Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3226 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 13 May 2010 - 18:38

Fairy Tail, Fullmetal Alchemist: Brotherhood και Ai Yori Aoshi.
Τα δύο πρώτα είναι τέλεια, το 3ο δεν είμαι σίγουρος ακόμα, είμαι μόλις στο 4ο επεισόδιο, αλλά μου το έχουν προτείνει επανελλημένα οπότε I gave it a try.

#3227 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 13 May 2010 - 19:36

ξεκινησα χ8ες το Durarara!
και βλεπω ηδη darker than black, K-ON! και αμα 8υμη8ω βλεπω naruto & bleach :ureshii:

Posted Image

#3228 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 13 May 2010 - 22:40

βλέπω το hayate no gotoku αλλα έχουν παίξει τα νεύρα μου, γιατι η έκδοση των SS-eclipce που εχω κατεβάσει, είναι cencored στα references. Δε παλευετε η κατάσταση.. σε κάθε ατάκα μπιπ! Καίλα κατα τα άλλα, αλλα για τη διακωμώδηση των σειρών την κατέβασα.. τι να τα κάνω τα beep;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3229 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 May 2010 - 00:25

βλέπω το hayate no gotoku αλλα έχουν παίξει τα νεύρα μου, γιατι η έκδοση των SS-eclipce που εχω κατεβάσει, είναι cencored στα references. Δε παλευετε η κατάσταση.. σε κάθε ατάκα μπιπ! Καίλα κατα τα άλλα, αλλα για τη διακωμώδηση των σειρών την κατέβασα.. τι να τα κάνω τα beep;

Τα beeps είναι υποχρεωτικά στη σειρά εκ production. Δεν γίνεται να διαφημίζει anime αντίπαλων anime studios...
Επίσης, θα δεις ότι σε πολλές σκηνές λένε επίτηδες πολλούς χαρακτήρες από άλλα anime μαζεμένους για να μην καταλαβαίνει τίποτα ο απλός θεατής και να τα "πιάνουν" μόνο οι υπερκαμμένοι otaku...

Και για να είμαι on-topic. Είπα να ξαναπιάσω το Cowboy Bebop. Είδα 5 επεισόδια και έχω βαρεθεί τη ζωή μου... Κάθε επεισόδιο ακολουθεί το ίδιο μοτίβο και στο τέλος μένουν χωρίς την αμοιβή... Και οι χαρακτήρες είναι τόσο ρηχοί και ολιγομίλητοι που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον... Θα δω μέχρι το 10-12 και αν δεν φτιάχνει, πάει για drop. Ξέρω-ξέρω, είναι classic, αλλά δεν παλεύεται...
Posted Image
Posted Image

#3230 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 14 May 2010 - 00:35

Iεροσυλε.. Το μοναδικο ανιμε που εχω κανει rewatch 3 φορες..Ελπιζω να αλλαξεις γνωμη για αυτο το διαμαντι..

για να ειμαι και εγω ον τοπικ
watching:
giant killing (μονο γιατι εχει θεμα το ποδοσφαιρο και τιποτα αλλο, μετριο το βρισκω και οπως καθε ανιμε για το ποδοσφαιρο που σεβεται τον εαυτο του τερμα σε απιθανες ποδοσφαιρικες καταστασεις)
rainbow (πανε χρονια που να εχω φαει τετοιο κολλημα με καποιο ανιμε)

Edited by Strange Loop, 14 May 2010 - 00:40.
σπαμινγκ

#3231 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 14 May 2010 - 03:05

Η έκδοση των ss-eclipse που υπάρχει στο bakabt, έχει uncensored audio προεπιλεγμένο με το οποίο δεν ακούγονται τα μπιπ, βέβαια στους υπότιτλους βάζει αστεράκια μόλις αναφέρεται σε άλλα anime (ευτυχώς όχι σε όλη τη λέξη), αλλά μπορείς να ακούσεις καθαρά τι λέγεται. Για τσέκαρέ το.

serpe7.jpg

#3232 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 May 2010 - 11:58

Uncensored audio
Για να μην κατεβάζεις από την άρχη όλα τα επεισόδια στο Bakabt που έχουνε βάλει και τον μη λογοκριμένο ήχο:gotit:

#3233 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 14 May 2010 - 12:44

Βασικά απο bakabt το κατέβασα, σε avi απο SS-Eclipse. 8.72 gb είναι και έχει beep και στις ομιλίες και αστεράκια στα subs

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3234 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 14 May 2010 - 13:50

