Ξεκινησα να βλεπω Mermaid Forest
To mermaid forest το ειχα ξεκινησει πριν απο 1-2 χρονια περιπου αλλα το παρατησα στο επεισοδιο 9-10.Δεν θυμαμαι ακριβως τον λογο για τον οποιο το εκανα αυτο.Μαλλον ειχα πιασει τα deathnote k code geass τοτε.Σε γενικες γραμμες,το mermaid forest μου αρεσει αρκετα λογο θεματολογιας.Εχει κ πολυ ωραιο opening theme.Ελπιζω το τελος να ειναι ανταξιο των προσδοκιων.
Καλούτσικο το mermaid forest όντως, ειδικά αν σου αρέσει και ως θεματολογία, αλλά κατά την άποψή μου τσέκαρε και τα 2 παλιά ovas του mermaid forest (η σειρά είναι remake άλλωστε), που είναι καλύτερα σε πλοκή και συνολική ποιότητα, έστω κι αν είναι παλιότερα.
Σε παρόμοια θεματολογία να τσέκαρεις και τα καλύτερα (κατά την άποψή μου) requiem from darkness (100stories), ayakashi japanese classic horror και φυσικά το mononoke.
Ontopic :
Βλέπω irresponsible captain tylor και Rose of Versailles (το 2ο για κάτι σοβαρό και το 1ο για να χαλαρώνω και να περνάω ευχάριστα) αυτόν τον καιρό, αν και με αργούς ρυθμούς.
Και τα δυο κορυφή στον τομέα τους, με πολύ καλούς (και διαφορετικούς) lead chars, με αρκετά πυκνή πλοκή και πολύ ενδιαφέρον, μακάρι να βγαίναν τόσο ποιοτικά anime, συχνότερα στην 10ετία μας.