Στην αρχη περιμενα πως θα ειναι απλα bad-ass splater και full gor-ιλα αλλα και το romance που ειχε δεν με χαλασε καθολου... Διαβασα και το manga και πιστευω πως αξιζει ακομα περισσοτερο αλλα οκ... Τα καλα πραγματα καλο ειναι να τα απολαμβανουμε σε μικρες ποσοτητες
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 04:10
Στην αρχη περιμενα πως θα ειναι απλα bad-ass splater και full gor-ιλα αλλα και το romance που ειχε δεν με χαλασε καθολου... Διαβασα και το manga και πιστευω πως αξιζει ακομα περισσοτερο αλλα οκ... Τα καλα πραγματα καλο ειναι να τα απολαμβανουμε σε μικρες ποσοτητες
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 12:23
On topic, τελείωσα μετά από καιρό τα Haibane Renmei και Niea_7. Αν και το δεύτερο ήταν γενικά πιο αστείο, το πρώτο μου άρεσε περισσότερο, και λόγω του ότι υπήρχε μια κεντρική υπόθεση και λόγω της πολύ ωραίας ατμόσφαιρας που είχε. Το προτείνω σε όσους ψάχνουν ένα καλό slice-of-fantasy-life. Το Niea_7 είναι κι αυτό καλούλι slice-of-life με καμμένο χιούμορ αλλά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, εκτός από μερικά κομμάτια. Και τα δύο έχουν character design από τον ίδιο που έκανε το char. design στο Serial Experiments Lain οπότε κανένα παράπονο εκεί.
Τώρα βλέπω Hetalia. Αστείο και πρωτότυπο με ιστορικά trivia. Me likes.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Maya-chan: 12 Ιούλιος 2010 - 12:35
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:14
Επισης βλεπω σχεδον ολα τα ongoing anime που προβαλονται στο aniDB
[SIGPIC] [/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:46
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 10:37
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 15 Ιούλιος 2010 - 22:27
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 12:05
Τι βλέπω, τι βλέπω... Συνεχίζω σταθερά το One Piece και το Fairy Tail, ενώ προσπαθώ να κάνω catch-up με το Bleach (αν και στο manga έχω προχωρήσει πολύ). Μετά, Rurouni Kenshin, Rave Master (άθλιο animation), Reborn, DragonBall Kai, FullMetal Alchemist, FullMetal Alchemist Brotherhood... Αυτά τα ολίγα!
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 09:25
ιδιως αν σας αρέσουν σειρές όπως Aria ή Yokohama Shopping Log.
Χωρις να εχω δει τη σειρά, το OVA ωστόσο ηταν αρκετά προσεγμένο και απο τα καλυτερα slice of life οva που εχω δει. Εχει κατι απο μαγικο ρεαλισμό.
Δεν ειναι και τοσο γνωστο παρολα αυτα
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 12:30

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 17:34
Currently watching Claymore, και σχεδιαζω να δω στις διακοπες Toradora, K-on, School Rumble (αφου κατεβουν πρωτα) και Midori no Hibi το οποιο ειχα ηδη στον υπολογιστη μου. προβλεπονται διακοπες με πολυωρη παραμονη στον υπολογιστη
σου προτεινω να διαβασεις και το Manga μετα οταν τελειωσεις το claymore διοτι η ιστορια αλλαζει απο ενα σταδιο και μετα και απλα γινεται epic.. οι χαρακτηρες που αναφερονται στο anime εμφανιζονται κανονικα και οχι απλα φιγουρες!!!
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 21:07
σου προτεινω να διαβασεις και το Manga μετα οταν τελειωσεις το claymore διοτι η ιστορια αλλαζει απο ενα σταδιο και μετα και απλα γινεται epic.. οι χαρακτηρες που αναφερονται στο anime εμφανιζονται κανονικα και οχι απλα φιγουρες!!!
Ναι συμφωνω. Αν του αρεσε το ανιμε πρεπει να διαβασει οπωσδηποτε το μανγκα. Ιδια αποψη εχω και για Elfen Lied.
Και για να ειμαι κι εντος θεματος.
Βλεπω Texhnolyze και Mushishi. Πολυ ενδιαφερουσα και τα 2. Θα γραψω αποψη στα αντιστοιχα threads οταν τελειωσω.
Εκανα κ ενα rewatch Kenshin μεχρι την μαχη με Shishio.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 23:03
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 23:31
Tα τελευταία 5+ επεισόδια του Claymore είναι filler. Εγώ το είχα πιάσει το manga από το σημείο που είχε αλλάξει η ιστορία του anime. Δεν θυμάμαι chapter.
Δηλαδη να το ξεκινησω απο την αρχη μεχρι να φτασω το σημειο οπου τελειωνει το anime και μετα. και τι εννοεις οταν λες οτι ". Εχουν κατι διαφορετικο στην εμφανιση του manga απο το anime. Ευχαριστω παντως για την προταση. Μαλλον θα διαβασω το manga μολις τελειωσω με το anime.
Οι χαρακτήρες στο anime δεν αναπτύσσονται τόσο καλά ίσως, αλλά τραγική διαφορά έχει ο χαρακτήρας του πιτσιρικά που δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να είδε το anime και να μην θέλει να τον βαρέσει. Ειδικά στο filler κομματι. (Όχι, για να καταλάβουν οι άντρες τι τραβάμε οι γυναίκες όταν βλέπουμε στο 90% των anime γυναικείους χαρακτήρες με προσωπικότητα βλήτου και μυαλό αμοιβάδας. Και τουλάχιστον αυτός είναι και μικρός και δικαιολογείται κάπως.) Στο manga ειναι μια χαρά και μέχρι το σημείο που το έχω διαβάσει (είμαι πίσω πάνω από χρόνο απο το ongoing βέβαια) πολλά υποσχόμενος. Γενικά η ιστορία είχε γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα με πολλές ανατροπές μέχρι το σημείο που είχα διαβάσει.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 15:52
Μόλις τώρα τέλειωσα το Taishou Yakyuu Musume. Πολύ ενδιαφέρον, κι ενώ από την περιγραφή school-life/sports με πρωταγωνιστές μια ομάδα κοριτσιών θα περίμενε κανείς moe anime, τελικά είναι κάτι πολύ παραπάνω. Βοηθάει και το ιστορικό στοιχείο που το κάνει αυτόματα πιο ενδιαφέρον, αλλά κυρίως το ότι έχει πολύ συμπαθητικούς και ρεαλιστικούς χαρακτήρες και καταστάσεις. Θα μπορούσε να γίνει και ωραία ταινία.