Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3331 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 12 June 2010 - 15:09

Ολοκλήρωσα το DearS. Ακροβατεί μεταξύ Hand Maid May, Chobits και Koharu Biyori, έχει όμως και τα δικά του στοιχεία. Είναι "Μέτριο" αλλά ευχάριστο, η ιστορία ρέει και γενικά βλέπετε εύκολα τώρα καλοκαιριάτικα.
Βασικά σου δίνει την ίδια αίσθηση όπως όταν βλέπεις μία ρομαντική κομεντί: Δεν είναι για εγκεφαλική τροφή (δεν είναι δηλαδή Eve no Jikan), είναι όμως ότι πρέπει για να δεις κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα.

Αλήθεια, από τα chobitοειδή, τι άλλο έχει μείνει;

#3332 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 12 June 2010 - 20:22

Currently watching: To Love-Ru. Μπόλικο fun και ecchi, αρκετά διασκεδαστικό.
Spoiler: To Love-Ru

Posted Image

#3333 Dreamy-eyed child

Dreamy-eyed child

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 14 June 2010 - 23:16

Currently Watching Gintama episode 8 (Πρέπει να έχει πολύ πλάκα και αν και ακόμα αρχή έχω καλές εντυπώσεις!)

#3334 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 15 June 2010 - 00:05

Currently Watching Gintama episode 8 (Πρέπει να έχει πολύ πλάκα και αν και ακόμα αρχή έχω καλές εντυπώσεις!)

Ακομα ειναι στα μισα του γελιου του!! απο ενα σημειο μετα απογειωνετε και τα σπαει..:tensai::tensai:

μολις τελειωσα το προαναφερθεν και λεω να ξεκινησω Shijou Saikyou no Deshi Kenichi..

#3335 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 15 June 2010 - 20:05

Άρχισα να βλέπω,μαζί με άλλα,το Busou Renkin!Aν και πολύ shonen για μένα,όσο είδα μου άρεσε και λέω να το συνεχίσω και βλέπω.Δεν πορώθηκα βέβαια αλλά δεν εχω δει ποτέ τέτοιου στυλ anime οπότε λέω να το δοκιμάσω.Ελπίζω στην πορεία να καταλάβω και καλύτερα το story.
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3336 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 June 2010 - 08:36

Μετα απο αρκετο καιρο με επιασε μια νοσταλγια για το παλιο καλο shounen οποτε τι καλυτερο βρηκα ευκαιρια να δω καποια ανιμε που ειχα κατεβασει και τα ειχα παρατησει.

Eτσι επιασα το καταπληκτικο yu yu hakuso.Ωραιες μαχες ομορφο σεναριο και αρκετο γελιο σε μια ιστορια που καποτε εδειξε τον δρομο στον tite kubo(προ αμνημονευτων χρονων)

Kαι επειδη οπως και να το κανουμε κατα την διαρκεια της παρακολουθησης των 100 κατι επεισοδιων χρειαζεται και ενα διαλλειμμα κατεβασα και το Pani Poni Dash.Εκπληκτικες δοσεις γελιου απο ενα κωμικο ανιμε πoυ σατιριζει με εκπληκτικο τροπο πραγματα και καταστασεις. Kami-sama desu nyah?

Posted Image

#3337 Addict

Addict

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 16 June 2010 - 17:48

Ολοκλήρωσα το FLCL και απλά μαζεύω τα σαγόνια μου από το πάτωμα! Τρελό animation , φοβερό βάθος στους χαρακτήρες και απίστευτα πρωτότυπο με γερές δόσεις τρέλας! Ισχυρό σημείο του και η απίστευτη μουσική των Pillows! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει κάτι διαφορετικό που θα επηρεάσει ακόμα και τον τρόπο σκέψης του! Love haruko!!

Also currently watching : School rumble πάλι από την αρχή , ότι πρέπει μέσα στην εξεταστική για χαλάρωμα και άπειρο γέλιο.

#3338 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 June 2010 - 18:24

Μολις τελειωσα Kuroshitsuji.
Μου αρεσε πολυ, ειχε αρκετο γελιο και ειδικα στα τελευταια επεισοδια εφτασε στο αποκορυφωμα του.
Το τελος με εκανε να στεναχωρηθω, αλλα μη ριξω spoilers.

