Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3451 Halo23

Halo23

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 04:10

:awww:Just finished Elfen Lied... Πραγματικά απίστευτο, εντυπωσιακη μουσικη, σεναριο και σχεδιο... Δεν ξερω γιατι επετρεψα στον εαυτο μου να μην το δει νωριτερα...
Στην αρχη περιμενα πως θα ειναι απλα bad-ass splater και full gor-ιλα αλλα και το romance που ειχε δεν με χαλασε καθολου... Διαβασα και το manga και πιστευω πως αξιζει ακομα περισσοτερο αλλα οκ... Τα καλα πραγματα καλο ειναι να τα απολαμβανουμε σε μικρες ποσοτητες :tensai: Currently Watching Fairy Tail αλλα ψαχνω και αλλη σειρα μετα απο αυτο... Εχει κανεισ υπ'οψην του τιποτα σε Sci-Fi,Gore με σχεδιο παρομοιο του Death Note/Devil May Cry? Και on-going να ειναι δεν εχω προβλημα... Αν ξερετε και εχετε να μου προτεινετε πειτε μου :ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3452 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 12:23

^Δοκίμασε Hellsing.

On topic, τελείωσα μετά από καιρό τα Haibane Renmei και Niea_7. Αν και το δεύτερο ήταν γενικά πιο αστείο, το πρώτο μου άρεσε περισσότερο, και λόγω του ότι υπήρχε μια κεντρική υπόθεση και λόγω της πολύ ωραίας ατμόσφαιρας που είχε. Το προτείνω σε όσους ψάχνουν ένα καλό slice-of-fantasy-life. Το Niea_7 είναι κι αυτό καλούλι slice-of-life με καμμένο χιούμορ αλλά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, εκτός από μερικά κομμάτια. Και τα δύο έχουν character design από τον ίδιο που έκανε το char. design στο Serial Experiments Lain οπότε κανένα παράπονο εκεί.

Τώρα βλέπω Hetalia. Αστείο και πρωτότυπο με ιστορικά trivia. Me likes.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Maya-chan: 12 Ιούλιος 2010 - 12:35

15fkk04.jpg

#3453 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:14

ξεκινησα welcome to the NHK! και μπορω να πω οτι με εχει εντυπωσιασει. Επισης εχω ξεκινησει τα Gantz , Serial Experiments Lain, Aoi bunkanou , macross Zero ,Kuroshitsuji - Black Butler, Kara no Kyoukai - The Garden of Sinners και το Mnemosyne
Επισης βλεπω σχεδον ολα τα ongoing anime που προβαλονται στο aniDB :smokingg:

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#3454 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:46

Μολις τελειωσα το Ef-tale of memmories...το ειχα αφησει στο 4ο επεισοδειο και το ειδα σημερα ολο το υπολοιπο...:sadist::Crying2::run::nanteee::nanana:

2bbd14fc.jpg

#3455 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 10:37

Currently watching Claymore, και σχεδιαζω να δω στις διακοπες Toradora, K-on, School Rumble (αφου κατεβουν πρωτα) και Midori no Hibi το οποιο ειχα ηδη στον υπολογιστη μου. προβλεπονται διακοπες με πολυωρη παραμονη στον υπολογιστη:blurah5:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 15 Ιούλιος 2010 - 22:27

#3456 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 12:05

:gotit:

Τι βλέπω, τι βλέπω... Συνεχίζω σταθερά το One Piece και το Fairy Tail, ενώ προσπαθώ να κάνω catch-up με το Bleach (αν και στο manga έχω προχωρήσει πολύ). Μετά, Rurouni Kenshin, Rave Master (άθλιο animation), Reborn, DragonBall Kai, FullMetal Alchemist, FullMetal Alchemist Brotherhood... Αυτά τα ολίγα!

:joyful:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3457 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 12:25

Είμαι στο επισόδιο 279 του Bleach και περιμένω τα επόμενα...
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3458 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 09:25

ριξτε μια ματια στο 40λεπτο OVA "Minky Momo Bridge over Dreams".
ιδιως αν σας αρέσουν σειρές όπως Aria ή Yokohama Shopping Log.

Χωρις να εχω δει τη σειρά, το OVA ωστόσο ηταν αρκετά προσεγμένο και απο τα καλυτερα slice of life οva που εχω δει. Εχει κατι απο μαγικο ρεαλισμό.