Βασικά απο bakabt το κατέβασα, σε avi απο SS-Eclipse. 8.72 gb είναι και έχει beep και στις ομιλίες και αστεράκια στα subs

Όχι αυτή την έκδοση των xvid, κατέβασε αυτό το release : http://www.bakabt.com/149122-hayate-no-gotoku-ss-eclipse-rawako.html

Στα .mkv είναι προεπιλεγμένη η uncensored ροή ήχου, που δεν έχει τα μπιπ. Μέσα υπάρχει και το censored audio σε 2ο stream :

Posted Image

serpe7.jpg

#3235 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 May 2010 - 16:07

Μόλις ξεκίνησα το Vision of Escaflowne, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από πόοοοοσα χρόνια μετά το Γερμανικό MTV (ναι, το έπιανα στη τηλεόρασή μου)! Πρέπει να πω ότι το διασκεδάζω. Δεν έχω ξαναδεί anime τέτοιου είδους (τα Digimon δε πιάνονται, έτσι; :P) και ως τώρα απλά αφήνομαι στη παρουσίαση του κόσμου. Μόνο η Hitomi κάνει μερικά νερά, αλλά από πολλές "ηρωίδες" είναι απείρως καλύτερη.

Μετά από αυτό θέλω να δω και το 12th Kingdom, πάντως.

Posted Image

#3236 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 15 May 2010 - 18:42

Μόλις ξεκίνησα το Vision of Escaflowne, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από πόοοοοσα χρόνια μετά το Γερμανικό MTV (ναι, το έπιανα στη τηλεόρασή μου)!

Μετά από αυτό θέλω να δω και το 12th Kingdom, πάντως.

??? το εδειχνε το mtv?!!?!? μονο το aeon flux θυμαμαι απο κινουμενα...βεβαια δεν θυμαμαι αν ηταν γερμανικο ή οχι. anyways και τα δυο ειναι καταπληκτικα αν γουσταρεις λιγο fantasy καταστασεις.Το escaflowne στην αρχη φαινεται πατατα (per me) οπως και το juuni kokkuki αλλα στο τελος θα τα νοσταλγεις,

Εγω ξεκινησα το darker than black,καλα το 7ο ep ηταν απιστευτο για τους λογους του :hehehe: και γενικα φαινεται αρκετα καλο και βλεπω οτι μετα γινεται και καλυτερο! yay!

Επισης πηγα σε φιλο με στημενο home cinema τουμπανατο και βαλαμε το evangelion 1.11 ... :nbleed::kill4u::joyful:

θελω blu-rei το 2.0 ....

#3237 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 15 May 2010 - 23:46

τελειωνω το Zero no Tsukaima:thatsit: Αποφασισα να ξαναρχισω το Ouran High School Host Club. Το ειχα αφησει για λιγο στο 5ο επεισοδιο και τωρα το ξαναξεκιναω:ureshii:

#3238 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 May 2010 - 00:32

Τελιωσα το logh που εβλεπα απο το πασχα και το cowboy bebop και αρχισα akagi, μαθαινοντας mahjong παραλληλα :)

Και τα 3 μου αρεσαν.

qzMHWHd.png

#3239 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 16 May 2010 - 09:09

Αυτη την περιοδο βλεπω τo filler arc Zanpakuto Rebellion στο Bleach.
Ειναι τα μονα fillers που ξεκινησα να βλεπω στο Bleach γιατι μου κεντρισε το ενδιαφερον η ολη ιδεα με τo materialization of zanpakuto.Μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3240 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 16 May 2010 - 14:15

Offtopic:
To γερμανικό MTV παλαιότερα έπαιζε κάποια anime (πχ) Cowboy Bebop και outlaw star. Την σταματήσανε αυτήν την πρακτική εδώ και χρόνια.

Πληροφοριακά, αυτό που παίζει συστηματικά Anime είναι το MCM France (καμία σχέση με τα θεματικά MCM Top και MCM Pop)

Αυτό το καιρό δείχνει καθημερινά και πολλές - πολλές ώρες τις σειρές:

GTO: http://musique.premiere.fr/MCM/Emissions/GTO
Death Note: http://musique.premiere.fr/MCM/Emissions/Death-Note
Black Butler: http://musique.premiere.fr/MCM/Emissions/Black-Butler
Bleach: http://musique.premiere.fr/MCM/Emissions/Bleach

On topic:
Ολοκλήρωσα το re-watching του Dirty Pair 1985. Κορυφαία σειρά, μιας άλλης εποχής βέβαια. Συνεχίζω με τα OVA που δεν τα έχω δει ποτέ (είχα δει τα TV specials + την ταινία)