Τωρα βλεπω Casshern Sins και Mushishi.
Στο 1ο μου αρεσει παρα πολυ το animation και η ιστορια του ειναι πολυ συγκηνιτικη. Στο 2ο δεν εχω απλα λογια. Πραγματικο αριστουργημα!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3339 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 16 June 2010 - 18:57

Eτσι jorg! Αν και ειχα αμφιβολιες για το να θα σου αρεσε το kuroshitsuji....

Και μπαινοντας on topic βλεπω κι εγω το mushishi εδω και καιρο αν και τωρα το παω πολυ αργα γιατι μου τελειωνει σιγα σιγα Τ^Τ. Παντως η mangaka του πρεπει να πηγαινε για μικροβιολογος και να το γυρισε την τελευταια στιγμη XD (παλι καλα δηλαδη).
Επισης, εχω φτασει στα μισα του durarara (κορυφαιο mystery action) και περιμενω για το 11ο επεισοδιο απο το hakuouki (A.K.A. του bishounen το καγκελο) το οποιο παει για πετσοκομα απ' οτι φαινεται (αλλα δυο episodes μενουν και εχουν ενα σωρο πραγματα να διξουν ακομα >_< )

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3340 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 16 June 2010 - 19:05

(πιστευω σε καποιους θα φανει παραξενο:hot:)
σημερα ξεκινησα το one piece...

Posted Image

#3341 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 16 June 2010 - 19:28

Χαρα στο κουράγιο σου:nod:!
Bleach και OP διαγράφονται απο τη λίστα.. Αν δε μπω φυλακή δεν πρόκειτε να μπώ σε διαδικασία να τα αρχίσω.. waaait a minute.. there is army too.. oh well
Back to topic τέλειωσα με το Cowboy bebop, μου μένουν λίγα επεισόδια ακόμα απο το Ouran host club(τρελά γέλια και ας έχει τόσο αρσενικό μέσα) και με χαρά (:joyful: <- έτσι) συνεχίζω για το 3πλο χτύπημα του θανάτου : Diebuster-GunBusten-Tengen Toppa Gurren Lagann.. E ναί λοιπόν! Το FLCL μου άρεσε τόσο πολύ

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3342 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 16 June 2010 - 19:53

Κλασσικά Detective Conan και FMA.

Τυχαία ξεκίνησα σήμερα το Hayate no gotoku. Δεν καταλαβαίνω ούτε το ένα τέταρτο του τι λένε αλλά έχει πλάκα. Και αρκετά Detective Conan references.

#3343 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 16 June 2010 - 19:54

+1 Πολυ καλη επιλογη!

Posted Image

#3344 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 June 2010 - 19:57

Εγώ είδα μια εξηντάρα Hunter x Hunter θα προχωρήσω και στις Όβες, πολύ καλό και το anime, αλλά σαν το manga τίποτα.
Posted Image

#3345 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 16 June 2010 - 20:28

ξεκίνησα το cross game ... σπάνια βλέπω αθλητικά anime αλλά με τράβηξαν τα καλά λόγια ... και τα πρώτα 10 επ που είδα ήταν πολύ ευχάριστα ^^
το char design είναι κάπως παλιομοδίτικο ^^ αλλά ταυτόχρονα μια ωραία αλλαγή στο "μια από τα ίδια" που πλασάρουν τελευταία, το animation είναι καλό δουλεμένο ... έχει τον αέρα που θα ήθελε κάποιός σε ένα sport anime ....
Οι χαρακτήρες ... δεν θα τους έλεγες πρωτότυπους αλλά φαίνονται αληθινοί... και ώς τώρα δεν "θυσιάζεται- καίγεται " κανείς προς χάριν του story ... ενώ οι σχέσεις τους φαίνεται να εξελίσσονται φυσιολογικά, όσο για το story δεν είναι και τπτ τρελό αλλά είναι εκεί !!!!
γενικά θα έλεγα πώς είναι ενα ευχάριστο προσγειωμένο anime ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image