Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3316 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 14:32

Εγώ όσο και κουλό να ακουστεί μετά από τα yugioh 5ds(το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν έχει τελείωσει ακόμα...)βλέπω κάτι που είχα πολύ καιρό να δω:OMG3:
Spoiler:

Δεν έχω υπογραφή :oo:

#3317 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 21:03

Τώρα άρχισα το Higurashi no naku koro ni!
Είναι πολυ ενδιαφέρον ως τώρα αν και creepy.
Μαρέσει που σε κρατάει σε αγωνία.Ελπίζω να μην γίνει στην συνέχεια πολυ ψυχανώμαλο και πολύ splatter αν και αυτό μάλλον θα γίνει!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3318 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 06:07

Ελπίζω να μην γίνει στην συνέχεια πολυ ψυχανώμαλο και πολύ splatter αν και αυτό μάλλον θα γίνει!!

Δε θα γίνει αυτό, ακριβώς το αντίθετο.

serpe7.jpg

#3319 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 10:31

Τώρα άρχισα το Higurashi no naku koro ni!
Είναι πολυ ενδιαφέρον ως τώρα αν και creepy.
Μαρέσει που σε κρατάει σε αγωνία.Ελπίζω να μην γίνει στην συνέχεια πολυ ψυχανώμαλο και πολύ splatter αν και αυτό μάλλον θα γίνει!!

Πίστεψε με, δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα εξελιθεί... Αξίζει να το δεις ώς το τέλος!!!!

Anw, currently watching Shadow Star Narutaru....
Με πολύ αργούς ρυθμούς όμως.... Μέχρι στιγμής είναι.... κάπως βαρετό, αν και
φένεται πως θα γίνει κάτι creepy στην πορεία, αλλά δεν ξέρω....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3320 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 15:01

Πίστεψε με, δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα εξελιθεί... Αξίζει να το δεις ώς το τέλος!!!!

Nαι φαίνεται οτι αξίζει να το δω μέχρι το τέλος!
Και αυτό θα κάνω!!Είναι ήδη στην λίστα των καλύτερων anime που έχω δει και είμαι μόνο στα μισά!:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3321 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 23:22

Currently watching Φούλι κούλι!! Μέχρι το 3ο που είδα LOL εντελώς κατάσταση, έχει και μερικά references που έχω πιάσει και έχω λιώσει κυριολεκτικά γιατι έρχονται με ρυθμό πολυβόλου. Βέβαια με το ένα χέρι στο Space είμαι για να τα προλαβαίνω ολα. Έχω μια απορία ομως ρε παιδιά. Το animation είναι α π ι σ τ ε υ τ ο!! και τα slow motion,cycle cameras τρομερά.. Ποιος έσκασε τόσο χρήμα για animation και σκηνοθεσία για 6 ova μέσα στην τρελή καίλα;
Θα κάνω και μια ερώτηση που δεν περίμενα ποτέ να την κάνω.. Manga έχει;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3322 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 09:31

Currently watching Φούλι κούλι!! Μέχρι το 3ο που είδα LOL εντελώς κατάσταση, έχει και μερικά references που έχω πιάσει και έχω λιώσει κυριολεκτικά γιατι έρχονται με ρυθμό πολυβόλου. Βέβαια με το ένα χέρι στο Space είμαι για να τα προλαβαίνω ολα. Έχω μια απορία ομως ρε παιδιά. Το animation είναι α π ι σ τ ε υ τ ο!! και τα slow motion,cycle cameras τρομερά.. Ποιος έσκασε τόσο χρήμα για animation και σκηνοθεσία για 6 ova μέσα στην τρελή καίλα;
Θα κάνω και μια ερώτηση που δεν περίμενα ποτέ να την κάνω.. Manga έχει;

Για το πρωτο δεν ξερω.
Manga παντως εχει.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3323 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 09:42

Ποιος έσκασε τόσο χρήμα για animation και σκηνοθεσία για 6 ova μέσα στην τρελή καίλα;

GAINAX did! Ναι ξέρω έμεινες με το στόμα ανοιχτό, δεν το περίμενες ποτέ από αυτό το studio, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Τσόνταρε λίγο και το Production I.G αν βοηθάει.

