Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 29 May 2010 - 23:24
Αν εξαιρέσω τα απίστευτα κλισέ(εντάξει είναι και του 2000) και τα ελλεινά CG, που απορώ γιατι τα βάλανε, είδα τα 26 επεισόδια πολύ ευχάριστα, είχε αρχή μέση και τέλος, και σενάριο για πολύ γέλιο(αντρες και γυναίκες είναι απο διαφορετικούς πλανήτες, κυριολεκτικά!) Γέλιο, action(αν και με χάλια μάχες γιατι ήταν με τα CG που προαναφέρω), δράμα αραιά και πού, και όλα καλά.. Realy nice.
Πάω και για Cowboy Bebop σερί, Blast to the past:P
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 30 May 2010 - 02:55
Διαμαντι με μπολικο food for thought για τη σχεση ανθρωπου-μηχανης, φοβερη ατμοσφαιρα-ost και δραση στο full (Batou ftw!)
Η μονη υπερτατη ξενερα ηταν το τελευταιο επισοδιο.IMO χαλια.Το 25 ηταν απιστευτο και το 26 ηταν απλα....εμμμμ....εκτος τοπου και χρονου.....μονο ενας διαλογος αξιζε.
also
anyway, made its way to top 5.Παμε και για το 2nd gig.
Posted 30 May 2010 - 06:20
σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες για να δω κάτι ενδιαφέρον.και όντως αυτά τα CG που λες καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχαν.Μόλις τέλειωσα το Vandread.
αν και είναι ενα αρκετά ελαφρύ έργο και δεν είναι και από τα καλύτερα σίγουρα είναι αρκετά προσεγμένο τόσο σε πλοκή όσο και σε χαρακτήρες.αν και το δράμα είναι σε πιο μεγάλες ποσότητες από το γέλιο
14 επεισόδια σερί.φτάνει όμως για τώρα.
Posted 30 May 2010 - 17:04
Πάω και για Cowboy Bebop σερί, Blast to the past:P
Ένα μικρό σχόλιο, χωρίς παρεξήγηση έτσι; Blast to the past με το Cowboy Bebop; Δηλαδή άμα δεις τίποτα από 70s ή 80s τι θα είναι; Ιστορική μελέτη της εποχής των δεινοσαύρων;
Για να μην είμαι εκτός θέματος τελείως, να αναφέρω πως από αυτά που βλέπω την συγκεκριμένη περίοδο, ενδιαφέρον βρίσκω το Gasaraki όπου έχω δει 12/25 επεισόδια. Κάνει ένα πάντρεμα σοβαρού mecha anime με στοιχεία από ιαπωνική παράδοση και θέλω να δω που θα καταλήξει. Επειδή το έχουν βγάλει οι Gray Phantom, είπα να το δω μιας και βγάζουν εξαιρετικά ποιοτικές δουλειές (με εξαίρεση το Kishin Korps που προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου, το οποίο θέλω να σβήσω από την μνήμη μου παντελώς.....).
Posted 30 May 2010 - 17:11
Αν δώ τίποτα απο 70 ή 80 μάλλον θαυμα θα είναι
Ένα μικρό σχόλιο, χωρίς παρεξήγηση έτσι; Blast to the past με το Cowboy Bebop; Δηλαδή άμα δεις τίποτα από 70s ή 80s τι θα είναι; Ιστορική μελέτη της εποχής των δεινοσαύρων;
.).
Καμία παρεξήγηση βέβαια, απόρρησα αρχικά που δεν το είχε πει κάποιος νωρίτερα
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 30 May 2010 - 17:28
Τώρα άρχισα το Kuroshitsuji που φαίνεται πολύ περίεργο αλλά ωραίο!!
