Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 14:32
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 21:03
Είναι πολυ ενδιαφέρον ως τώρα αν και creepy.
Μαρέσει που σε κρατάει σε αγωνία.Ελπίζω να μην γίνει στην συνέχεια πολυ ψυχανώμαλο και πολύ splatter αν και αυτό μάλλον θα γίνει!!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 10:31
Πίστεψε με, δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα εξελιθεί... Αξίζει να το δεις ώς το τέλος!!!!Τώρα άρχισα το Higurashi no naku koro ni!
Είναι πολυ ενδιαφέρον ως τώρα αν και creepy.
Μαρέσει που σε κρατάει σε αγωνία.Ελπίζω να μην γίνει στην συνέχεια πολυ ψυχανώμαλο και πολύ splatter αν και αυτό μάλλον θα γίνει!!
Anw, currently watching Shadow Star Narutaru....
Με πολύ αργούς ρυθμούς όμως.... Μέχρι στιγμής είναι.... κάπως βαρετό, αν και
φένεται πως θα γίνει κάτι creepy στην πορεία, αλλά δεν ξέρω....
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 15:01
Πίστεψε με, δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα εξελιθεί... Αξίζει να το δεις ώς το τέλος!!!!
Nαι φαίνεται οτι αξίζει να το δω μέχρι το τέλος!
Και αυτό θα κάνω!!Είναι ήδη στην λίστα των καλύτερων anime που έχω δει και είμαι μόνο στα μισά!

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 23:22
Θα κάνω και μια ερώτηση που δεν περίμενα ποτέ να την κάνω.. Manga έχει;
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 09:31
Currently watching Φούλι κούλι!! Μέχρι το 3ο που είδα LOL εντελώς κατάσταση, έχει και μερικά references που έχω πιάσει και έχω λιώσει κυριολεκτικά γιατι έρχονται με ρυθμό πολυβόλου. Βέβαια με το ένα χέρι στο Space είμαι για να τα προλαβαίνω ολα. Έχω μια απορία ομως ρε παιδιά. Το animation είναι α π ι σ τ ε υ τ ο!! και τα slow motion,cycle cameras τρομερά.. Ποιος έσκασε τόσο χρήμα για animation και σκηνοθεσία για 6 ova μέσα στην τρελή καίλα;
Θα κάνω και μια ερώτηση που δεν περίμενα ποτέ να την κάνω.. Manga έχει;
Για το πρωτο δεν ξερω.
Manga παντως εχει.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 09:42
Ποιος έσκασε τόσο χρήμα για animation και σκηνοθεσία για 6 ova μέσα στην τρελή καίλα;
GAINAX did! Ναι ξέρω έμεινες με το στόμα ανοιχτό, δεν το περίμενες ποτέ από αυτό το studio, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Τσόνταρε λίγο και το Production I.G αν βοηθάει.
Currently watching Batman Gotham Knight. I like. Όλα τα μεγάλα studios παρεούλα + ένας από τους αγαπημένους μου υπερήρωες. ^^
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 01:55
Και ναι,manga υπάρχει.
Well,Read or die OVA,συμπαθές σε γενικές γραμμές,αν και με κάποια ξενερωτικά σημεία πριν πάρει μπρος,που δεν το έκανε και ιδιαίτερα νωρίς..6,5/10
Read or die TV series 5/26 επς,τα πράγματα εδώ βελτιωμένα,κάπως πιο συμπαθές σενάριο,βελτιωμένο char development σε σχέση με τα ovas..7,5/10
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 16:03

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 16:17
Είδα λίγο Chobbits αλλά δεν πολύ ενθουσιάστηκα.Λίγο ecchi λίγο comedy λίγο φαντασία αλλά δεν λέει πολλά οπότε λέω να δω κάναδυο επισόδεια ακόμα και αν ακόμα είναι έτσι αδιάφορο να το αφήσω.
Αν και κλασικό το Chobbits, εφόσον το droppάρεις δες το Mahoromatic που είναι GAINAX classic.
For ontopic's sake,
βλέπω το Madlax με χαλαρούς ρυθμούς. Δεν μου αρέσει όσο το Noir (το οποίο λάτρεψα), αλλά βλέπεται.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 16:23
Αν και κλασικό το Chobbits, εφόσον το droppάρεις δες το Mahoromatic που είναι GAINAX classic.
Ok thanks για την πρόταση δεν το έχω δει το Mahoromatic.Θα το κοιτάξω και ελπίζω να μου αρέσει περισσότερο αυτό.Thanks again.

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 09:39

Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 10:58
Μόλις τελείωσα το Code Geass.Δε θυμάμαι την τελευταία φορά που έκλαψα τόσο.Το γεγονός οτι το είδα εν μέσω εξεταστικής δείχνει απο μόνο του το πόσο είχα πορωθεί αλλά το τέλος...
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 10:59
Shugo Chara, Doki, Party: Με πολύ υπομονή και αρκετά επεισόδια το τελείωσα..Είχε πολύ γέλιο, kawaii και (θύμηζε CC Sakura).
ωραίοι χαρακτήρες, αρκετά μηνυματα..Εκτός απο το SC Party που ψιλοαπογοητεύτηκα τα άλλα δύο ήταν τέλεια.
Claymore: Παρότι είχα επιφυλάξεις στην αρχή..από το πρώτο επεισόδιο με κέρδισε.
Το τέλος βέβαια δν ήταν αυτό που περίμενες..θέλω 2 σεζόν.
Vampire Knight: καλή ιστορία, έμεινα ξάγρυπνη για να το δώ όλο...και εδώ το τέλος
λίγο sad και αφήνει μια πικρή γεύση και θέλω συνέχεια..
The Melancholy of Haruhi Suzumiya: Η πρώτη σεζόν μου άρεσε πολύ. Η δεύτερη μου έσπασε τα νεύρα..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sakura!!!: 12 Ιούνιος 2010 - 11:07