Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3346 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 June 2010 - 23:52

Μιλωντας για αθλητικά show,άρχισα και γω ένα.Giant Killing.Να ξεκινήσω λέγοντας ότι η σειρά είναι ποδοσφαιρική,και εγώ ποτέ δεν συμπάθησα το ποδόσφαιρο...Είπα να δω το 1ο επεισόδιο γνωρίζοντας το γενικό θέμα της σειράς,και περίμενα να το παρατήσω πριν καν τελειώσει.
Τελικά όχι μόνο το είδα όλο,αλλά και τα δύο επόμενα επεισόδια μονοκοπανιά.Και μ'αρέσει.
Είναι σε φάση One Outs,απλά δυστυχώς εδώ δεν επικεντρώνεται στον πρωταγωνιστή,αλλά σε όλη την ομάδα...Παρ'όλα αυτά,σε κρατάει αρκετά για να το δεις μέχρι το τέλος,το συστήνω σε ποδοσφαιρόφιλους και μη!

#3347 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 June 2010 - 06:10

Κλασσικά Detective Conan και FMA.

Τυχαία ξεκίνησα σήμερα το Hayate no gotoku. Δεν καταλαβαίνω ούτε το ένα τέταρτο του τι λένε αλλά έχει πλάκα. Και αρκετά Detective Conan references.

Την cοnαn τωρα την ξεκινησες ή τη βλεπεις εδω και καιρο; γιατι με πιανει ιλιγγος με τον αριθμο των επεισοδιων. Ασε που πρεπει να συγκεντρωνεσαι και να σκεφτεσαι περισσοτερο απο τη οne pιece.

#3348 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 17 June 2010 - 09:58

(πιστευω σε καποιους θα φανει παραξενο:hot:)
σημερα ξεκινησα το one piece...

Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο, εγώ θέλω να αρχίσω το Bleach αλλα
δεν το παίρνω απόφαση..:gn2:
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#3349 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 17 June 2010 - 09:58

βλεπω το spaceship agga ruter... ηταν το μονο dvd π επαιζε σε ενα παναρχαιο λαπτοπ με το οποιο ξεμεινα για λιγες μερες. γελοιου τυπου hentai, με καλες δοσεις humor

#3350 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 17 June 2010 - 12:27

Great teacher onizuka. Ότι και να πω θα είναι λίγο για αυτό το διαμάντι! Απορώ πως και δεν την είχα ανακαλύψει αυτή την σειρά, μιας και είναι σχετικά παλιά (του 1999).
Μακάρι όταν πήγαινα σχολείο να είχα κάποιον καθηγητή/δάσκαλο σαν τον Onizuka! (Αρκεί να μην ήταν το ίδιο "ανώμαλος" σαν αυτόν!!!)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#3351 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 17 June 2010 - 14:05

Την cοnαn τωρα την ξεκινησες ή τη βλεπεις εδω και καιρο; γιατι με πιανει ιλιγγος με τον αριθμο των επεισοδιων. Ασε που πρεπει να συγκεντρωνεσαι και να σκεφτεσαι περισσοτερο απο τη οne pιece.

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο φυσικά.
Είμαι ~30 επεισόδια πίσω πριν θεωρούμαι up-to-date.
Και φυσικά ο λόγος που το βλέπω είναι ακριβώς επειδή με κάνει να σκέφτομαι.
Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι τέτοιο (να ξεκινήσω σειρά με +500 επεισόδια) για κανένα άλλο λόγο.

#3352 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 17 June 2010 - 16:35

Είδα δυο τρία επισόδεια απο Nyan Koi εχτές!Πλάκα έχει αν και η ιστορία δεν λέει και πολλά!
Δεν είμαι 100% σίγουρη αν αξίζει να το συνεχίσω:nosey:
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3353 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 17 June 2010 - 17:53

Είδα δυο τρία επισόδεια απο Nyan Koi εχτές!Πλάκα έχει αν και η ιστορία δεν λέει και πολλά!
Δεν είμαι 100% σίγουρη αν αξίζει να το συνεχίσω:nosey:

Άμα σου αρέσουν Harem (πολύ harem όμως:wis:) και comedy να το συνεχίσεις. Άμα σε ενδιαφέρει πιο πολύ το romance όμως, θα σε απογοητεύσει, ειδικά το τέλος.