Currently watching Batman Gotham Knight. I like. Όλα τα μεγάλα studios παρεούλα + ένας από τους αγαπημένους μου υπερήρωες. ^^

#3324 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 01:55

Το FLCL παίζει μπάλα μόνο του και γνέφει πονηρά σε σοβαροφανείς σειρές,GAINAX style πάντα.
Και ναι,manga υπάρχει.

Well,Read or die OVA,συμπαθές σε γενικές γραμμές,αν και με κάποια ξενερωτικά σημεία πριν πάρει μπρος,που δεν το έκανε και ιδιαίτερα νωρίς..6,5/10

Read or die TV series 5/26 επς,τα πράγματα εδώ βελτιωμένα,κάπως πιο συμπαθές σενάριο,βελτιωμένο char development σε σχέση με τα ovas..7,5/10

#3325 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 16:03

Είδα λίγο Chobbits αλλά δεν πολύ ενθουσιάστηκα.Λίγο ecchi λίγο comedy λίγο φαντασία αλλά δεν λέει πολλά οπότε λέω να δω κάναδυο επισόδεια ακόμα και αν ακόμα είναι έτσι αδιάφορο να το αφήσω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3326 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 16:17

Είδα λίγο Chobbits αλλά δεν πολύ ενθουσιάστηκα.Λίγο ecchi λίγο comedy λίγο φαντασία αλλά δεν λέει πολλά οπότε λέω να δω κάναδυο επισόδεια ακόμα και αν ακόμα είναι έτσι αδιάφορο να το αφήσω.

Αν και κλασικό το Chobbits, εφόσον το droppάρεις δες το Mahoromatic που είναι GAINAX classic.

For ontopic's sake,
βλέπω το Madlax με χαλαρούς ρυθμούς. Δεν μου αρέσει όσο το Noir (το οποίο λάτρεψα), αλλά βλέπεται.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3327 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 16:23

Αν και κλασικό το Chobbits, εφόσον το droppάρεις δες το Mahoromatic που είναι GAINAX classic.

Ok thanks για την πρόταση δεν το έχω δει το Mahoromatic.Θα το κοιτάξω και ελπίζω να μου αρέσει περισσότερο αυτό.Thanks again.:ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3328 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 09:39

Μόλις τελείωσα το Code Geass.Δε θυμάμαι την τελευταία φορά που έκλαψα τόσο.Το γεγονός οτι το είδα εν μέσω εξεταστικής δείχνει απο μόνο του το πόσο είχα πορωθεί αλλά το τέλος...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#3329 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 10:58

Μόλις τελείωσα το Code Geass.Δε θυμάμαι την τελευταία φορά που έκλαψα τόσο.Το γεγονός οτι το είδα εν μέσω εξεταστικής δείχνει απο μόνο του το πόσο είχα πορωθεί αλλά το τέλος...

Spoiler:

Spoiler:

#3330 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 10:59

Εγώ τελείωσα αυτά πριν λιγες μέρες..

Shugo Chara, Doki, Party
: Με πολύ υπομονή και αρκετά επεισόδια το τελείωσα..Είχε πολύ γέλιο, kawaii και (θύμηζε CC Sakura).
ωραίοι χαρακτήρες, αρκετά μηνυματα..Εκτός απο το SC Party
που ψιλοαπογοητεύτηκα τα άλλα δύο ήταν τέλεια.

Claymore: Παρότι είχα επιφυλάξεις στην αρχή..από το πρώτο επεισόδιο με κέρδισε.
Το τέλος βέβαια δν ήταν αυτό που περίμενες..θέλω 2 σεζόν.

Vampire Knight: καλή ιστορία, έμεινα ξάγρυπνη για να το δώ όλο...και εδώ το τέλος
λίγο sad και αφήνει μια πικρή γεύση και θέλω συνέχεια..

The Melancholy of Haruhi Suzumiya: Η πρώτη σεζόν μου άρεσε πολύ. Η δεύτερη μου έσπασε τα νεύρα..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sakura!!!: 12 Ιούνιος 2010 - 11:07