Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3301 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 20:16

Δε θυμάμαι :ureshii:

Όπως και να 'χει, θα το συνεχίσω από animefreak.tv

Lol, ψαξε για part 2! Οταν εχεις το ποντικι στην οθονη (του video) σου εμφανιζεται κατι επιλογες. Μια απο αυτες θα ειναι το 2ο part.

Και για να μην ειμαι off-topic, ξεκινησα να κατεβαζω Kuroshitsuji. Ειδα το 1ο επεισοδιο και μου αρεσε πολυ. Μολις κατεβουν και τα αλλα θα αρχιζω να το βλεπω.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3302 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 20:58

Αρχισα να βλεπω Elfen Lied, Ergo Proxy, και Myself Yourself:ureshii: Το Elfen Lied , αν και ειμαι στο 3o επεισοδιο, φαινεται καλο αλλα δεν με εχει εντυπωσιασει ακομα. εχει αργη πλοκη και δεν εχει πολλη δραση. αλλα οταν εχει του δινει και καταλαβαινει:tensai:
Συνεχιζω με Seirei no Moribito το οποιο ειναι φανταστικο :awww: και Ouran High School Host Club

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 04 Ιούνιος 2010 - 21:02

#3303 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 22:30

Ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια του Shinigami no Ballad.Ειναι μονο 6 επεισοδια.Οτι πρεπει για ενα γρηγορο watch.Μου θυμιζει παρα πολυ το Shigofumi.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3304 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 22:42

Weeell, άρχισα το Cowboy Bebop(yeap το'πα και το κανα:P) και το Welcome to the NHK.
Για το bebop πρέπει να πω οτι αν δεν είχα ακούσει ΤΟΣΟ καλά λόγια, στο 8 που είμαι τώρα, θα το έκανα stall, μέχρι να ξεμείνω. Για ένα παράξενο λόγο εκεί που βάζει ένα επεισόδιο, που σε βάζει στο κολπο, το επόμενο είναι random. Και γεγονός οτι τα επεισόδια δεν έχουν αμεση σύνδεση μεταξύ τους δε βοηθάει. Επειδή έχω διαβάσει οτι αλλάζει ομως συνεχίζω ακάθεκτος.

Για το NHK... το βρήκα στην τύχη, δεν το ειχα ακούσει. Πολύ καίλα, οι χαρακτήρες μέχρι τώρα ξεφευγουν απο τα συνηθισμένα, και μ'αρεσει η σκηνοθεσία(talking fridges are my stuff:P) Επίσης πρέπει να βρώ χόμπι οπωσδήποτε, επειδή σε παραπάνω των μια περιπτώσεων έπιασα τον πρωταγωνιστή να σκέφτεται ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θα σκεφτόμουνα εγώ:OMG3::uhh:.
Συνολικά έχω μια εντύπωση οτι θα περάσω κάτι περισσότερο απο καλά με αυτά τα 2. Luc--kie!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3305 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 00:49

Ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια του Shinigami no Ballad.Ειναι μονο 6 επεισοδια.Οτι πρεπει για ενα γρηγορο watch.Μου θυμιζει παρα πολυ το Shigofumi.

Καλύτερο ή χειρότερο?

#3306 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 08:25

Καλύτερο ή χειρότερο?

Ειλικρινα δεν μπορω να κρινω αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο.Και τα δυο μου αρεσαν κ με συγκινησαν πολυ.Το shinigami no ballad ειναι ενα αρκετα τρυφερο ανιμε,το οποιο αν κ ειναι ψιλοδραμα περναει με τον καλυτερο δυνατο τροπο μηνυματα αισιοδοξιας.Επισης,η πρωταγωνιστρια ειναι αρκετα ευαισθητη κ συμπονετικη με τους ανθρωπους,πραγμα το οποιο σε κανει να δεθεις πιο ευκολα μαζι της,σε αντιθεση με την ψυχρη,τουλαχιστον στην αρχη,Fumika.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3307 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 15:05

Εκανα το λαθος να ξεκινησω ELfen Lied !! Ειδα τα πρωτα 4 επεισοδια μεχρι στιγμης. :puke: Το ανιμε ειναι χαλια. Ολιγον απο σπλατερια, ολιγον απο ecchi κ μπολικο συναισθημα με το ζορι !!! Καιρο ειχα να βαρεθω τοσο σε ανιμε. Μαλλον για drop παει !!

sigpic10697_5.gif

#3308 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 15:11

Εκανα το λαθος να ξεκινησω ELfen Lied !! Ειδα τα πρωτα 4 επεισοδια μεχρι στιγμης. :puke: Το ανιμε ειναι χαλια. Ολιγον απο σπλατερια, ολιγον απο ecchi κ μπολικο συναισθημα με το ζορι !!! Καιρο ειχα να βαρεθω τοσο σε ανιμε. Μαλλον για drop παει !!