On topic: άρχισα Clannad (παράλληλα βλέπω και To Love-Ru :hihi2:). Μέχρι εδώ που έχω δεί πάντως είναι άπαιχτο.
Posted Image

#3354 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 June 2010 - 19:22

Άμα σου αρέσουν Harem (πολύ harem όμως:wis:) και comedy να το συνεχίσεις. Άμα σε ενδιαφέρει πιο πολύ το romance όμως, θα σε απογοητεύσει, ειδικά το τέλος.

On topic: άρχισα Clannad (παράλληλα βλέπω και To Love-Ru :hihi2:). Μέχρι εδώ που έχω δεί πάντως είναι άπαιχτο.

Το Nyan Koi δεν πιάνει και ιδιαίτερα από harem...Ίσως προσπαθεί,αλλά αν θες harem δοκιμάζεις άλλα...Οπότε μόνο σαν ελαφρύ comedy αν θέλει να το συνεχίσει κάποιος...

#3355 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 17 June 2010 - 19:39

Xmm κατάλαβα..Ετσί όπως το λες νομίζω πως μαντεύω περίπου την συνέχεια και μάλλον ναι θα απογοητευτώ αλλά anyway είδα ήδη άλλα δυο επισόδεια(πολύ πλάκα!!) και αποφάσισα πως θα το τελιώσω δεν είναι και μεγάλο!!:wis:
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3356 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 17 June 2010 - 20:08

Το Nyan Koi δεν πιάνει και ιδιαίτερα από harem...Ίσως προσπαθεί,αλλά αν θες harem δοκιμάζεις άλλα...Οπότε μόνο σαν ελαφρύ comedy αν θέλει να το συνεχίσει κάποιος...

Εντάξει δεν το λες και το harem, αλλά πιστεύω αντιπροσωπεύει το είδος (ας πούμε light harem xD).

Xmm κατάλαβα..Ετσί όπως το λες νομίζω πως μαντεύω περίπου την συνέχεια και μάλλον ναι θα απογοητευτώ αλλά anyway είδα ήδη άλλα δυο επισόδεια(πολύ πλάκα!!) και αποφάσισα πως θα το τελιώσω δεν είναι και μεγάλο!!:wis:

Σαφώς, τα λίγα επισόδεια σε συνδιασμό με τα στοιχεία του δεν σε απωθούν. Είναι και με το παραπάνω watchable :thumbup:
Posted Image

#3357 Gevor

Gevor

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 18 June 2010 - 16:14

Eγώ άρχισα το GTO το οποίο είναι τέλειο, το Initial D, το D. Gray-Man και το Hungry heart wild striker. Πρόσφατα τελείωσα το slum dunk και Gintama το οποίο είναι πόρωση!!!!!

Edited by iristella, 18 June 2010 - 21:58.
greeklish converted.

#3358 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 June 2010 - 21:37

πολυ καλες επιλογες τα 3 πρωτα, το 4ο δε το ξερω ...

Gintama respect στο θεο ! Καλως ηρθες και ...

... απαγορευονται τα greeklish, ελληνικα απο δω και περα plz ;)

#3359 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 19 June 2010 - 11:39

Επεδη εχασα ορισμενα επεισοδια απο το πρισμα+,αποφασισα να ξαναδω το Paradise Kiss απο την αρχη.Απο την πρωτη στιγμη που το ειδα μου αρεσε αρκετα.Βρισκω αρκετα ωραια την ολη αισθητικη της σειρας κ ιδιαιτερα το σκιτσο.

Spoiler:

"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3360 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 19 June 2010 - 12:05

Spoiler:

phobic much?

Posted Image