Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3256 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 22 May 2010 - 13:02

Ξεκινησα να βλεπω Mermaid Forest

To mermaid forest το ειχα ξεκινησει πριν απο 1-2 χρονια περιπου αλλα το παρατησα στο επεισοδιο 9-10.Δεν θυμαμαι ακριβως τον λογο για τον οποιο το εκανα αυτο.Μαλλον ειχα πιασει τα deathnote k code geass τοτε.Σε γενικες γραμμες,το mermaid forest μου αρεσει αρκετα λογο θεματολογιας.Εχει κ πολυ ωραιο opening theme.Ελπιζω το τελος να ειναι ανταξιο των προσδοκιων.

Καλούτσικο το mermaid forest όντως, ειδικά αν σου αρέσει και ως θεματολογία, αλλά κατά την άποψή μου τσέκαρε και τα 2 παλιά ovas του mermaid forest (η σειρά είναι remake άλλωστε), που είναι καλύτερα σε πλοκή και συνολική ποιότητα, έστω κι αν είναι παλιότερα.

Σε παρόμοια θεματολογία να τσέκαρεις και τα καλύτερα (κατά την άποψή μου) requiem from darkness (100stories), ayakashi japanese classic horror και φυσικά το mononoke. :) Είναι πάλι σειρές των 12-13 επεισοδίων.

Ontopic :

Βλέπω irresponsible captain tylor και Rose of Versailles (το 2ο για κάτι σοβαρό και το 1ο για να χαλαρώνω και να περνάω ευχάριστα) αυτόν τον καιρό, αν και με αργούς ρυθμούς.
Και τα δυο κορυφή στον τομέα τους, με πολύ καλούς (και διαφορετικούς) lead chars, με αρκετά πυκνή πλοκή και πολύ ενδιαφέρον, μακάρι να βγαίναν τόσο ποιοτικά anime, συχνότερα στην 10ετία μας.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3257 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 22 May 2010 - 15:46

Κατεβηκε χτες το Myself Yourself! και το αρχιζω αμεσως μολις τελειωσει το Amatsuki!:blingeye2:Aναμενεται ξενυχτι με Myself Yourself! και Seirei no Moribito. :awww:

#3258 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 22 May 2010 - 17:14

Μολις τετέλεψα το mai hime.
ΜΠΙΓΚ ΣΟΥΠΡΑΪΖ!Βασικά στην αρχή (6-7 εως και 10 επεισόδια) είναι για πολύ σφαλιάρα, αλλα υποθέτω πως αυτό συμβαίνει βλέποντας τη συνέχεια, οτι αυτά τα επεισοδια είναι λίγο πολύ εισαγωγικά για να μην μπλέξει ο θεατής τα μπούτια του την ώρα της δράσης, μιας και μιλάμε για >10 κεντρικούς χαρακτήρες.
Το σενάριο τώρα, δεν είναι ακριβώς επαναστατικό, αλλα κάνει τη δουλειά του.
Ειδικα
Spoiler:

Η μουσική είναι απίστευτη(υποθέτω πως θα έχει πέσει πολύ χρήμα, πως και δεν έγινε γνωστό αυτό το άνιμε;) και τα voice overs είναι 50/50. Τα μισά είναι εξαιρετικά επιτυχή, τα άλλα μισα(βλέπε 15χρονος αδελφός της mai που μιλάει σαν 45άρης νταλικέρης) είναι εντελώς εκτός. Απο το 10 και μετά η δράση ανεβαίνει κατακόρυφα και σε αναγκάζει να τα δεις σερί τα επεισόδια.

Συνολικά ωραία σειρά, αν και έχει και κάποια στοιχεία magical girls(δεν ξέρω αν ανήκει στην κατηγορία) εγώ το είδα κάτι παραπάνω απο ευχάριστα.
Για το τέλος του.. έτσι και έτσι..ανάλογα τα γούστα.. me liked

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3259 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 May 2010 - 17:26

Υπάρχει anime με τέτοιο όνομα; Μήπως λες το skull man ;

yap αυτο εννουσα ;)

#3260 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 22 May 2010 - 18:01

Μόλις τελείωσα το GTO πολύ τέλειο!!!
Σήμερα αποφάσησα ν'αξιοθώ να δω το Dragon Ball...!

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3261 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 22 May 2010 - 21:30

Σε παρόμοια θεματολογία να τσέκαρεις και τα καλύτερα (κατά την άποψή μου) requiem from darkness (100stories), ayakashi japanese classic horror και φυσικά το mononoke. :) Είναι πάλι σειρές των 12-13 επεισοδίων.

Εχω ηδη κατεβασει τα 2 ova του mermaid forest κ σκοπευω να τα δω μολις τελειωσω τα επεισοδια.
Σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου.Τα ayakashi-japanese classic horror k mononoke τα εχω δει ηδη.Θα τσεκαρω το requiem from darkness,καθως διαβασα λιγο την υποθεση κ μου κινησε το ενδιαφερον.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3262 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 23 May 2010 - 00:09

Ping Pong Club .