Kοίταξε ναι είναι πολύ splatter αλλά νομίζω ότι πρέπει να το δεις μέχρι το τέλος!!
Εμένα μου άρεσε και θεωρώ οτι είχε πολύ συναίσθημα σαν ιστορία.
Δωσε του αλλή μια ευκαιρία ίσως σου αρέσει ποιο μετά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3309 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 15:19

Kοίταξε ναι είναι πολύ splatter αλλά νομίζω ότι πρέπει να το δεις μέχρι το τέλος!!
Εμένα μου άρεσε και θεωρώ οτι είχε πολύ συναίσθημα σαν ιστορία.
Δωσε του αλλή μια ευκαιρία ίσως σου αρέσει ποιο μετά.

νομίζω ότι είναι απο τα anime Που πρέπει να δει κάποιος
συμφωνώ με την Eleni

#3310 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 15:29

Καλα οτι θα το δω μεχρι το τελος θα το δω δεν υπαρχει περιπτωση (13 επεισοδιακα σιγα) αλλα αφου δεν μου αρεσε απο την αρχη, δεν πιστευω να αλλαξω ευκολα γνωμη !!!

sigpic10697_5.gif

#3311 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 00:59

Paranoia agent (9/13): Τελικα το paranoia στον τιτλο εχει λογο που ειναι εκει.Μεχρι το 7 την εβρισκα κορυφη αλλα στα 2 τελευταια μου το χαλασε λιγο.Εχω μεινει ποσες φορες να λεω WTF με αυτη τη σειρα.

qzMHWHd.png

#3312 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 01:38

Wolf's Rain. Το μόνο sci-fi που είναι υποφερτό και καλό κατ'εμέ. Φαίνεται καλό και το συνεχίζω, γιατί ήταν από τα πρώτα άνιμε που άφησα σε αναμονή.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3313 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 02:25

Wolf's Rain. Το μόνο sci-fi που είναι υποφερτό και καλό κατ'εμέ.

Αχ αυτές οι δηλώσεις στο anime.gr... Πάντα με φτιάχνουν.

anyhoo, watching Giant Killing, House of Five Leaves and Rainbow. Τις εντυπώσεις τις έχω πει στο thread του καθενός.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3314 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 17:49

Και γω βλέπω B Gata H Kei,αλλά ακόμα δεν μου προκαλεί κάποια αίσθηση...Ecchi και να προσπαθεί να είναι,δεν είναι.Romance και να προσπαθεί να είναι,δεν είναι.Ούτε από comedy έχει κάτι ιδιαίτερο...Τέσπα θα δω μερικά ακόμα επεισόδια και μετά θα αποφασίσω τι να κάνω...

'Ομως κάνει έναν ωραίο συνδιαμό μεταξύ όλων αυτών :riiight:.
Εγώ τώρα είμαι στα Midory Days και School Rumble, με πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά από το πρώτο!:kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3315 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 20:31

Ολοκλήρωσα σε ένα διωράκι το Eve no Jikan.

Όπως ακριβώς τα περίμενα από τις διάφορες περιγραφές: Είναι ένα πολύ καλό και μετρημένο anime, που με απλό, ωμό και κάπως επιφανειακά επιφανειακό (sic...) τρόπο, καταφέρνει και σε κάνει να σκέφτεσαι για πράγματα που μάλλον θα συναντήσουμε στα επόμενα χρόνια οι ίδιοι στην ζωή μας.

Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι είδα και το xxxHolic Rou OVA.
Καλό αλλά φυσικά μόνο για τους γνώστες της σειράς.
Γενικά, καλά τα OVA που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά μου λείπει αυτή η σειρά. Θα έβλεπα άλλα 13 επεισόδια άνετα.

Επίσης βλέπω με χαλαρούς ρυθμούς το Akazukin Chacha. Μέσα σε ένα δίμηνο έχω φτάσει στο 25 επεισόδιο (άρα έχω δει την πρώτη σεζόν). Αυτή σειρά, ενώ είναι όντως κάπως για μικρότερες ηλικίες, έχει κάτι στο χιούμορ της που κάθεσαι και την βλέπεις. Απλά δε ξέρεις γιατί κάθεσαι και την βλέπεις... Εμένα μου αρέσουν αυτά τα visual αστεία που κάνει: Καθαρόαιμο 90s... Μάλλον μου έχουν λείψει τα anime εκείνης της εποχής τώρα που το σκέφτομαι. Να βάλω να δω κανένα Maze που έχω στην λίστα;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Labrokratis: 06 Ιούνιος 2010 - 22:08