Δεν ειναι και τοσο γνωστο παρολα αυτα

#3459 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 12:30

Ρε παιδια εχω ξενερωσει τη ζωη μου με τα φιλλερ του Ναρουτο. Ποτε τελειωνουν ?!?!?!?!!?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3460 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 13:33

Ποια φίλλερ;;
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3461 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 17:34

Currently watching Claymore, και σχεδιαζω να δω στις διακοπες Toradora, K-on, School Rumble (αφου κατεβουν πρωτα) και Midori no Hibi το οποιο ειχα ηδη στον υπολογιστη μου. προβλεπονται διακοπες με πολυωρη παραμονη στον υπολογιστη:blurah5:

σου προτεινω να διαβασεις και το Manga μετα οταν τελειωσεις το claymore διοτι η ιστορια αλλαζει απο ενα σταδιο και μετα και απλα γινεται epic.. οι χαρακτηρες που αναφερονται στο anime εμφανιζονται κανονικα και οχι απλα φιγουρες!!!
Simply addicted to japan...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3462 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 21:07

σου προτεινω να διαβασεις και το Manga μετα οταν τελειωσεις το claymore διοτι η ιστορια αλλαζει απο ενα σταδιο και μετα και απλα γινεται epic.. οι χαρακτηρες που αναφερονται στο anime εμφανιζονται κανονικα και οχι απλα φιγουρες!!!

Ναι συμφωνω. Αν του αρεσε το ανιμε πρεπει να διαβασει οπωσδηποτε το μανγκα. Ιδια αποψη εχω και για Elfen Lied.
Και για να ειμαι κι εντος θεματος.
Βλεπω Texhnolyze και Mushishi. Πολυ ενδιαφερουσα και τα 2. Θα γραψω αποψη στα αντιστοιχα threads οταν τελειωσω.
Εκανα κ ενα rewatch Kenshin μεχρι την μαχη με Shishio.

#3463 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 23:03

[quote name='mishira nu nin']σου προτεινω να διαβασεις και το Manga μετα οταν τελειωσεις το claymore διοτι η ιστορια αλλαζει απο ενα σταδιο και μετα και απλα γινεται epic.. οι χαρακτηρες που αναφερονται στο anime εμφανιζονται κανονικα και οχι απλα φιγουρες!!![/QUOTE]

:orly: Δηλαδη να το ξεκινησω απο την αρχη μεχρι να φτασω το σημειο οπου τελειωνει το anime και μετα. και τι εννοεις οταν λες οτι "[QUOTE=mishira nu nin;410729 "οι χαρακτηρες που αναφερονται στο anime εμφανιζονται κανονικα και οχι απλα φιγουρες!!! " [/QUOTE]. Εχουν κατι διαφορετικο στην εμφανιση του manga απο το anime. Ευχαριστω παντως για την προταση. Μαλλον θα διαβασω το manga μολις τελειωσω με το anime. :thatsit:

#3464 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 23:31

:orly: Δηλαδη να το ξεκινησω απο την αρχη μεχρι να φτασω το σημειο οπου τελειωνει το anime και μετα. και τι εννοεις οταν λες οτι ". Εχουν κατι διαφορετικο στην εμφανιση του manga απο το anime. Ευχαριστω παντως για την προταση. Μαλλον θα διαβασω το manga μολις τελειωσω με το anime. :thatsit:

Tα τελευταία 5+ επεισόδια του Claymore είναι filler. Εγώ το είχα πιάσει το manga από το σημείο που είχε αλλάξει η ιστορία του anime. Δεν θυμάμαι chapter.

Οι χαρακτήρες στο anime δεν αναπτύσσονται τόσο καλά ίσως, αλλά τραγική διαφορά έχει ο χαρακτήρας του πιτσιρικά που δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να είδε το anime και να μην θέλει να τον βαρέσει. Ειδικά στο filler κομματι. (Όχι, για να καταλάβουν οι άντρες τι τραβάμε οι γυναίκες όταν βλέπουμε στο 90% των anime γυναικείους χαρακτήρες με προσωπικότητα βλήτου και μυαλό αμοιβάδας. Και τουλάχιστον αυτός είναι και μικρός και δικαιολογείται κάπως.) Στο manga ειναι μια χαρά και μέχρι το σημείο που το έχω διαβάσει (είμαι πίσω πάνω από χρόνο απο το ongoing βέβαια) πολλά υποσχόμενος. Γενικά η ιστορία είχε γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα με πολλές ανατροπές μέχρι το σημείο που είχα διαβάσει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3465 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 15:52

^ Και οι άντρες πάντως έχουν τους πρωταγωνιστές στα harem να βρίζουν, μην ανησυχείς. :P

Μόλις τώρα τέλειωσα το Taishou Yakyuu Musume. Πολύ ενδιαφέρον, κι ενώ από την περιγραφή school-life/sports με πρωταγωνιστές μια ομάδα κοριτσιών θα περίμενε κανείς moe anime, τελικά είναι κάτι πολύ παραπάνω. Βοηθάει και το ιστορικό στοιχείο που το κάνει αυτόματα πιο ενδιαφέρον, αλλά κυρίως το ότι έχει πολύ συμπαθητικούς και ρεαλιστικούς χαρακτήρες και καταστάσεις. Θα μπορούσε να γίνει και ωραία ταινία.

15fkk04.jpg