αλλά δεν μπορώ να πω πως με κέρδισε μέχρι στιγμής. Όχι τόσο για τον τεχνικό τομέα, μιας και το
Shin Getter Robo δεν διεκδικούσε δάφνες εκεί, αλλά πιο πολύ για την ιστορία του που μέχρι στιγμής μου φαίνεται λίγο "ότι να 'ναι".

Edited by Anakin Skywalker, 02 October 2010 - 12:24.

Posted Image

Posted Image

#3627 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 October 2010 - 21:10

Ξεκίνησα το Phantom: Requiem for the Phantom.

Ακολουθεί το κλασικό hitman-with-amnesia μοτίβο της Bee Train (βλ. Noir, Madlax, El Cazador de la Bruja), αλλά η πολυπλοκότητα των αποστολών, η δράση, οι διάλογοι και οι μικρολεπτομέρειες στον χειρισμό των όπλων ή στο unarmed combat είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Must-see.
Posted Image
Posted Image

#3628 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 October 2010 - 21:13

ειδα διαφορα, βλεπω διαφορα, θα δω διαφορα. <-- sic

Ξεκίνησα το Phantom: Requiem for the Phantom.

Ακολουθεί το κλασικό hitman-with-amnesia μοτίβο της Bee Train (βλ. Noir, Madlax, El Cazador de la Bruja), αλλά η πολυπλοκότητα των αποστολών, η δράση, οι διάλογοι και οι μικρολεπτομέρειες στον χειρισμό των όπλων ή στο unarmed combat είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Must-see.

αρα να το συνεχισω απο το επ 2 που ειχα μεινει οταν γινοταν air.

#3629 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 October 2010 - 21:26

ειδα διαφορα, βλεπω διαφορα, θα δω διαφορα. <-- sic

Καλά, και εγώ δεν γράφω πλέον για ΟΛΑ όσα βλέπω... γι' αυτό υπάρχει η sig :P

αρα να το συνεχισω απο το επ 2 που ειχα μεινει οταν γινοταν air.

Ναι, προχώρα το. Και εμένα τα 2 πρώτα επεισόδια μου είχαν φανεί ψιλοχλίαρα, αλλά μετά παίρνει τα πάνω του.
Posted Image
Posted Image

#3630 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 02 October 2010 - 23:27

Tελειωσα umineko no naku koro ni κ εχω μεινει μ@λακας.

Πολυ ωραιο ανιμε αλλα επρεπε να φτασω στο τελευταιο επεισοδιο για να καταλαβω τ γινεται κ μην αναφερω οτι το τελος ηταν πολυ ακυρο. xD

Ξερει κανεις μηπως εχουν βγει ova's?

Posted Image