EPIC EPICNESS IS EPIC

Τώρα που το βλέπω δεύτερη φορά εκτιμώ όλο του το μεγαλείο.Σίγουρα δεν είναι για όλους ,αλλά αν αυτό το χιούμορ σας αρέσει τότε θα το βάλετε χαλαρά στα top 10 σας

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3263 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 23 May 2010 - 00:31

Μολίς τελείωσα το Black Lagoon..

Από τα πιο γαμάτα openings,άπειρο πιστολίδι,τσεκούρια,γκόμενες με όπλα,ψυχοπαθείς....
Γενικά ένα γαμάτο ανιμε.:riiight:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#3264 kotopoulaki

kotopoulaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 23 May 2010 - 01:15

ξεκινησα σημερα το myself yourself . ειν καλο :riiight:αν κ απο story κ πλοκη δν σκιζει κιολας:yawn2:!
εχω ξεκινησει κ τ mayoi neko overrun κ τ kaichou wa maid-sama!κατι εχω παθει μ τ shojo τωρα τελευταια:himitsu: , θα ναι η ανοιξη:bahhh:!!ααααα ειδα κ strawberry marshmellows!!! γαματο:ureshii:!!πολυ γελιο:hahaha:!

**λιγακι ασχετο αλλα ηθελα ν ρωτησω : sandman ,μηπως μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειν τ avatar σ:hot:??μου αρεσε πολυ η εικονα:awww:κ αναρωτιομουν....**

Edited by kotopoulaki, 23 May 2010 - 01:20.

#3265 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 23 May 2010 - 15:46

Μόλις τελείωσα το Itazura na Kiss:Blissfull:. Φαν του είδους τρέξατε :thumbup:. Θα συνεχίσω το School Rumble τώρα, μιας και το είχα παρατήσει λίγο, και θα αρχίσω και Midori No Hibi :joyful:
Posted Image

#3266 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 May 2010 - 15:51

Ε κλασσικα διαβασα το manga kaichou wa maid sama και περιμενω τωρα καθε βδομαδα το νεο επεισοδειο.

Στο μεταξυ ξεκινησα και το Sayonara zetsubou sensei... Θα περασει καλα η ωρα μου πιστευω :D, σε συνδυασμο με το Gintama που ενω το ειχα παρατησει ποσο καιρο, το ξαναπιασα μεσα στις Πανελληνιες και το χω φτασει στη μεση XD

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#3267 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 23 May 2010 - 17:56

Τελείωσα χθες την ταινία Summer Wars. Τπτ το ιδιαίτερο σε γενικές γραμμές, το μόνο που άξιζε ήταν τα δρώμενα και το animation του ψηφιακού κόσμου.

Τώρα λέω να αρχίσω κάτι σκοτεινό και μυστήριο εφόσον αυτόν τον καιρό βλέπω σειρές μόνο τα βράδια και είμαι ανάμεσα σε Monster, Texhnolyze & Higurashi. Δύσκολη επιλογή εφόσον έχω ακούσει καλά λόγια και για τα 3, μάλλον θα πάω για το τελευταίο.

serpe7.jpg

#3268 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 23 May 2010 - 20:49

αρχισα το Darker than black εχω φτασει στο 13ο επεισοδιο και αρχισει κ εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον απο'τι αρχικα..αναμενω περισσοτερα
Posted Image
Posted Image

#3269 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 May 2010 - 20:58

Το τεxhnοlyze αστο, δυσκολο ειναι.

Ontopic :

Βλέπω irresponsible captain tylor και Rose of Versailles (το 2ο για κάτι σοβαρό και το 1ο για να χαλαρώνω και να περνάω ευχάριστα) αυτόν τον καιρό, αν και με αργούς ρυθμούς.
Και τα δυο κορυφή στον τομέα τους, με πολύ καλούς (και διαφορετικούς) lead chars, με αρκετά πυκνή πλοκή και πολύ ενδιαφέρον, μακάρι να βγαίναν τόσο ποιοτικά anime, συχνότερα στην 10ετία μας.

Αυτα ειναι απο τα καλυτερα, αν και θα θελα να διαβασω μερικα αμεταφραστα nοvels απο το πρωτο (το τελευταιο εκδοθηκε το 2002 και ολοκληρωνεται η ιστορια). Οπως και το mαngα απο το δευτερο. Μαλιστα η δημιουργος ειχε κανει και ενα αλλο με θεμα το ναπολεοντα!

#3270 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 May 2010 - 22:00

^Μην τον αποθαρυνεις απο το Texhnolyze man, πιο ευκολο στην κατανοηση μου φανηκε απο το serial experiments lain που ολλοι το βαζουν στην ιδια κατηγορα.

Moreover ειναι σειραρα :)

qzMHWHd.png