Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:52
Τελικά όχι μόνο το είδα όλο,αλλά και τα δύο επόμενα επεισόδια μονοκοπανιά.Και μ'αρέσει.
Είναι σε φάση One Outs,απλά δυστυχώς εδώ δεν επικεντρώνεται στον πρωταγωνιστή,αλλά σε όλη την ομάδα...Παρ'όλα αυτά,σε κρατάει αρκετά για να το δεις μέχρι το τέλος,το συστήνω σε ποδοσφαιρόφιλους και μη!
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 06:10
Κλασσικά Detective Conan και FMA.
Τυχαία ξεκίνησα σήμερα το Hayate no gotoku. Δεν καταλαβαίνω ούτε το ένα τέταρτο του τι λένε αλλά έχει πλάκα. Και αρκετά Detective Conan references.
Την cοnαn τωρα την ξεκινησες ή τη βλεπεις εδω και καιρο; γιατι με πιανει ιλιγγος με τον αριθμο των επεισοδιων. Ασε που πρεπει να συγκεντρωνεσαι και να σκεφτεσαι περισσοτερο απο τη οne pιece.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 09:58
(πιστευω σε καποιους θα φανει παραξενο
)
σημερα ξεκινησα το one piece...
Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο, εγώ θέλω να αρχίσω το Bleach αλλα
δεν το παίρνω απόφαση..
The .aNiMe//GR Team.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 09:58
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 12:27
Μακάρι όταν πήγαινα σχολείο να είχα κάποιον καθηγητή/δάσκαλο σαν τον Onizuka! (Αρκεί να μην ήταν το ίδιο "ανώμαλος" σαν αυτόν!!!)
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 14:05
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο φυσικά.Την cοnαn τωρα την ξεκινησες ή τη βλεπεις εδω και καιρο; γιατι με πιανει ιλιγγος με τον αριθμο των επεισοδιων. Ασε που πρεπει να συγκεντρωνεσαι και να σκεφτεσαι περισσοτερο απο τη οne pιece.
Είμαι ~30 επεισόδια πίσω πριν θεωρούμαι up-to-date.
Και φυσικά ο λόγος που το βλέπω είναι ακριβώς επειδή με κάνει να σκέφτομαι.
Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι τέτοιο (να ξεκινήσω σειρά με +500 επεισόδια) για κανένα άλλο λόγο.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 16:35
Δεν είμαι 100% σίγουρη αν αξίζει να το συνεχίσω

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 17:53
Άμα σου αρέσουν Harem (πολύ harem όμωςΕίδα δυο τρία επισόδεια απο Nyan Koi εχτές!Πλάκα έχει αν και η ιστορία δεν λέει και πολλά!
Δεν είμαι 100% σίγουρη αν αξίζει να το συνεχίσω
On topic: άρχισα Clannad (παράλληλα βλέπω και To Love-Ru
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:22
Άμα σου αρέσουν Harem (πολύ harem όμως
) και comedy να το συνεχίσεις. Άμα σε ενδιαφέρει πιο πολύ το romance όμως, θα σε απογοητεύσει, ειδικά το τέλος.
On topic: άρχισα Clannad (παράλληλα βλέπω και To Love-Ru). Μέχρι εδώ που έχω δεί πάντως είναι άπαιχτο.
Το Nyan Koi δεν πιάνει και ιδιαίτερα από harem...Ίσως προσπαθεί,αλλά αν θες harem δοκιμάζεις άλλα...Οπότε μόνο σαν ελαφρύ comedy αν θέλει να το συνεχίσει κάποιος...
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:39
Xmm κατάλαβα..Ετσί όπως το λες νομίζω πως μαντεύω περίπου την συνέχεια και μάλλον ναι θα απογοητευτώ αλλά anyway είδα ήδη άλλα δυο επισόδεια(πολύ πλάκα!!) και αποφάσισα πως θα το τελιώσω δεν είναι και μεγάλο!!Άμα σου αρέσουν Harem (πολύ harem όμως
) και comedy να το συνεχίσεις. Άμα σε ενδιαφέρει πιο πολύ το romance όμως, θα σε απογοητεύσει, ειδικά το τέλος.

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 20:08
Εντάξει δεν το λες και το harem, αλλά πιστεύω αντιπροσωπεύει το είδος (ας πούμε light harem xD).Το Nyan Koi δεν πιάνει και ιδιαίτερα από harem...Ίσως προσπαθεί,αλλά αν θες harem δοκιμάζεις άλλα...Οπότε μόνο σαν ελαφρύ comedy αν θέλει να το συνεχίσει κάποιος...
Xmm κατάλαβα..Ετσί όπως το λες νομίζω πως μαντεύω περίπου την συνέχεια και μάλλον ναι θα απογοητευτώ αλλά anyway είδα ήδη άλλα δυο επισόδεια(πολύ πλάκα!!) και αποφάσισα πως θα το τελιώσω δεν είναι και μεγάλο!!
Σαφώς, τα λίγα επισόδεια σε συνδιασμό με τα στοιχεία του δεν σε απωθούν. Είναι και με το παραπάνω watchable
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2010 - 16:14
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 18 Ιούνιος 2010 - 21:58
greeklish converted.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2010 - 21:37
Gintama respect στο θεο ! Καλως ηρθες και ...
... απαγορευονται τα greeklish, ελληνικα απο δω και περα plz
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 11:39
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 12:05
Spoiler:
phobic much?