Θα δείξει στην συνέχεια!!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Posted 30 May 2010 - 17:28
Αν δώ τίποτα απο 70 ή 80 μάλλον θαυμα θα είναι
Γενικά μ'αρεσουν οι σειρές με καλό animation(παραξενια ισως, δεν ξέρω) και είναι αρκετά δύσκολο να δώ Anime με ξεπερασμένο animation και σχέδιο, και ας ξέρω οτι έχουν ενδιαφέρων σενάριο. Το 99% των anime που έχω δει είναι 2006 και μετά, αρα το Cowboy Bebop θα είναι μάλλον ένα απο τα πιο blast to the past που θα κάνω
Καμία παρεξήγηση βέβαια, απόρρησα αρχικά που δεν το είχε πει κάποιος νωρίτερα
Ελπίζω να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου κάποια στιγμή και να δεις μερικά από τα διαμάντια του παρελθόντος τότε. Μπορεί βέβαια, βλέποντας το Cowboy Bebop να σου ανοίξει η όρεξη και για πιο παλιά anime, ποτέ δεν ξέρεις! Πχ. το Space Adventure Cobra θα έλεγα είναι ο "παππούς" αυτού του είδους των σειρών. Καλές προβολές!
Posted 30 May 2010 - 17:50
Ξεκινησα να βλεπω Inuyasha.
Ειχα ακουσει κ διαβασει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο ανιμε αλλα ο μεγαλος αριθμος επεισοδιων του με αποθαρρυνε.Τελικα του εδωσα μια ευκαιρια εχθες το βραδυ.
Ε ναι λοιπον.Το παραδεχομαι.Εγινα κ εγω Inuyasha fanboy!
Kagome+Inuyasha=
Το εχω δει τουλαχιστον 3 φορες.!!!
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 01 June 2010 - 11:32
Εκτός των One Piece και Fairy Tail που έβλεπα πάντα, και του Death Note που έχω τελειώσει, προστέθηκαν τώρα τα Bleach, Rurouni Kenshin, DragonBall και Rave Master.
Επίσης, σήμερα είδα το πρώτο επεισόδιο Reborn, και δεν μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα... (αλήθεια, γιατί κρατάει ~10 λεπτά το επεισόδιο; ).
Ανυπομονώ να ξεκινήσει το Bakuman και το Ultimo!!! Φοβερά μάνγκα, ελπίζω να είναι και φοβερά anime!
Λέω να πάω και για Hellsing...
Posted 01 June 2010 - 13:11
Αλλά δεν θα το κάνω drop με τίποτα, λατρεύω την ατμόσφαιρά και το νιώθω ότι κάτι καλό θα γίνει στο τέλος.
Posted 01 June 2010 - 16:04
10 λεπτα? απο που το βλεπεις/κατεβαζεις? και ναι στην αρχη ειναι αθλιο.. ειναι καθαρα εισαγωγηη για καποιους χαρακτηρες...στο 19ο επεισοδειο αρχιζει η πλοκη...Επίσης, σήμερα είδα το πρώτο επεισόδιο Reborn, και δεν μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα... (αλήθεια, γιατί κρατάει ~10 λεπτά το επεισόδιο; ).
Posted 01 June 2010 - 17:47
μολις αρχισα το Dennou coil στο πρωτο επεισοδειο δε πιανεις τι παιζει αλλα σου αφηνει την εντυπωση οτι η σειρα αξιζει.....

Posted 02 June 2010 - 11:37
εχω ριξει αρκετο γελιο...κ αυτη η yamada ρε παιδι μ...αφου τον γουσταρει!!

Posted 02 June 2010 - 18:19
Μετά έχουμε και λέμε:
Baka to Testo to Shoukanjuu:Τελείωσα το Baka to Testo,καλή σειρά,είχε την πλάκα της,είχε την Shouko,ε αυτά.Not worth any HDD space >_>
Shin Koihime Musou:Άρχισα τη 2η season του Koihime Musou με ελπίδες,έφαγα ξενέρα στο 1ο episode,και αυτό στον αέρα.
Witch Hunter Robin:Δυστυχώς drop,μιας και είχε υπέροχη ατμόσφαιρα,αλλά βαριόμουν να βλέπω τα επεισόδια και το κοψα μιας και δεν ήθελα να κόψω φλέβα.Όσο τέλειες γίνονται μερικές σειρές με την κατάλληλη ατμόσφαιρα,άλλο τόσο χαλάνε με ένα χειρότερο από μέτριο plot.
Gintama:Το συνεχίζω ακάθεκτα,ή μάλλον έτσι λέω,γιατί μέχρι τη μέση περίπου μου άρεσε,αλλά τώρα αρχίζει να μας τα χαλάει...Ελπίζω να μην είναι και τα επόμενα 100 επεισόδια έτσι γιατί καήκαμε!